|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
3.9.2006 19:25:39   
mis
Tudi jaz sem se vrnila z vikend pohajkovanja. Z dragim sva sla z avtodomom cez Vrsic, v Bovec, Kobarid, opazovat Soco... Sla sem na izvir Soce, ki je na koncu cista plezalna pot. Ne vem, sem kar ponosna nase sredi 8. meseca...user posted image
Blo je zelo lusno, sedaj sem se se za jutri za solo pripravila, pa zgodaj spat. Se 11x v sluzbo!

Dobrodosle vse nove nosecke.

Zanima me, kaj bi to blo. Danes me v spodnjdem delu trebuha tako scipa in boli kot M krci. In to je sedaj nekaj ur na vsatoliko casauser posted image . Pa kar boleceuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
3.9.2006 20:10:08   
naja78
hojla punce.
jaz še zmeri kiham,smrkam in še krehat sem začela.user posted image upam,da je z mojim pikecom vse ok.tok se bojim zanjga.pa čedalje raj ga mam,tok mu lepo govorim in božam,.....se kr raznežim.in to me spravlja v dobro voljo,.......

drugače sem se tudi jaz nalezla pranja cujnic.oprali smo vse perilo za Lan-a(pisano in belo),posteljnino,kovterček,prevleko racman za na jogi,plenice ,....zlikali smo že vse,razen še 29 tetra plenic,.....user posted image user posted image upam,da jih bom vsak dan vsaj 5,poleg drugega perila,....user posted image user posted image

da se oktoberke pričkamo z user posted image .........saj smo vendar normalne babnce,kaj......user posted image in mora bit včasih tko,jaz vedno pravim,da tisti ki reče da vse štima-v vezi,tam ziher neki ni uredu........user posted image

Frrr:kako spraviš sliko gor,....a so kaka pomembna navodila ali sam paste-copy??????nism glih rač.tip,obvladam pa RR!user posted image user posted image user posted image

ja ja ja kmalu se bo pr nas začel...komi čakam 10.9.,da bo plača,da grem še zadnje stvari kupit.......

dobrodošle novinke!!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
3.9.2006 22:09:59   
muki1
Mis, mene so popadki pri prvem otroku tako začeli boleti. Kot menstrualni krči. Če ne nehajo, se kar pojdi pokazat.
Drugače pa ti svetujem, da počivaš, pa kakšen spasmex če imaš vzemi, meni pomaga proti krčem. Samo če boš opazila, da ne pojenjajo in so v nekem zaporedju, potem pa se kar pojdi pokazat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
3.9.2006 22:10:01   
frrrr
mis, mogoče si bla preveč divja danes, pa zato malce špika user posted image

pozdravljena MAMICA81!

naja78, slikice sem shranla na www.shrani.si in tam ti vsako fotko pretvori v obliko za na forum... lahko tudi s predogledom kot sem jih napopala js - nč hudega, čeprav sem se dolgo otepala tega in mislila, da ne zmorem user posted image

ko smo že pri fotkah... naš user posted image že 2 noči spi na gugalniku, na katerega sem dala eno odejo namenjeno njemu... sem vedela, da bo sam pogruntal, da postelja ni zanj user posted image pa misli, da je najbolj brihten v hiši user posted image

drgač pa js tut pravim, da razmerje brez prepirov ni osnovano na pravi ljubezni... ampak to še ne pomeni, da se moramo pa zdej na silo kregat user posted image mejte se radi... user posted image bodo pa mogli razumet, da smo user posted image malce bolj občutljive kot sicer in nas mau bolj razvajat s poljubčki in objemi - če je treba tut pred kosilom, a ne user posted image

lep in uspešen teden vsem!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
4.9.2006 4:41:56   
gaya

oj

a se vam kaj smilim, sred noči lutam tukaj, pa ne vem kaj bi sama s sabo. Očitno sva včeraj po Pokljuki čist pretiravala, ker sem se tko poganjala v tist breg za jurčki user posted image , da me noge prav noro zdaj bolijo in ne morem spat. Prav tako me boli grlo in me resno skrbi, da se mi razvije v angino, ker ponavadi, k me tko začne boleti grlo fašem angino in antibiotikr, ampak to zdaj odpade. In sem veselo na vršičkovem sirupu in limonadi in na RR user posted image . Dobr da sem že doma, če ne ne vem kako bi šla danes v službo.

