|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
15.11.2006 10:52:24   
renan
dobro jutro!

midva sva spet sama...tašča je odpotovala in zdaj bom spet klepetala več tukaj...

lifsci: pozdravljena!  a je imela tara mogoče suho kožo na ličkah? vladimir ima že kakšen teden dni suha pordela lička in nobena krema nič ne pomaga...kako se imenuje ta vaša krema oz. katere sestavine ima? ste jo dobili na recept?

user posted image Lara! naš mali se je pa zadnjič ustrašil radia, ker ga je dal preveč na glas..

kdaj bi naj bilo to srečanje?

lp, renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
15.11.2006 20:17:40   
KatjaD
Madonca, 2 dni me ni na RR, pa moram že romane brat user posted image ... Ful ste bil pridne.

Nemsis - VSE NAJ NAJ!!!
Pa seveda tudi vsem sončkom, ki so vmes praznovali.

Lifcsi - dobrodošla med nami!

Matic se je pa zdej lotil omaric - uspe mu odpret čisto vsako in čisto vsak predal. Moram prav pazit. Sej ko rečem ne, ga nazaj zapre, ampak... Spodaj pri moji mami že skoraj doseže stikala za luči, potem se pa steguje in zraven pi***, ker še ne pride čisto do njih. Ful je smešen.
Danes sva bil akončno spet na plavanju in je užival 700 na uro. Pravi mali vodnar. Se pozna user posted image !

A so vaši palčki malčki tudi čisto nori na pomivalni stroj. Matic se priplazi z drugega konca hiše, ko sliši, da ga odprem. Ni šans, da ne pomaga. Potem pa hoče splezat na vrata, pa ko ne dovolim odpira in zapira vratca za prašek in skuša prijet posodo.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
15.11.2006 22:12:50   
liju
Čer!
Joj babike, vas prav pogrešam, ko pa ne uspem nič več napisat zvečer, ker sem tak hin, da kar padem v postlo. Čez dan pa itak veste, tak da ne rabim kaj ekstra komentirat.
Da ne pozabim voščit za včerajšnji roj dan: Nemsis:vse naj, naj.user posted image
in seveda mesečnikom za naprej in nazaj!user posted image

Lifcsi:dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Rija:dinarčki so na poti, danes sem odposlala.user posted image

Za srečanje, pa sem jaz tudi takoj za to! Te če se bomo zmenle, bo najbolje zdaj kmalu, ker potem se itak začne norišnica z prazniki in praznovanji user posted image

Dajte še ostale pokomentirat za srečanje, če ste za touser posted image

Skoraj sem pozabila povedat našo najnovejšo novico. Včeraj sma z user posted image bila pri pediatrinji, saj je imel urin tri dni prav smrdeč vonj, pa na srečo je vse OK, zgleda da premalo pije- to bi naj bil razlog, ampak meni se ne zdi 2xpo 240 mluser posted image Pol pa še mu pogleda uhice in grlo in glej ga user posted image kaj imamo v usti drugo žagico levo enkicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Te pa še bo nekaj zob do prvega leta user posted image

Nič, grem počasi pod tuš, pol pa spat. Povejte mi, kaj ve ste tudi tak utrujene zvečer, jaz sem tak, da bi lahko že ob devetih spala.

Lepo spančkajte in user posted image za vse vas!
Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
15.11.2006 22:33:14   
XXYY
Dober večer!

LANA in TINKARA vse naj naj za 10 mescev user posted image  .

LIJU: user posted image  user posted image   user posted image NINOTU za 2 žagico.

Mi smo danes dobili že 8 žagico (desna dvojkica zgoraj) user posted image  user posted image  user posted image  .

Dajte napisat kolko imajo že vaši user posted image  kaj zobkov? BOBIKA: boš naredila nov seznamček za zobke, k enkrat si ga že delala.

SREČANJE: jaz in Lara bi se tudi udeležile srečanja. Samo na žalost nimave avta oz. prevoza, da bi prišle na srečanje user posted image   user posted image  user posted image  . Se pa ga bom udeležila, če se kje v Ljubljani dobite.

NEMSIS: user posted image  user posted image  user posted image  da je Klavdija vredu in da je živahna.

