|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
24.8.2006 12:16:12   
yennika
Urskamravlja, meni so poslali modrce pred kakimi 14 dnevi, pa sem tud kar dolgo čakala, okoli 3 tedne mislim.Mogoče pa jih nimajo na zalogi! Jaz sem jih naročila preko spleta, mogoče je šlo zato hitreje.Vsekakor preveri!
So pa svetovni, taki fajn mehki, res nisem pričakovala take kvalitete. Sicer ne vemo kak bo po večjih pranjih...

In kako ste kaj danes?
Zanimivo, tudi meni se kar neka lušta mehurčkov, pijem bitter lemon, pa čokolada- njami!Zvečer edino ne upam kaj konkretnega pojest. Sem včeraj samo en navaden jogurt pojedla-3dcl, pa mi je bil še ta preveč, mi je kar nazaj silil. Ko pa me poem ob kakih treh zjutraj mehur prebudi, pa ko ga spraznim, imam pa tud luknjo v želodcu, tak sem lačna!

Imate kako idejo kaj naj kuham? Sem že čisto brez idej, se mi zdi da se kar ponavljam! Se mi je pa danes noro zluštalo lisičk z jajčki in peteršiljem!!Kak bi jih zmazala, čeprav jih nimam in jih tudi ne priporočajo nosečkam!

Rose, meni pa ne paše ležat več na desnem boku, lahk sam na levem še.Dete mi tišči po moje nogico direkt v rebra, pol pa tak težko diham, pa še slabo mi rata. Kaj češ!Po porodu bomo pa imele druge bušije- na naših zizahuser posted image , pa spet odpade ležanje na trebuhu!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
24.8.2006 12:48:59   
yennika
BOROVNIČKA- a je odlitek že gotov al te je dete prehitelo in si odpeketala v Rim?user posted image

Jaz sem namreč šele danes dobila mavčne povoje, jih je šel lubi v bolnico iskat.Pa so mu jih dali celo vrečkouser posted image , za vsak slučaj, če me prime in se cela notr povijem!user posted image  

Sem ravno dobila zelo fajno delo. Namreč delam jušne paketke za skrinjo, malo peteršilja, zelerja, korenčeka...Mmmm kako diši tu!Potem bo še bolj, ko bomo kuhali kurje juhice, da pridemo mamice čimprej k sebi po porodu!

Ajd, pište kaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
24.8.2006 13:04:12   
princes
Ta teden še počakam, če jih ne bo do pon., bom poklicala...
No super da so fini, komaj čakam, da ne bom že prej rodila preden jih dobim...user posted image

jaz sem tudi brez idej za kuhanje, kar eno in isto kuham, pa sploh se mi nič ne da, najraje grem kar k mami kaj iskat...user posted image
same makarone jeva, ker so hitro...bogi moj user posted image ...
Sem tudi taka brez energije, pa veliko spanca rabim, da sem ok, če ne sem čist zblojena...user posted image Kot na začetku ja...
pa ko pojem, sploh zajtrk, mi je kar malo slabo...

Pa pa...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
24.8.2006 13:09:12   
princes
No danes bom skuhala: malo juhice, perutničke z rižem in solatko...
Pa bo...user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
24.8.2006 15:16:37   
rose22
Jaz bi pa kar naprej jedla kumaricin zos pa smorn,pa filano papriko,pa strocji fizol z velik ocvirki.Pa ful se lusta tatarskega bifteka.Ze komaj cakam da ga bom lahk jedla.
Drgac sem pa ze doma narocila da prvo ko pridem z user posted image domov morjo skuhat filano papriko,sele pol kako kurjo juhco.So me po moje ze tolk navelicani.
Jutr bom pa jedla pire krompir pa spinaco.

Zanimivo je da si danes ze cel dopoldan pojem pesmico: Pleza,pleza na drevo en medvedek rjav,sladkosnedek bi si rad pehar hrusk nabral.Toda ta neroda je,cof z drevesa pal in namesto sladkih hrusk sebe s tal pobral.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
24.8.2006 16:42:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
24.8.2006 17:12:52   
borovnička
Punce, sam tolk, da vam povem. Zdele se odpravljam v porodnišnico. Moja G mi je po telefonu rekla, da je to to in da naj vzamem svoje stvari in se počasi odpravim v porodnišnico. Če ni to to, se vam javim, drugač pa držite pesti, da bo vse ok in čimprej mimo. Pa vam potem že javi nekdo od mojih!

