|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
16.11.2006 11:34:21   
kapica
user posted image  Misek hvala da si me nasmejala. A ves ka ti. Res nisva cisto nic user posted image , ampak moja desna roka je tudi pocivala. Pa ves da nisem upala kaj mrdat, niti sama niti z mozemuser posted image . Tako da se ze veselim naslednjih dni user posted image user posted image user posted image . Od kod pa tebi take ideje, a ? A si bila ze tako delavna danes, da si na to pomislila ali kako user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
16.11.2006 11:37:05   
kapica
Misek, zajcku je mogoce bencina zmanjkalo user posted image . Al pa ga na wc tisci pa nima kam se skrit user posted image , nam bo mekeke povedala kaj se z njim dogaja. Bogi revez user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
16.11.2006 11:37:33   
Anonimen
meni domišljija dela vedno sto na uro, včasih je mal prisrčna, včasih prav bolana, ampak skoz mi take in drugačne ideje skačejo po glavi. Drgač pa se jaz veselo šparam za mojga user posted image , tak da upam, da bo jutri veselouser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
16.11.2006 11:39:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Misek, zajcku je mogoce bencina zmanjkalo user posted image . Al pa ga na wc tisci pa nima kam se skrit user posted image , nam bo mekeke povedala kaj se z njim dogaja. Bogi revez user posted image .

user posted image user posted image vidim, da tudi tebi dela domišljijauser posted image user posted image . le kam bi prišli brez domišljijauser posted image user posted image

mekeke nas boš razsvetlila user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
16.11.2006 11:39:26   
kapica
Misek, saj prav. To pomeni da bo jutri akcija v Dubaju in v Nemciji user posted image . Kaj se pa v nasi preljubi Sloveniji dogaja, pa bojo druge povedale user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
16.11.2006 11:40:56   
Anonimen
kapica, šele zdaj vidim, da imaš drug podpis spodaj user posted image user posted image user posted image . opažam pa tudiuser posted image , kdaj si pa menjala, pa ne mi rečt, da se motimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
16.11.2006 11:40:58   
kapica
Misek , a mislis da je res domisljija? Kaj pa ce se nama pa ze mesa ker manjka user posted image user posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 682
16.11.2006 11:42:35   
kapica
Misek imas zeloo dobro oko user posted image , ni kaj. sem menjala, ampak vceraj ze. Ja, tako je ko je nekomu dolgcas user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 683
16.11.2006 11:42:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Misek , a mislis da je res domisljija? Kaj pa ce se nama pa ze mesa ker manjka user posted image user posted image user posted image ?

vse gre z roko v roki, al kak že pravijo

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
16.11.2006 11:43:23   
Anonimen
user posted image user posted image  To je trmasti zajček,ki me spominja na otroka v trgovini,če mu ne kupiš,kar bi hotel.Nekaj s tem hoče doseči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
16.11.2006 11:45:58   
Anonimen
jaz se skoz neki zapičim v malenkosti al pa neumnosti. v šoli sem si edino to zapomnila takoj, ostale pomembne stvari pa so osatle v zvezkih in knjigah.

zdaj bo pa treba it mal na zrak, ker je naša tečka user posted image že ornk tečna. ne vem kaj mu je, najbrž čuti da pride možek domovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
16.11.2006 11:47:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

user posted image user posted image  To je trmasti zajček,ki me spominja na otroka v trgovini,če mu ne kupiš,kar bi hotel.Nekaj s tem hoče doseči.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

domnevam, da si potem tudi ti tako trmastauser posted image user posted image , vsaj kar se tiče postopka in delanja na deciuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
16.11.2006 11:48:41   
kapica
Misek, lep sprehodek ti zelim.
Mekeke, potem pa mores ugotovit kaj mu manjka, revcek je sigurno ze utrujen in zejen user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
16.11.2006 11:50:11   
Anonimen
se pišemo kasneje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
16.11.2006 11:50:23   
kapica
Potem pa jaz tudi zaenkrat zakljucujem z klepetanjem. Grem kaj skuhat, malo kaj pospravit, ker vem da potem ne bom mogla nic. Hvala punce za cvek, sem se fajn nasmejala. Res ste zlate user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 690
16.11.2006 11:51:31   
Anonimen
Vse smo trmaste,ker trma in vztrajnost sta si zelo podobni.Če tega nebi imele,bi že zdavnaj obupale.To pa me vse imamo,zato gremo v naslednje boje,zmagi naproti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
16.11.2006 11:54:13   
Anonimen
kapica, vsaj za neki časa smo ti skrajšale muke ob čakanju, zdaj ap še mal po bajti gor pa dol, ap mal po štedilniku kuhlo zavrt, pa bo hitro ura čas

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
16.11.2006 14:22:03   
Saša27
Pupe, vidim, da ste vse ugasnile, se bom pa poslovila za danes.