Nč, zdaj pa res šibam spat. Lahko noč.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
15.11.2006 23:12:44   
mmetka
halo...

končno sem uspela zlikat tono perila...

nemsis- sem vesela, da je tvoja user posted image boljše!

tinkamiška- si sprobala pumpica na svojem user posted image ?   user posted image user posted image user posted image

katjaD- super, da Matic razume besedo NE! Mi daš recept? Ker naš user posted image je prava žlehtnoba in se mi prav hihavsko smeji, če mu kaj prepovem. Potem pa s še večjim veseljem ponovi prepovedano stvar. Saj več ne vem, kako ga naj skregam...

liju- user posted image za zobekuser posted image ...Nino pa prehiteva ostale mariborske otroke.user posted image

ovčka- tudi Lari user posted image za 8 zobekuser posted image ! Saj ne morem verjet, da imajo nekateri januarčki že toliko zob...

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
16.11.2006 7:46:45   
Anonimen
Jutro

Mi smo že pokonci. Spali smo 11 ur, od osmih do sedmih. Sedaj pa se ukvarjamo s kablom od vrtiljaka.

Glede srečanja - jaz bi rade volje prišla (sem to že milijonkrat omenila) vendar mi je predaleč, saj sem edina iz našega konca. Zato če se boste srečale, uživajte še za naju.

Klavdija ne bruha več. Očitno je bilo tisto bruhanje posledica prenafilanega želodčka. Zdi se mi, da ji niso odgovarjale slive na tešče in so jo tiščale. Potem pa je popoldne še nenormalno veliko pila.

Zobki - mi imamo dva (spodaj), čakamo pa sedaj tretjega (zgoraj). Je že bela pikica, tako da mora samo še dlesen predreti. No mogoče ga bomo dobili do 22, ko bo tamala stara 10 mesecev.

Še čestitke
MATIC, PATRICK, JURE IN SARA VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV

Aja, punce a vaši user posted image  tudi kaj glodajo posteljico? Mi smo dobili rabljeno in smo jo morali malce prebarvati. Sedaj ko pa se tamala postavi ob ograjo, jo z usti gloda. In videla sem, da gre barva dol.

Se gremo previt

se tipkamo

(odgovor članu mmetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
16.11.2006 8:38:37   
renan
dobro jutro!

spet smo pokonci že od 6.45...še malo in gre vladimir spet spat.

liju: jaz sem tudi zvečer kot cota...

zobki: mi jih imamo 8. zadnji 4 so prišli na plan ekspresno, mislim, da v kakšnih 3 tednih. zato vladimir veselo grize, še posebno, ko mu kaj ne paše, me zna ugriznit..

a veste, da mi je uspelo prestrašit ono doječo mamo, ki je kadila travo? baje, da ne kadi več...

pri nas je spet "pomlad" in sva veliko zunaj...

lp,renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
16.11.2006 9:51:38   
KatjaD
IZVIRNO SPOROČILO: renan
a veste, da mi je uspelo prestrašit ono doječo mamo, ki je kadila travo? baje, da ne kadi več...

Renan - SUPER user posted image user posted image user posted image !!! Končno jo je srečala pamet. upam, da se bo tudi držala.

mmetka - sem zažela že takoj, ko je začel plazit, pa se je hotel dvigat k DVD-ju. Sem rekal NE in ga odnesla stran in tako prvi dan ene 15x, potem se ga je pa prijelo. Ampak očitno je pač tak priden otrok (po mami seveda user posted image ). Sej ima svoje momente. Zdej po tanovem začne, ko rečem ne tko pri sebi brundat, da pove, da mu res ni prav, ampak naredi pa ne.

