|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
30.7.2006 9:53:53   
Anonimen
Kisovi obkladki - namočiš kako tetra plenico oz. dve (za vsako nogo eno) v kis, fajn ga je malenkost razredčit za tako male, ker kis med drugim mehča kosti, potem mu pa obe nogi oviješ od stopal do dimelj. Pustiš kako uro. Aja, kis je lahko vinski ali jabolčni, ni važno.
Mož pravi, da upa, da bo pomagalo. Oni so namreč to prakticirali, ko je bil malo večji, ne še dojenček.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
30.7.2006 10:28:34   
lumpy
Oj !
Pridne ste bile punce, lepo čvekale. Včeraj nisme mogla k vam je tako neurje divjalo, pa sem morala vse izklopit.
Danes sva pa vstala ob 7.00 pa ni hotel več spati, ponavadi še odspi eno rundo, pa sva vstala pa atija zbudila in smo šli malo ven, pa v trgovino, sedaj pa že sladko spi.

Zvečer sva pa spet imela borbe, noče in noče po flaški piti zvečer - potem pač jeva z žlico.

Rija,
meni včeraj Matic tudi ni hotel nič kaj veliko piti,pa nisva bolana ( trkam)  zjutraj ko smo šli od doma sem mu dala v magični lonček marelični sok zmešan z vodo, ( ker so bile pri nas težave z vodo, pa nisem je imela časa prekuhati, pa flaširane nisem imela doma) pa mu očitno okus ni bil všeč. Smo pa popoldne domov prišli in mu naredim normalno njegov čaj, sem mislila sedaj bo pa sigurno pil - ma kaki, kar odrival je z jezičkom, samo zvečer je naredil par požirkov to je bilo pa vse user posted image . Danes pa normalno pije !

Sta pa boga s tole vročino - no. Poročaj še naprej kako vama gre.

Glede kopanja oziroma zbijanja vročine v bani : je pa takole prav kot je Meta 22 napisala.  Tudi pri nas ko smo bili majhni so zbijali vročino s krompirjem . Za kisove obkladke je pa fajn če je domači kis.

Tinkamiška,
bom kar tvoje besede prepisala glede mode - hvala. Za kino ti je že napisala Ovčka, jaz imam isto.
Glasbo - ima moj čez, pa še ni našel časa da bi to storil, ga bom malo zagnjavila, če ne bova dobili kje prej informacij. user posted image
Kaj se predvaja na tv : pa sem napisala da so se začeli resničnostni šovi: Sanjska ženska, bar..., pa razne mehiške nadaljevanke: Mi gorda bella, pa hrvaške: Villa Maria, pa naše: Naša mala klinika, ....
Prazno pa imam tudi rubriko - moja prva darila, se mi zdi tako brezveze.

Tašonka,
bravo za super novice.user posted image Le tako naprej, pa še poročaj.

Srečica,
čestitke za kolegico, boga revica , tale pa ne bo hitro pozabila poroda. .Imam kar kurjo polt ko sem brala,  Moj moški gre zelo malokrat ven sam, mogoče 1 ali 2 na leto. Pa sem čisto mirna, če vem da je v dobri družbi s prijatelji, sodelavcem  večino pa tako skupaj hodiva ven. Sem pa bila enkrat oreng živčna , ker je šel ven z enim ne preveč dobrim kolegom, taj sem pa grizla doma nohte pa nisem spala. user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
30.7.2006 11:07:32   
renan
dobro jutro!

še malo, pa bo treba vladimirju kosilo kuhat. hvala bogu sva povabljena na piknik, da ne bo potrebno še zame pacat...

ljubosumje: včasih me malo razjeda, a ne preveč. za zdaj mu kar zaupam. pa moj možek tudi redko kam gre brez mene, ponavadi samo na kakšne poslovne večerje nekajkrat na leto. prej sva hodila skupaj ven s prijatelji, zdaj pa ni priložnosti, ker nimava varstva. ljubosumna sem največkrat, če on lahko gre ven, jaz pa ne morem. recimo, če sem tu z malim sama doma. v preteklosti  je bil vedno srečen, ko sem šla ven, da sem se malo sprostila. žurke do petih zjutraj so pri nas že preteklost. sva jih oba že veliko skoz dala in jih prerasla...bo pa zame zelo težko, ko bo vladimir v puberteti, ker sem sama bila kar divja in bom vedela, kaj vse bi lahko počel...user posted image

tašonkauser posted image

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 30.7.2006 11:08:11 >

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
30.7.2006 11:24:20   
Anonimen
Dan

Imam par minutk, predno se vrne dragi s Klavdijo.