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
24.8.2006 17:46:10   
yennika
BOROVNIČKA-Evo, moj šesti čut še vedno dela, se mi je zdelo, da nam boš pobegnila pred odlitkom!!!Jaz ga imam plan danes zvečer naredit, pa upam, da to ne pomeni, da pol letim v porodnišnico z njim na sebi!user posted image
A katera ve kaj se je pa začelo dogajat pri borovnički?Vsekakor držimo pesti zate in za mao bebo, user posted image pa čimprej javite kako in kaj!!

ROSE, sem enkrat prebrala nekje, da če ti med nosečnostjo pride katera pesmica na misel, si jo moraš nujno zapomnit in jo potem prepevat svojemu otroku. Na tak način baje vzpostavljata kontakt že zdaj, zato si jo kar prepevaj na glas!Pravijo, da potem edino ta pesem pomiri otroka!No, boš preverla potem!user posted image
Meni pa je najbolj všeč uspavanka za Evo!Jo večkrat na glas zavrtim, pojem pod tušem....

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
24.8.2006 18:57:25   
princes
Evo smo že začele...user posted image user posted image user posted image

Borovnička
držim pesti za vaja, da bo čimprej mimo, pa vse ok..Še angelčka ti pošiljam...user posted image user posted image user posted image

Punce pa se je začelo dogajat...user posted image saj ne morem verjet, kako je minilo...

Mene je ful strah, da bom mojga klicala, pa ga ne bom mogla dobit, da bo kje v službi, pa ne bo slišal...Pol bom pa mogla sama rodit...Joj sam tega ne...user posted image user posted image
Ker on je več al manj cel dan v službi...Dons je bilo že tako, da ga nisem dobila do treh popoldan, sem rekla da bi lahko že trikrat rodila...user posted image On pa kar saj še ne bo...
On misli, da bom jaz mela že en teden prej popadke, pa da mu bo user posted image povedal, jutri pridem ven....user posted image user posted image

Rose 22, pridem na špinačo jo ful obožujem...user posted image user posted image
O ful lepa pesmica..
jaz sem tudi k en trot, nobene pesmice neznam...user posted image Moj pa še manj...
Sva rekla da bova kašen cd kupila...Pa jaz bom še mal doma pobrskala, mam sigurno kakšno kaseto s pesmicami..user posted image

Dej povej yennika, kako gre pesmica za Evo, ta je ful lepa...Pa sem jo pozabila...user posted image

Pozdravčke...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
24.8.2006 19:58:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
24.8.2006 20:56:15   
borovnička
Evo mene, sem že nazaj.user posted image Popadki so, odprta sem 2 cm, ampak so mi dovolili, da grem domov.user posted image Sta mi pa zdravnik in babica v sprejemni rekla, da bom po vsej verjetnosti prišla ponoči nazaj al pa jutri zjutraj. Mi je pa babica v sprejemni rekla, da se moram odpravit v porodnišnico šele takrat, ko bodo popadki tako močni, da bom stene grizla in ko bo to trajalo 3 ure na 5 minut.user posted image Zdaj pa še nekaj pojem, grem pod tuš pa počas ajat, da si naberem moči za jutri.user posted image

Aja, yennika, odlitek mojega bušija je pa v albumu.user posted image

Pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
24.8.2006 21:18:53   
rose22
borovnicka a je cathy tvoja sestrca mogoce?

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 1237
24.8.2006 21:26:40   
princes
Super Borovnička...user posted image user posted image
Saj ne boš mogla spati, še jaz nevem, bom kar z mislimi pri tebi....user posted image

Oooo, kar ne morem verjet da se je začelo dogajati, katera gre naslednja???user posted image

jaz bi tudi takole šla rodit, da se prej doma zrihtam, da vse pripravim, ne da je nekaj na hitro, panika... Da grem na pregled, in mi rečejo to je to...The best...
pa še v porodnišnico pokličem, da se pripravijo na najbolj zahtevno pacientko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   saj se hecam...user posted image user posted image

Lepe sanje vam želim....

