lucika
|
tudi jaz imam za vsako vaginalni pregled. pa za vsako tudi uz; pa je glih prav. verjetno nimajo vse; mene pogleda zaradi tega, ker mi je trebuh ful otrdeval pri hoji, saj vec ne vem kdaj, ampak kar hitro se je zacelo. in me je s stola skor vrglo, ko mi rece, ja, bomo pogledali, ce se slucajno ne odpirate. aaaaa. pa se nisem, ampak ocitno to tipa s pregledom, al kako. ja, pa po vecini mesecov mira, sem spet fasala vnetje. bolj ko se mazem s canestenom, bolj se mi zdi, da je slabse. sem ga pa dobila zdaj samo za zunaj. mogoce malo prepozno in je vnetje ze globje not, al kako... kaj te vem, upam, da bomo to do poroda poslihtali, da ne bo kaj narobe... meni se zadnje dni tud malo spanje vraca. seveda grem po 5x na noc na vc, samo pol kar nekak nazaj zaspim, kar prej nisem mogla. pa pol zjutraj/dopoldan, mi tud kar gre... me pa isto danes nekaj v grlu pika, ej, a virusi se prek neta tud sirijo. frr, kako imas on trakec narejen, malo ti zamuja. tudi jaz danes stopam v 34. teden. a one, ki ste pol meseca pred mano, a se zavedate, da lahko greste vsak dan rodit? no, saj jaz tudi, ampak tak ,ko mas enklrat se nekih 25 dni, pa mal prehitis, in je to to. kera bo prva, kera bo prva??!!????? uvav! je pa hec, ne, saa sem pa par dni za vami, pa se mi zdi se uuuu casa. nic, cez vikend se operem kaj se imamo. ce me kaj prehiti, naj mi drugi speglajo:) vsaj da bo oprano in pripravljeno. vceraj sem v dm kupla dva bodija brez rokavov. 50-56. da bom vsaj nekaj mickenega imela. pa se mi moj smeji, da ni sans,da bomo meli tak malega otroka. :) eh, kak teden bo ze prav, si pa nisem mogla pomagat. komaj cakam da greva v soping; saj veste v civilizacijo, vsaj do kakega h&m...pri nas imamo pikapolonico, pa se mi zdi da ni neke izbire cotk, pa se eno privat, kjer so tud cene privat... lepo se imejte.
|