|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
13.11.2006 16:29:19   
kapica
Juhuhu, poopsie, super user posted image user posted image user posted image user posted image . Cestitam za stiri borce in se bolj za tista dva user posted image user posted image , ki jih grejes. Naj ostanesta pri tebi do konca. Sem tako vesela, da sploh ne morem povedat. Sedaj pa pocivaj in se cartaj in uzivaj, in in in  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Siskamiska, kaj jaz to berem,a? A si sla test kupit, al si ga ze naredila. daj prosim povej kako pa kaj no, ne bit taka user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.11.2006 16:31:06   
kapica
Ja Misek, a ti pa ze ob pol devetih spat? Potem pa tako ni cudno da si ob sedmih, osmih ze pokonci user posted image . Sladko spanckaj in nekaj lepega sanjaj user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
13.11.2006 16:49:34   
Anonimen
user posted image  Mene je pa tako strah jutrišnje punkcije.Ne vem,ali se bolj bojim punkcije ali možnosti,da ne bodo našli dovolj celic.Cel dan samo o tem razmišljam,čeprav vem,da ni prav.Pred prvima dvema punkcijama v LJ.sem imela dober občutek in veliko upanja,da bo prišlo do oploditve,vendar ni prišlo niti do transferja.Danes se res obupno počutim,kar na jok mi gre.Upam,da se bom že jutri popoldne vsemu temu lahko smejala.
P.S. Ali se v Postojni pri punkciji preoblečeš v srajco in ali moraš prinesti s sabo za preobleči?

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
13.11.2006 17:01:21   
kapica
Mekeke, te cisto razumem kako se pocutis in to je tudi normalno. Prejsnje izkusnje nas pac tega naucijo, da imamo pred vsem kar pride samo se vecji strah pred ponovnim neuspehom. Tako da ti ne morem drugega svetovat kot to, da se poskusas cimbolj sprostit. Zaposli se z necim, pejd ven na kaksno kavico z mozem, k prijateljici, karkoli, samo da ne doma sedis in cakas da je ura cas za odhod.

Me tukaj ti drzimo pesti da bo slo vse kot je treba user posted image user posted image user posted image , te vzpodbujamo in navijamo zate user posted image .

Glede srajcke v Postojni pa ti zal ne morem pomagat, ker ne vem, bo pa sigurno se katera druga kaj napisala.Ampak po mojem mnenju ne rabis nicesar zraven nosit, imajo tam srajcke.

Veliko srece jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
13.11.2006 17:06:23   
Taja79
Mekeke,

v Postojni ne rabiš nič zraven. Tam se samo spodaj slečeš, zgoraj ostaneš oblečena v svoje stvari, se vležeš na stol in punkcija se začne. Vse skupaj spremljaš na monitorju.

Tudi mene je bilo prekleto strah, ampak imej v mislih to, za kar se boriš, in bo sigurno veliko lažje.

Držimo pesti, jutri pa le javi, kako je šlo. Pa pozitivno razmišljat!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
13.11.2006 17:18:03   
Anonimen
Hvala punce! Ko pridem jutri domov vam bom o vsem poročala.user posted image  Močno držite pesti!

(odgovor članu Taja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
13.11.2006 19:03:58   
Ninika1
mekeke držimo pestke, da punkcija mine čimmanj boleče user posted image  in da boš imela čimveč dobrih jajčec. Koliko jajčec pa si imela v prejšnih postopkih?

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
13.11.2006 19:32:03   
siskamiska
Mekeke držim postke zate

user posted image

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
13.11.2006 19:38:15   
Anonimen
V prvem postopku so dobili samo eno celico,v drugem pa dve,s tem da je ena takoj odmrla,druga se pa ni oplodila.

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
13.11.2006 19:44:37   
Ninika1
jaz sem imela 3 in me je kar strah kaj me čaka jutri user posted image  Upam, da se je vsaj ena oplodila in bo prišlo do ET-ja .Držte pesti prosim!
Sn misla, da če slučajno ni kaj vredu oz.če ne bi bilo nobeneuser posted image bi me menda ja danes poklical , da se ne bi vozla brez veze tja samo, da mi pove da ne bo transferja user posted image
Joj  res že komaj čakam jutri...se sploh ne upam veselit user posted image  ...

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
13.11.2006 19:54:14   
siskamiska
Ninika tudi zate močno stiskam pestke

tudi tebi pošiljam user posted image  in user posted image .

