Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Tašonka, pa kaj maš ti Špelo da dieti in na pilatesu je neka lahkokategornica na morju je Tila še vodila To ne, bi pa rada vedela njeno skrivnost, da je tako fit. Jaz bi bila tudi. Ker ob rojstvu je bila ornk babnca - 3.900 g in 53 cm. Je komaj zdaj dobro podvojila težo. Nemsis, ne vem, če so sploh že dovolj stari za cepljenje proti gripi, pa večini ljudi, za katere vem, da so se cepili, jim ni nič pomagalo. Ali so zboleli ravno zaradi cepljenja ali pa jim ni nič pomagalo. In kolikor jaz vem, virus vsako leto mutira in itak ni haska, ker ga ne morejo glih sproti narest, ampak bazira na virusih od prejšnje-ih sezon/-e, ki so že mutirali. No, tako sem brala o tem. AjdaN, verjela ali ne, ampak se tudi meni že trebuh pozna. Sem vedela, da se v drugo veliko hitreje, ampak si nisem mislila, da bo tako hitro. Ok, saj večina si jih verjetno misli, da sem se zredila kot pujs (kar je tudi med drugim res ), ampak kavbojke so mi pretesne. K sreči so nižji kroj in jih zapnem pod trebuhom, ta mi pa čez visi. Stare nosečniške kavbojke mi niso več prav čez rit, tako da rabim nove. Aja, pa upam, da se Lovru hitro pozdravijo ušeska! Lifcsi, mi imamo freestyle-a. Smo imeli večjega (kar se športnega dela za sedet tiče), smo imeli speedi-ja, pa smo menjali za tega zdaj in nam je bolje. Poleg tega, da me je pri speediju motilo, da se ga ni dalo ne čisto poležt ne čisto posest, ampak je bil v vseh položajih nekje vmes, pa da nima loka spredaj, me je zelo motilo tudi to, da tamala sploh ni mogla normalno sedet not. Ni se ji dalo sedet pokonci, ne glede na to, koliko sem jo popravljala, se je vedno nekak zverižila, ker je imela preveč prostora in to ful ni dobro za njeno hrbtenico, zdaj je pa super, ker res krasno sedi in ima fajn oporo tudi za hrbteničko. Je pa itak ne mislim do 3. leta furat okol in podpirat njene lenobe. Naj hodi, ko bo znala. Sploh pri takih letih. Potem pa res ne bom več rabila prostornega vozička. Slikice, ki ste jih napopale, so pa super krasne!!! Za srečanje sem tudi jaz, če bom le utegnila prit se absolutno nariševa. Rija, grozno. Točno vem, kako ti je bilo. Nam je mala že parkrat zatrokirala, ko se ji je nekaj zataknilo. Za zajtrk ji pa dajem sadje. No, sploh najprej dobi flašo, kako uro do dve pozneje pa sadje. Nič, grem spat, je že spet čez polnoč in jaz na pol mrtva.
|