Pikicapokica6
|
Hvala punce za dobrodošlico. Ker sem ravn pričela s porodniško, imam več kot dovolj časa, da se vam kdaj pa kda pridružim pri čveku. Mi je kar mal dolgčas. Sem imela to srečo, da sem lahko do konca hodila v službo in bi po mojem brez večjih težav še nekaj časa lahko, toda treba je začet misliti na in kaj pripravit, pa seveda oprat. Nam so tudi v MŠ povedali, da je cunce potrebno 2x splaknit, tko da se bom tega kar držala. Malinove liste za čaj imam, toda, če pomislim, da gre samo za čajček, potem kar težko verjamem, da mi bo kaj dosti pomagalo. No saj škodit pa tud ne more a ne? Razmišljam o tem, da bi šla rodit v Kranj ali pa v Ljubljano. Saj drugače mi je v Kranju kar všeč, posebno še, ker ni take hude gužve, po drugi strani pa me je skoz strah, kaj pa če bo z kaj narobe? Ali je katera od vas že rodila v Kranju? Kot pa sem že omenila, lažnih popadkov še nimam, ali pa vsaj jaz ne vem za to Glede na to, da mam rok že 2.10, mi ni jasno, le kdaj se bo tam spodaj kaj pripravlo in zmehčalo?? Sem rekla mojmu možeku, da bo treba počas začet , če seveda to sploh še znamo . Če še Pušenjak pravi, da to lahko pospeši zadevo, potem pa že more bit kaj na tem . V sredo imam kontrolo in prvi CTG. Ali katera od vas ve, kdaj G. zopet začne z vaginalnimi pregledi? Glede na to, da smo že tako na koncu, verjetno mora kaj pogledat, kako tam notri stvari stojijo al kako?
|