ninocka
|
Da se kaksno drugo temo obdelam in ne samo majcke. Ne vem, ce sem ze povedala, da sem Evana narocila na 1. cepljenje, ki ga imamo 23. al 25. oktobra (ne vem na pamet, mam pa napisan). Moram pa se poklicat v RA, da ga zdravnica pregleda, zdaj ko hodi. Je pa danes ta moj zlatko zaklado naredu eno cist neverjetno stvar (poleg tega, da je jedel pire in filano papriko ) - ko je jedel vecerjo, se je vmes dvakrat pobozal po trebusku oz. z roko naredu krozni gib - tko on pokaze, da se umiva. V glavnem hotu mi je povedat, da se greva kopat in potem spat. In res- takoj po kopanju, ko je dobil flasko je zaspal v 5 min. baje je spil samo par pozirkov, pol se je pa obrnu in zaspal (vecerno hranjenje ima cez moj). Sem pol ful razmisljala, ce je ze mozno, da tolk povezuje stvari . Verjetno je - sej tud ko ceveljcek vidi, si ga "daje" na nogico, ce mu dam v roke scipalko za nohte, se sklon in si na nogicah kao strize nohtke, zadnjic tist z jezickom, ful posnema in si zapomne zvoke oz. glasove in jih povezuje s stvarmi oz. zivalmi... Ne morem verjet, da gre zdej tolk hitro. Najboljsi je pa itak, ko mu kaj das pa rece hvala (sicer popaceno, ampak...). Tud, ce ga vprasam, ce greva papat, rece AM AM in gre za mano v jedilnico. Pia, sem prebrala uno temo - men nisi nic nerazumljivo napisala pa dalec od tega, da bi se hvalila s kaksnimi lepimi cunjami (ne vem kja je blo uni, k te je tko napadla). Jst tud tamalga, ce vem, da greva k brunarci, oblecem v zamazane stvari, ker ne vem, zakaj bi 2x prala, ce lahko samo 1x. Vrtickarji, v ker palcilni razred ste pa padli za vrtce? Jst sem racunala tuki na RR, pa bi bli 6. To je 54 jurjev na mesec Terry - sem ze zadnjic pozabla napisat in ti odgovort (verjetno od soka ) - KAKO NE POZNAS IKEE??? MAtr, jst bi se kr v njihovo stacuno preselila, pa bi mela vsak dan drugo dnevno, pa spalnico, pa kuhno.... 2ursae vidva z anzetom kr pridta, sej se lahko kdaj tud na kavici dobiva dopoldne, zdej, ko se uzivava na porodniski Pa to je blo se mal, kar sva zapravla. Najvec sva, ko sva kupila dnevno, ker takrat sva pa tam pustila cez 1000 EUR Ampak je blo se zmer cenej (in predvsem lepse) kot kakrsnakoli dnevna kupljena pri nam. Pa seveda velik vec omar. Pa da se preko neta narocit in ti tud pripeljejo, sam je baje postnina kar draga (cca. 100 EUR). Pa itak se ne more primerjat s tem, ce gres osebno tja. tazana za tolk dobro mami. Kako je pa oce? Katja, kako je pa tvoj oce? Jst sem pa vceraj zvedla, da je moji kolegici umrl polbrat (je padel z odra, ko je dela v eni firmi preko studenta). Sploh ne vem, kaj naj nardim - a ji posljem telegram al kaj. Klicat mi je mal tko, ker si lih ne telefonarva. za telegram pa tud ne vem, kam naj ji ga posljem - trenutno zivi v LJ, drugac pa ni od tuki Joj, prav grozno.... Kolosej - kaj pa ce se dobimo eno soboto dopoldne al bi blo to ful grozno? Datum za RD (21 oktober) tud men ustreza. Smo pa tolk v akciji za te majcke, da smo pozabile na torto Mi bi mogli to soboto praznovat Evijev RD (za kolege), pa nama pridejo vrt delat (JUUUHEEEEJJJ) in smo prestavli za 1 teden. Bom narocila eno tavelko Julci pizzo za tavelke, pa kaksna kavica, pa torta, tamali pa naj se po dnevni podijo... Evo, pa sem obdelal se kaj druzga kot samo m.....