|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
16.11.2006 10:44:23   
kapica
Poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kaj pa tikaj pocnes na svoje proste dni?  A uzivas? Upam da user posted image .

Ninika, a to je se od punkcije, te bolecine? Jaz jih na sreco nisem imela, tako da ti zal ne morem pomagat. A imas kaj doma da vzames proti bolecinam? Bo vsekakor lazje, boljse tako kot da se tako mucis.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 651
16.11.2006 10:46:17   
Anonimen
bolečin, vsaj kar s e jaz spomnim, ni imela nobena, razen siskamiska je imela hude bolečine. če s e ne motim. če bo še naprej tako hudo, ne oklevaj pokliči Reša. držim pesti, ad te bo minilo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
16.11.2006 10:47:10   
kapica
Niovi hvala za pestke user posted image . Misek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce sploh ne veste koliko mi vase besede pomenijo. Najraje bi vas vse objela.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
16.11.2006 10:49:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Niovi

Pikovit kdaj pa moraš to prakticirat. se ne zajebavam, mislim resno, edino o obračanju gat, tam je hec . a med postopkom, proti koncu, ali
skoz .punce karkoli mi boste rekle, bom jaz vse sprobala
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13Pika jutri vso srečo user posted image user posted image
Tole si je pa za zapomnit, ajd pupe vse v štacuno pa rdeče gate nabavtuser posted image , če jih nimate. jaz imam samo ene, jih bom pa mal okrog obračalauser posted image , en dan na eni strani, drug dan pa obrnem, pa bo.

Gate na glavo user posted image
Danes pa polno novic in pričakovanj user posted image . Kapica user posted image  Poopsie user posted image  Pikovit user posted image . Držim pesti za vas in tudi za vse ostale user posted image

....šibam v trgovino po gate user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image a ti tudi nioviuser posted image user posted image user posted image , pa mamo spet eno upanje večuser posted image user posted image , gate nam bojo pomagaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
16.11.2006 10:50:47   
kapica
Misek, a mislis da rdece tangice tudi veljajo. Ker jaz mam samo taksne ene rdece user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
16.11.2006 10:52:34   
Anonimen
kapica kolk sem jaz zastopila tudi, ker glavno, da je prednji del pokrit, zadnjo plat pa nastavi svojmu možeku, ap jo naj greje, zdaj je pr vas mal mraz, ap tangice niso glih topleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
16.11.2006 10:53:08   
Saša27
Kapica, naj te samo vprašam, koliko časa je od tvojega ET?
Saj boš 100% slišala, da si srečkauser posted image , jaz pa bom komaj čakala, da pridem jutri v službo, da to tudi preberem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 657
16.11.2006 10:57:40   
kapica
Misek user posted image user posted image user posted image . Ja mas prav, je tako premrzlo za tange, sam kaj naj, ce imam samo te. A mislis da se splaca se it v soping do stirih, al je ze prepozno user posted image . A jih mas ti oblecene al je danes drug dan in si jih ze obrnila enkratuser posted image .

Sasa, danes je 13.dan po ET, pa nisem nobenega domace testa naredila. A ne da sem pridna? Hvala za vzpodbudne besede user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 658
16.11.2006 10:58:18   
Niovi
Kapica, saj veš kako je, ko gre ena izmed nas na test, smo vse user posted image  na trnih in navijamo ter iz srca upamo na user posted image user posted image  user posted image

Ninika, jaz sem tudi še po nekaj dnevih čutila bolečine, predvsem, ko je bilo treba na stranišče. Malo bolj sem mirovala, čeprav v prvem trenutki se mi to ni zdelo tako potrebno, se mi pa zdi, da sem se hitreje utrudila, kot običajno. Jaz bi vzela kak tablet proti bolečinam, če bi šlo pa prek meja razumnega, bi pa poklicala zdravnika.

