|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
18.11.2006 20:45:35   
bobika
Rija, to je pa res hudo. Pa kako to, da bruha user posted image  Ni mi čisto jasno zakaj bi bruhal in se davil zraven. Kaj je v skutka kakšen večji kos, da se na tem davi user posted image . Jaz ji še vedno po prve flaški kakva dam za zajterk sadje. Se mi zdi, da se tega zelo naje in ji je všeč. Za popoldansko malico pa ima skute in podobne mlečne jedi. Upam, da čimprej rešita ta problem.
Bom se pa vseeno še javlala. Danes mi je uspelo poleg učenja še vse prebrati in sedaj še naisati, pa še vmes smo bili pri marogici na pizzi - njami, njami
Lara je pa že prava asica. Kar tako lepo ona hodi user posted image
alenkica ti pa kar pogumno za volan, saj pravijo, da je vožnja z avtom tako, kot s kolesom, ko se enkrat naučiš znaš (predpise je treba pa vseeno ponoviti).
renana: vama pa želim,da dnevi do vajinega srečanja z atijem čimprej mine.

lepo se imejte

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
18.11.2006 20:54:44   
rija
Evo, moj piškotek spi.

Bobika: zaleti se mu enostavno kot tekočina in očitno se mu nekje ustavi....zdaj bova probala res bolj gosto za dopoldansko malico imet. Si ne upam reskirat, da se začne zopet daviti. Sem bila cel dan čisto preč....user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
18.11.2006 21:45:24   
mayflower
Previjanje: ja pr nas  je kar borba. Mam celo garnituro igrač v bližini, da se tamali v ključnim trenutkih (čiščenje, mazanje rite s kremo, namestitev pleničke) malo zamoti. Vmes pa med oblačenjem in slačenjem skoki gor in dol, pa vse leti s previjalne... Enkrat je tudi tamali že letel dol, pa smo ga ulovili par cm nad tlemi user posted image Se je pa takrat tako prestrašu, da se je drl na vsa usta...

Ovčka: Ja, Lara pa res lepo stoji na nogicah. Aleksej zaenkrat stoji in hodi samo ob opori. Nekajkrat je tudi že stal par momentov brez opore, pa se je pol hitro vrgu dol na rito. Čez gvišno ga ni user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
18.11.2006 22:04:43   
lifcsi
Najprej se moram zavhvaliti za pohvale.
Ria Kje v Avstriji se nabavijo ta poceni oblačilca? 
Vem, da ni najbolj prav, in že p. me je malo skregal, da po 9. mesecu naj ne bi ponoči "jedli" oz. se dojili, toda meni ni težko 2X ali 3x na noč vstat in dvigniti malo, ko pa nam je dojenje z veliko veliko truda steklo. Še zmeraj si govorim, samo še malo. Tako Tara zjutraj ni preveč lačna, za malico ji pripravim griz, zelo rada poje koruzne kosmiče , namočene v mleku, polnozrnati kruh z maslom ali zelo tanko narezanim sirom.
Ovčka Imaš zelo hrabro punčko. Bravo, bravo!
Naša pa je ziherašica, zelo je previdna in nikoli ne spusti opore z obema rokama. Zmeraj opreza, kje se lahko še prime, sicer pa jo poskušam "naučiti", da se naj,  ko ji pojenjajo moči, spusti na kolena.
Renan Previjanje na previjalni še gre, saj ji dam nekaj v roke (kremo, igračo, oblačilo,...).
Tinkamiška Za razgled se moram zahvaliti tašči in tastu, ki sta po "nesreči" zgradila preveliko klet, ki je na koncu ratala cela hiša, in sta nam jo ponudila v uporabo.

Lahko noč
Livija

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
18.11.2006 22:39:29   
XXYY
Dober večer!

Lara že pridno pančka. Upam, da bo kaj boljša noč danes.

ALENKICA: ja naša LARA že raca okrog. Prvič je korake naredila pred približno 3 tedni. Zdaj zadnja dva tri dni je full vstajala in šla od kuhinje do dnevne sobe čisto sama. Malo jo še zanaša, ampak je vztrajna in se ulovi in gre dalje. Noče več sedet. Ko se pa naveliča hodt, se pa usede. Zunaj pa nama še ni ratalo kaj preveč hodit, ker so ji bolj zanimivi listi od dreves.
Je pa prav smešna. Hodi kot mala račka user posted image  user posted image  user posted image  . Ko se pa plazi, je pa kot mala Čita user posted image  user posted image  user posted image  .

