|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
20.11.2006 10:12:19   
lifcsi
Rija prehitela si me. Hvala za namig (kik). Verjetno bomo tudi mi v kratkem skočili tja. Jaz postelke ne bi prodala, saj se verjetno da preštimati v tako brez ograjice. No, izhajam iz lastnih izkušenj, ker do sedaj niti Tari ni preveč dišala njena, sedaj, ko stopica v njej, preklapja mobile, se useda,  ... se zaigra v njej tudi 15 min, jaz pa poleg že kaj počnem. Sicer imamo "stajico", podobno postelki, pa v njej ne mara biti, verjetno ker ni dovolj mehka ali kajvem.  Kje pa Til spi podnevi, ko ni med vama?user posted image

Livija

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
20.11.2006 10:14:07   
KatjaD
Tinkamiška - tale tavelik kuža je bil "rentan" od kolegice. Naš je malenkost manjši - evo njegove slikice:

Rija - če itak ne spi v njej, bi jo jaz prodala. Kaj ti bo stala nekje v sobi, če nima funkcije...

Cepljenje proti gripi - še sebe ne bi nikoli, ker se mi zdi čisto preneumno cepit proti enemu ali dvem sevom gripe, če jih obstaja že čez 50 različnih, pa še vsako leto par novih zraven. Kakšna je verjetnost, da te potem napade ravno tisti, proti kateremu si cepljen si pa lahko izračunate.

Živali - Maticu se kar meša od veselja, ko jih vidi. S kolegico ponavadi sprehajava 7 psov - cel žur. Sestrina mačka je ZAKON; čeprav ona ne misli tako.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
20.11.2006 10:17:18   
rija
Lifcsi: spi prav tako na najini velikanski posteljiuser posted image  Imamo pa še tudi prenosno ala stajica, pa je tudi na tisto alergičen.
Sem mu mislila kupiti eno normalno, ki je čisto nizka, da nebi z nje padel. Jo ima prijateljica in se da pozneje preštimati v pograd.
Naši se sicer da odstraniti svašta in tudi v dva stolčka jo lahko preštimam, samo je res predraga za kaj takega. Če jo prodam, dobim ravno toliko, da na novo kompletno uredimo otroško sobo iz Ikee.....

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
20.11.2006 10:19:31   
KatjaD
Tinkamiška - tale velikan ni naš, ampak samo "rentan" od kolegice. Se skupaj sprehajamo. Naš je malenkost manjši, ne pa kaj dosti. Sam v firefoxu ne morem slikice pripopat...

Rija - jaz bi posteljico prodala, brez veze da ti stoji v sobi in dela gužvo, če itak ni v uporabi.

Cepljenje proti gripi - se mi je že od nekdaj zdela grozna traparija, ker obstaja več kot 50 sevov, vsako leto jih še par dodajo na spisek, cepivo pa zavzame 2-3 seve. Kakšna je verjetnost, da zboliš ravno s temi sevi, si pa lahko potem vsak izračuna.

Živali - Matic je nor na njih. Psi so itak ZAKON; mačke tudi, srne, ki nam hodijo po Golovcu za hišo so fenomenalnon zanimive, konji so sploh in OH,... Največji žur so naši skupinski pesjanarski sprehodi ali agility tekme, ker lahko gleda in čoha OGROMNO psov!

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
20.11.2006 10:21:32   
KatjaD
Uf, sem mislila, da mi ni objavilo, ker se ni prikazalo, zdej mam pa 2x!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
20.11.2006 10:39:33   
meta22
Hojla čveke!

val spi, jaz pa mam čas, da se vam malo oglasim.

mi smo pa prehlajeni. že en teden. smo se šli prejšnji teden kopat v radence, pa se je bogec prehladil. pa tak je užival. ne vem kje je staknil prehlad, ker sem ga takoj zbrisala pa oblekla ko je prišel z vode. no, skratka zaj se tega prehlada ne rešimo več. rija, a še lahko zrihtaš kako pumpico? sem mislila da je ne bomo rabli, pa bi nam sedaj prav prišla!!! se bojim, da bo kaj hujšega s tega prišlo. btw. upam da je vse ok z malim!!!

no, drugače pa ne zaostajamo z vragolijamo za vami. ful je začel posnemavat kaj mi delamo, pa hodi že če ga za eno rokico držiš. ko pa ga sputim, malo obstoji, ko pa skuži da ni opore pa se vrže na rit.

ovčka: ful dobra razpredelnica. samo kaj ko našega ni nikjer gori. pomeni da je nekje po jusu torej!user posted image

previjamo se tudi mi z velikimi borbami. mu zraven pojem, plešem, afne guncam, samo da je pet min. na miru. najhujše je ko je fejst vsran. se je že zgodilo, da sva oba bla z drekom namazana.

