|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
31.8.2006 13:44:19   
Tanyka
Ojla septemberske user posted image , kaj ve ne poznate vrstnega reda?
Se vam ne zdi, da smo ene še pred vami!
YENNIKA- zdaj pa bi že ti rada šla?Oh kje pa ni še tvoj datum.user posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
31.8.2006 14:25:15   
Tina&Dean

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca user posted image  (Ljubljana
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika (Slovenj Gradec)
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Postojna
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image (Celje
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Tejcha sem nardila popravek za melodijo - z Enejem se carta od 31.8. user posted image

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
31.8.2006 14:45:23   
alenka11
ojla
Čestitke Martini, borovnički in melodiji user posted image user posted image user posted image .

Jaz bi tudi že rada rodila sem že kar nestrpnauser posted image . Vem da vas je še nekaj pred mano pa bi bila že zelooooo vesela, če bi malo prehitevala.
Vse me že boli in tišči v trebuhu. Naš malček je pa že kar malo premočen za moj mali trebušček. Imam občutek, da bo kar čez trebuh pobegnil tako me brca. Ne vem kdaj naj bi se "umiril". Sicer mi je pa ginekologinja rekla, da naj ne računam na to. Boljše, da močno brca.

Pregled imam v ponedeljek - bomo videli kakšno bo stanje. Na prvem ctg-ju se je pokazal en popadek ampak je bil samo od otrdevanja trebuha - lažen. Kakšno pa je stanje z materničim vratom pa ne vem, ker me ni pregledala.

Imam pa še en problem. Čisto naključno sem dala bris na streptokoke skupine B (te bakterije so nevarne za okužbo novorojenčka pri porodu) in sem pozitivnauser posted image . Tako, da me morajo pred porodom nafilat z antibiotiki da se user posted image ne bo česa nalezel. Groza - me je kar malo strah, da bo kaj narobe zaradi tega. A se je še katera testirala za to?

No toliko od mene. Upam da se naslednjič javim že z veselo novico.

SREČNO  user posted image !!!!!

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
31.8.2006 15:01:53   
incabinca
ČESTITKE MELODIJA!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhu punce, zdej gre pa že zares, jutri se začne naš mesec!! čeprav moram rečt, da jaz še vedno čisto ne dojemam, da bom dejansko res rodila in držala v naročju majčkeno bitje. Res, sploh ne dojemam!!!!

urškamravlja: kar se tiče avtomobila - jaz se še skoz vozm naokrog sama, čeprav priznam da me že kdo mal postrani gleda, ko vidi moj trebuh... ampak kaj hočemo, sem bolj odvisna sama od sebe in če hočem kam pridt, se moram spravt za volan. Haha, se včasih pohecam da se bom še na porod kar sama pripeljala.

Lep dan vsem!

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
31.8.2006 15:03:57   
Billi
Čestitke Melodija user posted image  user posted image  user posted image
Ja, kaj je zdej to punce. Prehitevat pa ni treba! Zdej sem jaz na vrsti!!! Incabinca, počakaj še mal pa Yennika, tebi se tudi že preveč mudi! user posted image
Grem zdajle mal trimčkat, da bo prej user posted image . Pa čas je za kakšno punčko, trenutno fantje vodijo.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
31.8.2006 15:27:12   
Anonimen
Melodija, čestitke tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Billi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
31.8.2006 15:59:23   
Tejcha
Tina&Dean, super, :)

Sm ravno s pregleda. Našemu malčku se še nikamor ne mudi, je še vse zaprto... Drgač pa pridno telovadi. CTG mu (oziroma ji) gre ful na živce, je uboga mašinca kar ene parkrat fejst "fasala"... :)  Mamo že 3100g in smo zaenkrat prav obrnjeni...

LP,
T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
31.8.2006 18:48:55   
rose22
Ojla punce!

Madona se vam pa ze res kar nekam mudi.Jaz tudi,jaz tudi.user posted image
Sem pa tud jaz imela danes CTG pa ni ne duha ne sluha o kakih popadkih.Je bla cist ravna crta.Moji tamali je pa ocitno to vsec ratalo k ne brca vec tolk takrat k me priklopi.Drgac pa pregleda zdej nisem imela.Bom vidla kako bo.Zdaj imam spet CTG cez en teden,pol pa pri svojmu G se 11.9.

Sem danes ugotavljala da se 3tedne do konca se tolk dolgo slisi,20 dni pa cist mal.

Ne bom pa prav nic jezna ce grem prej.Smo vse mal neucakane.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   [Brisano sporočilo]
31.8.2006 19:31:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
31.8.2006 21:27:26   
Maja22
najprej cestitke melodiji user posted image ! pa je res pohitela user posted image .

no, tudi pri nas smo imeli danes lazen alarm. ob stirih zjutraj so se mi kar naenkrat zaceli popadki in to takoj na 5 minut. pa sem rekla, da bom pocakala in je to potem trajalo dobro uro (skoraj uro in pol) pa sem se odlocila, da zdaj je pa le cas, da se odpravimo. pa sem se najprej sla stusirati in hitro porihtati stvari, ki jih se nisva uspela do zdaj (seznam za posiljanje sms-ov oz. mailov, da sporociva veselo novico, do konca spakirati torbo, navodila za moza, ko me ne bo doma...). no, pa sem nehala cutit popadke in sem dragemu rekla, naj kar gre v sluzbo, jaz pa se bom se za kaksno uro ulegla nazaj (dokler se nasa puncka ne zbudi) in videla, ce se bodo popadki nadaljevali in ga potem poklicem. pa ni bilo nic. sicer sem jih cez dan tu pa tam spet zacutila, ampak niso bili tako redni kot zjutraj. kakorkoli ze, dobro je vsaj to, da sem potem cel dan delala in pospravljala, ce pa slucajno res moram iti (do zdaj sem z nekaterimi stvarmi kar odlasala).