RIJA: kaj če TILU ne paše več mlečnih izdelkov, da ima morda preveč močno kislino zdaj v želodčku, da ti potem bruha skutke, jogurte. Probaj mu kaj drugega dati, kot mlečne izdelke. Naša tudi določene stvari več ne prenese. Npr. MLEKA user posted image  , kar je meni zelo, zelo žal. Upam, da bo Tilu kmalu bolje.

PREVIJANJE: joj, pri nas je včasih tudi groza. Včasih se kar dvigne, ko ji moram zamenat pleničko. Pa full vztraja, da vstane, sam ji potem moram dati v roke kaj takega k še nikol ni videla in da ji je zanimivo, da je mir dokler gre plenička gor. Potem pa ni problema. Potem vse leti dol iz mize, kar vidi.

BOBIKA: tudi mi držimo pesti da narediš vse izpite.

joj, moram iti. Se je Lara neki zbudila. Lahko noč.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
18.11.2006 22:42:38   
liju
Alo!
Kak ste kaj? Po dolgem času, spet malo časa za čvekuser posted image .
Mi smo pa imeli danes tak mirnega fanta doma, da nisem mogla verjet. Sma z user posted image celo popoldan sestavljala neko omaro in user posted image je gledal zraven, čvekal, je res bil pravi sonček.
Bobika: Obilo volje za učenje, meni je že zmanjkalo.
Rija:A si dobila denar? Bogi Til, da se mu tak zaletavauser posted image
Ovčka:Ne morem vrjet, kaj sem vidla na sliki, prava asica je !!!!!!!!user posted image user posted image
Pa uspelo mi je pogledat albuma user posted image user posted image user posted image Pravi sončki so naši januarčki in januarčice!

Glede previjanja, pa imamo mi pravo *štalo*. Ne pusti si obrisat rite, ne namazat. Pri nas več nič ne pali, da bi ga kaj zamotlo, dere se kot jesihar. Kar v želodcu me zvija, ko ga moram previt. Zvija se mi po celi postli, res groza. Vidim, da še ene lahko kar previjate na previjalni, mi je že nimamo kake štiri mesece. Je pravi divjak bil gor, te pa me je bilo strah, da ne bi dol pado!

Za zajterk pa jemo mi full različno. Obužuje kruh in on bi itak jedo samo to. Na kruh mu namažem evrokrem, maslo, marmelado, sir, paštete mu nena dišijo, pa tudi klobasike (poli)ni po njegovem okusu. Aja, pa koruzne kosmiče, ali kake druge, zdaj imamo rižeke čokoladne, pa sadne muslije. Tudi to mu je OK!

Zdaj pa se več ne spomnim, če ste še kaj komentiraleuser posted image !
Nič,lepo spančkajte in si spet kaj tipkamo ko bo čas!

Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
19.11.2006 0:09:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Tašonka, pa kaj maš ti Špelo da dieti in na pilatesu user posted image user posted image user posted image  je neka lahkokategornicauser posted image user posted image  na morju je Tila še vodilauser posted image

To ne, bi pa rada vedela njeno skrivnost, da je tako fit.user posted image Jaz bi bila tudi. Ker ob rojstvu je bila ornk babnca - 3.900 g in 53 cm. Je komaj zdaj dobro podvojila težo.

Nemsis, ne vem, če so sploh že dovolj stari za cepljenje proti gripi, pa večini ljudi, za katere vem, da so se cepili, jim ni nič pomagalo. Ali so zboleli ravno zaradi cepljenja ali pa jim ni nič pomagalo. In kolikor jaz vem, virus vsako leto mutira in itak ni haska, ker ga ne morejo glih sproti narest, ampak bazira na virusih od prejšnje-ih sezon/-e, ki so že mutirali. No, tako sem brala o tem.

