|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
30.7.2006 22:54:49   
Nannn
o rija jest upam da bo noc mirna in da se temperatura zniza....sem pa tudi jaz nasi zmerila temperaturo in jo zenkrat ni imela....a ni tako da jih boli samo dokler se ne pokaze zagica potem pa ze gre brez bolecin?Uf le kaksen dan me caka jutri?

Nannn

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
30.7.2006 23:22:44   
Kornelija
Čeprav smo se ves dan potepali in sem zelooo utrujena, vam moram povedati, da imamo tudi mi prvi zobekuser posted image user posted image   Danes je moja mama cela prestrašena vprašala, kje se je Alex udaril, ker  ima kri na ustnicah. Pa pogledam, kaj se dogaja saj se ni nikjer udaril, pa zagledam žagico, ki je tako predrla dlesen, da je pritekla kri.

RIJA mislim, da bo tudi pri vas, vsak čas, na plano pokukal prvi zobek.
Za zbijanje vročine so ti že punce dale pametne nasvete, zato jaz Tilu samo zaželim, da mu vročina čimprej mineuser posted image user posted image user posted image

Na novo pridružene mamice DOBRODOŠLEuser posted image user posted image user posted image

HANA  in DAVID veliko cartanja še naprejuser posted image user posted image

Jutri pa kaj več..vsem skupaj nočkouser posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
31.7.2006 7:23:26   
ajdaN
No dobro jutro punce. Mi smo že doma. Sem zdajle rabila celooooo večnost, da sem se prebila skozi pisanje. Na srečo mali še spi.

S spanjem nič novega - še zmeraj rabi par minutk crkljanja po spanjem. Ampak je prav fajn, se stisne k meni kot polhek pa malo pomeditira, ga odložim se pa samo na bok obrne pa šlafne.

Meta22 ni panike - enkrat bomo že skupaj prišli. Tale vikend pa res tudi jaz ne bi sekirala, da bi mali kaj staknil. Pa čez 14 dni če bo šlo.

Ovčka vidim, da me šišaš pri tem kolikokrat si tetauser posted image . Jaz sem "samo" 6x. Stari so pa od skoraj 21 pa do pol leta - družba za našegauser posted image . Sicer je punčka ampak se bosta že zmenila.

Oooooooooooo vidim da decembrke množično bežijo k namuser posted image . NR welcome. Se pri vas bolj malo dogaja a? Pa vsaj teden kakšna prileti. Saj je fajn, bomo še več naklofale.

Vidim da je tekla debata o ljubosumnosti in izhodih ipd. Moj že tako veliko hodi okrog zaradi špilov. Pa včasih mora it ven tudi tako malo ane. Ampak se ne sekiram. Edino to me moti, da ne pokliče če zamujauser posted image ! Potem ga pa še kličem, se pa ne oglasi! Matr! Meni pa že prej ni bilo za ven hodit, zdej pa tudi ne. Zadnjič sem imela možnost da grem na blejsko noč, pa bi bil on varuška, pa se mi ni dalo, tako da je šel potem on. Sicer bi bila tašča takoj za varstvo, tako da bi šla lahko oba, ampak (še) nisem za to da ji ga pustim. Našim bi ga, njej pa zaenkrat ne. Nekako imam slab občutek.

Vse naj naj HANI za včerej, za danes pa LARI in AJDI. Upam, da nisem kakšne/ga spustila.

Puri vi ste pa imeli user posted image  dopust! Sicer imaš pri 3 otrocih takoj večje možnosti, da je kaj narobe, ampak tole je bilo pa res hudouser posted image

Popek tudi ti welcome. Enkrat si se po mojem že oglasila tukajle. Upam, da boš zdaj malo bolj "ažurna"user posted image .

Tašonka tebi pa ne vem kaj naj rečemuser posted image . Upam, da bosta poštimala zadeve. Držim pesti za vaju.

Ja pa še Tilu en user posted image  da se čimprej pozdravi!