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 536
13.11.2006 19:54:26   
Anonimen
Ali si bila v Ljubljani na punkciji? Mene niso nazadnje, ko sem bila pri njih obvestili,da se ni oplodilo.Šele,ko sem prišla na transfer,so mi povedali,da ne bo nič,naj se naročim za drugi postopek.Lahko bi me obvestili po telefonu ali pismeno,saj nisem tako blizu doma.Upam,da bo zdaj v Postojni boljše.

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
13.11.2006 20:00:49   
Sulfinija
Ojla!

Ko sem jaz mena letos aprila ET v MB je tudi ena prišla tja pridelala je le eno smao celico,ki se žal ni odplodilo in jo niso obvestili po tlefonu ampak v ambulanti je pa bila edina punca,ki ni takrat imela ET.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
13.11.2006 20:06:05   
Ninika1
ja saj sem si misla, da ne kličejo in povejo po telefonu, čeprav mislim, da je lažje sprejet doma novico ne pa tam, ko že upaš in prideš na ET potem pa user posted image

Ninika

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 539
13.11.2006 20:44:40   
Sulfinija
Ninika!

Se popolnoma z tab strinjam,da bi ilo doma lažje sprejeti novičko kot pa da že enkrat prideš tja pol upanja,z pižamo pol pa odideš domov brez vsega.Joj kako je bilo le tisti punci,ko nas je tam čakalo sedem in ona je domov odšla praznih rok no.
Joj niti se spomniti ne smem kaj vse sem  jaz prestjala tiste tri dni,ko sem čakala da izvem,če bo transfer ali ne.Mogoče je bila tudi za uspeh takrat kriva moja živčnost,ker si enostavno nisem mogla pomagati no.Pridella sem le dve zreli celici in nasrečo sta srečo sta se obe oplodili.Drugič bo glede tega čakanja lažje,pa tudi povedala bom v MB na razgovoru,da sem se prvič zaradi tega zelo sekirala in naj mi omogočijo,da enkrat pokličem v labolatorij,da izvem kaj je z najini user posted image .Jaz upam, na supeh v drugo kasneje natančno sedaj vse vem kako se kateri stvari med postopkom ivf ustreže.Tudi tebi želim,da se lepo pomiriš in pridno čakaš na vajino user posted image .Pa veliko sreče.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.11.2006 6:23:30   
Anonimen
Evo pa nisem mogla pomirit naše ninike. ninika mene je Reš poklical, da ni nič. Tako, da sploh nisem šla. In naj še kdo reče, da nima srca ta človk. Te vsaj pokliče. Je pa res, da me prvič ni poklical in sva pršla tja, pa je reku, da ne bo nič z ET. Vendar je najinim celicam še vse ok kazalo do večera, zjutraj ap so bile vse fuč. Zjutraj sva pa midva tud že bila pri njemu. Sem mislila, da s stola dol padem. Solze so lezle ven, ampak sem jih zadrževala, ko sva pa stopila iz ambilante pa se je vsulo in se niso 2 dni posušile. Edino v tem primeru, te ne bi poklical.

Sem ap tako zgodnja, da še vseen lahko zaželim srečo in mekeke in niniki. zato vedita, da nekdo tam daleč, daleč drži pesti za vaju in misli na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mekeke bo imela mal bolj bolečo preizkušnjo, ampak verjamem da si močna in boš to punkcijo zmazala ko čokoladni keksuser posted image . Ninika tebe bojo ap čakale lepe pikice in boš imela čast jih pogretuser posted image . držta se obe in vso srečouser posted image user posted image . ej, a nista obe pri Rešu, pol se bosta pa srečaliuser posted image .

Kapica, jaz grem v posteljo, sam ne še tako zgodi spat. mal še tv pogledam, pa mal knjigo berem, pa mal se smejim iz mojga user posted image , ko se v kak čuden spalni položaj da lai ap ko smrči, ko največji pijancuser posted image . Danes sem vstala in kaj me čaka, spet glavobol. pa ne vem ali od teh tablet, ki jih jemljem ali kaj, skoz me neki muči. Naj bo že enkrat tega konec.

siskamiska jaz sem redi za pucanje, sam avion mi zrihtaj, pa prletim user posted image user posted image user posted image user posted image

kako pa naša pupsika, kako ti gre gretje od rok, oz od materniceuser posted image . najbrž jim je kar fajn toplo, ko tvoj user posted image stalno roke polaga na tvoj buši in ga božauser posted image . user posted image user posted image naj ga boža vseh 9 mesecev, pol pa se bo preselil na pokakane pleničke user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
14.11.2006 7:27:10   
Saša27
Dobro jutro!

Kako ste punce? Ste že spile kavico ali pa kakav?