Neposredna povezava do sporočila: 1238
25.8.2006 7:51:22   
Billi
Ne morem verjet, da se že dogaja user posted image . Potem sem lahko jaz vsah čas na vrsti. Jaz imam pa še take plane za ta vikend in naslednji teden pa imam skos občutek, da bom kakšen dan čez rok. Ampak vsak dan vidim neke spremembe - trebuh je vsak dan večji, roke vedno bolj zatečene, vedno težje se premikam, sploh ponoči, ko moram na WC. Po mojem ne bom dosti pogrešala trebuha, ker mi je že zelo v napoto.
Borovnička drži se user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
25.8.2006 9:18:10   
dolgolaska
POZDRAVLJENE SEPTEMBERKE!!

Jaz sem sicer marčica 2007,ampak me vseeno nekaj zanima!
Te odlitke trebuha ko si jih delate....kje pa dobite mavec???
A ga v bolnici,al kje kar dajo????????

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
25.8.2006 10:08:34   
ella2006
Borovnička držim pesti za tebe oz.upam a si že rodila.
Moj nasvet je da ne čakaš z popadki na 5 min 3 ure, kr pojdi v porodnišnico. Jaz sem prvič rodila v dobre pol ure ne da bi se zavedala popadkov oz. mi je babica po ctg-ju govorila kdaj moram pritiskat. Do plitvega oz.pasjega dihanja pa sploh nisem prišla.

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
25.8.2006 12:41:00   
yennika
Jeeeej Borovnička, jaz ga tudi imam- ODLITEK BUŠIJA namreč. Kak je lepi! Sma ga včeraj naredila, danes se mora še dobro posušit, da ga obdelama!Res je fajn, sem tak vesela!In, si že šla? Se že cartaš?user posted image

Dolgolaska, jaz sem dobila mavčne povoje v bolnici, ker sem zaposlena tam! Borovnička pa jih je kupila v BTC pri Levčku baje!Ne vem, jaz sem sicer iskala okoli,v Merkurju imajo samo mavec v prahu, pa mi ni jasno kako bi lahko s tistim naredila odlitek. Če imaš kake veze v bolnici, naj ti kdo zrihta!user posted image Je pa zelo lep spomin, mi ni žal!Tudi za bebico potem, ne?

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   [Brisano sporočilo]
25.8.2006 15:23:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.8.2006 4:39:57   
borovnička
Dobro jutro nosečke!
Za tipkovnico tokrat sestra od borovničke, ki vam z veseljem sporoča, da je danes ob 3:15 postala mamica user posted image . Rodila je fantka z imenom Nik, ki je velik 52cm in težek 3600gramov.
V porodno sobo je bila sprejeta okoli 23:30 in šlo je brez zapletov. Trenutno pa se počuti utrujeno in komaj čaka da se bo lahko naspala user posted image .
Več podrobnosti vam bo zaupala sama, ko si opomore.

Lep pozdrav, Katarina (sestra od borovničke)

Neposredna povezava do sporočila: 1244
   [Brisano sporočilo]
26.8.2006 9:02:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1245
26.8.2006 9:36:48   
Tina&Dean
user posted image BOROVNIČKA ČESTITKE user posted image pa obilo lepih trenutkov z Nikom!user posted image

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1246
26.8.2006 10:00:36   
Tejcha
Čestitke, Borovnička! user posted image

Božajte in se pogovarjajte s svojimi bušiji, ker jih kmalu ne bo več... :) In jih bodo zamenjale plenice, pa jok... :) A se že zavedate tega? Me kr mal stisne, ko pomislim, da zdej gre pa čist zares zares... in da bo zdej šlo tole kot po tekočem traku.
A že ktera kej ve, kaj je s srečko? Zdej je pa res že mal spooky, k se nč ne javi...
Dajte katerga od domačih, al pa kakšno kolegico naštimat, da bo javila, ko se bo tudi pri katerih od "še nosečk" zgodilo... :)

Pozdravčki, T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
   [Brisano sporočilo]
26.8.2006 12:18:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
26.8.2006 12:53:42   
yennika
JEEEEEEJ, IN ŽE IMAMO PRVO MAMICO!user posted image user posted image user posted image user posted image

BOROVNIČKA, ATEK IN MALI-VELIKI NIK ČESTITKE IZ SRCA!!!