KatjaD- vaš pa ma pravo čupo na glavi!

cepit proti gripi se pri nas ne bomo dali. tako mam že odklonilen odnos do kakršnegakoli cepljenja!
lonja- vso srečo pri varstvu!

nemsis, alenkica, tinkamiška hvala za čestitke!!! vam in vašim sončkom pa val pošilja eno veeeeeliko puso.

pa manci seveda tudi!!!

bodite pridne in uživajte z vašimi sončki.

lp
meta

ko bom velik bom reper
user posted image

meni pa ful teče z noska

user posted image

dokaz za bodočo snaho
user posted image

pa pospravljati tudi znam

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
20.11.2006 10:41:58   
rija
Meta: mam, prideš kaj v MS?

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
20.11.2006 11:24:59   
rija
Moj pikec pa danes nekam dolgo vleče....sem ga že dvakrat hodila gledat, če še diha....user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
20.11.2006 11:26:41   
meta22
v kratkem nič. pa če nebo šlo drugače pa se tudi v ms pripeljem!

lp
meta

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
20.11.2006 11:30:09   
tan1
Pozdravljene januarke,
naj se vam pridruži še ena januarka, če me seveda sprejmete.Tudi jaz vas skoraj vsak dan z velikim zanimanjem prebiram. (Najin piškotek žak se je rodil 4.1.2006).nič se nism oglasila kr sm veliko informacij dobila z vašim čvekanjem hvala.Drugače sm Celjanka a zdej z družinico živimo v Radomljah.
rija mam pa eno prošnjo kr je user posted image  ful prhlajen se zanimam za pumpico sm prebrala da so vse navdušene nad njo bi bla tut sama vesela če mi jo lahk zrihtaš.
Zaenkrat naj bi bilo to vse,lep pozdrav vsem in vaski posebej

Tanja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
20.11.2006 11:50:31   
A & T
Hojla punce,

jaz se vam oglasim bolj na hitro, ker sem še vedno v taki gužvi, da mi drugo, kot na par dni prebrati napisano ne uspeva. Še par dni, pa se bomo verjetno začeli seliti, v sredo pa imam test strojepisja, ki mi vzame veliko časa. Po sredi bo že boljše in se vam bom več oglasila.

ovčka - najprej naj pohvalim tvoj super seznam. Beseda fantastično, je nič v primerjavi s tem, kako si se potrudila zanj. Res je pregleden in zajema veliko veliko podatkov. Še enkrat BRAVO!

srečica, Lifcsi in tan1 - dobrodošle. Tudi jaz sem pred kratkim spet začela oz. nazaj začela spremljati RR in mi lepo popestri dni, vsake dobrodošlice pa sem bila izredno vesela.

Lifcsi - da odgovorim še tebi na tvoje vprašanje. Moj starejši sin Dion je v starosti od dveh do treh let trikrat padel v nezavest zaradi tega, ker se je tako jokal, da si ni vzel zraka. Če kaj ni bilo po njegovem oz. se je kje udaril, je začel tako histerično jokat, da ni dihal, posledica tega pa je bila, da se je onesvestil. Ko se je to zgodilo prvič, me je od šoka skoraj pobralo, šla sem tudi v bolnico na pregled, če je z njim vse vredu in so mi rekli, da je pač hiperaktiven otrok, da s tem mogoče zbuja pozornost in da naj ga vedno, ko se to zgodi polijem z mrzlo vodo in če sem ga, je takoj spet bil pri sebi. Vglavnem, Tare ne pusti predolgo jokati, ker je možnost, da se tudi tebi to zgodi. Če te bo kaj v zvezi s tem zanimalo, me kar vprašaj. Aja, tudi jaz sem prekmurka, nedaleč vstran od tebe doma. Iz Moravskih Toplic.

Vsi slavljenčki - VSE NAJBOLJŠE!

rija - pazi na Tila in mu daj puso od mene. Ati ima pripravljeno gobo, če sem dobro videla danes v delavnici.

Se beremo kaj in držite pesti, da mi bo uspelo dobro tipkati v sredo na testu.

Cao bao!