Bejbe, jst pa čakam dohodnino. A kera kaj ve, kako je zdaj s tem. Ker zdaj sem že res huda na njih. K morjo dat kr nekaj dinarčkov nazaj user posted image , vrjetn zato tolk časa pacajo. Če pa mislijo, da bom jst hodila oktobra k nijim na DURS se pa motijo, lahk sam oni k men v porodnišnico pridejo user posted image .

Danes se pa meni začne MŠ user posted image , res že prav težko čakam.

Aja, moj predlog za kofetek pa je da se dobimo v LJ, se mi zdi, da mamo vse nekako isto do tja, no razen vas iz Lj, pa naj vam bo, k ste glih noseče user posted image . Mene res zanima kako zgledate, ker jst sem si kr od vsake ustvarila svojo podobo in me prav zanima kolk sem mim udarla user posted image ,...

No zdaj grem pa še mal po netu brskat, pol pa vrjetn bo že mal treba nazaj spat user posted image

Pa lep in uspešen dan, pa tiste k mate službo, naj vam čim prej mine user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
4.9.2006 6:01:55   
Pikicapokica6
gaya po mojih izkušnjah sodeč bi rekla, da na davčni ne mutijo, ampak da se jim nekaj ne ujema (no ja poleg tega da najbrž tud mal mutijouser posted image ). Je tud moj možek enako mislu, pa sem prejšnji teden za foro poklicala pa so mi povedali, da nekaj ne štima, da bi prej ko slej bi vabljen. Da so vse tiste, ki se jim je ujemalo, že obdelali, ostale pa bojo zdej obravnavali. Smo računali, da bi tud mogu nekaj dinarčkov nazaj dobit, nazadnje pa bo mogu še plačat. Jaz res ne vem, kakšen sistem je zdaj to......
Me pa zanima, ali vas že fino matrajo lažni popadki? Ker menda to niti ni tako slabo. Take, ki imajo lažne popadke, so bolj pripravljene za porod. Spodaj se bolj "zmehča". Mene že kar mal skrbi, ker jih do sedaj niti enkrat še nisem mela.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
4.9.2006 7:49:24   
tasha23
Dobro jutro so user posted image ,
vidim, da nekatere ne morete spatuser posted image  , Joj gaya meni se pa ni dalo vstat čeprav sem imela zelooo čudne sanje - skoraj preveč realne - se upam celo reč, da so bile bolečine po vsej verjetnosti realne: imela sem močne krče in trebuh mi je otrdeval. Že nekaj dni, me nekam čudno šravfa in pritiska doluser posted image  - občutki, so kot pri M. Drugače pa se dobro počutim... bomo vidli kaj bo.
Dobrodošli EVIK IN MAMICA81, kot so ostale povedale je vedno lepo če se nam katera pridruži.

Naja78 upam, da si danes kaj boljša in da boš kmalu zdrava. Misi, pazi, da ne boš prehitevala po desni user posted image , ...

Lepo se imejte in upam, da imete tudi ve sonček user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
4.9.2006 8:30:50   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Kako ti vikendi minevajo in spet sem sama ker je dragi šel na službeno pot... To noč pa sem jaz kar dobro spala, je pa mala user posted image pojedla preveč kosti na pikniku in je lepo ponoči bruhala... seveda me je zbudila uboščica... no pa sva potem le zaspali nazaj....
Pri nas je prav toplo... danes bo precej vroče, kar pomeni da bodo moje nogice spet trpele...
Trebušček pa otrdeva tudi meni, tudi spustil se mi je malo, kosti tam spodaj pa me nič ne bolijo....
Gaya,  tudi midva sva že dobila dohodnino nazaj in to že v začetku julija... raje pokliči in se pozanimaj za kaj gre..

LEp dan želim vsem

< Sporočilo je popravil Arabela -- 4.9.2006 8:37:16 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
4.9.2006 9:29:57   
beki24
Jutrouser posted image !

Spustil-kaj je touser posted image - men se še dvignil ni- trebuh ozuser posted image  da ne bo pomote- no sej malo se pa lahko nasmejemouser posted image !!!