Danes nas je zbudila že ob šestih. Vendar je nato hvala bogu zaspala nazaj. Smo spale do devetih. Uff, je pasalo.

Tašonka žal tudi midva imava večkrat tiho mašo. Velikokrat samo zaradi njegovih (enkrat sem že pisala kakšna je njegova mama, pa sestra). Včasih pa tudi zaradi kakšnih malenkosti. No, nazadnje sem celo izvedela, da njegova familija pravi, kako lahko sploh zdrži s "takšno babo"- to so dobesedno njihove besede. Pa sem se odločila, da se sploh ne bom več sekirala. Bova pa imela tihe maše od časa do časa. Sva namreč oba preveč trmasta.

HANA VSE NAJ NAJ user posted image user posted image

Vsem bolanim pa želim, da bi čimprej ozdraveli.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
30.7.2006 11:30:39   
XXYY
Dobro jutro!

Tudi mi smo že vstali ob 8ih in smo spali še eno rundo do 11ih. Tako, da grem sedaj delat kosilo.

HANA vse naj naj za 7 mescev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Tudi mene bo malo bolj strah, ko bo LARA v puberteti in ko bo začela hodit ven. Sam upam, da bo poredko hodila ven, kakor jaz. Men nikol ni blo tko, da bi mogla zdaj vsak vikend iti žurat ven. To ni bilo zame. Bomo videli po kom se bo vrgla. Drugače tudi jaz nisem kaj preveč ljubosumna na mojga (majčkeno že, samo do neke meje). Samo malo me jezi, ker se ponavadi (ko gre z enim smotanim prijateljem na pijačo), ne drži ure ko reče. Takrat pa znorim.

O NEMSIS tudi zate mi je hudo, k maš tako familijo od ljubija. A morda skupi živite pod streho? Saj po mojem si že rekla kdaj o tem (pod skupno streho), sam sem malo pozabila. NE DAJ SE JIM

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
30.7.2006 11:55:39   
Anonimen
Ovčka ne hvala bogu ne živimo skupaj pod eno streho. Smo namreč pri moji mami, v enem majčkenem stanovanju. Z dragim čakava, da bo zaposlen za nedoločen čas, potem pa v iskanje stanovanja. Saj veste kako gre to - stari in mladi ne gredo skupaj. Zato imava tudi velikokrat tihe maše.

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
30.7.2006 12:03:43   
Anonimen
Nemsis, zelo dobro te razumem... Upam, da se vama čimprej poštima!user posted image

HANA, ČESTITKE ZA 7 MESECEV!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
30.7.2006 14:27:31   
lumpy
 user posted image Hana, vse naj naj za 7 mesecev  !!!user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
30.7.2006 14:53:07   
bobika
Hana in David vse najboljše!

Bolančki, kaj pa je zdaj to, da vas nekaj jezi. Hitro se pozdravite in s svojim smehcom veselite mamice.

NR dobrodošla med nami.

meta22, če želiš, ti lahko za 19.1. pošljem po mejlu iz e-večera vse kaj je bilo tisti dan napisano. Sem si shranila.

Tašonka in Nemsis, upam,da se čimprej uredi in bo vse ok. Tudi pri nas so večkrat problemi, a zdaj ne bi o tem, ker je danes vse lepo user posted image

Ovčka, sem pogledala za datum, ko smo bili v Vela luki (od 16.8.).