Kapica, kmalu boš izvedela pozitiven rezultat, držim pesti zate user posted image , komaj čakam, da jutri preberem veselo novico.
Poopsie, čuvaj svoj zakladek (beri bebici).
Mišek uživaj popoldan, kmalu boš user posted image , pol pa ne bo več takšnega uživanjauser posted image

Ostalim pa želim lep popoldan, se beremo jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
16.11.2006 14:25:23   
Niovi
Ali ima katera za prodati ali posoditi škatlico Prometriuma ali Utrogestana? Nujno bi potrebovala.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 694
16.11.2006 15:07:51   
Ursulca
Lep pozdrav!

Prebiram vase poste in se z njih veliko naucim in se potolazim.
Tudi jaz grem jutri na punkcijo.
Ze pred tedom sem se pomirila ko sem od ene punce brala post da to ni tako hudo.
Upam da bo Reš najdu kaksno primerno jajcece, če pa ne pa verjetno januarja v nov boj. 

Vsem puncam ki v prihodnjih dneh pricakujete vesele novice DRZIM PESTI.
Upam da bo se vec noseck in da bo pridelanih veliko lepih jajcec.

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 695
16.11.2006 15:42:26   
pikovit
Halo punce a ste se vse izklopile?Imam dobro novico in sicer danes sem bila na punkciji i so mi spunktiraliuser posted image celico tako da me v torek čaka transfer.Tako zdaj pa moram it kuhat se beremo kasneje vam povem kaj več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
16.11.2006 16:02:11   
Anonimen
pikovit, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo punca in ta ena celica se bo sedaj lepo razvijala in rastla v lepo malo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
16.11.2006 16:07:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ursulca

Lep pozdrav!

Prebiram vase poste in se z njih veliko naucim in se potolazim.
Tudi jaz grem jutri na punkcijo.
Ze pred tedom sem se pomirila ko sem od ene punce brala post da to ni tako hudo.
Upam da bo Reš najdu kaksno primerno jajcece, če pa ne pa verjetno januarja v nov boj. 

Vsem puncam ki v prihodnjih dneh pricakujete vesele novice DRZIM PESTI.
Upam da bo se vec noseck in da bo pridelanih veliko lepih jajcec.

Dobrodošla Ursulcauser posted image !

Naj ti zaželim čimmanj bolečo punkcijo in lepe celiceuser posted image . Nič ne skrbi, ti se čimbolj sprosti in ne razmišljaj kako je bilo z drugimi.
Pogumno!user posted image

(odgovor članu Ursulca)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
16.11.2006 16:11:32   
Anonimen
bravo pikovituser posted image user posted image user posted image user posted image , ta pa je mali borec, ko si že mislila, da ne bo nič, pa te je tako lepo presenetiluser posted image user posted image . Ta bo sigurno še naslednjih 9 mesecev borcuser posted image user posted image .

poopsie kje si se pa ti cel dan potepalauser posted image

niovi jaz ga iamm, ampak ti pa res težko pošljem, zadnjič je sestra šla domov, zdaj ap nažalost noben, škoda, ad nisi vsaj kak dan prej povedal, ko je moj možek šel pogledat prelepo slouser posted image . upam, ad ga boš dobila od kake dobre dušiceuser posted image

ursulca, tebi pa vso srečo na punkciji in lepe zrele jajčke ti želim. pa javi nam kaj kako se bo vse razpletlo. user posted image a te lahko dam na seznamček, skaterega te bomo potem čez dobrih 14 dni črtale, ker boš user posted image

kapica, kako pa tvoje počutje user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
16.11.2006 16:16:22   
Anonimen
MIŠEK, ležala, spala, gledala tv, spala, ležala....user posted image se mi čisto niič ne da, resuser posted image bom fasala lenoritis, še včeri in dans zjutraj sem jamrala kako ne morem skoz ležat..yeah right...cel dan lahko ležimuser posted image ...hormončki me izčrpavajouser posted image .
Zdjle grem pa k svoji zdravnici po bolniški list, bom šla v ponedeljek v služo da se ne bom dom ačisto polenila.

kapica, držim pestke.....mislim nate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?