(odgovor članu tan1)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
20.11.2006 11:55:12   
rija
tan1: dobrodošla user posted image  zdaj pa so že trije, ki so rojeni na 4 januarja: vladimir-renan, moj til....user posted image user posted image user posted image  A bomo skupinsko fešto naredile?

Za pumpico pa mi pošlji na ZS tvoj naslov, pa ti jo pod ekspresno dostavim, da bo user posted image  lahžje.

A&T: til se zahvaljuje za puse in pravi, da se že končno preselite, da se prite valjat k Tinotu.
Smo včeraj po dolgem času videli tvojo nečakinjo v.d. naše snahe in je tudi ena ful krasna punčkauser posted image

Zdaj pa je moj pikec pokonci in greva k babi na kosilo...njami....user posted image

(odgovor članu tan1)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
20.11.2006 12:51:22   
tinkamiška
Hoj

Zdejle sva pa meli z Izo eno hudo uro, je bla zaspana ko hudič, ampak zaspat pa ne, pa sem jo nesla v postlo in jok, pa vstajat, pa kričat, pa sem jo polagala nazaj, pa jo božala, pa šššštkala, na koncu je omagala na mojih rokah, zdej pa spančka, upam, da se ne bo zbudila že čez pol ureuser posted image ja danes je spet prazna luna. Je pa zjutraj spala do 10ih, že včeraj je. Sem že ugotovila, da pred prazno luno ponavadi fejst spi, ko pa ta nastopi je pa kriza. Ravno tako pred polno luno.

Tan1, dobrodošlauser posted image , jst sme tudi Celjanka. Zaenkrat še živim v CE, potem se pa selim v žalsko občino...upam, da kmalu, ker me je vendo bolj strah, da se nam pred Izinim roj. dnevom ne bo uspelo selituser posted image

Rija, fino, da Til spančkauser posted image , si se svaj malo spočilauser posted image , pa fino vam je, da greste na kosilo, jst ga moram pa sama kuhatuser posted image

A&T, važno je, da nas ne pozabišuser posted image , seveda bom držala pesti za tvoj izpit in da se čimprej preselite!

Meta, tole slikico z pospravljanjem in sesanjem si pa moraš spravit za dokazuser posted image Upam, da boste kmalu brez prehladauser posted image

Katja kaj pa mate vi zaenega psa? Mi ga bomo tudi meli...enkratuser posted image

Aja Rija, maš verjetno Stokke postlco, pa misliš, da vam ne bo več prišla prav? Škoda, ker je res draga in si jo sigurno kupila, da bo imel še stolčke iz nje, a se ne da nardit mladinske, nizke postlce iz nje? Če misliš, da ti ne bo priša prav, potem je res boljše, da jo prodaš...

Se mi zdi, da se je Iza zbudila, je spala točno 15 minutuser posted image Ja, dasnes mamo popoldan še plavanje in pojma nimam kako bo takole nenaspana čofotala. Malo jo bom še pustila, upam, da bo sama nazaj zaspala...ja, ja pobožne misliuser posted image

Vas pridem še prebrat, pa mogoče še kej napisat

Klemen, vse naj naj za 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
20.11.2006 13:32:30   
A & T
Že drugič sem želala na RR v album dati kakšno sliko od našega Tinoja, da bi ga videle, pa mi ni uspelo. Nalašč sem danes nalagala le eno sliko, pa nič. Upam, da mi bo v kratkem uspelo. Se mi pa zdi, da imam na RR album od najine poroke, vendar zaklenjen. Bom poizkusila dati v post eno poročno sliko. Mogoče pa mi bo uspelo.

Rija - povej Tilu, da še malo, pa bo lahko prišel na druženje s Tinojem.

tinkamiška - Hvala za podporo. A je 15 minut sploh spanje. Zakaj pa se je zbudila že tako hitro? Upam, da je zaspala nazaj in da bo lahko dobre volje čofotala v bazenu.

Držite pesti za sliko...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
20.11.2006 13:42:25   
tinkamiška
Evo me spet...

A&T, pa ja, pomojem je dremala, ampak sem šla nazaj, ko je začela jokat, sem ji dala dudo in jo pocartala in je zaspala, zdej je vsega skupaj eno uro od kar je zaspala, oziroma zadremalauser posted image Zadnje čase težo sama zaspi, pojma nimam zakaj, mogoče spada to k razvoju in zavedanju, pozna se tudi, ker nisva bli nič na prehodu dopoldan, namreč dežuje. Pa močno, močno upam, da ji rastejo zobki, ker tole njeno obnašanje traja že več kot mesec dni.(nima še nobenega zobka)

Tako, zdej grem pa kuhat,možek pride okoli dveh domov in bomo meli kosilo, upam, da bo Iza do takrat spančkala...

