|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
29.8.2006 17:06:51   
Anonimen
Joj joj joj, kako imamo podobne probleme. Pa ne mi zdej rečt, da je tud urskamravlja odšla v Rim ? Pa ne da smo septembrke tako pohitele ? Jest si po svoje kar želim, da naš mali/a hitro ven priskaklja, da ne bom čakala čisto do konca. Po drugi strani, je pa zaenkrat tole še tako fino, ko se lahko še v miru uležemo in pocartamo z našimi user posted image user posted image .  Sem ravno danes brala, da naj bi se težave s hrbtenico od 37 tedna šele začele, ampak mene pa že 14 dni tako daje, da pa ni prav nič fino ( končujem namreč 36 teden ). Se mi zdi, kot da celo noč skakljam iz enega boka na drug. Zanimivo mi je to, da sem do zdaj lahko spala samo na levem boku, zdaj pa lahko samo na desnem. Joj, pa dihanje. Se mi zdi, kukr da mi skoz primanjkuje zraka !

Tejcha, te čist štekam. Tudi sama sem študentka ( izredna ) in v primeru, če ne bi naredila vseh izpitov do konca septembra bi morala plačati 310 jurjev. Hvala bogu pa sem ravno danes naredila še zadnji izpit, tako da je tudi tole za mano.

Še dva avgustovska dneva...potem pa septembrke, gremo zares.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
29.8.2006 18:15:51   
princes
ola..

Ne ne jaz sem še kar z vami, bila včeraj na pregledu, še nič odprta, se ima naša tudi fino..user posted image Jo še nič ne zanima kako je zunaj...user posted image
Drugače je vse ok, zdaj imam pa v sredo CTG...Bomo videli...Je pa tudi že čez 3kg...user posted image

ja mene tudi že mal panika daje, sam se kar še ne zavedam kaj me čaka..user posted image
Jaz že tri dni ne spim, znorela bom...user posted image
Sem kot zombi čez dan...

Se še zvečer kaj javim, se mi zdajle mudi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   [Brisano sporočilo]
29.8.2006 20:54:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
29.8.2006 21:09:35   
Emanuelle
Lep pozdravček
jaz sem vas do sedaj bolj brala in ne toliko sodelovala, sedaj pa ko se bliža dan D kar v čredo rinemo user posted image .
Torej moj PDP se je premaknil na 23.09. in baje pričakujemo user posted image , kar bo čisto fajn, bomo imeli parček user posted image . Če mene vprašate sem že 2 meseca čez rok, otroček leži full nizko, krčne žile imam ko kakšna 90letna matrona, zatekanje, obiski WC-ja, zgaga,... sploh ne bom izgubljala besed, moja prva nosečnost je bila dopust proti tej. Ampak verjetno ima malo prste vmes tudi naša prvorojenka, ima 1 leto in je ravno shodila, živa seveda ko poper, jaz se pa vlečem za njo vsa okrogla user posted image  user posted image  user posted image .
Res upam, da bom šla malo prej kot 23., čeprav cajt šiba kot za stavo.
Torej vsem želim lahek porod, malo bolečin in zdrave otročke!!

Neposredna povezava do sporočila: 1279
29.8.2006 21:17:09   
yennika
Alo mamike!

Jaz zavestno ne hodim več popoldan spat-čeprav včasih zelo težko zdržim brez počitka. Drugače imam svetle noči. Danes sem pa zelo utrujena, sem imela veliko dela. Dopoldan kuhanje za delavce-smo filali papriko, popoldan pa mi je mama spucala okna in oprala zavese, jaz pa sem imela generalno v kopalnici. Saj ne moreš verjet koliko robe se nabere, 100različnih šamponov, kremic, pudrov,mil.... Je šlo vse v koš.
Mmmm kako zdaj lepo diši tukaj!Bo kar lažje zaspat!
Zdaj sem pa že celo stanovanje spucala v nulo, bom še verjetno šla enkrat skos prej da rodimo!user posted image Čez kak mesec pa se itak selimo v novo štalco!Potem bo šele pucarija!user posted image

Uživajte mamike še zadnje trenutke z bušiji!

Aja, in lahko noč!user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1280
30.8.2006 8:35:18   
ella2006
Dajanax,
Jaz sem prvič rodila v dobre pol ure po tem ko so mi mehur predrli, če bi bila doma ne bi uspela prit do porodnišnice, pa še tamala je bila v zatilni legi. Zdaj imam v petek kontrolo še pri svoji G, potem pa vrejetno 14 dni pred rokom v porodnišnico, ker imam do porodnišnice dobre pol ure in ne bi rada rodila doma.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
30.8.2006 10:07:41   
Dajanax
Upssss...jaz pa s tako sigurnostjo okrog tapkam po hosti in ne vem kje še vse, ker kao imam pol ure vedno lufta. Hvala Ella, sicer zdaj ne mislim zato paničarit, bom pa malo bolj previdna!! Če mi že uspe v pol ure rodit, pa da ne bo to na poti, bom pa tudi zelo vesela.