Mi smo pa včeraj bili na abrahamu. Verjetno boste rekle,da sem nora. Manco smo imeli namreč pokonci do enajstih. Vmes je okoli osme za pol ure zaspala, potem pa je bila tako vesela in ni šans, da bi spala. Je pa bilo malo hudo, ko smo se peljali domov, takrat je pa bila že preveč utrujena in je jokala. Na poti je zaspala in sem jo samo preložila v poslo in je spala do 7 se najedla in spala do devetih. Danes ji nič ne manjka kaj spanja, sem mislila, da bo mogla nadoknaditi, pa za zdaj še vse enako kot prejšnje dni.
Drugače pa nič novega.

Aja, je novo to, da jo je deda naučil, da kaže jezik. In sedaj kak jo rečeš kaj o jezičku ga pokaže. 

Že nekaj časa pa zna dati tudi lupčka, če ji rečeš. Predvsem pri meni in atiju to skoraj vedno uspe. Jaz sem tak ponosna na njo. Celo me poslini in s tako silo se prisesa k meni, ko ji rečem za lupčka user posted image

nič, moram iti gledati, kaj se ati in Manca pri hranjenju kregata user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
30.7.2006 16:13:43   
popek
Tudi mi imamo januarčka.

9.1.2006
user posted image LEO    *2860/4490/5080/5750/6020/6860
               *49/52/55/57/59/62

Kakšen mesec že je na žlico, ima že 3 obroke, dopoldne sadno kašico, popoldne kosilo (zelenjava, rumenjak, mesa še ni jedel), zvečer pa dobi mlečno kašico. Poje pribl 100 ml / na obrok. Včeraj pa je za kosilo pojedel kar 250 ml goste zelenjavne juhe.user posted image   - upam, da bo začel malo bolj rasti. Ostalo je dojen. Spat gre ob 20.00 in spi do 4.00.
Žna sedeti in plaziti po trebuhu ali pa se kotaliti. Danes sem ga prvič videla, da se je postavil na vse4. Se že zanima za avtomobilćke in letala - moški hormončki že delajo. Tudi med vožnjo v avtu je tiho kot bubica, gleda ven in uživa, pa lahko vožnja traja več kot 1h. Ta prva hčerka ni bila nikoli tako pridna v avtu. Non stop se smeji. Razjezi se samo takrat, če mu prepočasi nosim žlico v usta. Alergije nima nobene.

Lep podrav vsem!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
30.7.2006 16:51:30   
Nyah*
Haloooo,

We are backuser posted image  kolk je blo fajn uzivat ma morju, pa pomoc moje mami, pa vsak dan po cel dan vsi skupej,... huh, vse dobro hitro mine.

Vidim, da ste veliko nacvekale, ne morem vas brati za nazaj, mogoce mi uspe v prihodnjih dneh.

Upam, da ste vsi dobro, mi smo super, uspelo nam je zamenjati en obrok mleka dopoldan za gostega, kar je zame velik uspehuser posted image user posted image . Naja je na morju ful uzivala, plavala, cofotala, spala dvakrat na dan po 2 uri,.... ce bi bilo le tudi doma tako, pa je danes ze vstala ob 6ih,...user posted image ,...

Grem delat, se javim se kaj, upam, da ste me kaj pogresaleuser posted image user posted image .

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
30.7.2006 18:08:16   
shooo
ojla
mi smo danes peljali mojo omo, ki je star 82 let na kosilo na bizeljsko k šekoranji kjer je nazadnje bila pred 30imi leti. je full uživala.
Sta se zmenila z mojim user posted image da gresta skupaj v toplice jeseni (on za sklepe in luskavico ona pa za leta)user posted image user posted image . ma prav fajn je bilo.
Ta tema o ljubosumju je zanimiva. Pri nas je situacija teksna da sva pred nosečnostjo veliko hodila na koncerte, ponavadi v lj. mb, ce. ali pa tudi kam v tujino.skupaj ali vsak za se. ob tem sem jaz hodila ven še doma z prijateljicami.ko sem zanosila je pac m. hodil sam in meni se je zdelo do ok; ne vem zakaj bi on moral čepet ob meni.sedaj pa je tako da hodima enkrat on enkrat jaz in prav fino funkcionira. naslednji vikend gre celo na en festival za 2 dni in jaz takrat dobim obisk.
ne vem zakaj bi morala biti v strahu za nj prav takrat ko gre ven.saj ce me nima rad me nima rad tudi brez tega.res pa je da tudi jaz vcasih ne morem zaspati, predvsem za to ker me skrbi kako bo prisel domov. saj veste kaksne so te nase ceste.
no , neza je vklopila alarm