LP,
Tinka

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
20.11.2006 13:44:56   
tinkamiška
aja, še glede slikic, pa jih daš na pravo velikost? Da nimaš prevelike resolucije in ti jih zato noče naložit v albumuser posted image Ne vem zakaj bi drugače nagajalo, razen, če imajo na RR spet kakšne probeme z albumi...

Neposredna povezava do sporočila: 4316
20.11.2006 13:45:15   
KatjaD
Tinkamiška - mi imamo Airedale terierja - tukaj je slikica. Z Maticem sta si pa zdaj ravno nos na nos velika, da si boš lažje predstavljala...

user posted image

Joj, kaj bi dala, da bi se dalo v Firefox-u kopirat slike sem. V explorerju sem rabila zdaj 10 minut, da mi kaj odpre...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
20.11.2006 13:53:09   
A & T
no, da probam, če bo šlo...

user posted image

jeeeeeeeeeeee, šlo je.

Na sliki sem jaz, moj mož in starejši sinek Dion.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
20.11.2006 13:57:24   
tinkamiška
Katja, a je to Dashenka? Se spomniš risanke, z tem naslovom?user posted image se mi zdi, da je bil lik v tej risanki te pasme. Kako pa se razumeta z Maticem?

Midva bova verjento kupial Jack Russela(ne vem če sem prav napisala), ampak bova še počakala nekaj časa...

A&T, kako ste lepi!!! Ko iz kakšne revijeuser posted image

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
20.11.2006 15:46:42   
A & T
user posted image

to pa je naš Tino - bambino

Zdaj pa ste spoznale vse člane naše družine.

Cao januarke.

Neposredna povezava do sporočila: 4320
20.11.2006 17:19:12   
Anonimen
Ojla

Mi imamo pa eno tečko doma. Je tako tečna da je joj. Mi je že živce dvignila. Pa še sami sva. Je ati kot naročeno v službi. Pa vedno ima to srečo, da je takrat v službi, ko je tamala najbolj tečna. No, sedajle se igra in mi razmetava igrače.

Vam pa moram povedati, da smo dobili tretji zobek, zgoraj desno. Pa začeli smo se plaziti po vseh štirih. Sicer gre še bolj tako tako, vendar smo se začeli. Sama sem že mislila, da se ne bomo nikoli. Pa se je le začela. Sedaj bo morala izpiliti tehniko.
Pa dviguje se mi tudi non stop. Malce prej se mi je prvič dvignila za klubsko mizo, ki pa je steklena. Jaz pa ves čas vpijem, naj se ne dviguje tam, ker ji lahko spodrči in prileti na zobe. V postelji je pa itak že natrenirana kako vstati.

Skratka v 14 dneh smo izpilili tehiko kako se vsesti (prej se je vsedla samo na mehki podlagi, sedaj se tudi na tleh vsede), kako vstati in kako se kobacati po vseh štirih.

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
20.11.2006 17:53:58   
alenkica
TAN 1 dobrodošla med nami, upam, da boš uživala, tako kot uživamo me!!

Zdaj imam malo časa, da vam kaj napišem. Jure namreč gleda film Avtomobili, (risanka o avtih, sinhronizirana v slov.). Nekaj časa gleda tv, se obrne k nonotu, pa začne delat BRBRBR... Ma je taka faca včasih, da se mu nasmejem do solz.

Sem pa danes prvič šla z njim načrtno po dežju. user posted image  mi ni hotel zaspat v hiši, ker je zjutraj navajen zaspat zunaj. Pa se mi ga ni dalo več nosit, sem dala gor pregrinjalo, dežnik v roke in sva šla. No, čez par minut je nehalo, pol skor na koncu pa spet. Jure se je vglavnem naspal, kajti zmanjkalo ga je, ko sem ga dala v voziček. user posted image user posted image .

Je pa danes grozni jedec. Pojedel je: juhico iz goske s paštico, malo kasneje pire pa koščke piščančjega mesa, fižolček in na koncu še tri male hruškice. Jaz sem samo gledala kok ta otrok je danes. Zadnje čase pa ful uživa, ker je z nami pri mizi.

Lepo se imejte!