tako, zdaj pa bom zakljucila - grem verjetno danes malo bolj zgodaj spat, ce bo slucajno spet burna noc (sem pa tako zelo zaspana, ker od stirih zjutraj tako in tako nisem spala, pa se popoldan mi danes ni zneslo).

hitri porod vsem, ki boste nocoj sle v rim, in mirno noc tistim, ki boste se pocakale user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
1.9.2006 8:56:26   
Monika79
Tako punce jaz pa vam prinašam veselo novičko in sicer od Yennike, sredi noči me je presenetil-predvsem pa raznežil SMS od vaše septemberke in sicer pravi tole:

Klemen moje je ime, naj sedaj vsak to ve.
Ob 1:15 sem se rodil, mamici se v naročje skril,
sem 50 cm velik in 3.170 težak.
Zdrava, pridna sva oba, a sedaj počitek potrebujeva.
Pa pa!

Tudi iz moje strani še enkrat iskrene čestitke Yenniki za sinka Klemna user posted image  in polno otroškega smeha. Več pa bo vam Yennika sama javila, ko bo seveda utegnila.

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
1.9.2006 10:06:18   
incabinca
ČESTITKE YENNIKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
1.9.2006 10:40:12   
Anonimen
JENNIKA BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  IN ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
1.9.2006 11:48:29   
Tejcha

user posted image   PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca user posted image  (Ljubljana
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemnauser posted image
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Postojna
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image (Celje
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Sm hotla vprašat, če bodo septembra sami fantki, potem mi je pa šinilo v glavo, da je pravzaprav to prvi septembrski dojenček iz "našega gnezda", :)

Čestitke, Yennika! user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
   [Brisano sporočilo]
1.9.2006 12:20:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
1.9.2006 12:31:17   
Maja22
Yennika, cestitke user posted image user posted image user posted image ! Cim manj neprespanih noci, malemu Klemenu pa cim vec smeha!

Neposredna povezava do sporočila: 1316
1.9.2006 12:54:58   
ella2006
Martin5, Borovnička, Yennika in Melodijauser posted image user posted image user posted image  -  čestitke, pa čim več prespanih noči.
Tako zdaj pa smo čisto zares že na vrsti septemberke.

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
1.9.2006 13:41:18   
princes
ČESTITKE YENNIKA....VELIKO LEPEGA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa res prvi septemberček...user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa bi jaz tudi lahko že šla..user posted image user posted image

Pa kako zdržite punce kar doma, čakate da popadki minejo, jaz bom pomoje tako panična, da me bo 10 min šraufalo, pa bom kar letela v Postojno...user posted image user posted image user posted image
Najraje bi videla, da v sredo, ko grem na CTG, da mi rečejo, da lahko grem...Da se še uredim doma in lepo v miru proti Postojni...user posted image

Lep dan...

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
1.9.2006 13:53:05   
Billi
Bravo Klemen in Yennika  user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image 1. septemberček
Ne morem verjet, tako gre vse hitro!!! Čakamo 1. septemberko. A bomo me kar na tej temi ostale, ne bomo nič nove odpirale?

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
1.9.2006 15:40:59   
Anonimen
Juhuhu babike, september je tu ! Gremo v napad !!! Billi zdej bi že lahko bila ti na vrsti kaj ? Joj mene je kar strah, kako bom lahko zdržala...

(odgovor članu Billi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
1.9.2006 22:09:55   
x_srečka_x
OJLA PUNCE user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja nazadnje sem je se javila 17.8., ker sem šla na wc pa je pol še kar teklo pa teklo...pa nisem vedela kaj je to sem šla kar k G,ta me je pa poslala v porodnišnico tam so pa ugutuvil da mam počen mehur pa da je odteklo malo vode...pol se je pa kar vse ustavlo in od takrat sem 14dni pa 1 dan ležala v porodnišnici user posted image  Sem mislila da ko bom že doma da bomo že trije pa od tega še ne bo nič user posted image  

Prebrala vas bom pa jutri pa še kaj več napisala zdaj se grem malo cartat z user posted image  , ko se pa tolko časa nisva user posted image
Pa hvala za vse skrbi user posted image

ŽIŽA sem te videla v porovnišnici...imaš tko luštkano hčerkico user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
1.9.2006 22:37:44   
SanjaS
x_srečka_x

a kej težko čakaš  JUTRI?

Mislim glede na tvoj rok.

LP,

S.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
1.9.2006 22:57:22   
Maja22
x_srecka_x, prav lepo, da si doma in da si se javila. res nas je ze posteno skrbelo. glavno, da je zdaj z vama vse v redu - otrocek pa bo ze prisel. ti se kar lepo pocartaj z dragim in srecno jutri (mogoce pa bo?).

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
   [Brisano sporočilo]
2.9.2006 9:59:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maja22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.9.2006 10:18:55   
Anonimen
X_srečka-X  si nam pa nakopala skrbi kaj ? Glavno da si doma in dobrodošla med borkami ! user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa dones spet ful slabo spali. A je bla ena luna al kaj ?! Celo noč sem iskala D položaj, pa ništa. Ko se pa ravano namestim, pa mali začne kriliti z rokicami, al pa se mu kolca. Sem komaj čakala, da je posijalo sonce.... Mene pa tko daje  v teh lepih dnevih, da bi šla malo na morje. Na tisti morski zrak ! Sem pa redno začela hoditi na malo daljše sprehode, ker bi bila rada potem za porod fit....No, bomo videli, saj imam v torek G, pa upam da mi bodo nareditli kakšen U ali pa CTG. Sej v 37 tednu je to že normalno ?

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?