Jouser posted image  že skoz nosim nizko, no g. je to ugotovila šele v 31. tednu, ampak jst imam že skoz občutek da mi dol tišči- no ne tako, da bi bila panika, ampak če hodim imam občutek kot bi imela kamen v trebuhu, pa sramne kosti in vse kar paše zraven me tudi že od 20. tedna boli- bolj ali manjuser posted image user posted image !  no bo že!!!

Danes začnem z MŠ- komaj čakam!!!

Dobrodošli EVIK in Mamica81!

Da se dobimo v Lj meni čisto ustrezauser posted image - zdej moramo samo še lokacijo dovolj veliko poiskat!! Pa hitro se moramo dobiti, ko imate nekatere že neke krče in špikanje....da nas ne bo kaj prehitelo!!

Kar se tiče lažnih popadkov jst mislim, da jih imam vsake toliko, lahko je pa to samo premikanjeuser posted image - ker se včasih ful v zunanjo steno trebuha upre!!

Arabela- jst bom tudi sama, ker gre dragi za cel teden na kongresuser posted image !! Pa če vam je kaj v tolažbo- tistim, katerih lubiji so veliko na službeni poti- moj gre februarja za 4 mesece v Anglijo- katastrofa- ga user posted image  sploh ne bo več poznala ko bo nazaj prišeluser posted image , da bi pa midve lazile gor bo pa user posted image  mislim da še malo premajhna!!!  Bomo probal do takrat čimbolj uživat, pa potem tudi!!! Te službe so eno samo sranje!!! Aja, ne morem pa z njim, ker bo stanoval v nekem kampusu, pa še preveč drago je!!user posted image

No dost bo zaenkrat, se pišemo in beremouser posted image

Uživajte v sončkuuser posted image !

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
4.9.2006 9:32:31   
lucika
dohodnina, ja. uf.... jaz jo zavestno ignoriram. in kasnej ko dobim tisto svoje placilo, boljse bo. najboljse pa bi bilo, da bi kar pozabili na mene:) ne, ne bom se vec sekirala zaradi dursa in njihovega nacina dela, ker ne spremenis nic.

jaz sem ok. biba ima zake svoje trenutke. en dan skoraj nic ne brca; nasslednjega pa spravi vse not, in skoraj ne da mira. samo da je ok!

zdaj je konec 33 tedna. a bo ze cas za malinov cajcek? a se ga pije toplega ali lahko tudi mrzlega?

se vedno ne vem, kam naj grem v nabavo. ma, se malo napravlam s tem. al naj grem v dm, ki ga imam pred nosom; ali na izlet v mb v mullerja, ali se boljse v avstrijo? seveda po plenicke in ostali kup drobnarij...ja, pa kompletek za domov.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
4.9.2006 9:43:42   
lucika
ojej, beki. jaz pa se sekiram, ce mojga ni kak dan ali dva. 4 mesece???? aaaaaaa. ocitno sem res ena taka velika razvajenka, ne? saj vem, se pa vse prezivi, ce se mora. pa saj bo; samo da ti ne crkne net, nas tule bos imela na dnevnem redu. pa je kr malo manj dolgcas.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
4.9.2006 10:08:42   
tasha23
Joj beki, meni bi bilo kar težko toliko časa daleč od ljubegauser posted image , res je, da bi se po vsej verjetnosti privadla vendar bi ga full pogrešala.

Malo prej sem prišla iz CSD-ja, kjer sem končno oddala vse papirje in upam, da bo vse v redu. Ta mali nima mira in očitno bo danes imel spet športni dan user posted image .

Grem pa zdaj malo likat, ker je poceni tok, se javim še kaj kasneje.

pa pauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
4.9.2006 10:23:12   
štorkljica
Dan user posted image
Kako sem pa jaz danes crknjenauser posted image  pa sploh nisem mela naporen vikend, kar tak v tri dni sem ga preživela, večinoma sama, ker je lubi mel skoz neki za delat, jaz pa mu kaj dosti fizičnega več ne morem pomagat.
Pa naj povem da se midva tut ful kregava, zadnje cajte vse bolj. Danes sva se od 7 ure do zdaj kar 2x!!! user posted image  Pa mislim da smo tut dosti same krive, bl proti koncu gremo vse maj potrpljenja mamo same s sabo kaj pa še okolica.
Saj še malo pa bo, sploh pri meni, mam ful en čuden občutek da bom rodila vsaj en teden prej. Ali pa si le tako močno želim da biuser posted image
Sva pa dohodnino dobila nazaj že takoj v začetku ko so jo začeli vračat. Je pa tašča rekla prejšnji teden da je še tut ni dobila, pa bi jo že davno mogla ker da baje nima nič kar bi blo lahko narobe. Sam pri teh user posted image  nikoli ne veš, Gaya najboljše da res pokličeš, pa kaj ti rečejo ti rečejo, boš vsaj vedela na čem si.