P.S: Kje so objavljeni odatki, da bi vedela kdaj ima katera od nas roj. dan?  Sem že pozabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
20.11.2006 20:02:00   
XXYY
Dober večer!

Ati zdaj kopa Laro, jaz sem pa malo skočila sem gor.

ALENKICA: evo samo zate user posted image  user posted image  user posted image , da ne iščeš okorg.

PODATKI  O ROJSTNIH DNEVIH VSEH user posted image  in MAMIC:

JANUAR: - Alexsandy: 2.1.1978
                - Tašonka: 2.1.1979 
                - VLADIMIR: 4.1.2006 (16.40) - PDP = 10.1.06 
                - TIL: 4.1.2006 - (19.03) - PDP = 14. in 17.1.06 
                - ŽAK: 4.1.2006
                - *hana* : 5.1.1977

- Nyah : 6.1.1978  
                 - TIN: 6.1.2006 - (12.30) - PDP = 6.1.06 
                - KLARA: 6.1.2006 - (17.31) - PDP = 15-18.1.06
               - TJAŠA: 7.1.2006 
                - MAJ: 8.1.2006 (06.04) - PDP = 21.1.06
                     - ELA: 8.1.2006
(17.00) - PDP = 10.1.06
                     - LEO: 9.1.2006 - (19.05) - PDP = 17.1.06
                - LOVRO: 8.1.2006
- (19.39) - PDP = 31.12.05 
                     - ALEKSEJ: 10.1.2006 - (04.40) - PDP = 4.1.06
                     - LARA: 10.1.2006 - (21.05) - PDP = 8.1.2006

- ANA: 12.1.2006 - (00.01) - PDP = 17.1.06
                     - NINO: 12.1.2006 - (09.55) - PDP = 30.1.06
                     - TIJAN: 13.1.2006 - (01.49) - PDP = 10.1.06 
                   - LANA: 15.1.2006  - (03.04) - PDP = 13.1. in 24.1.2006 
                   - TINKARA: 15.1.2006
- (13.25) - PDP = 14.1.06 
                   - MATIC: 16.1.2006 - (06.05) - PDP = 10.1.06  
               - SARA: 16.1.2006 - (15.13) - PDP = 24.1.06
                    - JURE: 16.1.2006 - (19.10) - PDP = 8.1.06
                    - PATRICK: 16.1.2006 - PDP = 04.01.06 
                   - TIJANA: 17.1.2006 - (02.07). - PDP = 15.1.06

- ANŽE: 17.1.2006 - (09.30) - PDP = 17-22.1.06 
                    - SARA: 17.1.2006 (17.15) - PDP = 10.1.06 

- Kornelija: 18.1.1971  
                    - VAL: 19.1.2006 - (12.15) - PDP = 13.1.06

- MANCA: 19.1.2006 - (16.58) - PDP = 13.2.06 
                   - KLEMEN: 20.1.2006 - (11.01) - PDP = 25.1.06
                   - NAJA: 21.1.2006 - (16.00) - PDP = 31.1.06
                   - ŠPELA: 21.1.2006
- (19.18) - PDP = 16.1.06
                   - KLAVDIJA: 22.1.2006 (14.55) - PDP = 19.- 21.1.06
                   - ZOJA: 23.1.2006 - (01.55)
                   - NEŽA: 23.1.2006 - (22.56) - PDP = 27.1.06
                   - LUKA: 24.1.2006
                   - ALEX: 26.1.2006

- TARA: 27.1.2006
                  - DAVID: 28.1.2006
             - MATIC: 31.1.2006

FEBRUAR:
- JAN: 1.2.2006

- Lifsci: 5.2.1977
                  - Tinkamiška: 12.2.1974
                  - Puri : 12.2.1980

MAREC: - Mmetka:
24.3.1979
          - Shooo:
27.3.1975

APRIL: - Ovnica78: 1.4.1978 
              - Rahelca: 16.4.1969
              - AlenkaIST: 19.4.1978

- Ovčka: 19.4.1980

MAJ: - Meta22: 4.5.1976

- Srečica: 22.5.1980

- Bobika: 24.5.1981

JUNIJ: - AjdaN: 12.6.1978

JULIJ: - Gigica: 3.7.1980

- Rija: 8.7.1970

- Lonja: 12.7.1973

- Nannn: 22.7.1975
           - JanjaE: 22.7.1976 
           - Mayflower: 22.7.1978

