Pikabu
|
Oj. Gaya, kam se pa tebi tako mudi? Ti še kar malo počakaj. A je tukaj MŠ samo ob ponedeljkih? Mi smo jo na Bledu imeli dvakrat na teden, smo bili hitreje čez. Je pa res, da ni nič posegbnega. Glede na to, kaj pišejo punce, kako je v LJ, je tukaj res beda. A ste punce v LJ tudi same poskusila na lutki dojenčku, kako se ravna z njim? Ker pri nas je tako, da smo ona pokaže. Bo pa na JEsenicah isto kot na Bledu, ker mislim, da iste izvajajo. Gaya, a mi boš poročala, kaj imate naprej, da bom prišla, če bo zneslo? Tole v zvezi s porodnišnico me ne zanima, izkušnje imam, za EA moraš pa tako iti še tja na razgovor. JAz grem v torek, čeprav je ne bom vzela. Kar se vaginalnih pregledov tiče, je očitno povsod drugače. Meni je na prvem pregledu še bris jemala, ker sem imela prej slabega, potem me pa celo nosečnost ni nič pregledovala, na prejšnjem pregledu je pa preverila, kakšno je stanje spodaj. Zdaj pa do konca pričakujem, da bo vedno tudi pogledala, če se kaj dogaja. Saj pri Emi so mi potem vsakič na koncu tudi to gledali. Kolca se pa tudi našemu otročku veliko. Res pa ne moreš faliti, je precej izrazito, enakomerno. Jaz sem si tudi skopirala vsa svoja sporočila, le urediti še moram. A veste, koliko tega pride? Jaz imam trenutno 35 strani. Sem pa tudi opazila, da se je takrat nekaj deklet več javljalo, pa so zdaj kar poniknile. Skip je ena od njih, pa Sanika, pa mislim, da je bila Katrina (za njo mislim, da se je dala brisati, ker piše anonimen, ampak jaz jo imam v svojih sporočilih napisano s tem imenom, pa digi, adeja, katka, hope79, emmaemma, nanica,... Pa verjetno še kakšna, toliko sem jih na hitro našla. Sicer je pa moje počutje stabilno. Ponoči me je nekaj bolelo spodaj, sem prav čutila, kako se premika in me je v kosteh kar zbadalo. komaj čakam na pregled naslednji teden, da vidim, če se je začelo kaj dogajati. Na trenutke čutim tako topo bolečino v križu, malo podobno bolečini med porodom, samo to vem, da še niso popadki. Pripravljeno imam v glavnem vse. Nekaj stvari bo pa počakalo (košek, voziček, banjica,...) da Emi in atiju ne bo dolgčas doma, ko bom jaz v porodnišnici, da bosta to onadva takrat pripravila. Zdaj je tudi lepo pospravljeno po omarah in predalnikih. Še vedno odlašam s torbo za v porodnišnico zase, moram prekuhati dudice in nastavke za dojenje. danes sva z Emo še malo zapravljali, za dojenčka sva sicer kupili le dude in termometer za vodo, ker smo Eminega uničili, drugače sva pa več nakupili za Emo, nekaj majčk z dolgimi rokavi, pa eno oblekco je še dobila, da bo lepa za roj. dan. Me je tako mikalo še za kupit kakšno cunjco, ampak bom res počakala, da se rodi, pa potem veselo v dopolnjevanje oblačilc. Popoldne gremo še v Mullerja, bom kupila pleničke kar na zalogo, ker nismo ravno tako blizu, da bi na hitro skočili. Šli bomo pa tudi naročit torto za Emo. Me je čisto zagrabilo tole zapravljanje. Saj, še danes, potem pa upam, da se malo umirim. Vem, da bo potrebno poskrbeti še za Emino jesensko in zimsko garderobo, pa se moram toliko zadržat, da bo roj. dan mimo, ker vem, da bo kar nekaj stvari dobila, potem se pa lotimo še tega. Zdaj grem pa malo počivat, pa naše dete se začelo pretegovati, ga grem malo opazovati.
|