|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
26.8.2006 14:22:39   
incabinca
ČESTITKE BOROVNIČKA!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja punce, se že začenja.... mene tud že par dni skup nekaj navija, tako da bomo videli kaj bo... se ne bom nič pritoževala če bi bilo vse skupaj kakšen dan prej :D
Čeprav, po pravici povedano, včasih še kar ne morem dojeti, da zdej pa prihaja moj čas in da bom dejansko rodila in imela majhnega otročička pri sebi.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
26.8.2006 14:58:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BOROVNIČKA ČESTITKE JUHUHUHU !!! PA SE JE ZARES ZAČELO !

Tudi jest sploh ne morem verjet, da smo tukaj in zdaj...da lahko vsak trenutek rodim .....uh je šlo pa kar hitro vse skupaj !!!

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
26.8.2006 15:37:18   
princes
ISKRENE ČESTITKE BOROVNIČKA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Največ zdravja malemu Niku, in pa veliko lepih trenutkov novopečeni družinici....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Že čakamo slikice v albumčku....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tale x srečka x, je pa res že kar mal grozljivo, da se ne javi toliko časa....user posted image user posted image

Hvala Yennika...Saj sem mela to kaseto od Šifrerja, pa sem besedilo pozabila....user posted image user posted image Zdaj jo bom pa lahko pela naši princeski..user posted image

Maja 22, ti pa si taka revca, bošček, saj bo kmalu konec...user posted image

Jaz sem tudi danes ponoči več na wc-ju preživela, kot v postelji...Na vsako uro sem šla lulat, pol pa preden sem se naštimala, pa nazaj zaspala, evo pa sem mogla spet vstat....user posted image

Mene tudi kar malo strese, ko pomislim zdej gre pa res zares...Ojoj jaz mam še 14 dni...Komaj čakam pregleda da vidim če je kaj novega...
saj mene tudi že malo špika, samo ni nič pretiranega...taki krči blagi...
Pa tko je že nisko, da kdaj kar mislim, da mu glavco stiskam...user posted image user posted image

Pozdravčke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
   [Brisano sporočilo]
26.8.2006 15:48:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
26.8.2006 16:51:08   
Tejcha
Soncica in Maja22, tudi sama imam pripravljeno tako kot vidve: bombažen plajšek, bombažne žabice, kompletek iz pliša, plišasto kapico in nogavičke. Za k jajčki itak paše dekica, imam pa (za vsak slučaj, če bi bilo hladno) tudi eno vrečo iz flisa, ki sem jo nabavila v H&M-u.

Kaj pa mislite o tem, da je treba oblačit po dve tetra majčki oziroma dva plajška naenkrat? Vem, da je pri Negi oblekla tako, sam... ne vem no... a je to nujno? Sej vem, da otroček nima "lastnega gretja", samo po moje pa pretiravat tud ni treba.. Se motim? Glede na to, da zunaj tudi v najslabšem primeru pri nas ne bo -15...
ne vem, kje sem ravno zadnjič brala, da je treba tamičkene oblečt v eno plast več kot jo imamo mi na sebi... To drži?

Lp,
T

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
26.8.2006 18:21:21   
nelli
Nik in Borovnička, iskrene čestitke tudi od mene. Želim vam veliko zdravja, sreče in veselja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz upam, da je s Srečko vse OK in da se bo čimprej oglasila.user posted image

Jaz se počutim pa tako-tako, vse me boli tako kot vas večinoma vse, ves čas sem na WCju, skoz me nekaj špika po celem trebuhu in včasih mi je slabo. Tistih bolečih popadkov pa nimam na srečo. Bom kar počakala, da pridem na vrsto, da se ne bom vrivala user posted image . Sicer pa moram počakati vsaj še 10 dni (do 37 tedna) in bo tudi moja user posted image  zrela za porod.

Lepo se imejte....user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
26.8.2006 20:53:30   
DeVilla
Borovnička, čestitke tudi od nas štirih!!! user posted image  

DeVilla user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
26.8.2006 22:33:15   
Tejcha
Čer, :)

Borovnička, ki  trenutno čaka na zadnje previjanje pred spanjem, se vsem lepo zahvaljuje za čestitke in vas lepo pozdravlja.