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
30.7.2006 18:35:05   
lumpy
Bobika,
če ga naši sončki tu pa tam " požurirajo " sploh ni problem, saj se morajo navaditi da v življenju ne gre vedno vse po stalnem tiru user posted image

Popek,
ti si tudi nova, dobrodošla, zadnje čase imamo pa kar nekaj novih med nami. Punca kam bi pa še rada da raste tvoj fant glede  na porodno težo in višino se je lepo potegnil.user posted image

Nyah,
pozdravljena, kako fajn da ste uživali in ritke namakali. user posted image

Shooo,
to sta pa tako lepo naredila za omo, da sta jo peljala na tak kraj kjer že zelo dolgo ni bila, ji je verjetno bilo kar toplo pri srcu. Kaj pa pravi na svojo pravnukico ,  je ponosna ???user posted image

Mi smo danes po dolgem času ostali doma, se nismo šli potepat, smo si lepo naredili kosilo , skupaj pokosilali, šli počivat , pa na sprehod, pa na sladoled... zdaj pa se bomo šli počasi skopat, potem pa cartat, če bo kaj čas se pa še oglasimo.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
30.7.2006 19:49:26   
XXYY
Dober večer!

Lara že dremucka. Je bila tako zaspana, da je takoj zaspala sam da sem jo dala v pojstlico.

POPEK: dobrodošla med nami. Ker si nova, nam moraš dati nekaj podatkov, da vas še bolje spoznamo. Ti podatki pa so:
- kdaj imaš ti rojstni dan?
- kaj si po horoskopu ti, LEO in tvoj user posted image  (samo horoskop)
- kaj si po poklicu in če zraven še študiraš (navedi poklic oz. izobrazbo ko boš končala šolo)
- katero mleko uporabljata, če se ne dojita
- ali sta imela že pregled pri 6 mescu (za podatke)

Upam, da je to vse. Če sem še kaj pozabila, te bomo že povprašali.

NYAH: tudi ti dobrodošla spet nazaj. Sem dobila tvoja dva sporočila, za enega vem, da je prišlo nazaj (k si ga spejela), za drugega pa ne vem, ker sem ga pomotoma izbrisala. Če si kaj takega napisala, mi pošlji še enkrat nazaj. Se ti pa opravičujem za to napako. Pa brez zamere.

Grem se malo ven luftat.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
30.7.2006 20:57:28   
Dali 28
HANA VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image

No končno se je malo shladilo tako da upam da bomo tudi danes celo noč spali.Mi smo v 3 nadstroplju in to je zadnji in je vroče nenormalno.Ponoči imamo itak vse odprto a Tijano če pokrijem samo noge zdvigne in vse dol s sebe povleče.Zdejle je zaspala in upam da bo do jutra trajalo.
Mi bomo zaenkrat v Ljubljani tako če ima katera čas bi se lahko dobile-Alenka te pokličem en dan.
Drugače je moje dete kar pridna.Ima včasih svoje muha ampak saj jih imamo vsi.Nemore biti niti minuto pri miru in ne boste verjele ampak prejle je mož posteljico spustil na najnižjo ker se gospodična zdviguje-samo še to mi manjka da pade iz posteljice.user posted image
Imamo še zmeraj dva zobka.Včeraj je pojedla pol hrenovke.Zadnjič jo je moja mami čuvala in ko smo jo prišli iskat je rekla da ji je dala hrenovko in da je jedla.Včeraj jaz to probam in sedaj bomo v obroke dali še hrenovke.
Končno smo tudi začeli piti tekočino po flaški.Nobena ni bila dobra flaška-pa vse vemo da niso glih poceni.Ko sem se sprehajala sem pozabila vzeti flaško in sem šla v merkator in kupila njihovo Lumpi flaško.To je njena najljubša.Ampak pijemo samo vodo-nobenega čaja,soka..nič samo vodo.
Včasih mi živci popustijo ko je sitnauser posted image  ampak ko se spomnem kako sem si jo  user posted image  želela se takoj umirim.
Mi imamo 14.8. pregled kao za pol leta.Morale bi ga imeti julija ampak je naša zdravnica na dopustu.Vam povem kako bo.
No zdejle greva pa z mojim malo na balkon pa ajat.
Lepo se imejte