AjdaN, verjela ali ne, ampak se tudi meni že trebuh pozna. Sem vedela, da se v drugo veliko hitreje, ampak si nisem mislila, da bo tako hitro. Ok, saj večina si jih verjetno misli, da sem se zredila kot pujs (kar je tudi med drugim res user posted image ), ampak kavbojke so mi pretesne. K sreči so nižji kroj in jih zapnem pod trebuhom, ta mi pa čez visi.user posted image Stare nosečniške kavbojke mi niso več prav čez rit, tako da rabim nove.
Aja, pa upam, da se Lovru hitro pozdravijo ušeska!

Lifcsi, mi imamo freestyle-a. Smo imeli večjega (kar se športnega dela za sedet tiče), smo imeli speedi-ja, pa smo menjali za tega zdaj in nam je bolje. Poleg tega, da me je pri speediju motilo, da se ga ni dalo ne čisto poležt ne čisto posest, ampak je bil v vseh položajih nekje vmes, pa da nima loka spredaj, me je zelo motilo tudi to, da tamala sploh ni mogla normalno sedet not. Ni se ji dalo sedet pokonci, ne glede na to, koliko sem jo popravljala, se je vedno nekak zverižila, ker je imela preveč prostora in to ful ni dobro za njeno hrbtenico, zdaj je pa super, ker res krasno sedi in ima fajn oporo tudi za hrbteničko. Je pa itak ne mislim do 3. leta furat okol in podpirat njene lenobe. Naj hodi, ko bo znala. Sploh pri takih letih. Potem pa res ne bom več rabila prostornega vozička.

Slikice, ki ste jih napopale, so pa super krasne!!!

Za srečanje sem tudi jaz, če bom le utegnila prit se absolutno nariševa.

Rija, grozno. Točno vem, kako ti je bilo. Nam je mala že parkrat zatrokirala, ko se ji je nekaj zataknilo. Za zajtrk ji pa dajem sadje. No, sploh najprej dobi flašo, kako uro do dve pozneje pa sadje.

Nič, grem spat, je že spet čez polnoč in jaz na pol mrtva.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
19.11.2006 8:44:44   
Dali 28
Dobro jutro!
Še jaz da se malo oglasim ,ker se že dolgo,dolgo nisem in da me ne boste pozabile.user posted image

Hvala vsem ki ste moji Tijani zaželele vse naj naj za 10 mesecev.

Tudi midve želive vse naj naj slavljenčkom za nazaj in naprej.

V petek je bilo točno en mesec kako pri nas že veselo hodi okoli.Šiba 100 na uro tako da jo je treba prav loviti.Drugače imamo 6 zobkov in tudi mi rabimo pri previjanju biljon pripomočkov da se malo zamoti.

liftcsi dobrodošla.Tara je prava lepotička

ovčka ja tvoja je prava maherca-vse pod kontrolouser posted image

srečanje jaz sem za da se dobimo preden gremo v službo

služba prejšnji teden sem šla malo svoje na šiht pogledat in sem že napisala listek za dopust.Kolk je šlo to leto hitro-sploh nemorem verjeti da čez mesec in pol grem že nazajuser posted image

No toliko za enkrat, moja oba spita user posted image inuser posted image  tako da grem juho dat kuhat pol pa mal ven.

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
19.11.2006 11:41:34   
alenkica
Prvakar presnemujem Cd za našega Jureta, ene otroške pesmice, ki nam jih je posodila sosedova punčka. Boga, je vsa v strahu mi rekla: "Jih boš kmalu prinesla nazaj, saj jih ne boš dala Juretu, kajne?" Stara je 5let, pa ima Jurea ful rada, ampak kar je njeno, je njeno user posted image user posted image .
Previjanje: enkrat smo imeli težave, zdaj pa ga previjam samo na previjalni, ker ko ga kje drugje,se obrača, kotali, vse mu je zanimivo. Jaz se ful ogovarjam z njim, mu rečem: "glej glej lučko", pa jo gleda nekaj časa, tako da ga vsaj malo zamotim. Drugače pa mu je najbolj zanimiv puder,ki ga fajn zgrize, pa igraček mu dam.

Vožnja: Sem se odločila, da bom šla par uric na avtošolo, ker oni bolj profesionalno naučijo, kot moj, ki kaj kmalu "zgubi"živce. Uspelo mi bo, ker si fuuul želim vozit, glede na to, da mojega ni nikoli doma.