Nemsis - jap, Matic tudi, ampak naša je na srečo na robu zaščitena s plastiko, pa ni panike. Je pa uspel poglodat barvo dol z enega kipca od moje mame, ki mu ga je dala za "igrat", da je dal mir, ko je bil pri njej na čuvanju. Zdej ko ima že 7 zob, pa mislim, da še 3 ravno na poti, pa ga vse srbi, je pravi "jedec" vseh traparij (npr. gume na avtomobilih - igračkah, njegove knjigice so že čisto razcvetene, ker jih gloda,...)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
16.11.2006 10:08:33   
lifcsi
Pozdravljene januarke in zahvala za prelep sprejem vsem. Res nimam kaj dosti za dodat, tudi naša malička se razvija podobno kot vaši navihančki, je pa še vedno zlato dete, ki, upam, da se mi ne dozdeva res razume, ko ji rečem ne. Najbolje pa se počuti na dolgih sprehodih, ob poslušanju glasbo in plesu. Aha, pa sem se spomnila nečesa, a ima katera voziček quinny freestyle?   Nam zadnje čase ena mamica ves čas govori, da moramo kupiti večji voziček, ker je ta premajhen. Meni se ne zdi, saj se Tara fajn počuti v njem in se nič ne pritožuje, da bi bila utesnjena.
 ajdaN Moj nik je izpeljanka mojega imena.
reban Tara je imela že od rojstva suho kožo po celem telesu. To se je kazalo tudi kot drobni rdeči izpuščajčki po hrbtu in redkeje po trebuhu. Ko ji dalj časa nismo mazali s to nočno in dnevno kremo, se je na boku in hrbtu pojavilo nekaj lis, podobnih luskavici. Nato je p takoj ponovno predpisal ti dve kremi in sedaj je ok. Po obrazu pa se ji tudi občasno pojavljajo te pikice, kot sem opazila, takrat, ko ji rastejo zobki. Verjetno so okrog ust zaradi prekomernega slinjenja, in se to potem prenaša še na očke. No , krema pa tudi v tem primeru pomaga. /Dnevna: olivno olje, jecoris oleum, aqua b. braun, eucerolum, unguentum emolliens. Nočna: elocom mazilo 30g, hladilno mazilo rp/. Nekaj časa sem ji mazala obraz tudi s temi otroškimi kremicami za obraz (bubchen), pa je imela le še bolj izsušeno, tako, da ji ne mažem z ničim več, le zvečer, ko se kopamo, dam v vodo Linolo fett, in ji umeijem tudi obraz.
Tudi Tari rinejo 3 zobki naenkrat, 5 pa jih je že zunaj, tako jabolko že sama gloda, lupino pa izpljuva.user posted image

Livija

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
16.11.2006 10:09:26   
lifcsi
Se opravičujem renan. Drugič bom bolj pozorna.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
16.11.2006 10:16:57   
rija
hojla čvekice,

naš mali veselo pleza po televiziji in nikak da mi  danes zaspi. Mogoče pa se je čez noč naspal, ker se mi zdi user posted image  da se ni zbudil niti enkrat samkratuser posted image  

Je pa v celih dveh dneh pogruntal zopet nekaj novih vragolij:

sam pride s postelje: spleza najprej na nočno omarico in potem na tla. Pa nazaj gor po istem postopku.

začel je brcat žogo in se pri tem fino reži

poljubčka vse in povprek

in pa začel nas je zelo posnemat z našimi dejanji: prejšnjič ga najdem v kotu, ker je priključek za sesalec in mali se na vse pretege trudi, da bi vtaknil cev v vtičnicouser posted image user posted image

Ne? Pri nas teh dveh črk ne sliši....user posted image user posted image

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
16.11.2006 10:54:16   
Anonimen
Ojla

Mi smo že odspali eno rundo. Je bila tolk tečna in zaspana, da bi človek pomislil, da ni spala 11 ur skupaj. Sem jo morala dati spat. In s tem mi je spet cel urnik spanja zmešala. Ponavadi gre spat šele takle čas in spi uro in pol. Očitno danes ne.

Smo se pa ravnokar namučili, da smo jo malce ostrigli. Jaz ne vem kako bo, ko bomo prvič šli k frizerju. Tamala se nikakor ne pusti frizirati. Sploh pa okrog ušes ne.

No, grem sedaj še malo diplome naredit, če mi bo seveda uspelo. Je tamala tolk tečna, bi najraje skoz bila z mano. Samo ne se crkljat, ampak dirkat po stanovanju. Jaz pa ko da bi imela še čas za to.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
16.11.2006 12:59:20   
alenkica
ČESTITKE VČERAJŠNJI SLAVLJENKI TINKARI, PA ŠE DANAŠNJIM: MATICU, PATRIKU IN NAŠEMU JURETU (user posted image ). user posted image user posted image user posted image

POPEČENE HRUŠKE: DAM JIH V KOZICO,MOGOČE POL KOZARCA VODE IN PUSTIM, DA SE FAJN POPEČEJO. ISTO PA LAHKO NAREDITE TUDI V PEČICI. JAZ JIH DAM KAR NA ŠTEDILNIK, KJER SE LAHKO RES DOLGO ČASA DELAJO, SEVEDA NA MAJHNI TEMPERATURI.