Ah kakšen deževen dan...zdaj pa tud že meni preseda. Bom spet sam otroške pesmice pa pravljice z neta downloadala. Zadnje dni obujam spomine na Metuljčka cekinčka, Lisičko,...da ne bom potem samo mrmrala pri zibkiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
   [Brisano sporočilo]
30.8.2006 12:27:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
30.8.2006 12:53:55   
Dajanax
Dobila sem pesmice na muli, pod search sem vpisala čisto navadno "otroške pesmi". Našlo mi jih je pa kar veliko in večina gre lepo dol. Zdaj vlečem še pravljice, sicer ne bojo za prvo letouser posted image user posted image , imam pa ravno čas to delat. Pa nekatere od čukov so tud kar lepe in so tud gor.

Naj te pa potolažim, da sem tud jaz antitalent - še posebej za petje, tako da če ne drugače, bom pesmice vsaj na dvd-ju vrtelauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1284
30.8.2006 13:00:24   
Billi
Živjo bodoče mamike!
Pogrešam našo Borovničko, zdej nimamo nobene evidence več user posted image Počasi si bomo težko zapomnile kaj je novega.
Yennika, ti si pa ful pridna. Jaz rabim 15 minut, da si dva štumfa obujem, ti pa kar takole pospravljaš in kuhaš za celo vojsko. Tebi po mojem ne bo noben problem rodit user posted image
Grem pa tudi jaz na kakšen daljši sprehod, ampak zdaj pazim, da slučajno telefona doma ne pozabim.
Dajte še kakšne ideje za muziko. Meni je všeč na primer Maček muri. Tale Raimond Lap je pa meni tudi ful kičast. Jaz bi mojemu  user posted image rajši ta pravo muziko vrtela, čeprav menda imajo user posted image radi ful visoke tone al kako že.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1285
30.8.2006 13:50:17   
princes
Dan...

No kako lepo je ko sonček sije...Jaz se tudi še kar potepam povsod okoli...
Čeprav se kaj hitro zmatram..Hodit se mi pa sploh več ne da...me ful križ začne boleti...G. mi je pa rekla da se moram sprehajat, men se pa ne da...user posted image

Pa ful me mednožje boli...user posted image user posted image A še katero...
Drugače pa še vedno isto, ne spim, na wc-ju vsake 15 min, zgaga me vsak dan peče, da mi gre že prav na živce...Danes ponoči me je malo špikalo, pa med nogami me tako čudno boli..user posted image

Fino, bom še jaz kašno pesmico dol potegnila, da se pripravimo na petje...user posted image user posted image

Jaz  imam samo še enajst dni!!user posted image
Katera je pred mano, mislim da ti yennika, moram preverit seznam...user posted image
Joj dnevi kar letijo...user posted image

Sončica a ti mogoče veš kje x srecka x živi???
Ta je res dobra, da se ne javi toliko časa...Pa kaj je z njo???user posted image Me že ornk skrbi...user posted image

No uživajte....

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
   [Brisano sporočilo]
30.8.2006 15:01:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
30.8.2006 16:49:21   
yennika
Alo!
Najprej se vam naj malo potožim. Spet nisem spala skoraj celo noč-čeprav sem se včeraj hvalila kako sem utrujena!Po mojem tud!
Zjutraj sem vstala ob 9ih in me je začelo konkretno šraufat, ta pravi menstrualni krči!Trajalo je kake tri minute, nato pa zopet čez kako uro!Sem kar lepo in pridno počivala, potem pa sem videla, da brezveze ker tako sam nekaj čakam in gledam na uro. Pa sma šla lepo z dragim na občino neke papirje urejat in ker sem bla že ravno tam sem si podaljšala vozniško-mi poteče čez 20 dni. Zdaj mi velja do leta 2058!user posted image Pri 80ih bom še itak krasen šofer!user posted image Že nosečnost me naredi tako okorno, da ne morem vozit, kaj bo šele pri tej starosti, če si jo sploh učakam!