Me je pa včeraj začelo nekaj šraufat pa dol tiščat kot ste že mnoge napisale, da se vam dogaja. Zdaj me pa skrbi ker greva z mojim jutri v Grac pa res nebi rada tam kakih popadkov doživelauser posted image .
Muki1 in Arabela hvala za info glede IKEE, upam da jutri res kaj srčkanga pa ne predragega tam najdem. Saj z mojim dosti tja hodiva sam zdaj že nisva bla od aprila, pa še novega kataloga nisem videla, tak da upam na prijetno presenečenje. Bom pa še pogledala v Toysa pa v C&A ker je ena napisala da baje majo lepe stvari tam. Hočem user posted image  en res lep kompletek za domov iz bolnišnice kupit.
Aja pa še najpomembnejše, v sredo mam pa GIN in UZ user posted image user posted image  upam da bom končno zvedla spol mojega zlatega otročička, pa da vidim da je vredu in da se ma kar se da lepo v tem bunkerju. Ga že prav opazim da se včasih komaj premika kako mu je tesno.
Zdaj edino nevem točno, ampak mislim da bom mela še zadnje testiranje za TOKSO. Baje da se dela v 35 tednu, sam meni ga ni nihče nareduuser posted image  Arabela a si ga ti že mela?
Glede pranja cunjic, jaz sem jih že oprala sam jih nisem 2x splavila, zato jih moram zdaj še enkratuser posted image  Bom raje mal bl previdna glede pranja, ker sem jaz že od rojstva alergična na mehčalec tako da ga niti ne uporabljam in ga niti nikoli ne bom, tudi glede bebike ne. Saj so zdaj že ti raznorazni dodatki za mehčanje perila itak v samih tekočih praških.
Ena je enkrat napisala da ji roke ful drevenijo. Meni pa zdaj že cca. 1 teden konice prstov na desni roki drevenijo in kako je to en blazno neprijeten občutek. Nevem a je to zaradi vode ki se mi nabira v telesu ali pa mam slabo prekrvavitev.
Sam zdaj proti koncu pa se res že sami problemi nabirajo. Bom postala ko ena starka ki samo nerga cele dneveuser posted image  Več niti nevem kaj mi je večji problem ali to da ponoči ne morem spat ali pa to da ko po tušanju stopim ven iz bane si ne morem normalno obrisat stopal in se pol raztegujem kot kaka žirafa da sploh lahko segam do prstov na nogi.
Pa še za info, moj obseg trebuščka je 105 cm!!! Ni čudno da sem ko en soduser posted image user posted image
Ajd pune lep dan želim, pa Wellcome Evik in mamica81.