Vidim, da ste imele včeraj temo o neoploditvi celic in o tem, da bolnica ne javi rezultata. Ko sem bila jaz na transferju, so bile štiri takšne nesrečnice, katerim se celice niso oplodile, ena jih je imela celo osem, tako, da mislim, da smo me, ki imamo vsaj enega zamrzjenčka zelo srečne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.11.2006 7:43:49   
Anonimen
Danes em naletela na eno zgodbico, ap bi jo še tu zalimala, naj nam malo upanja vlije. upam, da mi pupa ne bo zamerila. http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=69190&t=69190

O saška ti si že tudi ouf in vsa poskočna. dobro jutro pupa. kako je danes počutje

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
14.11.2006 7:48:00   
siskamiska
Dobro jutro!user posted image user posted image user posted image

Punce danes je moj najsrečnejši dan v tem letu, kajti zagledala sem user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Hip hip hura za najine otročkeuser posted image user posted image .

Kolk sem vesela, ne znam vam povedat. No zdaj vam lohk povem da sem to ušpičla  tudi že včeraj in je bil enak rezultat.
No zdaj sem pa končno srečka user posted image .

Želim vam da čimprej vse zagledate magični dve črtici.user posted image

P.S. pa fotka je v albumu, samo se bolj slabo vidi.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.11.2006 7:54:32   
Anonimen
siskamiska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in velik sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še v vseh 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesecih .

Jupi, punce, gremo kar kljukat po seznamu, kapica, ti moraš bit takoj za siskomisko, pol ap poopsie, ap ninika,pa mekeke, ap ostaleuser posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
14.11.2006 7:54:46   
Ayolinca
Siskamiska, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi je kar zdelo, da bo nekaj takšnega - super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.11.2006 7:57:25   
Anonimen

Kapicauser posted image
Poopsieuser posted image
Sašauser posted image
Mazauser posted image
Nioviuser posted image
Siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ninikauser posted image
Esterauser posted image
Nežauser posted image
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
Pikovituser posted image
Buškicauser posted image
Tajauser posted image
Mišekuser posted image
Vsem en kup močnih pestkuser posted image user posted image user posted image in velik srečeuser posted image user posted image user posted image pri user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
14.11.2006 7:59:33   
Anonimen
Očitno moj seznam delauser posted image user posted image . Siskamiska se je zbala, da je bila preporedna za božička in ji zato ne bo prinesel user posted image , ap je raje prej za to poskrbela sama user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
14.11.2006 8:04:18   
Saša27
Č E S T I T K E  Siskamiska, prečudovita novico si nam povedala, privoščim ti iz vsega srca, sedaj pa si res srečka user posted image , pa lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.11.2006 8:45:37   
Anonimen
siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO punca, bravo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ta mesec tako dobro kaže in jst sem iskreno vesela, ker nam daješ upanje. siska sedaj pa se čuvaj, želim ti ludovitih 9 mesecov in če se boš preselila na sosednji forum, ne pozabi na nas, ki te podpiramo in se s teboj zelo zelo veselimo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj tale angelček čuva tebe in pikico/pikiciuser posted image

Sem mogla njaprej siski čestitati, zdej se pa zahvalim še Saši, siski , Niniki in Mazi za lepe želje, vse ste zlate in nepopisno lepo je, ko pogledaš na RR in vidiš koliko punc ti drži pestke, hvala iz srcauser posted image

kapica sedaj pa čakamo tebe..jst sem že itak svoje povedalauser posted image , uspelo ti bo, puncauser posted image user posted image

Ninika, jst močno upam s teboj in se veselim tvojega transferja in verjemi, da bo vse ok. En jajček se je ziher oplodil saj si borkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mekeke tebi pa želim čimmanj bolečo punkcijo, mislim nate user posted image user posted image

MIŠEK, stara sablja, to pa so vesele novičke ane?user posted image Začelo se je dobro naj se tako tudi končauser posted image user posted image user posted image . Jst imam pa danes frizerja,s em se že 2 tedna nazaj naročila., a smisliš da je kaj narobe, če se grem barvat oz. pramene delat? Vem, da je neumno vprašanjeuser posted image ...ampak nočem da bi me skrbelo...
Aja pa še nekaj...Po transferju dobiš v opke list, ki ti ga Reš stiska, kjer so vsi podatki,koliko jajčk, koliko se jih je oplodil...v glavnem vsi podatki so gor...in meni piše da sem imlea metodo ICSI????Kokr jst vsem  imam IVF, ker so semenkoti od mojga super...zdej pa ne vem al se je zmotil...user posted image ...Itak jutr pokličem za zmrznjenčke ga bom pa še to vprašala...nočem, da bi me kaj morilo...

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?