Mišek, gate itaq zakon. Baje obstajajo celo gate za moč, ki ti ojačajo avro, sem zadnjič brala. Perilo moči. Mislim, pa da je samo v beli barvi. Bomo pa kake barvice romi, čez poštrihale pa bo user posted image . Ti imaš lahko gate še na glavi, pa ne boš nič čudno zgledala tam pod user posted image  lahko rečeš, da je to najnoveši modni trend a la ruta user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
16.11.2006 11:01:02   
kapica
Niovi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .
Misek bi sicer lahko z gatami na glavi hodla tam okrog, ampak mislim da ji tam ne bi nic kaj dosti pomagalo, ker ni pravo "obmocje". Saj na glavi se nic ne dogaja, al se motim user posted image . No , razen ce ima vpliv na psiho user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 660
16.11.2006 11:02:46   
Anonimen
niovi, vidiš ko ne poslušaš, pikovit je rekla, da lahko tudi v beli barvi, ker so nevtralne. pa oranžne tudi. zato kapica iamm dvoje gate in ne rabim okrog obračatuser posted image user posted image . ne delam pa še na tem, ker še nisem v postopku, čak drug mesec. zdaj ap mam sam rdeč modrc goruser posted image user posted image , mogoče mi pa kaj joške zrastejouser posted image user posted image . pikovit ne bit jezna, da se mal hecamo, jaz bom resno gate oblekla, saj izgubit ne morem nič. vse sem pripravljena naredit, ap naj je neumnost ali resna zadeva. se mal hecamo, da bo kapica, pozabila na svoje težave. pa hvala, ad si nam omenila za rdečo barvouser posted image user posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
16.11.2006 11:04:41   
Ninika1
hvala niovi in punce...bom vzela kaj proti bolečinam..
Bi si rada šla kupit rdeče gate pa težko hodim user posted image   user posted image user posted image user posted image

to tud mene zanima kdaj jih je treb nosit a kar skoz al kako?
Kapica...držim pesti user posted image

Ninika

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 662
16.11.2006 11:07:05   
Anonimen
joj pupe, pikovit je tako lepo vse napisla in si je vzela čas, dajte mal nazaj pogledat njene poste. vse bi vas bilo treba po riti, ko tako površno bereteuser posted image user posted image . pol bi vsaj bila rdeča rit   in ne bi bilo  treba gatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
16.11.2006 11:08:24   
kapica
Ja tocno Pikovit, da ne bos narobe razumela. Meni res prav pase da se malo smejim, sedaj so nam pac te rdece hlacke prisle na oci user posted image . Prosim, prosim ne zamerit, ne hecam se iz tega.

Misek, saj jih lahko ze prej nosis, recimo folno pijemo tudi prej ne, tri mesece prej bi naj zacel pit, da deluje pravocasno, a ne? Tako da ti kr hlacke obleci, ne bo nic narobe. Kar se josk tice, pa se mi zdi, da ce niso do zdaj zrasle, sedaj tud vec ne bojo. Rdec modrc bi mogla nosit pred desetimi leti, ne pa zdaj user posted image user posted image .

Tako, zdaj se pa hecajmo na racun cesa drugega, a prav?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
16.11.2006 11:10:28   
kapica
Ninika hvala, vse pestke mi danes prav pridejo.

Misek user posted image user posted image .
Na povej, a si se sama, a si ze bila na bazencku danes, malo zaplavala. Na zacetku enkrat si nekaj omenjala da za nas par rund zaplavas, a se tega se drzis? Ne vem, jaz se nisem kaj shujsala user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 665
16.11.2006 11:13:04   
Saša27
No sedaj pa vidim, zakaj meni še do sedaj ni uspelo zanositi.
Vedno nosim črne spodnjice user posted image , pred naslednjim postopkom si grem kupiti en kup rdečega spodnjega perila, pa z rdečo dekno se bom doma pokrila ko bom ležala, sem jo dobila za R.D., pa sem jo takoj v omaro dala, ker mi rdeča ni všeč, no zdej pa vidim zakaj sem dobila rdečouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
16.11.2006 11:18:17   
Anonimen
Ninika 1,tudi mene boli že dva dni.Težko sedim,lulam še kihniti ne morem.Nikoli me še ni tako bolelo v križu,kot me je začelo danes zjutraj. vzela sem nekaj proti bolečinam,pa še nič ne deluje.Upajva,da bo kmalu bolje in da bomo za to kmalu poplačane.