Zdaj se je vse skup umirilo.Tišči še vedno dol, križ boli ko user posted image . Se je pa prestavila bolečina med lopaticami...pa saj ni čudno, če nosim tako težko dete, pred 14 dnevi je imelo 3740g.Jutri imam zopet G in ctg, mogoč tudi Uz, pa bomo videli pri čem smo!
Tudi mene močno pika na momente v nožnici, kot bi me z iglo kdo požokal noter. Po mojem se maternično ustje razteguje.user posted image

Ja, jaz tudi pogrešam borovničkine sezname. Moram kr nekaj nazaj listat, če hočem čekirat naše datume. Daj nas se javi katera, ki je bolj na koncu septemberka, pa samo nadomešča borovničko. Ona se bo potem po mojem tak prestavila na starši čvekamo!

Billi-pa saj ni bila cela vojska, da ne bom res tako pridna izpadla!user posted image Bili so pa res trije delavci!Sam morš ravno tako cel dopoldan kuhat, pa še kompliciraš, da bo ja vse ok.Tistim delavcem, katerim dama delo čez in jih pride več pa ne kuham, ker dobijo itak plačano too much in hodijo na malico!Za svoje se pa že moreš malo potrudit, da ne pade kaka pripomba...Pa saj bo kmalu končano...Sem se pa zasmilila včeraj enemu, ko sem mu pedenala, je reku joj trebuh je pa kar konkreten in v napoto in me kar posedel dol. So si sami potem pedenali!user posted image

A so vaši hormončki tudi že na maksimumu?Jaz se kar nekaj cmerim, tak za brezveze. Me kar malo skrbi kak bom v porodni, pa še vsi me poznajo!Preveč pozornosti včasih ne paše!

Včasih ni dobro preveč vedeti o svoji stroki- te je potem še bolj strah, ker točno veš kaj se lahko zgodi in kakšne so posledice...Dlje delaš, več veš, bolj strah te je!Ah, bomo že!user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1288
30.8.2006 19:48:00   
Tejcha
Ok, ne me kregat, ker js tega nism še nikol počela...

Sodelujte, pa bomo sproti porihtale tale seznamček. Velja? Bi bilo res kar fino vedet, pri čem smo... user posted image

Res bi bil že čas, da izvemo kje se skriva x_srečka_x...

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca user posted image  (Ljubljana
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika (Slovenj Gradec)
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Postojna
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image (Celje
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija user posted image (Maribor
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Pozdravčki,
T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
30.8.2006 20:32:28   
yennika
Jeeeeej, Tejcha pohvaljena!!!user posted image

Ok, te bomo sproti obveščale, če slučajno kaj pozabiš dodat oz. spremenit!user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
31.8.2006 7:45:38   
incabinca
Hoj!
Jaz sem imela včeraj pregled, je bilo vse v redu, ctg vredu, plodovnica vredu, mali vredu, odprta sem 2 cm.... tako da samo še čakamo...
Se ne bi nč pritoževala če bi bila jaz naslednja na vrsti :D

papa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
31.8.2006 7:53:40   
beba76
Hallo, septemberke!

Punce, zdaj pa lepo počasi. Nas je še nekaj avgustovk, ki smo na vrsti še pred vami, zato se prosim, ne prerivat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo mali uvidevnosti vas prosimo...user posted image user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
31.8.2006 10:03:32   
Anonimen
Dobro jutro sotrpinke !  Danes sem spet ful slabo spala...spodaj boli ko user posted image .  Hrbtenica me ne boli več tako hudo, mogoče zato ker sva si nabavilo jogije Dormeo...al pa tud ne...nimam pojma....A se še keri dogaja, da se jih vid ful slabša ? Meni se zdi, da vsak dan manj vidim . Je že res, da sem že prej nosila očala, ampak tole je pa too much. Ko ena stara mama...v vseh pogledih.

Pa zanimivo so se mi začele pojavljati jutranje slabosti ! Ja, sej če se niso pojavljale na začetku, se morajo pa sedaj na koncu kaj ? Pol pa tko rabim dve uri da pridem k seb...

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
31.8.2006 10:58:37   
princes
Oooo incabinca, to pa gre že zares, če si odprta že 2 cm, pomoje lahko že greš...user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo tejcha, smo vsaj na tekočem, mi gre na živce ker morem nazaj brskat, kje je seznam...user posted image user posted image user posted image

Ja malo se jih bo zamenjalo avgustovke z septemberkami...user posted image user posted image user posted image
kaj pa ve avgustovke čakate, saj je že konec meseca....user posted image user posted image user posted image user posted image

O danes ponoči sem pa spala od pol enih do petih, nisem šla nič na wc, to je pa že čudež, sem kar pogledala na uro, če prav vidim...user posted image Cele štiri ure in pol...UUaauuu..user posted image