Kaj več bo pa sama povedala, :)

Nočko.

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
26.8.2006 23:09:04   
rose22
BOROVNIČKA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Madona tole se je pa hitr zacelo.A zdej bomo pa vse prehitevaleuser posted image user posted image user posted image .Zdaj se pa ze jaz sprasujem kdaj me bo doletelo.

Tejcha midve k sva na isti dan bi se lahk zmenle pa sle skup.Za moralno podporouser posted image user posted image user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
27.8.2006 11:28:14   
Lu
Danes je rodila tudi MArtina5 Matica, težkega 3620g in velikega 54 cm. Iskrene čestitke še tukaj in veliko, veliko cartanja.user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
27.8.2006 12:07:38   
yennika
Martina5 tudi vam ISKRENE ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

Komaj že čakam na porodne zgodbe!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
   [Brisano sporočilo]
27.8.2006 14:33:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
27.8.2006 15:32:14   
SanjaS
Ja, to je pa tko kot plaz, a ne?

user posted image
ISKRENO Č E S T I T A M user posted image user posted image user posted image  BOROVNIČKI IN MARTINI5..user posted image user posted image user posted image

Malima dvema pa vse najboljšeuser posted image  za PRAVI rojstni dan ...

LP,

S.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
27.8.2006 17:39:27   
princes
ČESTITKE MARTINA5...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi vam želim vse najlepše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa se je res ornk začelo, ste kar zastavile punce....Ma mene kar mal strese....user posted image user posted image user posted image user posted image objemček  vsem....Zdej se pa res dogaja pr nas na forumu....user posted image
vsak dan ene lepe novičke...sam za x srečko x me skrbi...Pa kje mislite da je????user posted image

jaz že dva dni nisem spala ponoči, danes sem hodila na wc, na vsake pol ure...user posted image
Katasrofa...
Jutri pa na pregled, samo imam šele popoldan, da vidim, samo pomoje ne bo še nič takega, saj mene tud vse že boli, samo ni še popadkov ta pravih, mi je pa ful smešno, ko me kar krč zagarabi na notranji strani stegna...user posted image

Zdaj grem pa en film gledat...
Pa pa...

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
28.8.2006 8:05:04   
Billi
Čestitke Borovnička in Martina5 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Fantoma pa vse najboljše user posted image
Moji user posted image se pa še nič ne mudi, pa taka gimnastičarka je user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
28.8.2006 18:32:03   
Tejcha
Ste šle že vse rodit oz. vas je zagrabla panika, pa ni časa za RR? :)

Js se že cel dan vlačim po stanovanju in nisem za nikamor... vsake tolk časa me  uščipne, zgaga mi nagaja, vrti se mi... slabo mi je... kr naprej skačem na wc (mislim, da sem šla dans že 7x na taveliko , pa sem imela prej ves čas probleme z zaprtjem...), srce mi bije kot zmešano (pritiska si nism merila, ker nimam mašine)...
A še katero tak matra, pa ve, da je vse OK?

In sedaj sama sebe prepričujem, da to še ni to... in da se mi je samo nekaj sfižilo. Mali miga intenzivno kot vsak dan, pravijo pa, naj bi se otroček pred rojstvom umiril... A se pri kateri ni?

Lp,

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
   [Brisano sporočilo]
28.8.2006 19:05:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
28.8.2006 19:07:39   
yennika
Tejcha, a ti misliš da smo te vse zapustile? Ne, ne, samo utegnila nisem...
Danes ponoči sem po dolgem času spala dokaj normalno, razen tega da sem 2x vstala za lulanje-ob 1ih in ob 4ih. Sem mogla že ob 8ih vstat-ponavadi vlečem do desetih, ker smo dobili delavce domov, pa sem mogla kuhat kosilo.
Jutri še in bo gotovo. Hvala bogu, ker sem skoraj zgorela za štedilnikom...