Hvala da ste pohvalile avto. Jaz nisem vozila avta že 2,5 leti in se moram spet "naučit" vozit. Mi bo moj Dragi pomagal. Nisem potrebovala avta in tako so se leta kar seštevala. user posted image

Naš Jure paje kar malo sitnoba danes, verjetno je krivo škifo vreme, ali pa misel da ima že 10 mesecev user posted image user posted image .

Sirena . . . moram iti!!

L.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
16.11.2006 20:54:42   
rija
Ku-ku......

Pa kje ste vse danes user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
16.11.2006 21:15:20   
tinkamiška
Evo mene

Pa je res danes zatišje tuuser posted image Kaj se pa dogaja?

Rija, a si ti že tudi pobegnila?

Pri nas ni nič novega, razen, da sva danes z Izo obiskali Tašonko in Špelo in sem se še celo pot do doma sama pri sebi smejala, ko sem se spominjala kako smo se mele lušno, pa pesota tudiuser posted image Sem bila pa kr malo jezna na sebe, ker nisem vzela fotoaparata, da bi mela slikice za spomin. Eh, sem zmeraj furjasta, kadar se mi mudi.
Iza je pa seveda celo pot nazaj spančkala ko bubicauser posted image

Upam, da bo ponoči tudiuser posted image

No, pa nimam več kej pisat, dejte se kej oglasit no, da bomo malo čvekale...

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
16.11.2006 21:17:28   
tinkamiška
SARA, MATIC, JURE IN PATRICK, VSE LEPO ZA 10. MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4241
16.11.2006 21:18:23   
rija
Seveda sem še tu: mali spi, ati se je šel tepst, mami pa ima čas za RR user posted image
Sem danes zopet delala cel popoldan, pa se mi zdaj ne da riti nikamor premaknituser posted image user posted image

Tinka, super da si šla do Tašonke,....upam, da bom šla tudi jaz v prihodnosti kaj v LJ, da vidim našo mamikouser posted image  in familijo.....

Neposredna povezava do sporočila: 4242
16.11.2006 21:35:40   
tinkamiška
Hej Rija, kam pa se odi tvoj možek tepst, moj se tudi hodiuser posted image , samo mu zdej časa in energije zmanjkuje, ko štema po bajtiuser posted image Ne sej je bogiuser posted image

No, ampak zdejle se ne tepe, se pa dere, ker majo vajouser posted image

A si še tu?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
16.11.2006 21:37:20   
tinkamiška
Aja, pa Taši je lepa kot zmeraj, Špela je pa itak tak cukerček, pa še stisnt se je prišla k meni, me je takoj osvojilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4244
16.11.2006 21:39:46   
rija
Moj je prava japanska bubauser posted image user posted image user posted image s črnim pasom iz ju jutsa. Drugače pa je inštruktor samoobrambe.....pa fitnesa.....

Neposredna povezava do sporočila: 4245
16.11.2006 21:42:23   
tinkamiška
Oooo, no se še jst pohvalim, moj ma pa medna 1. al 2. dan v taekwondoju, pa inštruktor borilnih veščin je in aerobne vadbeuser posted image

Bi se mela kej pogovarjat ne?user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
16.11.2006 21:44:36   
rija
saj moj ima tudi nek dan, samo ne vem če ponedeljek ali sredo user posted image user posted image user posted image  jaz mislim, da bi ju morale narazen špahtlat....pa še zidala sta oba.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4247
16.11.2006 21:51:30   
tinkamiška
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
16.11.2006 21:56:05   
rija
saj, res, kak daleč ste s hišo?

Neposredna povezava do sporočila: 4249
16.11.2006 22:03:53   
tinkamiška
Jao, jao, me kr glava boli. Pokrita je, okna ma, zdej je treba pa še noter zrihtat. Drug teden naj bi blo vse ometano v spodnjem nadstropju, pol pa še zgornjega. Takrat se bojo pa tla delala spodaj, pol pa še na vrh, pa radjatorje je teba še zgoraj namontirat. Izino sobo bova zrihtala še preden se selimo, ostalo pa, ko bomo že tam(mislim barvanje, čiščenje,...)

Fasada pa pride drugo leto...upam.

Ja, velik je še...

Vi ste pa že mimo, upam, da bom tut jst kmal uživala v našem razgleduuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?