Aja sončica, sem mislila, da se poznata, ker sta skoraj sosedi...user posted image
Potem bomo pa še kar čakale, nevem kaj msili tale x srecka x...user posted image user posted image user posted image
Jo bo treba mal kregat, da nam takele skrbi povzroča...Bo plačala tortico za vse...user posted image user posted image user posted image

Moj vid je čisto ok, samo v avto, da jaz vozim se pa že en mesec nisem vsedla...
A ve še kar, se upate kam odpeljat...
Me je mogu zadnič moj user posted image na manikuro pelat me je čakal eno uro, pa h kozmetičarki eno uro....Bošček, se mi je kar smilu...user posted image

Zdaj grem pa nadaljevanke gledat, zdej sem ful na tekočem, ker sem večino doma...user posted image če katero kaj zanima, vse vem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj pa danes kuham...user posted image kar eno kuharco bi imela...user posted image

Lep dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
   [Brisano sporočilo]
31.8.2006 11:11:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
31.8.2006 11:33:11   
Tina&Dean
Ojla septemberke user posted image !

Javljam se samo toliko, da vam sporočim veselo novico - melodija je včeraj zjutraj 6:20 rodila fantka Eneja, težak je skoraj 3kg in velik 48 cm!

Melodija ISKRENE ČESTITKE, veliko lepih trenutkov z malim Enejom! user posted image

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1296
31.8.2006 12:47:45   
Tina&Dean
Popravek - melodija je rodila danes zjutraj in ne včeraj. Za napako se opravičujem!

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
31.8.2006 12:52:10   
Tejcha
Melodija, čestitke  za malega korenjaka! user posted image

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca user posted image  (Ljubljana
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika (Slovenj Gradec)
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Postojna
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image (Celje
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 30.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Em... Melodija je bila pa res hitra. A to pomeni, da bomo šle zdej kar križem? Pdp je imela 2 dni pred mojim... A pol sm jutr kao že js na vrsti? Bomo vidli, kaj bo dans povedla teta na pregledu in pokazal CTG...

Pozdravčki,
T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
31.8.2006 12:56:59   
yennika
Melodija iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image
To je pa že tretji septemberski fantek za povrstjo!user posted image

Pa naj se še jaz pohvalim!user posted image Prišla iz pregleda. Naredil ctg, kjer resnih močnih popadkov ni videti, razen šraufanja-že dva dni!
Potem mi je naredil še vaginlni pregled, kjer je vse lepo zrelo in pripravljeno, da neše dete pride ven. Odprta sem 1 prst, mi je pa pomagal malo zmehčasti maternično ustje!user posted image Je bolelo ko hudič, bo pa pomagalo, da se prej stisnem z otročekom!user posted image G pravi, da lahko grem rodit že danes ali čez par dni!Čez rok definitivno ne bom šla!user posted image Kontrolo imam sicer v torek, pa pravi, da bi bil zelo presenečen, če bi se še videla!user posted image Pravi, da moram malo po stopnicah danes hodit, pa bo šlo takoj!user posted image Preverim zvčer!

Torej septemberke+avgustovkeuser posted image , če se jutri ne javim kaj, vete da sem šla v Rim!Aja, imam pa rjavkast izcedek, pa ne vem a je to čepek, ali samo kaka počena žilica od pregleda!

Zdaj pa hitro akcija-za vsak slučaj sem dala hitro prati belo perilo.Čakam pa frizerko, da mi pobarva narastek!user posted image Adrenalina je pa ogromno!user posted image Atek je že v nizkem štartu, nahrbtnik pripravljen....

lp

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
31.8.2006 13:25:30   
princes
Ne, saj ne morem verjet, kolk dogaja pri nas...user posted image user posted image

Čestitke  MELODIJA...Vse najlepše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa so res sami fantki do sedaj...user posted image user posted image

A ti tud že odhajaš Yennika...Joj me kar stisne, ker si pred mano...Bomo mislile nate, pa pesti držale, če se ne javiš...user posted image

Samo mi je pa ful lažje, da sem z vami delila vseh user posted image smo podpirale ena drugo, da sem se lepo pripravila na glavni dogodek, mi kar vlivate en pogum,  če ne bi  bila res panična, tako pa ko vidim da lepo vse teče, kako se pripravljate na porod, pa ene že cartajo svoje user posted image ....kako lepo...user posted image
Mi ful pomeni, ker smo kot ena družinica, druga z drugo...Imam kar mravljinčke v trebuhu...user posted image user posted image vsem skupaj....

No zdej sem se pa malo raznežila...user posted image Pomoje ko bom rodila, bojo kar potoki tekli, se sploh ne bom mogla ustavit...user posted image user posted image

pa pa...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?