Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 16.8.2006 13:22:25
|
|
|
|
andrejaz
|
Ojla avgustovke Se vam oglašam po dolgem času. Hvala za čestitke. Čestitke pa tudi vsem novopečenim mamicam in očkom. . Tiste ki pa še čakate - naj vam čakanje čimhitreje mine.
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 16.8.2006 15:21:30
|
|
|
|
piscancek
|
ojla, js sem še tud z vami Todi in Beba js mam tud že kr lep cajt belga toka za izvoz, ampak to kar je bilo včeraj je blo mal drugač Evo, dans spet, se mi kr mal ulije, par kaplic, dans je blo pa kot taka prozorno bela sluz, ampak ne veliko, je pa drugačno od belga toka. Mogoče je to en del čepa Šraufa me pa še ne. Jutr grem v laboratorij, da dam vodo, v petek imam pa pregled in to končno pri svojem G. Se ga prav veselim(če bom dočakala), ker zdaj ko sem imela nadomestno me niti v ordinacijo ni sprejela, kr vse je blo fajn, pa fajn sem zgledla, pa zaprta, pa bla,bla,bla. stara je odbita 100/h. Moj G se je pa vedno potrudil, mi razložil stvari, če me je kaj zanimalo, skratka ful je vredu. ok, grem še mal brat knjigo, bi jo rada dokončala preden rodim. Naslov pa je Izziv poroda- lušna knjiga. Melitkica DRŽ SE
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 16.8.2006 16:10:44
|
|
|
|
matejas
|
AndrejaZ, tudi jaz bom imela dva otroka rojena avgusta. Ta prva , rojena 30.08 2001 na Ptuju, ta drugo dete pa bo prav tako avgustovsko, saj je moj PDP jutri 17.08.2006. Meni se še tudi nič ne dogaja, tako da mislim da bo spet šlo čez rok Kaj čemo, jim je že lepo tam noter, a ne. Ima katera jutri pregled v Porodnišnici Maribor? Jaz imam CTG ob 10.00. se čitamo, uživajte. PDP 17.08.2006
30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya. 11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka 17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick http://matejkas.moj-album.com/
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 16.8.2006 18:19:02
|
|
|
|
piscancek
|
Hvala Anonimna za ta link. Sva si ogledla ta filmček, zlo fajn je prikazano.
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 16.8.2006 18:27:46
|
|
|
|
beba76
|
Jaz mam tudi v petek pregled in bomo vidli, kaj bo. Ta izcedek mi je ful sumljiv, ne vem čemu naj ga pripišem, pa še celo večnost se že to vleče. Tale filmček sem tudi jaz že enkrat vidla in je ful fajni predvsem za tiste, ki grejo rodit prvič. Danes je neki taki čuden dan, da se mi nič ne ljubi, niti pisati ne. Se oglasim kaj jutri, če bo kaj več volje...
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 16.8.2006 19:08:22
|
|
|
|
beba76
|
MELITKICA JE RODILA!!! ČESTITKE MAMICI, ATIJU IN MALI AZRI!!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 17.8.2006 12:26:07
|
|
|
|
TODI
|
Pozdravljene!! Čestitke melitkici!!!! Kaj je sedaj a ste šle že vse rodit?? Jaz sem ravnokar prišla s pregleda, pa tudi uz mi je delala. Vse ok, vse mirno in plodovnice še kar veliko. Sem pa jo vprašala, kolk približno tehta in mi je rekla da tam okoli 3500g, tako da smo več kot zadovoljni, saj se mi trebuh ne veča nič in tudi kile se nižajo, sem šla kilco dol in sem bila kar malce v skrbeh! Sem pa imela včeraj tako trd trebuh in me je zvečer tako tiščalo dol, da sem že mislila, da bo ponoči akcija!! Potem pa se je vse umirilo. Naslednji pregled pa imam 24. dan pred rokom in takrat mi bo tudi prvič delala ctg, končno No tolk za enkrat lep sončni dan želim!!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 17.8.2006 12:35:20
|
|
|
|
beba76
|
Jaz sem tudi še tu. Sem bila danes pri frizerju, da se me dete ne ustraši, ko pride na svet . Šraufa, dol tišči, trebuh otrdeva....skratka vse se dogaja, a se nič ne zgodi. Bomo videli, kaj bodo jutri rekli na pregledu . Todi zgleda, da sva res zadnji, ko se nobena druga več ne oglasi. Ali pa že tak nestrpno čakajo začetek poroda, da so pozabile na naju??
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 17.8.2006 13:47:00
|
|
|
|
yennika
|
Ne zamerit, ker se vtikujem tu zraven, ampak piščanček je bila danes zjutraj pri G, sem sedela nasproti njej in je še vedno v enem kosu!!!!!!
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 17.8.2006 15:04:23
|
|
|
|
beba76
|
Lepo, da si nam povedala, ker se je nekam polenila in se bolj poredko javlja.