by by

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
4.9.2006 10:25:36   
Evik
Živijo vsem skupaj,
hvala  za topel sprejem! No saj kaj manj od tega niti nisem od vas pričakovala, res je lepo imeti tako podporo.
Vava - me veseli da imava rok na isti dan - kam pa nameravaš it rodit? Jaz se še odločam med Postojno in Ljubljano, samo zadnjič ko ni bilo moje g. sem šla v LJ. porodnišnico da me pogledajo in so bili neeeeskooončnooo prijazni.
Ko pravite o lažnih popadkih - morda pa ne znam ločit - včasih me tako "zaštiha" - saj ne neprijetno - da se kar zvijem - ampak ne vem ali se to ta-mauček razteguje ali je kak lažni popadek - ker kadar stojim ne znam čisto ločit. Trd trebuh tudi ne bi znala vedet kako to je, sem vprašala g. pa je rekla, da to deloma otrdi, je pa drugače da na trenutke čutim kako se trebušček totalno sprosti - ali gre to user posted image višje pa ne pritiska tako ali kaj drugega...
Jaz imam tudi muco, ki je z mano že kar nekaj let - je pa in v stanovanju in hodi ven. Ko so prišli zadnji izvidi od toksoplasmoze so kazali, da sem imuna, ker zmajčica  (to je njeno drugo ime) bi bila ves čas ob meni - samo čaka trenutek da se vležem na kavč pa da se stisne obme. s spalnico je pa tako, da je že nekaj časa ne spuščam notri - pravzaprav jo bolj poredko - tako da upam, da se bo čisto odvadila sčasoma, seveda pa še včasih praska po vratih, ker potem ko bo otroček doma, v tisti prostor ne bo imela dostopa.
Tako prisrčno mi je, kot mi da dragi roko na trebuh in ko nekaj časa drži svojo toplo dlan na enem mestu, ta-mauček to začuti in ga začne točno tja brcat...
A se je katera od vas odločila in hodi na abdominalno dekompresijo, moja g. je rekla, da je to brez veze...
Kar se oblekic in pranja tiče - no danes pride moja prijateljica ki ima že tri, tako da bova skupaj prečekirali kaj je za kaj, jaz sem kar malo izgubljena med vsemi temi zadevicami. Če mi pa ne bo jasno bom pa še vas vprašala.
Gotovo ste že veliko tem obdelale medtem ko nisem gledala, ampak vse za nazaj brat bo skoraj malo preveč...
Za čaj pa tudi mene zanima, kdaj je čas - malinov mislim, mi je nekaj g. omenjala, se mi zdi da je rekla 1 mesec pred rokom, samo nazadnje je pa nisem vprašala.
No pa škoda da nisem šla ponoči nič gor pogledat - okrog 5h sem tudi jaz bluzila naokoli in pila pila...
Jah, kot vidite, ko se enkrat razpišem ne znam nehat...
Vesela sem da sem z vami...vsem čim lepši dan... user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
4.9.2006 10:47:37   
naja78
user posted image  he he!evo moje punce so tu!!sta lušni???hvala Frrr!! mi smo kar ok,je blo pa ponoč slabo!!nismo nič spal,smrkanje,hrkanje,za znort.mali moj je kr nekam miren.user posted image komaj čakam v sredo imam G.evo za spremembo še nekaj slikic.za user posted image sem pa jaz vedno!!!!  user posted image  in naša pokojna muca!!user posted image   

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
4.9.2006 10:53:12   
gaya

Še jst mal, pol pa šibam uživat na Bled na sonček na eno terasico user posted image  s še eno nosečko, k ma mal pred mano rok user posted image .

Evik  čaj sem jst začela pit po dopolnjenem 34 tednu in ga pijem zjutraj in zvečer po eno šalčko. Je mi pa ogaben user posted image , prav tako si vsak drugi dan masiram presredek, prav tako mi je noro neprijeten filing, sam upam, da bo kaj od tega pomagal user posted image .

Drgač pa zarad dohodnine sem jih jst že julija klicala in so rekli, da je ena težava ker je en izplačevalec prijavil, da sem dobila doarilo v vrenosti več kot 10 tisoč user posted image , in zakaj jst nič ne vem. In pol men užge da sva midva lansko leto za darilo dobila od svee mikrovalovko ker sva se poročila in kupila njihovo kuhinjo. Sam svea je nama poslala podatke, da na mojo davčno 4tisoč, pa na moževo davčno 4 tidoč in valda tega nisva vpisovala v dohodnino ker je manj kot 5t. In pol je una na davčni rekla da bodo to zrihtal in da sva na vrsti konec avgusta. Zdaj pa jih spet čakam in me zanima če že kaj hodi naokol user posted image , ker meni se mal denarčke zapravlja user posted image ,....

Jst mam tud cunjice oprane, samo ne 2 krat spirane, tko da bom ta teden k je lepo vreme, še enkrat une k grejo direktno na kožo dala na še eno izpiranje in pol je pripravljeno. Sam mehčalec sem pa uporabila ravn tko, upam, da naš malček ne bo kakih pikic dobil.

Tko, zdaj šibam, pa se vam popoldne še oglasim, verjetno po MŠ k jo mam ob 16.