Rija: Mi je bilo kar hudo, ko sem prebrala za tvojega Tila. Upam, da se mu to ne bo nikoli več ponovilo. Mene bi verjetno to ful prestrašilo, sploh si ne predstavljam!

ČESTITKE MANCI PA VALU ZA 10. MESEC!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
19.11.2006 12:20:30   
KatjaD
Rija - oo, grozno. Meni bi se srce ustavilo. Še dobro, da si ga uspela poštimat. Poskusi magari za zajtrk z nemlečnimi stvarmi (sadje v kombinaciji s kakšnimi kosmiči, namočenimi v vodi (npr. ovseni,...). Matic ima to ful rad.

Previjanje - nočna mora. Res pa, če najdem kaj, kar ga pesebej zanima (trenutno je to npr. sprej fiziološka), potem ga uspem brez zvijanja in težav previt, ampak je to bolj redkost. Ponavadi doživlja zraven histerične napade, ker mora ležat na hrbtu.

Srečanje - midva sva tudi ZA. Kolosej je bil zadnjič SUPER!!!

Varstvo - vrtca ne dobim vsaj do marca, najbolj verjetno pa ne do septembra user posted image . Očitno bo moj faks še kar počival. Na žalost ne morem Matica nikjer čez dan dat v varstvo, ker os babice zaposlene, pa bom pač mal kasnej diplomirala...

Bobika - veliko veselja z učenjem, jaz ga imam vedno manj. Sploh ker se ob malem ne morem sploh skoncentrirat (spi pa itak ne dosti).

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
19.11.2006 12:49:17   
KatjaD
Pa še malo naših novejših:
sam si operem roke po kosilu:
user posted image
pomagam mami zložiti perilo v sušilca:
user posted image
moj avto ima pa... KOLESA!!!:
user posted image
HI KONJIČEK:
user posted image
jaz, veliki nogometaš:
user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
19.11.2006 17:16:58   
Anonimen
Ojla

MANCA IN VAL VSE NAJ NAJ ZA 10  MESECEV

Rija upam da je s tvojim Tilom sedaj vse v redu. Mi je pa znano in vem kako se počutiš, če se ti user posted image  začne daviti. Imam izkušnje s tem in upam, da jih ne bom več imela.

Previjanje - pri nas nimao nobenih težav pri previjanju. Včasih se mi začne obračati, pa ji hitro dam kakšno kremo ali pa oblačilo in je mir. Jo potem lahko do konca v miru porihtam.

Tašonka tudi user posted image  cepijo proti gripi. In sicer od 6 mesecev naprej. Samo pa dobijo dvojno dozo cepiva. Vsaj tako se mi zdi za to dvojno dozo. Se mi zdi, da sem nekje prebrala.

Drugače pa pri nas nič novega. Zdi se mi, da bo tudi naša tamala osvojila tehniko na vseh štirih. Počasi se daleč pride. user posted image  Seveda pa obenem poskuša vsati ob vsaki opori. Pa na nogah bi tudi najraje bila ves čas.

Dve noči nazaj smo imeli žurko od pol dveh do pol štirih. In ko sem jo enkrat vmes položila nazaj v posteljo, ker mi je na rokah spala, je približno 20 minut kasneje se tamala lepo vsedla in prižgala vrtiljak, ki ga ima montiranega na postelji.

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
19.11.2006 17:17:58   
Anonimen
Pišuka sem sliko pripopala pa je ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
19.11.2006 17:22:48   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.11.2006 17:23:39   
Anonimen
Evo punce sedaj mi je ratalo. sam je pa slika res oooggggrrrrrrrrrooooommmmmnnnaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
19.11.2006 18:58:41   
popek
Pozdravček vsem!

Lifsci: dobrodošla. Imaš res lep razgled in krasno punčko.
Kar se večjega vozička tiče. It v neko investicijo tik preden otrok shodi je brezveze. Vedno manj se bo vozil in otrok raste predvsem v dolžino, v širino pa niti ne toliko. Če pogledam naša dva čmrlja (3L in 10M) imata skoraj enako čez boke.

AjdaN: Leo je imel identične znake pri vnetju ušes, nič tečen, samo popoldanska vročina 3 dni. Sprva sem mislila, da bo zobek, potem pa sem ga le peljala, ker v ustih ni bilo nič videt in so bila ušesa.

Alenkica, Nemsis, KatjaD in Ovčka: Lepe fotke.