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 17.8.2006 16:14:36
|
|
|
|
tiasha77
|
BAMBINA - ČESTITKE TEBI IN DRUŽINICI! MELITKICA - ČESTITKE TEBI IN DRUŽINICI! Ostale pa tudi čimprej v Rim, da se nam pridružite na drugem forumu ! Srečno vsem, T
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 17.8.2006 19:01:59
|
|
|
|
piscancek
|
Šraufa, dol tišči, trebuh otrdeva....skratka vse se dogaja, a se nič ne zgodi kOT bI SEBE POSLUŠALA. BEBA maš prav, ko praviš da sem se polenla , ampak sem pa drugač ful pridna, skoz neki prčka, tako da pol ko se dol vsedem in vas berem se mi pa pisat ne da. Yennika- js pa tebe ne poznam, zakaj me pa nis ruknala , praviš da sem sedela nasproti tebe Dej povej katera si pa bla ti. Sem sedela od 9-12 v čakalnici in se je ful nosečk zamenjalo, tako da res pojma nimam kera si. No, da še js poročam kako je blo na pregledu. Odprta za slab cm , glavica je že fuuuull nizko, ctg pa spet ena sama ravnina. Tako da vam ostajam zvesta. Se nam ne mudi nikamor.Pregled imam čez šest dni, pol me pa v bolnico pošlje, če se ne bo kaj premaknilo. Zdaj sem bla pa pri taščici, sva breskov kompot vlagale, tako da sem dans mal zmatrana, ampak bom preživela , tok energije še mam, da lahk grem rodit Pa frizerka mi je oblubla, da me ob 18:30 obišče in ma spedene, zdaj je pa ni , tud js se morn mal uštimat, da ne bo mali nazaj pobegnu, ko me vidi pridne bodite, pa čimveč popadkov
< Sporočilo je popravil puncica -- 21.8.2006 10:48:16 >
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 17.8.2006 19:15:51
|
|
|
|
piscancek
|
ČESTITKE MELITKICI, OČKU OB ROJSTVU PRINCESKE AZRE
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 17.8.2006 19:54:13
|
|
|
|
yennika
|
Piščanček, saj nisem bila 100% da si ta prava!Pa sem potem v tvojem albumu preverila... imaš pa res že čupo! Ti bolj paše kot čisto kratki! Ko sem prišla od G ven, sem se vsedla na uno klopco nasproti stolov, direkt nasproti tebe...pa ne za dolgo, minutko ali dve, nato pa me je klicala na ctg! Mogoče pa se še srečava kaj, morda v porodni. Sicer imam še 3 tedne časa, mi je pa danes naredil Uz in dete je težko 3750g. Ctg sicer ni pokazal ničesar, mene pa kar nekaj zašraufa vsake toliko.Bušija imam pa zelo spodaj že!No, bomo videli! lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 17.8.2006 22:18:57
|
|
|
|
Busybee
|
Sem vas prišla mal preštet. Čestitke Melitikici in Bambini! Za ostale pa držim pesti, da dobite čimprej svoje sončke! LP Vsem!
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 18.8.2006 8:23:09
|
|
|
|
piscancek
|
Dobro jutro! Dans sem pa prva tu gor . A še spite, al ste že kam pobegnile Yennika, js še zdaj ne vem katera si. No, mogoče se pa res srečama v porodni , ker pri meni se nč ne dogaja. Ka pa je z našo Samoyedko? A se že cartajo, al se ne druži več z nami ? Js mam občutek, da bom kr sama tu gor čvekala do konca, ker mi boste vse pobegnile v Rim.
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 18.8.2006 10:03:19
|
|
|
|
beba76
|
Piscancek mi smo zvečer in eno uro po tem se je zgodilo: ADIJO ČEP!! Tak da se res lahko zgodi, da ostaneš sama tukaj gor... Danes sem imela pregled in mi je celo naredil CTG, kjer je bil viden le en popadek, drugače pa me je celo noč pošteno zvijalo in sem spravila skupaj le dobro uro spanja. Tako da zdaj grem počivat, če se neham oglašari, sem v Rimu. Drugače pa smo na liniji. Piscancek na ZS mi pošlji prosim svoj GSM, da ti sporočim, ko bo kaj, ker moj itak poleg treh otrok (aja, takrat že 4) ne bo našel toliko cajta, da bi vam javil, kaj smo dobili. Lepo se imejte in naj se tudi vam začne dogajat!!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 18.8.2006 11:33:57
|
|
|
|
TODI
|
Pozdravljene!! Ti beba a misliš kar prehitevati?? , kaj pa jaz?? Sva pa le skupaj na istem terminu, tako da potem če hočem da bo tudi z mano kaj moram tudi jaz začeti mal bolj pogosto, ker drugače res ostanem sama, saj se pri meni nič ne dogaja, razen tega, da se umirja. Mi je včeri G na pregledu rekla, da naj štejem gibe in si zapišem kdaj jih bo 10 a kaj ko pri meni do večera praktično ne giblje, sem očitno preveč aktivna čez dan in šele, ko se umirim zvečer, se začne oglašati, tako da nevem kaj naj storim a naj ji napišem da je deseti gib tam okoli 4 zjutraj ali pa jih sploh ni 10. Piščanček pol bova pa očitno samo medve še ostale!!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 18.8.2006 12:38:06