No tako za silo sem napisala. Grem poslušat malega če že kaj vriska. Zaenkrat imamo oblačno - upam, da tudi tako ostane, da bova šla lahko malo ven. Sicer naj bi bilo pa jutri in naslednji dan malo boljše. Končno!

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 31.7.2006 7:24:34 >

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
31.7.2006 8:10:22   
rija
Hvala vsem za lepe želje: očitno so pomagale in noč smo preživeli brez vročine user posted image user posted image   je pa bil drugače horor. Očitno ga tako matra ta zobek....non stop se je prebujal, se valjal po postelji, jokcal....sploh ne vem, kako sem preživela noč....user posted image  še dobro, da je bil ati doma....ne vem kaj bo danes, ko sva sama. Bova šla verjetno k babici spat....user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
31.7.2006 8:13:03   
lumpy
Lara in Ajda vse naj naj !!!

Puri ,
ste pa imeli pestro. Upam da pri nas ne bo tako, gremo septembra pa me skrbi da ne bodo ravno takrat zobki ven lezli, ker sedaj ni še ne duha ne sluha user posted image

Tašonka,
za Delo je pa res kar pravi tvoj oče, ker jaz imam Delo časopis od 16.01.2006 in nisem našla horoskopa not, sem tudi mislila da se mi sanja da ga ne vidim. user posted image

Žal mi je za to situacijo, ampak  s časoma bo bolje.

Midva pa moram reči da se ne spomnim kdaj sva se nazadnje skregala, mislim da enkrat na začetku nosečnosti, ko se mi je že malo videl trebušček ( se točno spomnim ko sem nekaj klupala, potem je pa prišel k meni, sem ga naganjala, potem je pa rekel da ni prišel k meni ampak k najini pikici , še nisva vedla kaj bo - jaz pa v smeh user posted image  in vse je bilo ok). Verjetno pa je skrivnost v tem da se zelo malo vidiva, domov namreč pride ob 18.00, tako da nam ostane le par uric vsak dan, da smo skupaj pa vikendi , ki jih že v ponedeljek težko čakamo.

Nannn, Kornelija ,
bravo za zobek!

Matic še spi, grem mu sedaj pripravit zajtrk, potem bova pa šla ven, če ne bo prej ulilo.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
31.7.2006 8:21:25   
rija
Sem čisto pozabila vprašat:
Til se je zbudil cel flekast po obrazu, ima ene take rdeče liseuser posted image  po trebuščku pa rdeče pikice...a to tudi sodi zravenuser posted image
Rokice in nogice so ok.
Pa drisko ima, verjetno od zobkauser posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
31.7.2006 8:25:36   
lumpy
Vse je lahko od zobka, fleki so verjetno od vročine, prav tako je lahko driska od vročine ,  lahko je  vse skupaj zraven zobkov še viroza ali trebušna gripa  , ki menda veselo razsaja.

Če se ti zdi vse že too much, ga raje pelji k zdravniku, boš vsaj bolj pomirjena, karkoli ti bo že povedal ali je eno ali drugo.

Pač pazi bodi pozorna da ti ne bo dehidriral, vročina pa še driska, kar dajaj mu veliko pijače, pa mogoče ne bi bilo v lekarni slabo dobiti praške Nelit, ki vsebujejo elektrolite, minerali... zadeva proti dehidraciji.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
31.7.2006 8:31:51   
rija
Lumpy hvala ti.

