lumpy
|
Oj ! Pridne ste bile punce, lepo čvekale. Včeraj nisme mogla k vam je tako neurje divjalo, pa sem morala vse izklopit. Danes sva pa vstala ob 7.00 pa ni hotel več spati, ponavadi še odspi eno rundo, pa sva vstala pa atija zbudila in smo šli malo ven, pa v trgovino, sedaj pa že sladko spi. Zvečer sva pa spet imela borbe, noče in noče po flaški piti zvečer - potem pač jeva z žlico. Rija, meni včeraj Matic tudi ni hotel nič kaj veliko piti,pa nisva bolana ( trkam) zjutraj ko smo šli od doma sem mu dala v magični lonček marelični sok zmešan z vodo, ( ker so bile pri nas težave z vodo, pa nisem je imela časa prekuhati, pa flaširane nisem imela doma) pa mu očitno okus ni bil všeč. Smo pa popoldne domov prišli in mu naredim normalno njegov čaj, sem mislila sedaj bo pa sigurno pil - ma kaki, kar odrival je z jezičkom, samo zvečer je naredil par požirkov to je bilo pa vse . Danes pa normalno pije ! Sta pa boga s tole vročino - no. Poročaj še naprej kako vama gre. Glede kopanja oziroma zbijanja vročine v bani : je pa takole prav kot je Meta 22 napisala. Tudi pri nas ko smo bili majhni so zbijali vročino s krompirjem . Za kisove obkladke je pa fajn če je domači kis. Tinkamiška, bom kar tvoje besede prepisala glede mode - hvala. Za kino ti je že napisala Ovčka, jaz imam isto. Glasbo - ima moj čez, pa še ni našel časa da bi to storil, ga bom malo zagnjavila, če ne bova dobili kje prej informacij. Kaj se predvaja na tv : pa sem napisala da so se začeli resničnostni šovi: Sanjska ženska, bar..., pa razne mehiške nadaljevanke: Mi gorda bella, pa hrvaške: Villa Maria, pa naše: Naša mala klinika, .... Prazno pa imam tudi rubriko - moja prva darila, se mi zdi tako brezveze. Tašonka, bravo za super novice. Le tako naprej, pa še poročaj. Srečica, čestitke za kolegico, boga revica , tale pa ne bo hitro pozabila poroda. .Imam kar kurjo polt ko sem brala, Moj moški gre zelo malokrat ven sam, mogoče 1 ali 2 na leto. Pa sem čisto mirna, če vem da je v dobri družbi s prijatelji, sodelavcem večino pa tako skupaj hodiva ven. Sem pa bila enkrat oreng živčna , ker je šel ven z enim ne preveč dobrim kolegom, taj sem pa grizla doma nohte pa nisem spala.