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
16.11.2006 11:20:46   
Niovi
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

niovi, vidiš ko ne poslušaš, pikovit je rekla, da lahko tudi v beli barvi, ker so nevtralne. pa oranžne tudi. zato kapica iamm dvoje gate in ne rabim okrog obračatuser posted image user posted image .

user posted image  mea culpa. jebela cesta, spet nič ne poslušam in na ušesih sedim. Tole z barvami v bistvu ni hec, baje kar drži, ampak zaenkrat pri meni še ni začelo delovat. Čakam! Potrpljenje je božja mast! user posted image . Drugače pa vsi bioenergetiki in podobni zdravitelji odsvetujejo črno perilo, predvsem čez noč. Priporočajo belo, roza, rdeče in podobne barve za naše pobožne želje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
16.11.2006 11:20:51   
Anonimen
ja saša vse pride z nekim namenom, tako tebi deka, kot meni rdeča pižamauser posted image in tako nam bo z namenom pršu tudi user posted image , ko bo seveda čas za to, vse je namen. in to so nam zdaj rdeče gate odprle očiuser posted image .

kapica, nič nisi shujšala, zato ker si mišično maso dobila gor, mišice so pa težje kot špehuser posted image . jaz plavam, sam res zadnje dni sam v sanjah. bom pa jutri začela, pride moj možek, ap bova skupi šla. ko sme sama, pol moj pesek tak joka, če ga zapustim, da se mi srce trga in potem sva reaje skupaj, če glig sem jaz na RR. če pa je moj, pol ap lahk komot greva in jega doma pustiva, se vleže in čaka, nič ne joka. baraba mala, če bojo še deca taka, pol bo hudič v hišiuser posted image user posted image , upam, ad se ne bojo tega naučila od psauser posted image , ker at naša zverinica ima veliko takih trmastih foruser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
16.11.2006 11:20:54   
kapica
Joj joj, mekeke in ninika, res upam da bo cimprej boljse z vajinimi bolecinami. Mogoce pa so vaju se bolj spikali da bi cimvec jajcec nasli, al kaj takega, a je to mogoce? Mogoce je pa tudi nekaj v glavi, sedaj ko vidita da je bilo vse zastonj. To je tudi mozno. Samo cas je potreben, da se bolecina spodaj in v srcu umiri. Drzim pesti da vama bo hitro bolje user posted image .

Sasa kr tako naredi kot si rekla user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.11.2006 11:25:07   
kapica
Niovi, a res da crnega perila sploh ne bi? No potem pa se dobro da to sedaj vem, ker sem imela namen si kupit crni kompletek, da malo kaj novega probam. Bom pa raje se enega rdecega kupla, tokrat z normalnimi hlackami.
Misek, ja vidis na misicno maso pa nisem racunala. Pa je ravno zadnje dni moj mozek rekel, kako mam misicaste roke. A ? Te pa si res bla pridna. Tako da glej da bos jutri nadoknadila, ko tvoj pride, da ne bojo moje roke spet svoh postale user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 671
16.11.2006 11:28:08   
Anonimen
kapica, jaz sem bila 3x na takem kot sta ninika in mekeke in se mi to ni zgodilo. pa sem bila tudi čist na tleh, tako, da dvomim, da bi bilo to to. vsaka ženska drugače gre skozi postopek, ni kaj. zato je težko govorit zakaj, če bo res hudo, kar kličita. zadnjič je sisy tudi fasala hiperstimulacijo in jo je tako bolelo, hvala bogu jo je popustilo in ko je pršla na Et in rekla rešu, ji je tudi reku, ad mora drugič poklicat. zato, ne se hecat. zdaj ap upam, da se nisem zmotila glede sisy. v glavnem punce če bo resno, kličita. on je skoz dosegljiv, če ne pa pokliče nazaj.

ti šmenta, ajz pa tudi skoz črne gate nosim, so mi najbolj všeč. rdeče, bele, roza user posted image user posted image . škoda da moj ne trza an barvo in obliko gat, ker pol bi ziher mela več rdečih, tak pa trza samo na trdo, lepo rituser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
16.11.2006 11:29:40   
Anonimen
ti kapica, akj si pa počela z rokami, da ti je možek to rekuuser posted image user posted image user posted image , zdaj ko ne smeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
16.11.2006 11:29:49   
Anonimen
Hvala punce,res ste user posted image user posted image user posted image ,dobro,da imamo ena drugo.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
16.11.2006 11:31:52   
Anonimen
mekeke a ta tvoj zajc pa še zmeri ni zakurblal motorjauser posted image user posted image . al kaj to počne v čem je fora, ad to taco stalno premikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?