Tale nelit bom pa šla vsekakor nabavit. Sicer zdaj nazaj dosti pije, ampak za reskirat ni. Z zdravnikom pa bom počakala do jutri, ker je naša P na dopustu, pa moram k dežurni.....
Pravkar se matrava z bananino kašico, ki sem jo dala na stran, ker ga je zapirala....pa noče niti nič jest....user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
31.7.2006 8:46:06   
meta22
živjo čveke!

lara in ajda vse naj naj!!!

jaz na RR, mali pa že pet minut čekira rep od ene žirafe! je prav zanimiv. ogleduje si ga z vseh strani. pa škili zraven!user posted image

bobika- bi bla zelo vesela če bi mi poslala e-večer. sem sama mislila shraniti večer na dan rojstva, pa sem potem vse skupaj pozabila od samega dogajanja takrat!! a vi pa že kar jezik kažete?user posted image

rija- vam pa se to vleče! je pa res, da ko je vročina padla, kot če nebi bil bolan. je rata ful živahen spet. pri vročini pa je samo ležal, pa v luft gledal. groza!!! pa jokal je tudi po eno uro skupaj, kar prej spolh nikoli ni. sploh nisem vedela, kaj naj še naredim. jokal je dokler ni zaspal. saj več tisti rek naših babic: do poroke bo že dober!!

puri- ti boš pa morala imeti sedaj dopust po dopustu.user posted image  jaz si sploh ne morem pčredstavljati, kak bi tri user posted image  ladala, pa nebi trebali biti bolani. še z enim včasih neven kaj bi!!! ala ti vera! si boste pa zdaj doma oddahnili.

ajdaN- kak ste se meli? mi je res ful žal da se nismo mogli spoznati že sedaj! a je vaša hišica kje ob cesti? vedno ko se peljem skoz logarovce ugotavljam kje bi lahko bla vaša hiška. je ena hiška tik ob cesti, kjer večinoma ni nikogar, pa sem mislila da je verjetno to to.

kornelija- user posted image user posted image user posted image  za zobek, pa kar brez problemov. hvala bogu. čim več takih zobekov.

srečica- čestitke tvoji kolegici!!! sem takoj nostalgična gratala, pa se spomnila našega rojstva. ne morem verjet, ampak tiste bolečine pri rojevanju pa sem res pozabla kakšne so. me včasih kolegice sprašujejo, kakšne so te bolečine, pa ne znam več opisat!!!user posted image  

nyah- welcome back! samo da ste se meli super, in da ni vse spadlo kot pri puri!

shooo- tudi jaz sem pred rojstvom našega user posted image  kar dosti po koncertih hodila.moj user posted image  niti ne, ker ni glih pristaš koncertov. pa mi že tako manjka vse skupaj! moram malo pobrskat, kaj se kje dogaja, pa spet malo začet .

grem mulca spat dat!

lp
meta

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
31.7.2006 8:48:14   
lumpy
Rija,
saj če pije veliko je to že ok, ob vseh težavah verjerno res nima apetita,to je razumljivo  saj če je takšno stanje kak dan ne moreš kaj, saj bo šlo nabolje.

Pač poskusi mu večkrat ponuditi hrano bolj tekočo, mogoče kakšno juhico, silit ga ne če ne bo hotel, bo pa kasneje - glavno da pije.

Če boš imela čas pa le poročaj kako in kaj vama gre.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
31.7.2006 8:55:44   
meta22
rija- mi prebolevamo 6. otroško, pa mamo sedaj po vročini take flekece pa pikice po telesu. to je normalno za to bolezen- tako naša pedijatrinja. po vročini se pojavijo pikice, ki trajajo do tri dni. sicer pa, kot je že lumpy rekla, pojdi k pedijatrinji jutri, pa boš vidla kaj ti reče ona.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
31.7.2006 8:58:50   
Nyah*
Jutro!

jaz sem se vceraj pohvalila, pa imam sedaj vse naztaj na nos. To noc sem vstala ENAJSTKRAT, ker je nekaj pojokavala, pa pila je,..., potem pa takoj nazaj zaspalauser posted image  mali. Kaj je to? Se navaja na domaco klimo, ali so zobje?