|
|
|
|
piscancek
|
babike, mal se umirite in lepo po vrsti , beba nas misli kr prehitet, da ne bi!!!! todi, ti pa še kr lepo z mano ostan tu, čeprav upam, da tud js počas odpotujem. Sem opazla dans rjav izcedek na hlačkah(vložku), in mislim, da se čep počasi poslavlja . Bomo vidli. Se morem pohvalit, da je bla frizerka prej pri men, pa me je spet mal z mašinco uredila, tako da sem zdaj ko tak ati. Bo naš mali mislu, da ga je ati rodil Lep dan
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 18.8.2006 13:09:55
|
|
|
|
beba76
|
TODI oprosti mi, a se je pač zgodilo... Nisem hotela, sem si pa močno želela. Tvojemu povej naj gre v akcijo in to kar na polno, ne nekaj cizi mizi . Pa k frizerju pojdi, vidiš da je to pri nama s Piscanckom pomagalo. Ajde, akcija!! PISCANCEK a ste tudi vi ali pa je samo frizer bil dovolj? Daj še ti Todi malce navodil, da se tudi ona reši trebuha. Sem se ful nasmejala, ko sem prebrala, da si se uredila, da se mali ne bi ustrašil in nazaj notri pobegnil Še ven boš ga spravla z mukami, tak da si res ne želi, da še nazaj notri rine Sem pa res špilferderberca, kaj??? Kar nekaj se prerivam. No, saj ta čep še ne pomeni, da bom šla že danes, ker včasih baje to še kar traja. Sem pa zdaj ful na trnih, ko vem, da se vsak čas lahko zgodi. Božajte bušije še te zadnje trenutke!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 18.8.2006 13:48:00
|
|
|
|
TODI
|
Beba to z frizerjem sem pa jaz že uredila v začetku meseca, ker me je v prvo presenetilo, ko sem rodila prej tako da sem se uštimala že prej!! Sedaj samo čakam še na taspodnjega frizerja da me še uštima, smo na morju malce trenirali in urejevali frizurco tam dol in se ja frizer kar dobro obnesel, tako da sem mu rekla, da preden grem rodit me še enkrat sfrizira, pa tud če bom vmes predihovala popadke tako da me noujo tam rabili. Piščanček jaz gledam v ta prek... vložek vsakič ko grem na Wc pa nič, toda če mi vse uidete bom očitno mogla pa kar sama ordinirati tam spodi da bom mal razširla tisto lukno!! in zbezala čep ven!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 18.8.2006 17:53:48
|
|
|
|
piscancek
|
Zgleda da smo res sam mi tri še tu gor, ampak js mam dans take mešane občutke, ker me skoz kr zvija, upam, da ni spet lažno vse skup! Js sem odspod frišno sfrizirana, no od ponedeljka. Se je P zelo potrudo, mi sami ne bi ratalo tako frizuro uštimat . Todi, ti si pa prehitro šla k frizerju, morš zdaj še enkrat- take so priprave . Midva nisva nč telovadla včeri, bova pa najbrž zdaj ko pride z laufanja. Da mal prerukama spodnj del . Sem si pa ob štirih, ko sem šetala po mestu privoščila sladoled jogurt z borovnico- borovnični sladoled naj bi delal čudeže, zdaj pa da vidimo, a je res Dans se ne bom več oglasla, ker greva čez vikend k P staršem, tako da naj vaju ne skrbi, da sem kam ušla. Če pa se kaj premakne, vam pa P sporoči. lep dan
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 18.8.2006 19:10:09
|
|
|
|
beba76
|
No, Todi, pa sva same... Piscancika je šla, midve pa naj se veselima in čakama, če bo šlo kaj naprej al bo ostalo, kot je. Pri vsem tem sem še sama malo na boljšem kot ti. Nič, danes zvečer v akcijo, jutri boš pa že poročala, da je čep šel. Res ti privoščim. Mene na vsake toliko pošteno ščipa, ne gre pa se še zares. Izcedek zdaj že celo popoldne ni krvav ampak rumeno rjavkast, pa manj ga je kot dopoldan. Upam, da si ne premisli in se odloči ostati notri . Nič, grem malega spravit spat, pol zlikam kar je še, da mama ne bo preveč trpela, pol grem pa kar rodit.
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 18.8.2006 19:31:58
|
|
|
|
TODI
|
Beba ni govora, da bi šla rodit sedaj čez vikend. Kaj naj se potem sama s seboj pogovarjam?? Če naju je že piščanček zapustil mava le še ena drugo Pri nas nič pa tolk se trudim in pometam odzuni, perilo prenašam in obešam same take stvari ki zahtevajo za nas malce več napora!! Sem danes tri žehte oprala in obesla, sedaj bom še likala upam da se bo res kaj premaknilo, Če ne pa mi ni pomoči oz. ja še zvečer horuk v in če še to ne rata potem pa res nevem kako pa kaj!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?