SREČANJE: meni je vseeno ali LJ ali MB. Če bom lahko, bom prišla.

Cepljenje: Jaz ga ne bom. Sama sem se samo 1X, pa sem ravno tisto leto fasala gipo ali nekaj podobnega, da sem ležala kot snop cel teden.

Rija: Zadnje čase mu dajem za zajtrk kar tisto, kar jem jaz. Npr. marmelada in maslo (margarina), danes sem mu dala junior pašteto in mu je bila všeč. Upam, da se vam kaj takega ne bo več zgodilo, verjamem, da si bila vsa iz sebe.

Previjanje: Sem že 1X napisala, da sploh nima več obstanka na hrbtu, zadnjič pa mi je s posrano rito vse namazal po previjalni mizi in sem se orng zadrla "zdej pa dost!", in je bil mir. Skratka, tudi če mi iz teglca zemljo koplje, mora biti precej glasni "NE" in potem neha. Če Rečem z normalnim tonom, se mi reži v faco.

Trebuh in druga nosečnost: Jaz sem imela tudi večji trebuh, pa je bil na moje presenečenje notri manjši otroček kot prvič.

Zdaj bom dala pa otroke spat in še potem kaj napišem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.11.2006 20:19:22   
rija
Hojla pupe,

evo, končno imam malo časa, ker ati kopa user posted image

Danes sem si malce opomogla, psihično, vendar me še vedno preganja vsak grižljaj, ki bi se lahko kakorkoli zaletel...in ni ga vraga, da si je danes na enem obisku mali postregel s papričnim (!) čipsom in se mu je zaletelo. Meni je zopet zledenela vsa kri user posted image  in ni hotel nehati jesti, dokler sklede končno nimo pospravili iz dosega očkuser posted image

Sva pa imela danes za zajtrk polnozrnato žemljo in argeto junior. Je jedel ko velik.

Pa še najnovejša vragolija: ko se kopa, mu rokica zmeraj odide na čepek in ga izpuli in cela kopalnica plava user posted image user posted image user posted image  takrat samo slišim atijev indijanski krik user posted image user posted image  mene je že šolal in ga dam z malo bano v tavelko user posted image

Če ne zaspim, napišem še pozneje kaj, sicer pa lahko noč....

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
19.11.2006 20:30:17   
renan
pozdravljene!

katjaD: mi imamo trenutno isto foro pri previjanju: fiziološko v spreju...user posted image

popek, sem  sama danes tudi tako kričala NEEEE, da me je verjetno cela vas slišala. šele potem je bil nekaj časa pri miru, čeprav je jokcal. sem se spomnila nasveta z ene knjige za previjanje: strogo povedati ne, resno gledati in nič govoriti. mogoče je celo malo pomagalo..sem bila prej vedno prepričana, da jaz ne bom nikoli vpila na mojega otroka...user posted image

nemsis: tvoja slika je tako ogromna, da se meni sploh ne odpre...

rija: je tilu tekoč ali trd jogurt zaletel? poskušaj mu dati trdnega na žlico....

je včeraj mogoče katera gledala hladni vrh? mene je film ful ganil. sem jokala zraven. in jude law mi je lepši od brada pitta...

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
19.11.2006 20:53:58   
tinkamiška
Hoj!

Da se pe jst malo oglasim in rečem kakšnouser posted image

Utrujena sem ko hudič, čeprav je Iza danes spala do 6.30, spila stekleničko ij spala do 10ih. Midva sva bila včeraj na enem koncertu(sva bila že ob 20.30 doma), potem sva pa hledala film

Nemsis
, tudi jst sem jokala, to počnem od nosečnosti naprej, jokam, ko dež...

Rija, res mora bit hudo, tale strah ob vsakem grižljaju, še jst sem postala bolj pozorna, ko Iza je, ko sem te brala. Upam, da boš kmalu spet bolj sproščena, mali Til pa te naj neha strašit z raznimi čipsiuser posted image Pa pravi falot je, da dela poplavouser posted image user posted image

Previjanje: pri nas je še kr znosno, jo moram pa tudi jst zamotit z raznimi kremicami in iz stopa imam pritrjeno eno veliko igrajočo bibo, ki jo moram vedno navit, da jo gleda, ko Izo previjam.