Rija, mislim, da je pri vas podobno, kot jer bilo pri nas pred morjem, smo tud mislili, da so zobki, pa je bila viroza, kot smo potem na posvetovalnici izvedeli. Izpuscaji se pojavijo takrat, ko virozo ze preboleva, ko vrocina pojenjuje, in trajajo 2-3 dni. Pri nas je tudi driskico imela, na dan pojedla mnj kot 400 ml mleka, na zlicko ni hotla jest,..., poglej, ce ima kaj rdece grlo, ker nasa ga je imela, jaz pa sem mislila, da so zobki, ker ni nic kasljala pa to, je bila pa virozauser posted image .

Puri, user posted image user posted image  za vas dopust, saj bo vsako leto lazje, ko bodo korenjacki rasli. Upam, da boste imeli priliko popravit slab okus po dopustu kak dan kje na morju.

Vse nove cvekice, DOBRODOSLEuser posted image user posted image  v nas klanuser posted image , kar veselo jezike in prste nabrusit in sodelovat!

CESTITKE VSEM SLAVLJENCKOM  user posted image user posted image za nazaj in danasnjim, user posted image user posted image user posted image od naju z Najo!

Tasonka, grem nazaj brat, kaj se je zgodilo pri vama, nimam pojma, upam, da ni prehudo.

Kje pa je caffee??

Nic, pridem se nazaj, sefe kliceuser posted image .

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
31.7.2006 9:30:33   
meta22
rija- sem komaj zdaj opazla, da je pod temo novorojenček, dojenček na vrhu opisana 6. otroška bolezen- če maš čas si prečitaj, pa boš vidla če vi tudi sodite tja!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
31.7.2006 10:06:26   
rija
Meta hvala. Sem šla pogledat.

Definitivno ima naš mali tole 6. bolezen.....in hvalabogu je vročina mimo.
Srce se mi je trgalo, ko sem ga gledala tako bogega, da niti glavice ni mogel dvigniti. In ko mu je vročina narasla, je v sekundi zaspal.....tak je bil bogi....user posted image

Danes pa je zopet živahen po starem user posted image user posted image  edino grozno je za pogledat te fleke.....

Povejte, če ni najhuje gledat lastnega otroka, kako trpi?  Jaz bi v sekundi vse nase potegnila, če bi le lahko.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
31.7.2006 10:26:57   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Povejte, če ni najhuje gledat lastnega otroka, kako trpi?  Jaz bi v sekundi vse nase potegnila, če bi le lahko.

Daaan!

Se kar pridružujem tvojemu mnenju rija povsem. Jaz sem že čisto zmozgana, ker ne znam pomagat moji cartiki. Celo noč je jokcala, pa žejna, sicer je pojedla ponoči 210ml mlekeca v dveh delih, to pa je tudi vse. Zjutraj 40 mlekeca, pa pol zdenka sirčka, pije pa ogromno, temu tudi zelo namočene plenice.
Sta pa šla danes z atijem zjutraj na sprehod, ko sem jaz odhitela oskrbet z Linexom druga dva otroka user posted image  (ateja in mamo-tudi driskata tak da je hudo)in je pojedla vso sredico iz kiflčka, ko sta šla na kavico user posted image , mogoče se ji bo pa tek počasi vrnil, juhica se že kuha, pa da vidimo, kako bo potem.

No dopoldanskega spanja je konec, akcija dalje.

Uživajte še ta vroči dan, jutri obljubljajo ohladitve, upam, da ne bo samo pri obljubah ostalo.

l.p.

Vsem, ki danes praznujejo vse naj naj in en velik user posted image  od Maruše.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
31.7.2006 10:59:25   
bobika
Oh ti vaši bogi dojenčki. Ta mesec jih je ogromno bolanih. Upam,da se s tem konča in da v avustu nihče ne zboli. Pozdravite se mali korenjaki! user posted image

VSE NAJBOLJŠE SLAVLENCEV!!!
VELIKIM eno dobro user posted image malim pa eno lepo user posted image

NR moj user posted image  te na videz pozna. Si baje bila njegova sosošolka v srednji šoli.

Popek, ti pa praznuješ rojstni dan enak dan kot moj user posted image

Meta22 pošlji mi svoj email na zs, pa ti pošljem večer.