- KatjaD: 23.7.1977

AVGUST: - Dali28: 12.8.1977

- Caffee: 19.8.1980
                  - Trios: 27.8.1982 

SEPTEMBER: - Pikica: 2.9.1977

- Lumpy: 12.9.1982

- Alenkica: 13.9.1974

- Popek: 27.9.1973

OKTOBER: - Tinana: 11.10.1975
                      - Renan: 22.10.1975

- Golob: 30.10.1977

NOVEMBER: - Nemsis: 14.11.1980

DECEMBER: - LE&TA: 14.12.1977

- Uniq: 17.12.1978

- Liju: 18.12.1981
                        - NR: 19.12.1977
                        - MARUŠA: 24.12.2005
- (15.04) - PDP = 22.12.05
                        - IZA : 25.12.2005 - (09.27) - PDP = 31.12.05
                        - HANA: 30.12.2005
                        - AJDA: 31.12.2005 (02.37) - PDP = 1.1.06
                        - LARA: 31.12.2005 - (17.51) - PDP = 23.12.05

NEMSIS: user posted image  user posted image  user posted image  KLAVDIJI za 3 zobek.

A&T: prava lepa mlada družinica ste user posted image  user posted image  user posted image  .

TAN1: dobrodošla med nami. Vašga ŽAKA sem že dala na seznam, zdaj pa še tebe hočemo dati gor. Kar hitro povej kdaj imaš ti rojstni dan.

META22: Valček je pa pravi cukrček. Kako je že zdaj pridn. Hvala bogu tisti k ga bo imela user posted image  user posted image  user posted image  .

DALI28: bravo user posted image  user posted image  user posted image  za malo TIJANO k že veselo koraka okrog. Čim manj padcev naj bo.

SREČANJE: midve sve takoj za to. Upam, da bo do takrat Lara zdrava, ker zopet nekaj smrka.

Ma vsi januarčki in januarke na slikicah so prav luškani.

Verjetno sem še kaj pozabila. Bom jutri nadoknadila.

Lahko noč.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
20.11.2006 20:20:08   
KatjaD
Tinkamiška - nee, tisto je bil sicer zelo podoben, a pol manjši valižanski terier (v bistvu zgledata praktično enako, samo da je ta pol manjši od našega). Jack russel je pa odlična izbira, samo rabi pa VELIKO delati (pa ni važno kaj, samo, da je zaposlen). Če se dolgočasijo se lahko začnejo mal po svoje "zabavat" s kakšnim destruktivnim običajem...
Se pa z Maticem odlično razumeta - sploh odkar otrok meče hrano z mize psu user posted image ! Od začetka pa se ga je Link izogibal, ker ga je mali cukal za dlako.

< Sporočilo je popravil KatjaD -- 20.11.2006 20:21:50 >

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
20.11.2006 22:06:15   
mayflower
Lifsci in Tan1: dobrodošle med nami

Vsem slavljenčkom za naprej in nazaj čestitam user posted image user posted image user posted image

Mi je žal, da moram voščit v paketu, sam kaj ko mam tako malo časa za vas. Trenutno je možek službeno odsoten, tako, da  sem sama s tamalim. Varstva že tako al tako nikol nimam, razen za kake nujne opravke. Upam, da kmalu dobim službo. Sej mi je lepo s tamalim, samo rada bi malo spremenila okolje, sej sem nonstop doma (mislim ne dobesedno, krožim: dom, sprehod, obiski, merkator) Malo sem se menla z mamo, da ko dobim službo, bom dala Alekseja v jasli za skrajšan termin (upam, da se tud za jasli to da naredit), tako da bi bil dopoldan v jaslih, popoldan pa pri moji mami. če pa ne dobim službe, nameravam tako ali tako (če bo šlo po sreči) drugo leto ponovno zanosit.

Pri nas je bil deževen dan, popoldne pa se je malo pokazalo sončke, tako, da sva hitro izkoristila za sprehod. Sem srečala eno sošolko, k ma enomesečnega sinka. In sva se smejali, da v naši vasi vsi lovimo sonce: pr nas je trenutno kar neki dojenčkov, tako, da je po našem kratkem pločniku kar gužva z vozičkiuser posted image user posted image user posted image

Aleksej spi. Se je že dvakrat zbudil vmes. Upam, da bo ponoči spal vsaj tolk ko prejšnjo noč, ko se je zbudu šele ob štirih zjutrej. Prej je namreč tri dni zapored rogovilil okrog ene ponoči po uro. Sploh ga nisem mogla uspavat.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?