tina104
|
Anja, tudi od mene vse čestitke ob 1. rojstnem dnevu! Joj, ta dež, Aljaž je kar tečen, ko morava biti notri, zato pač hodiva okoli po obiskih in po trgovinah. Včeraj sem mu šla kupit prve čeveljčke, so mu izmerli nogo 20, potem pa sem kupila št. 21. Najprej mi ni pustil, da bi mu jih gor dala, ko pa jih je enkrat imel gor, pa se ni več pritoževal. Mi bomo praznovali 15. Torto bo naredila moja mama, imeli bomo piknik, smo pa rezervirali en prostor, kjer imamo lahko pod streho, ker doma jih notri res nimam kam dat. Bo pa okoli 25 odraslih in kakih 5 otrok. Vseh ne bo, ki smo jih mislili povabit, ker so nekateri na morju. Glede mleka – jaz sem zadnjič gledala eno mleko, pa je bilo sveže mleko, pa je gor pisalo, da je homogenizirano, vsaj mislim, bom še danes ali v kratkem 1x pogledala. Tako da tudi to sveže mleko ni ravno v redu, ne? No, Aljaž ga zaenkrat tako ne pije, občasno mu naredim kako kašico z mlekom. Midva z mojim ga pa pijeva in to kar veliko, moj vsaj pol litra dnevno, jaz pa tudi minimalno 2 dcl, ponavadi več. Katero obdobje z Aljažem mi je bilo oz. je najbolj všeč. Najmanj všeč mi je bilo prve 3 mesece, ko sem bila še najbolj negotova in je Aljaž tudi precej jokal. No, saj tudi tisto obdobje je bilo lepo, ampak zdaj mi je veliko lepše, ko vsak dan kaj novega pokaže, pogrunta in se mu smejimo. Meni je zdaj res fajn, pa čeprav je ful trmast in se obeša po meni za vsako malenkost. Carta pa se tudi ful rad, ne sicer dolgo naenkrat, ampak večkrat na dan kar pride in se stisne k meni ali pa ko ga držim na rokah da obraz na moj vrat... To sem še zadnjič pozabila napisat – tudi Aljaž pokaže, kdaj bi šel spat. Kar gre do svoje postelje, spleza gor in se nasloni na odejico ter začne jamrat. No, to včasih pomeni tudi, da bi se samo dojili, ampak v večini je zaspan ob takem obnašanju. Kety, možno, da je res lačen. Mi smo kupili čevlje v La scarpi, sem dala 4.000 sit. Kako se bodo obnesli, bomo videli, so pa ful lepi, frajerski. Uh, sem spet napisala cele litanije.