Tašonka držim pesti, da vama čimprej uspe user posted image
Alex in Ela user posted image  za zobke!!!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
31.7.2006 11:06:18   
Ovnica78
Lepo pozdravljene vse skupaj!

Me nekaj dni ni bilo na RR pa sem imela sedaj kar veliko dela, da sem tako malo bolj na povšno vse prebrala.

VSE NAJ NAJ za vse user posted image , ki so v teh dneh praznovali in , ki praznujejo danes!

Dobrodošli NR in popek!

Rija upam, da sta z vročino zaključila in da bo Til zopet nasmejan kot sonček.

Puri to pa je bil dopust, ki si ga bosta z dragim zapomnila! Pa kot je že ena napisala: z leti bo bolje, ko bodo trije malčki malo večji. Saj ne bo dolgo pa bodo že tako veliki, da ne bodo več hoteli zraven na morje...user posted image

Ljubosumje: tudi mene kar večkrat martra, čeprav nimam razloga za to. Je bilo pa na začetku najine zveze (uf, to je že 10 let nazaj) veliko huje.
Ven greva skupaj, ker se mi zdi zelo pomembno, da poskrbiva tudi za najin odnos. Saj se ni svet ustavil od kar sva dobila Tina. Res pa je, da to bolj na njegovo pobudo, saj, če bi bilo po moje do zdaj še ne bi pustila Tina kje v varstvu. Zdaj pa greva vsak mesec enkrat v kino ali kam drugam, Tin je pa pri moji mami ali bodoči tašči (tam je bil samo enkrat, ker ga lažje pustim svoji mami).
Ravno v petek sva Tina že ob treh pustila pri moji mami in sva šla v kino, na biljard in pijačo. Sva prišla okoli enajstih domov, ko je Tin že veselo spančkal. Moram priznat, da je kar pasalo. Pa čeprav imam vedno na začetku kar probleme, ga kje pustit.

Glede bolečin pri porodu, se jih tudi jaz ne spomnim več. Vem, da je bolelo, ampak kako, pa ne vem več. Pa sem imela srečo, da je bilo kar hitro konec.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
31.7.2006 11:16:21   
XXYY
ŽIVJO!

Najprej čestitke AJDI za dopolnjenih 7 mesecev.

Lara že spi eno kitico.

RIJA: upam, da bo Til kaj boljše sedaj!

ALEX in ELA bravo za zobek user posted image  user posted image .

Zdaj nas pa je že nabralo tukaj pri januarkami. Trenutno nas je januarskih čvekic 33 user posted image  .

Se slišimo kasneje, se je Lara že zbudila iz dopoldanskega spanca.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
31.7.2006 11:50:08   
lonja
Helou,

no, mi smo nazaj. Tudi slučajno ni časa, da bi prebrala vse za nazaj. Groza, ste prave čveke čvekaste ratale.

Torej. Današnja noč je bila grozna. Ko smo prišli včeraj zvečer domov, je blo v stanovanju 30 stopinj in tudi klima ni kaj dost pomagala. Ajda se je zbujala praktično vsako uro. Groza. Že celo dopoldne perem, pa sušim, pa počutim se kot zombi. Spat zdele ne morem.

Drgač pa smo na morju fuuuul užival in že komej čakamo, da gremo spet, to bo verjetno okol 15.avgusta. Ta vikend pa jo bomo verjetno mahnili v Bovec, gre moj dragi mal letet z jadralnim avionom, midve pa se bova mal sprehajali okoli.

Aja, imamo 2 zobka. JA, full na hitro. Na morju je eno noč neki jokala, sem mislila da od vročine, pol pa drugi dan zagledam belo na dlesni. Kolk časa pa zdej rabimo, da zraste prav zobek. Ko se npr.zasmeji, se že full lepo vidi, tisti drugi zraven pa malo manj, oba pa že prav pošteno žagata.

