|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 14.11.2006 6:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo pa nisem mogla pomirit naše ninike. ninika mene je Reš poklical, da ni nič. Tako, da sploh nisem šla. In naj še kdo reče, da nima srca ta človk. Te vsaj pokliče. Je pa res, da me prvič ni poklical in sva pršla tja, pa je reku, da ne bo nič z ET. Vendar je najinim celicam še vse ok kazalo do večera, zjutraj ap so bile vse fuč. Zjutraj sva pa midva tud že bila pri njemu. Sem mislila, da s stola dol padem. Solze so lezle ven, ampak sem jih zadrževala, ko sva pa stopila iz ambilante pa se je vsulo in se niso 2 dni posušile. Edino v tem primeru, te ne bi poklical. Sem ap tako zgodnja, da še vseen lahko zaželim srečo in mekeke in niniki. zato vedita, da nekdo tam daleč, daleč drži pesti za vaju in misli na vaju . Mekeke bo imela mal bolj bolečo preizkušnjo, ampak verjamem da si močna in boš to punkcijo zmazala ko čokoladni keks . Ninika tebe bojo ap čakale lepe pikice in boš imela čast jih pogret . držta se obe in vso srečo . ej, a nista obe pri Rešu, pol se bosta pa srečali . Kapica, jaz grem v posteljo, sam ne še tako zgodi spat. mal še tv pogledam, pa mal knjigo berem, pa mal se smejim iz mojga , ko se v kak čuden spalni položaj da lai ap ko smrči, ko največji pijanc . Danes sem vstala in kaj me čaka, spet glavobol. pa ne vem ali od teh tablet, ki jih jemljem ali kaj, skoz me neki muči. Naj bo že enkrat tega konec. siskamiska jaz sem redi za pucanje, sam avion mi zrihtaj, pa prletim kako pa naša pupsika, kako ti gre gretje od rok, oz od maternice . najbrž jim je kar fajn toplo, ko tvoj stalno roke polaga na tvoj buši in ga boža . naj ga boža vseh 9 mesecev, pol pa se bo preselil na pokakane pleničke
|
|
|