NR dobrodošla med nami

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
30.7.2006 21:05:49   
puri
Mi smo doma!

Nisem vsega brala, ker nimam časa, zato vam bom samo napisala kako smo se imeli.

Bila je bolj polomija, saj smo skoraj vsi zboleliuser posted image . Najprej je zbolel Maj, ponoči je imel skoraj 40 vročine, sem bila čisto panična, kar gorel je. Dala sem mu Calpol, nogice sem mu pa ovila v mrzlo pleničko, nato sem mu pa vsake 10 minut merila vročino in k sreči je počasi padala, ampak res pomalem. Zjutraj jo je imeli še vedno 38,5 in sva ga peljala k zdravniku, ki je delal privat v enem hotelu in je rekel, da ni nič narobe z njim, da to včasih pač pride pri otrocih in da imajo vedno tako visoko vročino in da če ne bo bolje po dveh dneh, naj pa pridemo nazaj. Rekel je še, naj ga veliko namakam v bazenčku, da se hladi. Ampak k sreči mu je šlo res na bolje in po dveh dneh je bil zdrav, malo je bil samo še prehlajen. No, potem je pa spet kar naenkrat zvečer dobil vročino še Nik (srednji) 39 in spet sem mu dala Calpol in vročina mu je padla. Naslednji dan je bil že dober, potem sem bila pa jaz zelo slaba, počutila sem se zelo slabo, mogoče zaradi vse te vročine, pa tudi po cele noči nisem spala, zaradi tamalih. No, potem se je pa počasi začelo vse umirjati, vsi smo bili samo še prehlajeni, tako da smo 2 dni še malo uživali, potem je bilo pa treba domov.

Vedno je kaj, ko se gre na dopust, saj sem že kar pričakovala, da bo spet kaj, samo da bo tako hudo, pa spet nisem mislila.

Drugače je pa Maj ratal zelo živ, skos se preobrača s hrbta na trebuh in že skoraj sam sedi. Za svojima bratcema pa drugače kar dosti zaostaja, onadva sta bila v vsem hitrejša. Pa zelo rad cvili in vpije BA BA in MA MAuser posted image

Se beremo!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
30.7.2006 21:25:09   
popek
Nisem ravno čisto nova, vendar se do sedaj skorajda nisem oglašala. Kot vidite, sem se prijavila že avgusta 2004. Doma imam še 2,5 letno princesko Pio. Po horoskopu sem tehtnica 27.09. 1973, mož je oven, otroka pa sta oba kozoroga. Po poklicu sem dipl. delovna terapevtka. Še vedno se dojiva. Podatki za 6 mesecev so rdeče barve. Manjkajo podatki za 5. mesec.
Veselim se nove tabele in grem stavit, da je moj pikec najmanjši med našimi sončki. Če je kateri še manjši, ga častim s porcijo zelenjavne kašice user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
30.7.2006 21:31:10   
NRMM
Čeer želim!

No pa je še en dan naokoli. Očitno smo se viroze rešili, sračkala je 1x in to trdo user posted image user posted image , veseljak je itak, tako da upam, da bomo od zdej naprej zdravi, ker tale julij je ubi bože. SIcer papca še ne nekaj veliko, tu pa tam kaj malega, spije pa ogromne količine, danes ziher 1 liter sadnega hipp-ovega čaja, kar pomeni, da že res ne more jest, če je polna čaja. Ponoči mi sicer zmaže flaško mleka (140 ml)in danes jo je 2x čez dan, pa zjutraj pečeno jajčko s hrenovko in žemljico ampak je to daleč od tega, koliko je ona popapala. Komaj čakam, da mine ta zunanja vročina, da bo tudi našim bejbikam prijetneje. Smo pa bili popoldne na sladoledu in verjele ali ne sladoled in napolitanka na njem ji pa je šel v slast prav pošteno, no vsaj nekaj.

