lifcsi
|
Pozdravljene januarke in zahvala za prelep sprejem vsem. Res nimam kaj dosti za dodat, tudi naša malička se razvija podobno kot vaši navihančki, je pa še vedno zlato dete, ki, upam, da se mi ne dozdeva res razume, ko ji rečem ne. Najbolje pa se počuti na dolgih sprehodih, ob poslušanju glasbo in plesu. Aha, pa sem se spomnila nečesa, a ima katera voziček quinny freestyle? Nam zadnje čase ena mamica ves čas govori, da moramo kupiti večji voziček, ker je ta premajhen. Meni se ne zdi, saj se Tara fajn počuti v njem in se nič ne pritožuje, da bi bila utesnjena. ajdaN Moj nik je izpeljanka mojega imena. reban Tara je imela že od rojstva suho kožo po celem telesu. To se je kazalo tudi kot drobni rdeči izpuščajčki po hrbtu in redkeje po trebuhu. Ko ji dalj časa nismo mazali s to nočno in dnevno kremo, se je na boku in hrbtu pojavilo nekaj lis, podobnih luskavici. Nato je p takoj ponovno predpisal ti dve kremi in sedaj je ok. Po obrazu pa se ji tudi občasno pojavljajo te pikice, kot sem opazila, takrat, ko ji rastejo zobki. Verjetno so okrog ust zaradi prekomernega slinjenja, in se to potem prenaša še na očke. No , krema pa tudi v tem primeru pomaga. /Dnevna: olivno olje, jecoris oleum, aqua b. braun, eucerolum, unguentum emolliens. Nočna: elocom mazilo 30g, hladilno mazilo rp/. Nekaj časa sem ji mazala obraz tudi s temi otroškimi kremicami za obraz (bubchen), pa je imela le še bolj izsušeno, tako, da ji ne mažem z ničim več, le zvečer, ko se kopamo, dam v vodo Linolo fett, in ji umeijem tudi obraz. Tudi Tari rinejo 3 zobki naenkrat, 5 pa jih je že zunaj, tako jabolko že sama gloda, lupino pa izpljuva. Livija
|