Tudi moja prebava je šla iz ene skrajnosti v drugo. Sem na začetku pila donat za boljšo prebavo, namakala slive, jedla kosmiče-pa ni nič pomagalo-zdaj pa komaj nekaj malega pojem, že letim na Wc, ker me tako zašraufa...
Sem pa prebrala na sosednem forumu, da proti zgagi pomagajo bobi palče. Sem jih dans nabavla in glej, res me ne peče sploh!user posted image Ne vem ali slučajno, al psiha al kaj za vraga je to. Je pa res, da sem žejna, sol deluje.user posted image
zelo mi paše belo grozdje, tako mrzlo iz hladilnika, potem pa me tak napihuje...user posted image

Otročeki se pred porodom res umirijo, ni pa nujno, da vsi. jaz imam še 10 dni do pdp-ja, pa se je kar lepo umiril. Ne brca več tako divje, zdaj imam občutek, da samo rita sem in tja, ker nima prostora. No, saj še prileti kaka ta prava brca direkt v rebra in mehur.
Ne sekiraj se, ko bo pravi čas, boš že vedela!user posted image Še vse so vedele, razen nekaj izjem no, ki smo jih dobili na urgencouser posted image . So prišle že ženske, najstnice z napotnico od dežurnega, da gre za žolčni napad, pa je kirurg hitro ugotovil, da so to popadki!In šus v porodno, kjer smo že rodili!user posted image Pa teh primerov je kar nekaj, tudi takšnih kjer ženska (socialni primer) enostavno ni hotela roditi, ker baje ni bila noseča-že petič, pa ji je že odtekla voda in se je plod že dobesedno razkrajal na suhem....user posted image . Otročeka smo potem komaj rešili, mami pa dobesedno izpulili otroka iz maternice!kaj takega!

Sem že zašla predaleč.Sorry!

Mi smo pa vesele mamice in komaj čakamo na naše lumpe!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
28.8.2006 22:18:50   
Tejcha
Ha, sej sm vedla, da hodte čekirat... :)

No, js se mal boljš počutim... Mali pa tako dela, da ne vem, če ne bo ta lumpek (ali pa lumpika) kje drugje ven pogledal...

Sončica, js mam PDP 19.9 in grem v Celje. Ti? Vesela bi bla,  če bi zdržalo vsaj tam do 15... bi šla še na kakšen izpit prej... :) Potem pa bomo laufali po stopnicah, pili čaj iz malinovih listov, pa user posted image ... user posted image , ker morm zarad štipendije rodit do konca šolskega leta...:) Fajn, ne? user posted image

Yennika, ti kar zavidam tole tvoje stroko... Z vsem si na tekočem, ne pa js, bumbar, k bi najraj kar letela v porodnišnico... Sam, da bo s pikecem (al pa pikico) vse OK, :) 

Fajn spančkite,

T in user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
29.8.2006 6:56:27   
incabinca
Tejcha - glede štipendije- kaj pa bo vplivalo na štipendijo, da moraš rodit do konec leta? 

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
29.8.2006 7:35:36   
Tejcha
Incabinca,

letos bom ponavljala 4. letnik (sem pa Zoisova štipendistka) in zaradi tega, ker bom ponavljala zaradi opravičljivega razloga (materinstva), mi štipendija pripada tudi v tem šolskem letu, sicer brez dodatka za uspeh, pa vendar. Sicer bi lahko brez problema vpisala absolventa, samo potem mi pripada štipendija le še to leto, tako, kot bom poštimala sedaj, pa za 2 user posted image ...

V primeru, da se ta "opravičljivi razlog" slučaaaaaaajno prestavi v oktober, mora mojo vlogo obravnavati komisija, drugače ne... Načeloma je potem potrebno samo potrdilo Gja, da v zadnjem izpitnem obdobju, to se pravi septembra, nisi sposoben opravljat izpitov... Saj skoz bi naj šlo, sam vseeno... Verjetno bodo prej iskali razloge, zakaj ne bi dali denarja, kot kontra...  :)

