yennika
|
JEEEEEEJ, IN ŽE IMAMO PRVO MAMICO! BOROVNIČKA, ATEK IN MALI-VELIKI NIK ČESTITKE IZ SRCA!!! Katera bo pa zdaj prevzela vodenje namesto nje? Urskamravlja, ti zadnjič nisem mogla odpisat, ker je tako grmelo in sem vse skup izklopila na sredini pisanja! Uspavanka za Evo pa gre tako-lahko si jo potegneš dol iz Mule, izvajalec je A.Šifrer! Vsaka zvezda na nebu zamiži, teta luna prikima, se zasmeji, pogasili smo vse luči, da naša Eva lahko zaspi. Pa naj zaspi in naj skrije svoje trudne oči, pa naj zaspi, da se malo srce umiri in naj sanja le o lepih stvareh, ko sonce zbudi jo na ustih bo smeh. Vsaka zvezda na nebu zamiži, Evin kužek zalaja, se poslovi, v kraljestvo škratov, sanj in vil jo nese sila nevidnih kril. In že leti daleč proč od tega sveta od tega kar ne razume in kar ne pozna. Saj jo čaka svet drugačen od sanj, kako naj svarim jo, kaj rečem ji v bran. Boj se ljudi, ki ne znajo jokati, ne gledajo v oči in ne znajo stisnit dlan. Boj se množic, ko mahajo s pestmi, šoferjev s klobuki privitih na volan! Pa naj zaspi... Vsaka zvezda na nebu zamiži, teta luna prikima, se zasmeji, pogasili smo vse luči, da naša Eva lahko psssssst zaspi. Sončica, tudi moja prebeva dela nenormalno hitro. Sem zadnjič G povedala, da me kar neki šraufa, pa je rekel, da prav, da me mora!Po mojem mali lumpeki nimajo več prostora v bušijo in zelo pritiskajo na črevesje, zato pospešijo peristltiko.Po mojem no! Je pa res, da naj bi se mamica pred rojstvom sama sčistila, za to poskrbi mati narava in velikokatera mamica zaradi tega bruha in driska! lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|