Uživajte v lepem vremenu user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
4.9.2006 11:29:24   
vava

ojla!
ja kot kaže pač ne more biti cela nosečnost čisto brez težav. če sem se prešvercala pri bruhanju in utrujenosti ter mravljincih, brez bolniške, brez problemov v službi... mi je pa zdaj vse dvojno usekalo na drugi strani. Kosti spodaj me tako bolijo, da se komaj premikam, najhuje je ponoči iz enega na drug bok se prevaliti ali pa vstati za wc. Potem sem pa čez dan čist povožena.
Evik jaz sem se tudi odločala med Lj. in Postojno, pa je Lj. prevladala. Imam do porodnišnice 10 minut  in mi to več pomeni, kot pa možnost EA in to da ti ponoči user posted image  odnesejo v Postojni. Pa še to danes grem prvič na dekompresijo, vam potem napišem kako je to.
Upam, da mi bo potem kaj boljše user posted image .
Punce uživajte!
lp
v

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
4.9.2006 11:41:42   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Evik jaz sem se tudi odločala med Lj. in Postojno, pa je Lj. prevladala. Imam do porodnišnice 10 minut  in mi to več pomeni, kot pa možnost EA in to da ti ponoči user posted image  odnesejo v Postojni.

Samo to - v Postojni imaš možnost, da imaš otroka celo noč pri sebi, ali pa ga na tvojo željo odnesejo (od 23h-5h). Ne zavajajte se med sabo.user posted image  Je pa to kar fajn možnost, meni se je takoj po porodu tudi ful čudno zdelo, ko me je babica vprašala, ali ga bom imela 24 ur pri sebi ali pa ga bom dala ponoči v sobico, kako to, ja valjda, da ga bom imela pri sebi. Ampak sem že kmalu videla, čeprav sem imela res lahek in krasen porod z EA, da je to prav ena fajn možnost, da se malo odpočiješ po porodu in malo naspiš. Doma te možnosti nimaš in je kar za izkoristiti. Vsaj jaz tako gledam na to. Pa še sestre jih celo noč pazijo in jim dajo za jesti, če je treba. Ne vem no, meni je bilo to prav fino. Kot že rečeno, imaš pa ga komot pri sebi, 24 ur na dan, če to želiš, tudi v Postojni.

Toliko zaenkrat, danes zadnji dan delam, pol se vam pa že še kaj oglasim.
Lp user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
4.9.2006 11:43:15   
Pikicapokica6
Hvala punce za dobrodošlico. Ker sem ravn pričela s porodniško, imam več kot dovolj časa, da se vam kdaj pa kda pridružim pri čveku. Mi je kar mal dolgčas. Sem imela to srečo, da sem lahko do konca hodila v službo in bi po mojem brez večjih težav še nekaj časa lahko, toda treba je začet misliti na user posted image  in kaj pripravit, pa seveda oprat. Nam so tudi v MŠ povedali, da je cunce potrebno 2x splaknit, tko da se bom tega kar držala.

Malinove liste za čaj imam, toda, če pomislim, da gre samo za čajček, potem kar težko verjamem, da mi bo kaj dosti pomagalo. No saj škodit pa tud ne more a ne?

Razmišljam o tem, da bi šla rodit v Kranj ali pa v Ljubljano. Saj drugače mi je v Kranju kar všeč, posebno še, ker ni take hude gužve, po drugi strani pa me je skoz strah, kaj pa če bo z user posted image  kaj narobe? Ali je katera od vas že rodila v Kranju?

Kot pa sem že omenila, lažnih popadkov še nimam, ali pa vsaj jaz ne vem za touser posted image  Glede na to, da mam rok že 2.10, mi ni jasno, le kdaj se bo tam spodaj kaj pripravlo in zmehčalo?? Sem rekla mojmu možeku, da bo treba počas začet user posted image user posted image , če seveda to sploh še znamouser posted image . Če še Pušenjak pravi, da to lahko pospeši zadevo, potem pa že more bit kaj na temuser posted image .

V sredo imam kontrolo in prvi CTG. Ali katera od vas ve, kdaj G. zopet začne z vaginalnimi pregledi? Glede na to, da smo že tako na koncu, verjetno mora kaj pogledat, kako tam notri stvari stojijo al kako?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
4.9.2006 12:47:20   
mtina
Hej punce!

Sem prav upoštevala Mukino idejo in kopirala vse svoje poste, tako da dnevnik nastaja. user posted image

Tudi midva še nisva dobila dohodnine nazaj. Pri meni doma starši tudi ne. Ma neki mučkajo.  user posted image

Čez vikend sem zelo slabo spala; mali se je kar naprej premikal in brcal in ... najverjetneje zato, ker sem bila psihiično naspidirana. tako kot večina od vas, sva se tudi midva dala.  user posted image   Pa o tem smo že pisale ...