Manca in Val vse najnaj za 10.mesecev!user posted image

Katja, lušne slikiceuser posted image Pa kakšnega velikega kužota mate!

Kaj je pri nas novga? Iza zna oponašat indijanceuser posted image jo je ati naučil in je prav ponosen. Poleg tega pa smo bili danes skupaj z njeno nečakinjo, ki je stara 3 leta in Iza jo je oponašla, plezala po njej, se ji režala, prav lušno ju je blo gledat skupajuser posted image

Možek še kr dela na bajti, polaga ploščice v kopalnici, pa vodovodar ga je pustil na cedilu, bi moral bano nastavit na pravo višino, pa bo zdej moral še to nardit, da jo bo lahko vzidal. Sva ga pa šli danes z Izo obiskat in nardit kontrolo na bajtiuser posted image user posted image

Tako, zdej grem pa pred TV in jest kakije, se mi jih tako lušta, da je joj!

Mogoče vas še pridem kej pokukat, če pa ne, pa lahko noč!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
19.11.2006 21:01:00   
ajdaN
Čer babnice!

Naš mali je že skoraj čisto dober. Sicer je pa tudi p. rekla da najkasneje v ponedeljek bo dober. Tako da smo bil dans že zunaj. Je bil takaaaaa tečka, da smo šli na zrak za slabo urco.

Zajtrk: pri nas še zmeraj samo flaša mleka. To dobi nekje okrog pol devetih, potem pa okrog 11 še sadje. Čeprav počasi razmišljam o kakšnih "konkretnejših" zajtrkih. Ampak zaenkrat je še čisto zadovoljen s svojo flašo. Dokler teče iz nje, potem jo pa zabriše čez celo dnevnouser posted image .

Rija jaz ne vem kako bi odreagirala v takem primeru. Po mojem čisto refleksno. Verjamem pa, da šele potem pride za tabo, kaj se je sploh zgodilo. Mene pobere! Ampak potem ko bi bilo vsega fertik. Strah ti bo pa verjetno še kar lep čas ostal.

Pri previjanju je spet za silo priden. Vmes je imel eno obdobje, ko je brcal in se zvijal, ampak ga je zaenkrat na srečo minilo. Imam pa tudi cel kup "pripomočkov" na polički, tako da za tisto minutko, dve se že z nečim zamoti.

Srečanje: zgleda nas je precej ZA. Kateri dan v tednu vam pa najbolj odgovarja? Lahko bi se zmenile že kar za naslednji teden. Potem je že miklavž in bo že vse v slogu praznikov = GUŽVA! No pa zaenkrat rečmo sreda 29.11. Pa povejte kako vam kaj ustreza. Zdaj imamo še čas se prilagodit večini.

Tašonka ne mi o trebuhuuser posted image . Po mojem je polovica itak sam špehuser posted image . Pred novo nosečnostjo, je počasi že začenjal "za silo zgledat". Potem pa... Sploh pa lepo zgleda, ko se usedem in špeh visi čezuser posted image . Nosečniških cunj pa rajši ne grem probat, samo upam, da mi bojo še prav čez rit in boke.

Alenkica moja nosečnost zaenkrat b.p. Edino apetit bi bil lahko malo manjši, da ne bom drugače na koncu na 3-mesti številki pri kguser posted image user posted image . Jutri imam spet pregled, ampak samo kri in voda, kar je pri meni itak zmeraj OK. Morfologija bo pa nekje konec leta.

Naš mali je ratal ekstra navdušen nad vsemi živalicami. Zadnjič sva 5 minut stala zraven enega travnika s kravami in se jim je na glas in od srca smejal. PA prejšni vikend sva sprobala kako ga kaj zanimajo risanke. Nič od nič!!! Ko je bila pa čez pol ure na TV ena oddaja o psih, je bil pa taaaaak smeh! Očitno pri nas ne bojo palile risanke, ampak živalski dokumentarciuser posted image .

No Renan pa imaš že prvo korist od sinkauser posted image . Meni bi tudi pasala takale masaža. Ampak na trebuhu itak ne morem več ležat, če sem na hrbtu ali pa na boku, mi pa trebuh pokasira preveč brc in udarcev, da ne govorim o tem, da mi je zadnjič celo zobe zasadil vanjuser posted image . Zgleda bo mali svojega bratca oz. sestrico že v štartu navadil na "trpežnost"user posted image .

