Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:44:23
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie . kaj pa tikaj pocnes na svoje proste dni? A uzivas? Upam da . Ninika, a to je se od punkcije, te bolecine? Jaz jih na sreco nisem imela, tako da ti zal ne morem pomagat. A imas kaj doma da vzames proti bolecinam? Bo vsekakor lazje, boljse tako kot da se tako mucis.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
bolečin, vsaj kar s e jaz spomnim, ni imela nobena, razen siskamiska je imela hude bolečine. če s e ne motim. če bo še naprej tako hudo, ne oklevaj pokliči Reša. držim pesti, ad te bo minilo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:47:10
|
|
|
|
kapica
|
Niovi hvala za pestke . Misek . Punce sploh ne veste koliko mi vase besede pomenijo. Najraje bi vas vse objela.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niovi Pikovit kdaj pa moraš to prakticirat. se ne zajebavam, mislim resno, edino o obračanju gat, tam je hec . a med postopkom, proti koncu, ali skoz .punce karkoli mi boste rekle, bom jaz vse sprobala IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13Pika jutri vso srečo Tole si je pa za zapomnit, ajd pupe vse v štacuno pa rdeče gate nabavt , če jih nimate. jaz imam samo ene, jih bom pa mal okrog obračala , en dan na eni strani, drug dan pa obrnem, pa bo. Gate na glavo Danes pa polno novic in pričakovanj . Kapica Poopsie Pikovit . Držim pesti za vas in tudi za vse ostale ....šibam v trgovino po gate a ti tudi niovi , pa mamo spet eno upanje več , gate nam bojo pomagale
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:50:47
|
|
|
|
kapica
|
Misek, a mislis da rdece tangice tudi veljajo. Ker jaz mam samo taksne ene rdece .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica kolk sem jaz zastopila tudi, ker glavno, da je prednji del pokrit, zadnjo plat pa nastavi svojmu možeku, ap jo naj greje, zdaj je pr vas mal mraz, ap tangice niso glih tople
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:53:08
|
|
|
|
Saša27
|
Kapica, naj te samo vprašam, koliko časa je od tvojega ET? Saj boš 100% slišala, da si srečka , jaz pa bom komaj čakala, da pridem jutri v službo, da to tudi preberem.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:57:40
|
|
|
|
kapica
|
Misek . Ja mas prav, je tako premrzlo za tange, sam kaj naj, ce imam samo te. A mislis da se splaca se it v soping do stirih, al je ze prepozno . A jih mas ti oblecene al je danes drug dan in si jih ze obrnila enkrat . Sasa, danes je 13.dan po ET, pa nisem nobenega domace testa naredila. A ne da sem pridna? Hvala za vzpodbudne besede
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:58:18
|
|
|
|
Niovi
|
Kapica, saj veš kako je, ko gre ena izmed nas na test, smo vse na trnih in navijamo ter iz srca upamo na Ninika, jaz sem tudi še po nekaj dnevih čutila bolečine, predvsem, ko je bilo treba na stranišče. Malo bolj sem mirovala, čeprav v prvem trenutki se mi to ni zdelo tako potrebno, se mi pa zdi, da sem se hitreje utrudila, kot običajno. Jaz bi vzela kak tablet proti bolečinam, če bi šlo pa prek meja razumnega, bi pa poklicala zdravnika. Mišek, gate itaq zakon. Baje obstajajo celo gate za moč, ki ti ojačajo avro, sem zadnjič brala. Perilo moči. Mislim, pa da je samo v beli barvi. Bomo pa kake barvice romi, čez poštrihale pa bo . Ti imaš lahko gate še na glavi, pa ne boš nič čudno zgledala tam pod lahko rečeš, da je to najnoveši modni trend a la ruta
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:01:02
|
|
|
|
kapica
|
Niovi . Misek bi sicer lahko z gatami na glavi hodla tam okrog, ampak mislim da ji tam ne bi nic kaj dosti pomagalo, ker ni pravo "obmocje". Saj na glavi se nic ne dogaja, al se motim . No , razen ce ima vpliv na psiho .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
niovi, vidiš ko ne poslušaš, pikovit je rekla, da lahko tudi v beli barvi, ker so nevtralne. pa oranžne tudi. zato kapica iamm dvoje gate in ne rabim okrog obračat . ne delam pa še na tem, ker še nisem v postopku, čak drug mesec. zdaj ap mam sam rdeč modrc gor , mogoče mi pa kaj joške zrastejo . pikovit ne bit jezna, da se mal hecamo, jaz bom resno gate oblekla, saj izgubit ne morem nič. vse sem pripravljena naredit, ap naj je neumnost ali resna zadeva. se mal hecamo, da bo kapica, pozabila na svoje težave. pa hvala, ad si nam omenila za rdečo barvo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:04:41
|
|
|
|
Ninika1
|
hvala niovi in punce...bom vzela kaj proti bolečinam.. Bi si rada šla kupit rdeče gate pa težko hodim to tud mene zanima kdaj jih je treb nosit a kar skoz al kako? Kapica...držim pesti
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
joj pupe, pikovit je tako lepo vse napisla in si je vzela čas, dajte mal nazaj pogledat njene poste. vse bi vas bilo treba po riti, ko tako površno berete . pol bi vsaj bila rdeča rit in ne bi bilo treba gat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:08:24
|
|
|
|
kapica
|