Drugače je tega potiskanja sedaj, ko manj hodim, manj. Očitno je res dobro, da skrajšamo sprehode  in telovadbo.

Meni se začne MŠ naslednji teden v ponedeljek. Že komaj čakam. user posted image

Lep sončen dan, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
4.9.2006 13:15:57   
vava

imaš možnost, da imaš otroka celo noč pri sebi, ali pa ga na tvojo željo odnesejo (od 23h-5h). Ne zavajajte se med sabo

se oproščam, če je bila katera zavedena. Ravno to sem napisala: da mi bližina Lj. porodnišnice pomeni več kot možnost počitka brez user posted image  in EA v Postojni.

še 1x sori za mogoče nerodno sestavljen stavek
lp
v

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
4.9.2006 13:25:46   
Evik
o kriza sem napisala eno sporočilo pa ni šlo noter

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
4.9.2006 13:26:53   
Arabela
Pri nas je že pošteno vroče... spet se s user posted image skrivava v bajtici...
Amazona, jaz sem imela test za toxo v 33. tednu, je bilo vse ok... Kar se tiče drevenenja rok sem jaz tista ki stokam... Tudi meni drevenijo konice prstov... vzrok je zastajanje vode in pa možno da user posted image  pritiska kje na živec (hrbtenico) in zato to neprijetno drevenenje... Se vidi da sva medve med taprvimi, ker imava skoraj podobne simptome....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
4.9.2006 13:34:53   
Evik
V glavnem pišem še enkrat...
Zdaj smo pregledale s prijateljico kar imam in menda mi kaj dosti ne manjka...
Se moram spomniti, kaj vse sem hotela vprašati...
Aja, no v soboto sem dopolnila če prav računam 34 teden in ko sem bila na pregledu g. je mojuser posted image tehtal 2200g, ali ima še katera podatek, koliko so vaši težki? Na listku sicer piše da je to normalna teža za te tedne...
No, kar se tednov tiče je torej že čas za čajček, bom nabavila...
Zanima me čim več o EA - prijateljica je tretjič rodila rodila z EA, rekla  je sicer da tiste ki prvič rodijo tega ne znajo toliko ceniti, ker se vseeno kar močno čuti. V šoli so sicer govorili da ni tako dobro, ker ne čutiš dovolj pa težje pritiskaš... V glavnem sem se odločila da grem v Postojno na predavanje pa izpolnim obrazce, ko bodo popadki imam tako obe možnosti...
Aja - jaz imam nekaj čemur je g. rekla da je začetek kile, ali ima še katera podobne težave. saj ni hudega, ne boli ali kaj takega, je majhna bulica ki pritiska na žile in potem so bolj temne in kot skvačkane - spodaj desno pod trebuhom...
Meni je vaginalni pregled mislila delati naslednjič, torej zadnji mesec nekje, ampak sem ji rekla če lahko že  zdaj pogleda, ker bi mogoče šla še kaj na morje...
Kaj pa pomenijo zvezdice, ki jih imamo pri imenu?

Lepo se imejte, menda bo čas kaj za jest pripraviti - ena težjih stvari zame...
user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
4.9.2006 14:49:50   
mis
Hvala, punce, mal ste me potolazle. Vceraj sem se pa ze res ustrasila. Danes teh bolecin nisem se nic cutila. Malo drugace pa me je ornk ene dvakrat zastihal tako kot takrat ko te tisci na veliko potrebo, ampak veliko mocneje. Boleca kost pa je zame ze nekaj mesecev stalnicauser posted image

Tudi jaz zacnem ta teden v cetrtek z materinsko. Jupi!user posted image  Jutri pa grem v Novem mestu na predavanje za EA. Da vidim kako in kaj.

Sedaj pridno prem stvari (plenice, tisti prvi kompletekki sem ga kupila, pol je treba pa vse zlikatuser posted image ).

A veste punce, da tiste, ki ste ze bolj na zacetku, da ste lahko kmal na vrsti? Ce pogledate septembrke ze kar pridno rojevajo kaksen mesec pred rokom. Joj kako gre hitro! Drzim pesti, da se bo za vse srecno izteklo.user posted image

Uzivajte!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?