Nič grem še malo delat čestitke, dokler sem še sama, pa vas vmes pridem še kaj pogledat.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
19.11.2006 21:09:21   
lonja
Čeeerr,

tako, najmlajši so v postelji, danes smo uro za spanje za pol ure prestavili user posted image  in se začuda sploh ni preveč jezila.

Jutri bo za nas dan D user posted image . Z Ajdo namreč začneva z uvajanjem v varstvu. Vrečko imam že prštimano, noter pa plenice, flaška (čeprav po njej še vedno ne znamo piti), hladilno mazilo, robčke in copatke. Jutri greva tja ob pol devetih in bova skupaj tam kakšno uro, potem pa bova odhiteli še na plavanje. V torek bova uvajanje podaljšali za kakšno urico in računam, da bi lahko konec tedna tam tudi že pančkala (seveda dnevno spanje, da se razumemo).

Sem sama velik bolj depresivna. Ajda se še ne zaveda, na srečo. Moja punčka. Se mi zdi, da jo bom ta dva tedna, ko sama še ne bom v službi noro pogrešala. Bom verjetn več tuki gor visela in iskala tolažbo v hladilniku (upam, da ne)user posted image .

Naše spanje smo tudi uspeli kar porihtati. Še vedno se zbudimo dvakrat na noč, ampak je to super proti temu, kar se je dogajalo mesec dni nazaj. Spimo pa zjutraj do devetih, oz.smo spali, zdej bo to malo drugače, sej jo bom vozila v varstvo ob pol osmih.

Če se boste kaj ta teden zmenile, ko še nismo v celodnevnem varstvu, se vam zagotovo pridruživa, rade volje.

Do takrat pa lahko noč, pa eno bolho za pomoč

lonja user posted image  in prvošolka user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
19.11.2006 21:19:12   
popek
Veš kaj renanuser posted image , lepši od mojega Brada ne more biti. Čeprav priznam, da tudi Jude ni slab.user posted image

No, prej sem še hotela napisat, da je Leo danes dobil 8. zobek. Ves je žnudrav in upam, da ne bodo spet ušesi, ful mu vlivam fiziološko v nosek in delam savno v kopalnici. Upam, da bom ustavila prehlad.

Polg tega, da koplje zemljo iz teglcov, še kable gloda. Najraje zleze pod rač. mizo, tako da zraven njega ne morem viset na računalniku. Odpira pralni stroj in sušilec in včasih potegne vso vsebino ven. je pa tak mir, ko to počne.

In še to. V petek je prvič rekel ATA in to takrat, ko je mož prišel iz službe in stopil čez vrata. To je sedaj njegova prva in edina smiselna beseda. Pia je pri njegovih mescih govorila in oponašala že čuda. res sta si totalno različna.

Spi pa zadnje čase 1X/dan cca 2.5-3h. Sem ga tako natempirala, da gre spat ob 11.00 in se zbudi do takrat, ko moram po Pio v vrtec. čez Vikende spi pa 2X. Dopodan 1h, potem pa začnem rogoviliti, da se zbudi. Popoldan pa gresta skupaj s Pio spat še za kakšni 2h. Kajti ob 11-ih je za Pio še prezgodaj in bi šla ona lih takrat spat, ko bi se Leo že zbudil - meni in seveda tudi možu pa veliko pomeni, da sva popoldan kakšno urico fraj.

Lepo s imejte!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
20.11.2006 7:40:41   
Anonimen
Jutro

KLEMEN VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV

Mi smo imeli pa včeraj pester večer. Za vsakič, ko sem tamalo položila v posteljo, se mi je najprej usedla potem vstala in se nato igrala z lučko na vrtiljaku. Tako, da sem jo eno uro in pol spravljala spat. Na koncu sem bila že brez živcev, ker na rokah mi je zaspala, ko pa sem jo položila pa se je začela igrat. tako, da mi je namesto da bi zaspala od osmih, zaspala nekaj čez devet. Potem pa je prva budnica sledila ob pol petih user posted image  . Pa sem ji dala za pit in jo vzela k sebi v posteljo v upanju, da bo spala kaj dlje ko do sedmih. Jok brate, deset pred sedmo se je začela zbujati. Tako, da smo že pokonci. Nahrajeni, previti in oblečeni.