Ja tocno Pikovit, da ne bos narobe razumela. Meni res prav pase da se malo smejim, sedaj so nam pac te rdece hlacke prisle na oci . Prosim, prosim ne zamerit, ne hecam se iz tega. Misek, saj jih lahko ze prej nosis, recimo folno pijemo tudi prej ne, tri mesece prej bi naj zacel pit, da deluje pravocasno, a ne? Tako da ti kr hlacke obleci, ne bo nic narobe. Kar se josk tice, pa se mi zdi, da ce niso do zdaj zrasle, sedaj tud vec ne bojo. Rdec modrc bi mogla nosit pred desetimi leti, ne pa zdaj . Tako, zdaj se pa hecajmo na racun cesa drugega, a prav?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:10:28
|
|
|
|
kapica
|
Ninika hvala, vse pestke mi danes prav pridejo. Misek . Na povej, a si se sama, a si ze bila na bazencku danes, malo zaplavala. Na zacetku enkrat si nekaj omenjala da za nas par rund zaplavas, a se tega se drzis? Ne vem, jaz se nisem kaj shujsala .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:13:04
|
|
|
|
Saša27
|
No sedaj pa vidim, zakaj meni še do sedaj ni uspelo zanositi. Vedno nosim črne spodnjice , pred naslednjim postopkom si grem kupiti en kup rdečega spodnjega perila, pa z rdečo dekno se bom doma pokrila ko bom ležala, sem jo dobila za R.D., pa sem jo takoj v omaro dala, ker mi rdeča ni všeč, no zdej pa vidim zakaj sem dobila rdečo .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninika 1,tudi mene boli že dva dni.Težko sedim,lulam še kihniti ne morem.Nikoli me še ni tako bolelo v križu,kot me je začelo danes zjutraj. vzela sem nekaj proti bolečinam,pa še nič ne deluje.Upajva,da bo kmalu bolje in da bomo za to kmalu poplačane.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:20:46
|
|
|
|
Niovi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 niovi, vidiš ko ne poslušaš, pikovit je rekla, da lahko tudi v beli barvi, ker so nevtralne. pa oranžne tudi. zato kapica iamm dvoje gate in ne rabim okrog obračat . mea culpa. jebela cesta, spet nič ne poslušam in na ušesih sedim. Tole z barvami v bistvu ni hec, baje kar drži, ampak zaenkrat pri meni še ni začelo delovat. Čakam! Potrpljenje je božja mast! . Drugače pa vsi bioenergetiki in podobni zdravitelji odsvetujejo črno perilo, predvsem čez noč. Priporočajo belo, roza, rdeče in podobne barve za naše pobožne želje.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ja saša vse pride z nekim namenom, tako tebi deka, kot meni rdeča pižama in tako nam bo z namenom pršu tudi , ko bo seveda čas za to, vse je namen. in to so nam zdaj rdeče gate odprle oči . kapica, nič nisi shujšala, zato ker si mišično maso dobila gor, mišice so pa težje kot špeh . jaz plavam, sam res zadnje dni sam v sanjah. bom pa jutri začela, pride moj možek, ap bova skupi šla. ko sme sama, pol moj pesek tak joka, če ga zapustim, da se mi srce trga in potem sva reaje skupaj, če glig sem jaz na RR. če pa je moj, pol ap lahk komot greva in jega doma pustiva, se vleže in čaka, nič ne joka. baraba mala, če bojo še deca taka, pol bo hudič v hiši , upam, ad se ne bojo tega naučila od psa , ker at naša zverinica ima veliko takih trmastih for
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:20:54
|
|
|
|
kapica
|
Joj joj, mekeke in ninika, res upam da bo cimprej boljse z vajinimi bolecinami. Mogoce pa so vaju se bolj spikali da bi cimvec jajcec nasli, al kaj takega, a je to mogoce? Mogoce je pa tudi nekaj v glavi, sedaj ko vidita da je bilo vse zastonj. To je tudi mozno. Samo cas je potreben, da se bolecina spodaj in v srcu umiri. Drzim pesti da vama bo hitro bolje . Sasa kr tako naredi kot si rekla .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:25:07
|
|
|
|
kapica
|
Niovi, a res da crnega perila sploh ne bi? No potem pa se dobro da to sedaj vem, ker sem imela namen si kupit crni kompletek, da malo kaj novega probam. Bom pa raje se enega rdecega kupla, tokrat z normalnimi hlackami. Misek, ja vidis na misicno maso pa nisem racunala. Pa je ravno zadnje dni moj mozek rekel, kako mam misicaste roke. A ? Te pa si res bla pridna. Tako da glej da bos jutri nadoknadila, ko tvoj pride, da ne bojo moje roke spet svoh postale
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, jaz sem bila 3x na takem kot sta ninika in mekeke in se mi to ni zgodilo. pa sem bila tudi čist na tleh, tako, da dvomim, da bi bilo to to. vsaka ženska drugače gre skozi postopek, ni kaj. zato je težko govorit zakaj, če bo res hudo, kar kličita. zadnjič je sisy tudi fasala hiperstimulacijo in jo je tako bolelo, hvala bogu jo je popustilo in ko je pršla na Et in rekla rešu, ji je tudi reku, ad mora drugič poklicat. zato, ne se hecat. zdaj ap upam, da se nisem zmotila glede sisy. v glavnem punce če bo resno, kličita. on je skoz dosegljiv, če ne pa pokliče nazaj. ti šmenta, ajz pa tudi skoz črne gate nosim, so mi najbolj všeč. rdeče, bele, roza . škoda da moj ne trza an barvo in obliko gat, ker pol bi ziher mela več rdečih, tak pa trza samo na trdo, lepo rit
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ti kapica, akj si pa počela z rokami, da ti je možek to reku , zdaj ko ne smeta
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce,res ste ,dobro,da imamo ena drugo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 11:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
mekeke a ta tvoj zajc pa še zmeri ni zakurblal motorja . al kaj to počne v čem je fora, ad to taco stalno premika
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?