Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:34:21
|
|
|
|
kapica
|
Misek hvala da si me nasmejala. A ves ka ti. Res nisva cisto nic , ampak moja desna roka je tudi pocivala. Pa ves da nisem upala kaj mrdat, niti sama niti z mozem . Tako da se ze veselim naslednjih dni . Od kod pa tebi take ideje, a ? A si bila ze tako delavna danes, da si na to pomislila ali kako ?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:37:05
|
|
|
|
kapica
|
Misek, zajcku je mogoce bencina zmanjkalo . Al pa ga na wc tisci pa nima kam se skrit , nam bo mekeke povedala kaj se z njim dogaja. Bogi revez .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
meni domišljija dela vedno sto na uro, včasih je mal prisrčna, včasih prav bolana, ampak skoz mi take in drugačne ideje skačejo po glavi. Drgač pa se jaz veselo šparam za mojga , tak da upam, da bo jutri veselo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Misek, zajcku je mogoce bencina zmanjkalo . Al pa ga na wc tisci pa nima kam se skrit , nam bo mekeke povedala kaj se z njim dogaja. Bogi revez . vidim, da tudi tebi dela domišljija . le kam bi prišli brez domišljija mekeke nas boš razsvetlila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:39:26
|
|
|
|
kapica
|
Misek, saj prav. To pomeni da bo jutri akcija v Dubaju in v Nemciji . Kaj se pa v nasi preljubi Sloveniji dogaja, pa bojo druge povedale .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, šele zdaj vidim, da imaš drug podpis spodaj . opažam pa tudi , kdaj si pa menjala, pa ne mi rečt, da se motim
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:40:58
|
|
|
|
kapica
|
Misek , a mislis da je res domisljija? Kaj pa ce se nama pa ze mesa ker manjka ?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:42:35
|
|
|
|
kapica
|
Misek imas zeloo dobro oko , ni kaj. sem menjala, ampak vceraj ze. Ja, tako je ko je nekomu dolgcas .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Misek , a mislis da je res domisljija? Kaj pa ce se nama pa ze mesa ker manjka ? vse gre z roko v roki, al kak že pravijo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
To je trmasti zajček,ki me spominja na otroka v trgovini,če mu ne kupiš,kar bi hotel.Nekaj s tem hoče doseči.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz se skoz neki zapičim v malenkosti al pa neumnosti. v šoli sem si edino to zapomnila takoj, ostale pomembne stvari pa so osatle v zvezkih in knjigah. zdaj bo pa treba it mal na zrak, ker je naša tečka že ornk tečna. ne vem kaj mu je, najbrž čuti da pride možek domov
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke To je trmasti zajček,ki me spominja na otroka v trgovini,če mu ne kupiš,kar bi hotel.Nekaj s tem hoče doseči. domnevam, da si potem tudi ti tako trmasta , vsaj kar se tiče postopka in delanja na deci
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:48:41
|
|
|
|
kapica
|
Misek, lep sprehodek ti zelim. Mekeke, potem pa mores ugotovit kaj mu manjka, revcek je sigurno ze utrujen in zejen .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
se pišemo kasneje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:50:23
|
|
|
|
kapica
|
Potem pa jaz tudi zaenkrat zakljucujem z klepetanjem. Grem kaj skuhat, malo kaj pospravit, ker vem da potem ne bom mogla nic. Hvala punce za cvek, sem se fajn nasmejala. Res ste zlate .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse smo trmaste,ker trma in vztrajnost sta si zelo podobni.Če tega nebi imele,bi že zdavnaj obupale.To pa me vse imamo,zato gremo v naslednje boje,zmagi naproti.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, vsaj za neki časa smo ti skrajšale muke ob čakanju, zdaj ap še mal po bajti gor pa dol, ap mal po štedilniku kuhlo zavrt, pa bo hitro ura čas
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 14:22:03
|
|
|
|
Saša27
|
Pupe, vidim, da ste vse ugasnile, se bom pa poslovila za danes. Kapica, kmalu boš izvedela pozitiven rezultat, držim pesti zate , komaj čakam, da jutri preberem veselo novico. Poopsie, čuvaj svoj zakladek (beri bebici). Mišek uživaj popoldan, kmalu boš , pol pa ne bo več takšnega uživanja Ostalim pa želim lep popoldan, se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 14:25:23
|
|
|
|
Niovi
|
Ali ima katera za prodati ali posoditi škatlico Prometriuma ali Utrogestana? Nujno bi potrebovala.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 15:07:51
|
|
|
|
Ursulca
|
Lep pozdrav! Prebiram vase poste in se z njih veliko naucim in se potolazim. Tudi jaz grem jutri na punkcijo. Ze pred tedom sem se pomirila ko sem od ene punce brala post da to ni tako hudo. Upam da bo Reš najdu kaksno primerno jajcece, če pa ne pa verjetno januarja v nov boj. Vsem puncam ki v prihodnjih dneh pricakujete vesele novice DRZIM PESTI. Upam da bo se vec noseck in da bo pridelanih veliko lepih jajcec.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 15:42:26
|
|
|
|
pikovit
|
Halo punce a ste se vse izklopile?Imam dobro novico in sicer danes sem bila na punkciji i so mi spunktirali celico tako da me v torek čaka transfer.Tako zdaj pa moram it kuhat se beremo kasneje vam povem kaj več.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 16:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
pikovit, čestitke Bravo punca in ta ena celica se bo sedaj lepo razvijala in rastla v lepo malo pikico
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 16:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursulca Lep pozdrav! Prebiram vase poste in se z njih veliko naucim in se potolazim. Tudi jaz grem jutri na punkcijo. Ze pred tedom sem se pomirila ko sem od ene punce brala post da to ni tako hudo. Upam da bo Reš najdu kaksno primerno jajcece, če pa ne pa verjetno januarja v nov boj. Vsem puncam ki v prihodnjih dneh pricakujete vesele novice DRZIM PESTI. Upam da bo se vec noseck in da bo pridelanih veliko lepih jajcec. Dobrodošla Ursulca ! Naj ti zaželim čimmanj bolečo punkcijo in lepe celice . Nič ne skrbi, ti se čimbolj sprosti in ne razmišljaj kako je bilo z drugimi. Pogumno!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 16:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo pikovit , ta pa je mali borec, ko si že mislila, da ne bo nič, pa te je tako lepo presenetil . Ta bo sigurno še naslednjih 9 mesecev borc . poopsie kje si se pa ti cel dan potepala niovi jaz ga iamm, ampak ti pa res težko pošljem, zadnjič je sestra šla domov, zdaj ap nažalost noben, škoda, ad nisi vsaj kak dan prej povedal, ko je moj možek šel pogledat prelepo slo . upam, ad ga boš dobila od kake dobre dušice ursulca, tebi pa vso srečo na punkciji in lepe zrele jajčke ti želim. pa javi nam kaj kako se bo vse razpletlo. a te lahko dam na seznamček, skaterega te bomo potem čez dobrih 14 dni črtale, ker boš kapica, kako pa tvoje počutje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 16:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, ležala, spala, gledala tv, spala, ležala.... se mi čisto niič ne da, res bom fasala lenoritis, še včeri in dans zjutraj sem jamrala kako ne morem skoz ležat..yeah right...cel dan lahko ležim ...hormončki me izčrpavajo . Zdjle grem pa k svoji zdravnici po bolniški list, bom šla v ponedeljek v služo da se ne bom dom ačisto polenila. kapica, držim pestke.....mislim nate...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?