LP

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
29.8.2006 8:17:48   
žiža
Dobro jutro punce!
 user posted image user posted image user posted image Č E S T I T K E  user posted image user posted image user posted image BOROVNIČKI in MARTINI5 za mala korenjaka user posted image user posted image user posted image
Danes je pa tudi za mano ena čudna noč. Že včeraj zvečer mi je začelo stiskat pa dol pritiskat in se je kr nadaljevalo v noč. Tud na pet minut je bilo , ampak se je okoli štirih umirilo. Pa še Sara je imela spet svojo noč. Cel čas me je klicala, potem ji je še plenica prav kvalitetno spustila in je imela polulano posteljo. Tako nama ni preostalo drugega kot da jo vzameva k sebi. Potem smo pa imeli veselico user posted image  No zdej pa spi kot najbolj priden angelček.
Ja prav res se je tudi nam septemberkam začel odvijati film. Vsak dan grem z večjim pričakovanjem na RR pregledat kaj je novega. Predvsem me res kar malo skrbi kaj je z  x srečko x user posted image  
A nima nobena njene gsm številke? Upam da je z njo in njenim otročkom vse v redu.
Izgleda, da bo po precej deževni noči danes spet en lep sončni dan user posted image user posted image user posted image
Zdajle prav lepo sije sonček. Kakšno minuto našo princeso še pusti spati potem pa ku-ku mala zaspanka gremo v akcijo. Spali bomo pa po kosilu in ponoči.
Punce fajn se imejte user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
29.8.2006 9:51:00   
Dajanax
Živjo in čestitke Boronički in Martini5!!user posted image user posted image  Pa srečno srečki in da se nam kmalu javi!!

Tudi jaz na trenutke že komaj čakam, da me kaj stisne in da gremo v akcijo. Tegale otrdevanja oz. lažnih popadkov imam počasi že dovolj. Sem pa tudi že dala prvi CTG čez!! in seveda ni pokazalo nič, razen enega "popadka" ko sem se na postelji obračalauser posted image user posted image . Mala navihanka je bila pa med CTG-jem tako poskočna, da se je komaj kaj slišalo srčka.

Tiste, ki ste blizu Rutarja in kupujete posteljnino za zibko pojdite pogledat tja, sicer izbire ravno nimajo je pa tista edina postejnina  - vsaj meni - zelo, zelo lepa. Stane pa 3999.-!!!!, vsebuje pa: baldahin, prevleka za oblogo, prevleka za kouterček in poušterček. Imajo pa tudi dokaj poceni jogi rjuhe za v zibko (1.500). Se splača pogledat...

Ah še zatekanje...v prste na roki zatekam že tako močno, da se ponoči zbujam, če slučajno skušam naredit pest. Me je G potolažil, da je vsekakor bolje, da zatekam v roke kot v noge in da bodo vse težave, ki se mi bodo pojavile zdaj, od 37. tedna dalje, bolj ali manj normalne. Kaj čmo, jih moramo vzeti za nosečniške radosti, mar ne?user posted image

Kaj pa torbice, ruzake imate že pripravljene?? Pri meni še čaka na kupčku, se zanašam na to: da ko se začne (odteče voda npr.)  imam najmanj še pol ure časa (nobena prvorodka namreč še ni rodila v pol ureuser posted image user posted image  pravijo), da se pripravim, potem pa počasi na potuser posted image user posted image  - brez norenja po cesti...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
29.8.2006 12:00:31   
rose22
Joj jaz sem ze cist zmesana.Se ze par dni sprasujem kako se bo zacelo.A bojo najprej popadki al mi bo najprej voda odtekla pa kje bom ko se bo zacelo dogajat.
Pa kolk mocni bojo popadki k pravijo da nekatere jih sploh ne cutijo al pa nimajo ornk popadkov.
Ponoci sanjam vsako noc kaj v povezi z dojencki.Al plenice al da rodim al da pride kdo na obisk z dojenckom.
Men se ze mesa.Se vidi da bo kmal PDP.
No lepo se mejte pa uzivajte v soncku.
Imam pa danes popoldan verjetno se zadnjo nosecnisko masazo.No zdej je ze limfna drenaza k si maserka ne upa hrbta masirat da mi ne bi sprozla porodauser posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
   [Brisano sporočilo]
29.8.2006 16:17:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?