Katera bo pa zdaj prevzela vodenje namesto nje?

Urskamravlja, ti zadnjič nisem mogla odpisat, ker je tako grmelo in sem vse skup izklopila na sredini pisanja!
Uspavanka za Evo pa gre tako-lahko si jo potegneš dol iz Mule, izvajalec je A.Šifrer!

Vsaka zvezda na nebu zamiži,
teta luna prikima, se zasmeji,
pogasili smo vse luči,
da naša Eva lahko zaspi.

Pa naj zaspi in naj skrije svoje trudne oči, 
pa naj zaspi, da se malo srce umiri
in naj sanja le o lepih stvareh,
ko sonce zbudi jo na ustih bo smeh.

Evin kužek zalaja, se poslovi,
v kraljestvo škratov, sanj in vil jo nese sila nevidnih kril.

In že leti daleč proč od tega sveta
od tega kar ne razume in kar ne pozna.
Saj jo čaka svet drugačen od sanj,
kako naj svarim jo, kaj rečem ji v bran.

Boj se ljudi, ki ne znajo jokati,
ne gledajo v oči in ne znajo stisnit dlan.
Boj se množic, ko mahajo s pestmi,
šoferjev s klobuki privitih na volan!

Pa naj zaspi...

teta luna prikima, se zasmeji,
pogasili smo vse luči,
da naša Eva lahko psssssst zaspi.

Sončica, tudi moja prebeva dela nenormalno hitro. Sem zadnjič G povedala, da me kar neki šraufa, pa je rekel, da prav, da me mora!Po mojem mali lumpeki nimajo več prostora v bušijo in zelo pritiskajo na črevesje, zato pospešijo peristltiko.Po mojem no! Je pa res, da naj bi se mamica pred rojstvom sama sčistila, za to poskrbi mati narava in velikokatera mamica zaradi tega bruha in driska!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1249
26.8.2006 14:15:28   
Maja22
oh, sem ze napisala sporocilo (in to dolgo), potem pa sem nekaj narobe kliknila in je vse izginilo. gremo torej od zacetka:

najprej cestitke borovnicki! upajmo, da bomo kmalu zvedel vesele novice tudi od x_srecke_x.

pri meni se nic novega. sem pa totalno utrujena, ker nasa hana nic ne pociva - tudi bolezen je ne ustavi in samo leta in leta jaz pa za njo (bolj se vlecem, kot pa letam). sicer pa so se mi tudi tokrat v devet mesecu vrnile slabosti in bruhanja (fuj), zgaga me grozno pece pa vrti se mi ce predolgo sedim pred racunalnikom.

danes se bom (koncno) lotila likanja prve runde cunjic (sem zgodnja, a ne?), potem pa me se cakajo cunje in plenice, ki trenutno se visijo na striku in cakajo moza, da mi jih pobere (je bil tako priden celo nosecnost in mi je skoz obesal in pobiral perilo, da se meni ni bilo treba stegovati).

no, kot veste, bom tokrat ze v drugo mamica, pa imam ravno tako za vas eno vprasanje: kako nameravate obleci vase dojencke, ko boste sli iz porodnisnice domov (ce bo vreme tako kot zadnje dni)? jaz sem mislila dvojne rokave (bombazni bodi + bombazna majcka, plisasti pajac / zabice z naramnicami + plisasta jopica, bombazna kapica, volnena kapica, volnene nogavicke / copatke, volnena deka. nekako imam v spominu, da sem hano oblekla veliko bolj (dvojen rokav, bombazni pajac na naramnice, volnen komplet: hlacke + jopica, bombazna in volnena kapica, volnene nogavicke, plisasti kombinezon). sicer je res, da se je rodila mesec kasneje (torej oktobra), pa se mi zdaj ta plisasti kombinezon zdi absolutno prevec. pa se lazje je odkriti deko kot pa sleci kombinezon, ko enkrat prides v avto, ker otroku ne sme biti prevroce. kaj ve mislite?

tako, zdaj pa se mi ze spet vrti in bom raje koncala. se beremo!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?