Pa dans smo stari 7 mesecev. Hvala za čestitke v Ajdinem imenu.

Pa jemo full radi in skor čisto vse dovoljene stvari. Kar jeva midva, mora obvezno probat tudi mala damica. Res pa je, da midve jeva take stvari, ki jih lahko tudi ona je.

Sem zasledila tisto tabelo o poklicih. No, tuki še ena dipl.ekonomistka, če bo vse po sreči drugo leto tudi magistra ekonomskih znanosti (manjka še mag.naloga).

Pa lepo preživite dan!

lonja user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
31.7.2006 11:57:51   
Anonimen
AJDA IN LARA VSE NAJ NAJ

Sem vas komaj uspela prebrati.
ČESTITKE ZA NOVE ZOBKE. Mi jih še nič nimamo. Verjetno smo edine brez zobkov. Pa že bojo. Pravijo, da če kasneje prikukajo ven, so bolj močni.

Smo pa včeraj mi papcali čokoladni puding s smetano. Smo bili na obisku, pa ga je Klavdija dobila. Sicer ni vsega pojedla. Samo pol. Umazana pa je bila, kot da bi se z njim namazala.

Drugače pa pri nas ni nobenih problemov s skutkami in jogurti. Vse pridno popapca. Očitno ji paše. Alergij pa hvala bogu ni bilo nič.
Smo zelo živahni in pri previjanju imamo kar nekaj težav, predno namestimo plenico. Saj se Klavdija obrača za znoret. Vse jo zanima. Veselo tudi vriskamo in sprobavamo visoki c. Pa smejimo se 100 na uro.

Pri hranjenju pa imamo težave. Sploh noče več piti mleka. Prej ga je vsaj zjutraj in zvečer. Sedaj pa pridejo dnevi, ko ga tudi zjutraj noče več. Sicer potem potegne flašo, vendar se kar močno namatram. Zvečer pa isto. Ji dam milupino kašico, pa se je otepa kot ne vem kaj. Pa ji moram dati najprej čaj, potem pa na hitro flašo s kašo. Včasih mi takoj porata, včasih pa ne. Čez dan bi pa itak najraje skoz na čaju bila. Se mi zdi, da ga spije več kot jaz. Sem že nehala šteti kolikorat na dan moram narediti ta čaj. Seveda so tudi plenice izdatno težke. Včasih pa tudi katera že spusti.

Novo pa je tudi to, da brez flaše čaja nočemo zaspati. Mora nekaj teči, predno zaspi oz. med spanjem mora še kar teči. Dudo pa itak nočemo več.

No, grem jest, predno se tamala zbudi.

se beremo

papa

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
31.7.2006 12:00:35   
lumpy
OJ,
midva sva že s potepa, si je šla mami kopalke kupit ( JUPI!!! - kako je fajn zapravljat), pa jih je dobil še ati user posted image .

Sedaj sva se pa najedla in že počivama.

A ni zanimivo kako lažje damo otroke v varstvo svojim kot pa partnerjevim???

Pri nas je isto, sploh mi ga ni problem pustiti pri  prababici ( kjer sem tudi sama živela) , ko pa pomislim da bi ga mogla pustiti tastu ali svakinji ???? ( z njimi imamo namreč dobre stike, z taščo pa bolj tako tako, se niti kaj ne vidimo) ??????? me pa stisne in si mislim da le ne bi bilo kdaj treba.

NR,
iz tvojega pisanja se mi zdi, da vidve z Marušo jesta že vse po vrsti ?!? Imam prav ali sem dobila tak občutek.  Še pri čem pazita ?

Pa res vas je sedaj ogromno bolnih, pa skoraj vsi 6. otroško - dajte jo ustavit da ne bo še k nam prišla.

Nemsis,
nista edine brez zobkov, pri nas še nič - ne duha in ne sluha.

Lonja,
dobrodošla nazaj in tako hitro nam boš spet odšla. Bravo za zobke.

