yennika
|
Alo! Najprej se vam naj malo potožim. Spet nisem spala skoraj celo noč-čeprav sem se včeraj hvalila kako sem utrujena!Po mojem tud! Zjutraj sem vstala ob 9ih in me je začelo konkretno šraufat, ta pravi menstrualni krči!Trajalo je kake tri minute, nato pa zopet čez kako uro!Sem kar lepo in pridno počivala, potem pa sem videla, da brezveze ker tako sam nekaj čakam in gledam na uro. Pa sma šla lepo z dragim na občino neke papirje urejat in ker sem bla že ravno tam sem si podaljšala vozniško-mi poteče čez 20 dni. Zdaj mi velja do leta 2058! Pri 80ih bom še itak krasen šofer! Že nosečnost me naredi tako okorno, da ne morem vozit, kaj bo šele pri tej starosti, če si jo sploh učakam! Zdaj se je vse skup umirilo.Tišči še vedno dol, križ boli ko . Se je pa prestavila bolečina med lopaticami...pa saj ni čudno, če nosim tako težko dete, pred 14 dnevi je imelo 3740g.Jutri imam zopet G in ctg, mogoč tudi Uz, pa bomo videli pri čem smo! Tudi mene močno pika na momente v nožnici, kot bi me z iglo kdo požokal noter. Po mojem se maternično ustje razteguje. Ja, jaz tudi pogrešam borovničkine sezname. Moram kr nekaj nazaj listat, če hočem čekirat naše datume. Daj nas se javi katera, ki je bolj na koncu septemberka, pa samo nadomešča borovničko. Ona se bo potem po mojem tak prestavila na starši čvekamo! Billi-pa saj ni bila cela vojska, da ne bom res tako pridna izpadla! Bili so pa res trije delavci!Sam morš ravno tako cel dopoldan kuhat, pa še kompliciraš, da bo ja vse ok.Tistim delavcem, katerim dama delo čez in jih pride več pa ne kuham, ker dobijo itak plačano too much in hodijo na malico!Za svoje se pa že moreš malo potrudit, da ne pade kaka pripomba...Pa saj bo kmalu končano...Sem se pa zasmilila včeraj enemu, ko sem mu pedenala, je reku joj trebuh je pa kar konkreten in v napoto in me kar posedel dol. So si sami potem pedenali! A so vaši hormončki tudi že na maksimumu?Jaz se kar nekaj cmerim, tak za brezveze. Me kar malo skrbi kak bom v porodni, pa še vsi me poznajo!Preveč pozornosti včasih ne paše! Včasih ni dobro preveč vedeti o svoji stroki- te je potem še bolj strah, ker točno veš kaj se lahko zgodi in kakšne so posledice...Dlje delaš, več veš, bolj strah te je!Ah, bomo že! Lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|