Kar se ljubosumja tiče je pri meni na čase hudo, včasih pa me nič ne spravi iz tira. Ga je pred leti pošteno zaneslo in včasih mi vse skupaj privre na plano,čeprav poredko ampak je. Hodi itak nikamor ne, vsaj med vikendi,ker je celi teden zdoma in pravi,da ima terena že med tednom dovolj, da za vikende je pa najin. Predno sva dobila user posted image  sva vsaki vikend kam šla, če ne drugega vsaj zvečer na pijačo s kolegi in včasih to resnično pogrešam. Redkokdaj sva šla pa vsak zase, edino na kakšno obletnico mature/valete.

Rija kako je s Tilom? Kaj boljše?

Ovčka, da ti ne polnim ZS.......po diplomi dobim naziv dipl.ing.elektrotehnike

Prav fino se je ohladilo, grem še malo posedet v atrij in spat.

Prijetno noč vsem!

L.p.

Hana vse naj naj tudi iz naše strani user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
30.7.2006 21:36:43   
renan
dobrodošla popekuser posted image

puri vi ste pa res imeli naporen dopust. upam, da se pri nas konec avgusta ne bo podobno dogajalo. tako hudo že ne bo, ker smo samo trije.user posted image

shoo na kakšne koncerte hodita z možekom?

midva z vladimirjem sva se danes spet pri sosedu v bazenu kopala. sem mislila, da bo kaj prostestiral, ker je bila malo hladna voda, on pa nič. mali je tako skuliran, da se sploh ne zmeni za vodo. ko ima kakšen zanimiv predmet v roki, se tako zatopi, da mu je čisto vseeno kje je. šele, ko konča s preučevanjem, je dovzeten za čofotanje po vodi. upam, da se tu že nakazuje karakter, in da ga v življenju nič ne bo moglo s tira spraviti...
jaz pa komaj čakam na jutri. pride tašča na obisk. varstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč vsem,
renan

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.7.2006 21:37:32   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: popek

Če je kateri še manjši, ga častim s porcijo zelenjavne kašice user posted image .

Mislim, da si zaradi te nagrade noben ne želi bit manjši user posted image user posted image user posted image .

Meta22-verjetno me poznaš iz kje drugje na forumu, pri vas januarkah še nisem bila. Sem se večx že mislila prištulit user posted image , pa mi je sedaj končno ratalo.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.7.2006 22:07:11   
tinkamiška
Hoj!
Samo, da vas pozdravimuser posted image , čestitam Haniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še zaželim dobrodošlico Popkuuser posted image !

In zaželim vsem bolnačkom da se hitro pozdravijouser posted image user posted image

Puri,
dobrodošla naza...je blo pri vas res pestro, upam da sedaj prideš malo k sebiuser posted image

Se oglasim jutri!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.7.2006 22:21:24   
Anonimen
Popek dobrodošla!

Punce, danes sem s fotrom govorila in je rekel, da me oz. vas mora malo razočarat. Je šel iz firbca prelistavat stare časopise, pa ne enega, 14 jih je prelistal in ugotovil, da Delo (na tega je namreč naročen) nima dnevnega horoskopa. Ker sem skeptik, bom vseen še sama pregledala, ampak za svoja leta še kar dobr vid, pa možgani mu tud še delajo.user posted image

Midva z možem sva pa spet skregana. Danes mi je nekaj prijavil, kar me je presenetilo, mi dalo mislit, ampak se v debato nisem spuščala, ker se mi ni zdela potrebna. Niti nisem bila užaljena, malo prizadeta edino mogoče. Pa je hodil za mano kot pes po stanovanju in mi težil, kaj mi je, tolk časa, da sem se zjokala. In pol je blo vse narobe in je začel sikat, da mi sploh ne sme nič rečt. In to je to. Zdaj ne govoriva.user posted image  user posted image  Sej ne vem več, kdo je bolj zmešan.