< Sporočilo je popravil lumpy -- 31.7.2006 12:04:19 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
31.7.2006 12:34:56   
Ovnica78
Nemsis tudi Tinu gre mleko le s težavo dol. Tako, da sem ukinila še flašo ob 18ih in sedaj dobi mleko samo zjutraj in zvečer. Ampak pri tem pa vztrajam in uporabljam vse sorte finte, da mu spravim mleko dol. Tudi to, da mu najprej pondim flašo z vodo in potem hitro zamenjam. Včasih pomaga, če mu zraven pojem ali pa ga zibam. Saj ko enkrat povleče potem spije naprej flašo. Problem je samo flašo v usta dobit, ker jih drži trdno skupaj ali pa še celo z roko maha, tako, da včasih kar poleti po zraku.
Tako ali tako je bolj neješč in imava kar probleme pri hranjenju. Potem se pa sekiram.

Lumpy pri meni pa tašča in tast sploh nista problem, sta oba zelo vredu, ampak vseeno Tina veliko lažje pustim pri svoji mami. Kaj pa vem zakaj, verjetno, ker je to moja mama in vem kako je mene vzgajala.

Lonja dobrodošla nazaj. Kako vam velja, da ste toliko na morju. Mi gremo 28. avgusta, ampak takrat šele prvič. Pa se mi zdi še takoooo daleč.

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 31.7.2006 12:35:07 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
31.7.2006 12:55:38   
bobika
sem prej pozabila napisati.

popek: veš tvoj user posted image je mogoče res najmajnši ni pa najlažji. Manca je bila pred slabim mesecem (10.7) velika le cm in pol več kot tvoj (63,5cm). Je pa veliko lažja. Seaj tehta okoli  6kg. Mogoče kaj majn ali pa več. Tako, da kašico, ki si jo stavila na nek način lahko dobi Manca user posted image .

Nannn: Manca že kar nekaj časa je samo dobrih 5min ali pa še to ne. Sem se od začetka sekirala in ji tiščala dojko, sedaj pa ne več, ker ko sem jo tolk silila je ponavadi pol bruhnila. Očitno ima dovolj.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
31.7.2006 13:09:42   
AlenkaIST
Pa smo ga dočakali user posted image  NAŠ PRVI ZOBEK user posted image

Saro največkrat pustim ravno pri tašči saj živimo skupaj in je tako najbolj enostavno. Kadar pa moram v Lj potem Saro vzamem sabo da jo lahko pustim tudi malo pri moji mami. Pri tašči me moti me edino to da bi jo rada ves čas po rokah vlačila. Se bojim da ne bo hotla bit v vozičku. Zdaj moram potrkat da ga je lepo navajena in se ga z igračami vred sploh ne naveliča.

Zdaj grem pa do konca penaste puzzle sestavit. Ker imam v sobi itison sem se odločila da se bo zdaj plazila po tem kar je še vedno bolje kot pa po tistih dlakah. Je včeraj prvič pokazala svoje kobazacalne sposobnosti!

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
31.7.2006 13:38:10   
lumpy
Alenka Ist,
a vi tudi že zobek , user posted image  ! Zdaj pa kar vsak dan lezejo zobki ven, eden za drugim,  ja kje smo pa mi user posted image .

A imate tudi puuzle, mi tudi. En čas so bile super, sedaj je pa korenjaček ugotovil da gre to narazen in jih narazen trga pa v usta daje, tako da tiste male delčke sem mogla  že umakniti da mi kaj ne popapca user posted image

Imam eno vprašanje, č katera ve:
A mogoče veste če obstajajo slinčki za 1 x uporabo ?
Sem razmišljala da bi za na morje bili super, doma pač imava določene plenice, ki so zapacane in fleki ne gredo dol, pa jih uporabiva opereva pa je, da nimava pač čisto vseh poflekanih.

Tašonka,
spekla sem pecivo  po receptih , ki si mi jih poslala. Začela sem kar na vrhu z bananinim pecivom . Njami !!!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.