yennika
|
Tejcha, a ti misliš da smo te vse zapustile? Ne, ne, samo utegnila nisem... Danes ponoči sem po dolgem času spala dokaj normalno, razen tega da sem 2x vstala za lulanje-ob 1ih in ob 4ih. Sem mogla že ob 8ih vstat-ponavadi vlečem do desetih, ker smo dobili delavce domov, pa sem mogla kuhat kosilo. Jutri še in bo gotovo. Hvala bogu, ker sem skoraj zgorela za štedilnikom... Tudi moja prebava je šla iz ene skrajnosti v drugo. Sem na začetku pila donat za boljšo prebavo, namakala slive, jedla kosmiče-pa ni nič pomagalo-zdaj pa komaj nekaj malega pojem, že letim na Wc, ker me tako zašraufa... Sem pa prebrala na sosednem forumu, da proti zgagi pomagajo bobi palče. Sem jih dans nabavla in glej, res me ne peče sploh! Ne vem ali slučajno, al psiha al kaj za vraga je to. Je pa res, da sem žejna, sol deluje. zelo mi paše belo grozdje, tako mrzlo iz hladilnika, potem pa me tak napihuje... Otročeki se pred porodom res umirijo, ni pa nujno, da vsi. jaz imam še 10 dni do pdp-ja, pa se je kar lepo umiril. Ne brca več tako divje, zdaj imam občutek, da samo rita sem in tja, ker nima prostora. No, saj še prileti kaka ta prava brca direkt v rebra in mehur. Ne sekiraj se, ko bo pravi čas, boš že vedela! Še vse so vedele, razen nekaj izjem no, ki smo jih dobili na urgenco . So prišle že ženske, najstnice z napotnico od dežurnega, da gre za žolčni napad, pa je kirurg hitro ugotovil, da so to popadki!In šus v porodno, kjer smo že rodili! Pa teh primerov je kar nekaj, tudi takšnih kjer ženska (socialni primer) enostavno ni hotela roditi, ker baje ni bila noseča-že petič, pa ji je že odtekla voda in se je plod že dobesedno razkrajal na suhem.... . Otročeka smo potem komaj rešili, mami pa dobesedno izpulili otroka iz maternice!kaj takega! Sem že zašla predaleč.Sorry! Mi smo pa vesele mamice in komaj čakamo na naše lumpe!
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|