Puri in Nyah, WB!

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.7.2006 22:27:45   
Nannn
No takole pa je tudi vikend za nami....pa tako hitro mine in ocka gre spet v sluzbo user posted image  jaz pa spet sama z mojo tecko....ze dva dni se dojiva samo 5 minut kar se mi zdi ful premalo...in zelo malo je....da ne govorim o skuti...totalna polomija user posted image  skoraj se je zadavila z njo tako ji je bila zanic...dodala sem ji sveze olupljene marelice....nic...tako da sploh ne vem kako jo naj zacnem navajati na en mlecen obrok...mogoce da probam z jogurtom?Ali pa sadno skutko?Se sadje se mi zdi da ni hotela glih jesti...samo juhce pa pirejcke bi jedla....

Je pa neka novost...tecka je zaradi tega ker je ven pokukal spodnji zobek user posted image user posted image  cuti se zagica...v bistvu sem zacutila ko sem ji dala iz kozarca za piti vodo in je nekaj zacingljalo user posted image  Upam da jutri ne bo prevec tecna ko bova skoraj cel dan od doma...

Rija tudi jaz sem si prebrala dva linka ki si jih dala Taski in presneto vse je takoooo resnicno in tega se ne zavedamo dokler nismo dobile tudi me nasih sonckov....vcasih imam tudi jaz moment ko se mi kar mesa od vsega in jezna sem na cel svet sploh pa se tudi midva veliko vec kregava od kar imava Elo....in na momente bi kar sla kam na dopust....ampak to seveda samo v mislih...

tinkamiska me veseli da sta se odlocila in kupujeta hisko...so pa cene kar navite...na vasem koncu niti ne toliko kot pri nas....midva imava kredit in ga bova odplacevala 10 let potem pa mogoce pade kaksna hiska....imava pa veliko stanovanje....

NR dobrodosla med nas cveke in mislim da sva midve ze na eni drugi temi imeli nekaj skupnega user posted image  da odhajava obe z druzinama na Djerbo ane ane user posted image

popek tudi ti dobrodosla user posted image

puri tale dopust pa vam res ni bil usojen...je se kaksna varianta da greste se kaj in pozkusite sreco?

Nyah me veseli da ste se imeli lepo in je vasa uzivala....pri nas je bilo isto...

Hana vse lepo za 7 mesecev user posted image user posted image  mislim pa da se vedno cofota nekje na Pagu...

Uzivajte punce...

Nannn

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.7.2006 22:33:16   
Nannn
Tasi kako dobro te razumem....in seveda na koncu smo me tiste ki smo vsega krive in kao kaj nam pa je...itak je vecalimanj povsod tako user posted image user posted image  kr neki...mu bom sedaj kopirala obe tiste strani in mu jih poslala po mailu mogoce me bo kaj bolj razumel...

Aja imele ste debato o ljubosumju...pri nama tega ni...ker mu zaupam 100% greva pa dostikrat vsak po svoje ven...se mi zdi da jaz bolj kot on...on ze itak hodi v sluzbo in se mu malo bolj dogaja pa se kaksen posloven sestanek in kosilo pa je drugace kot meni ki trenutno ne hodim v sluzbo...

LP Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.7.2006 22:40:02   
rija
NR Til je danes po vprašanju vročine malček boljši, smo delale z mamo "krompirjeve nogavičke" user posted image  pa mu je padla in vrnila se je živahnost. Druga stvar pa je, da je danes jokal ene 3 ure, kar se ni še nikoli zgodilo, verjetno ga boli prihajajoči zobek, ker niti pod točko razno ni dovolil šarjenja v okolici njegovih ust....na srečo se je proti večeru vse skupaj umirilo (trk,trk,trk)....Me pa veseli, da je tudi Maruša bolje.

....nadaljevanje sledi....user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.