Živali - naša jih ima zelo rada. Fantov brat ima kmetijo (krave, prašiče, zajce) in kadarkoli pridemo na obisk rine v hlev. Točno ve, je so krave in prašiči. Doma imamo pa mačko in tudi njo bi najraje vlekla in cufala.

Evo tukaj pa še ena slikica naše Klavdije (upam, da ne bo tako gromozanska kot prejšnja)

user posted image

Pa še tista,ki je bila tako gromozanska
user posted image

(odgovor članu popek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
20.11.2006 9:45:17   
rija
user posted image   spi, mamica dela, vmes pa čekira RR user posted image user posted image

Končno je mali zopet dobro spal in sva se kar naspala....če bi še zjutraj malo potegnil, pa bi bilo idealno.

Mislim, da je naš mali že tipičem MOŠKI: prvo kar vstane je, da zgrabi flašo in pilota in si hoče prižgat televizijo..user posted image user posted image user posted image   pa obvezno čebelica Maja, ki se ji smeji ko blesav.

Živali: naše je ves nor na njih, edino one malo manj nanj in kar pobegnejo pred njegovim navdušenjem. Ravno včeraj pa sva zjutraj skozi okno gledala 3 srnice, ki pridejo do naše terase. Zopet nekaj novega. Punce, zima bo.....user posted image

Previjanje: user posted image   najhuje od vsega kar počneva.

Renan: dala sem mu skuto, tak da mislim, da je bolj problem v tem, da naj nebi jedo mlečnih oz. bolj redkih živil. Dva dni sva že na kruhu in namazih pa je vse ok.

Lifcsi: kupujem dosti stvari v Kik diskontu v avstrijski Radgoni. Trgovina je sicer taka, kot bi atomska bomba udarila, samo poceni in fajn stvari pa le dobiš. Ko sem šla prvič, nisem vedela, naj grem naprej ali nazaj user posted image  pa še tak sram me je bilo, da bi se najraje v tisti itison vgreznila....zdaj pa je kriza mimo user posted image user posted image

NE: pri nas se mali samo smeje če mu to rečem. Edino kar ga spravi od ferštekarije, rož ipd. je, da rečem, da mamica joka. Potem pa gre hitro stran in se hitro k meni stisnit. Seveda čobica ne manjka.

Kaj bi naredile na mojem mestu?

Glede na to, da naš malček več ne spi v svoji posteljici, pa tudi nekega velikega upanja ni, da bi še kdaj, imam kupca zanjo (ker ni bila ravno poceni). Bi prodale in namesto tega kupile redno, veliko posteljo?

< Sporočilo je popravil rija -- 20.11.2006 9:47:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
20.11.2006 9:55:21   
lifcsi
Dober dan!
ajdaN, Tašonka, popek glede vozička ste me pomirile, saj bi se mi res zdelo škoda novega kupovati, ko pa bomo kmalu shodili.
Pa itak si moramo nagledati neki boljši nahrbtnik, saj ko bo zapadel sneg, bo pri nas pestro. Predstavljajte si, da s plužilcem ne morejo do nas in tako ta strmi odsek, cc. 300m čistimo in solimo sami. Če bo ponoči zapadel sneg, bomo pač v službo in v vrtec teh nekaj sto metrov do avta pregazili. Kaj čmo?
Cepljenje niti pod razno, pominsleke sem imela že o tem obveznem cepljenju.
Rija želim, da se vam to nikoli več ne bo zgodilo, ker vem, da ti požene strah v kosti. Nam se je enkrat na sprehodu zaletelo oz. ni prišla do zraka. Sredi ceste sem jo panično odvezovala in trepljala po hrbtu ali niti ne vem že kaj. Do doma sem se pa vsa tresoča komaj privlekla. 
Mene pa skrbi še nekaj, ko se Tara "razjezi ali protestira ali razžalosti", ko ji kaj ne dovolim, se začne na vse grlo dreti, postane rdeča v obraz in dolgo ne vzame zraka, tako da me strah, da bo pozabila dihati. A se tudi vam to dogaja?
Tudi vaši januarčki so kot vidim pravi cukerčki, vsi po vrsti.
Lepo bodite
Livija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?