tinkamiška
|
ojej Rija, to je pa grozno Mene bi tudi pobralo, če bi se mi zgodila koja takega...Jst Izi tudi ne morem dat jogurtov in skut, ker tudi bruha po njih Za zajtrk ji dam prepečenček v mleku namočen, ali pa žemlico, zadnjič sem ji na kruhek namazala piščačnjo pašteto in ji dajala po koščkih, pa mlekec je zraven pila(par mini požirčkov). Včasih ji skuham gris na mleku, ali pa ji dam mandarino(če proti jutru dobi stekleničko, potem ni lačna, ko se zbudi) Ovčka, jst tudi ne vidim slikic... Rahelca, meni ga je izia kakšne 3 tedne nazaj začela sračkat ponoči, na dva dni se spomni in hoče stekleničko, dva dni pa spi brez bev in mev. Ne vem zakaj, pač poskusim zmeraj, če bo nazaj zaspala in če ne, ji dam stekleničko Bravo za zobke, plazenje, stanje,... Bobika, naslednjič bova sigurno obe z Tašonko slikali najini pupi Pa držim pesti za izpite Renan, Iza noro uživa v nakupovalnem vozičku, vedno ji privežem eno nakupovalno vrečko na voziček, ki jo vzamem pri sadju in potem ona uživa in daje vanjo stvari, pa jo žveči in šumi z njo Res je hecna, pa kako sedi v vozičku ko en Jack Kar se pa miganja tiče, jst grem migat, ampak še zdaleč ni tako kot vlasih, ni časa, volje, pa zato možek več miga Alenkica, za Jureta AjdaN, naj se ušeski hitro pozdravijo, bogec mali , upam, da bo hitro mimo... Livija, sem pogledala slikice, lušne! Pa razgled tudi Pa bravo za Taro, da je sama zaspala Pa ne sam brat pupe, še kej napište LP, Tinka