|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
29.7.2006 19:26:01   
rija
Ti,ti, ti natanjenka.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.7.2006 19:34:16   
XXYY
Dober večer!

NR: dobrodošla med nami. Ti se nam kar pridruži. Midve z Laro sve skoraj januarke, sve kar udomačene tukaj.
Si me pa majčkeno zmedla z moževih datum rojstva in horoskopom user posted image  . Aja, pa napiši katero adaptirano mleko pijeta? Pa kar oglasi se še! Vedno si dobrodošla tukaj.

LUMPY: ja, spet sem se malo igrala s slikicami. Apmak ta otoček je pa res najlepši. Ja, pri nas so pa res hitro začeli z otroci. Tako, da sem bila prvič teta že pri 3 letih, madonca. Še sedaj mi ni čist jasno user posted image  .

ALENKICA in DALI28: dobordošli spet nazaj.

Kje pa je GIGICA, a je na user posted image ?

Nč, se slišimo in beremo še kasneje.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.7.2006 19:38:52   
XXYY
NR: še to: hitro napiši vse podatke od MARUŠE, koliko je tehtala in merila od ROJSTVA pa vse od 6 meseca (vsak mesec), da vaju imamo v preglednici oz. v seznamu.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.7.2006 20:12:32   
tinkamiška
Evo mene, sem sama doma, pa takoj smuknem na RRuser posted image No ne čisto sama, Iza spančka...

Hojla NR! Se boš malo z nami družila?user posted image Jst sem tudi kr med januarke prišla, ker se tukaj prav fino počutim, čeprav je Iza zdej druga najstarejša "januarka", jo je Maruša prehitela za en danuser posted image

Ovčka, kateri otok iamš v avatarju?

O Janauser posted image

Rijauser posted image user posted image user posted image
pri vas je pa res izredno stanje, bogi tvoj miško mali ima tako visoko vročinouser posted image , pa res vam želim, da hitro mine, upam, da bo ponoči boljše. Jst sem Izi dala Calpol, ker se mi je tako smilila, ko je imela vročino, si je malo oddahnila in vsaj spančkala. Pošilja tvojemu Tilu eno vrečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da mu bo hitro boljše!
Pa hvala za kompliment za avataruser posted image

Lumpy, meni tudi manjka moda, glasba, filmi na TV in filmi v kinu(imam samo dva Kink Kong in Punčka za miljon dolarjev) A maš ti kej od tega? Za modo sem napisala, da se nosijo etno detajli ali škornji in tričetrt hlače ali široke vrečaste hlače, vojaški stil majčk, srajčk, jaknicuser posted image Nisem ravno ekspertuser posted image

Sem pa 1x teta svoji skoraj 3 leta stari nečakinjiuser posted image

Zdej si grem pa nekja za jest iskat in gledat Poarojauser posted image

Lepo bodite punce in bolančki mali hitro se pozdravite!!!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.7.2006 20:28:03   
XXYY
SAmo toliko, da napišem, kar sem jaz napisala v to knjigico TO SEM JAZ;

1)Kaj se vrti v KINU?
- MALI PIŠČEK (animirana ružinska avantura)
- MUNCHEN (zgod. akcijska drama)
- CMOK, CMOK, BANG BANG (komična kriminalka)
- UGLAŠEVANJE (drama)
- ŽAGA II (grozljivka)
- MARINEC (vojna drama)
- NORČIJE Z DICKOM IN JANE (komična kriminalka)
- MEGLA (grozljivka)
- STRTI CVETOVI (komična drama)
- ZVESTI VRTNAR (triler)
- KING KONG (fantazijska avantura)
- NOVA V DRUŽINI (romantična komedija)
- HARRY POTTER IN OGNJENI KELIH (domišljivski, družinski)

Manjka pa mi še MODA in GLASBA.

TINKAMIŠKA: ta otok je otok PROIZD, na otoku KORČULA v mestu VELA LUKA. Zelo lepe plaže in kristalno čisto morje.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.7.2006 21:08:32   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka

NR: dobrodošla med nami. Ti se nam kar pridruži. Midve z Laro sve skoraj januarke, sve kar udomačene tukaj.
Si me pa majčkeno zmedla z moževih datum rojstva in horoskopom user posted image  . Aja, pa napiši katero adaptirano mleko pijeta? Pa kar oglasi se še! Vedno si dobrodošla tukaj.

Ups moja napaka glede datuma rojstva user posted image ....26.5.78 sem ga kar pomladila za par mesecev, no potem bi imela pa že šmrkavca pri bajti user posted image .

Podatke za Marušo imam na vsaka 2 meseca, tako kot imava posvetovalnico:

Porodna teža 3920g  52,5cm
Januar            4600g  56cm
Marec             6700g  63cm
Maj                 8400g  68cm
Julij                 8900g  70cm

Pijeva pa Comformil.

Jana nič se ne čudi ti, če pač vidve ne upata pri Tilu, sem pa jaz stopila v akcijo user posted image , sej veš kdo prvi pride, prvi melje.

Moja babika že aja eno urco. Pri nas se je prav fino ohladilo, dež pada in če Maruško ne bo več zvijalo bo prav fajn noč za spanje, no pravzaprav pa je tako ati danes ''dežuren'', da se jaz končno zopet mal naspim.

Hvala še enkrat, za izražene dobrodošlice, prijetno večer še naprej in preostanek vikenda.

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.7.2006 21:10:46   
renan
dober večer čveke!

naš mišek že spi, pa imam malo časa. poirota sem že vse filme po 3x gledalauser posted image . sicer sem odvisnik od kriminalk, npr. od CSI. kaj pa ve?

pozdravljena NR! mi je všeč ime od tvoje punčke.user posted image

teta jaz še nisem in tudi nikoli ne bom. sem namreč edinka.user posted image no, edino po moževi strani bi lahko bila v prihodnosti večkrat teta...

lp,
renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.7.2006 21:15:01   
Anonimen
KOZOROG                          
19. 1. 2006                      

On: Na obzorju je več novosti, po-
sebno, če razmišljate o potovanju
ali športu. Lahko se ukvarjate z 
najtežjim. Že dopoldan boste zade-
li dve muhi na en mah! Nekdo pre-
senetljivo hitro osvaja vaše srce!

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.7.2006 21:26:38   
Anonimen
NR welcome. Pomoje, da lahko to zaželim tudi jani73.

Teta sem jaz 3x, Nejc je star 11 let, Rok 8 in Žan 2 leti + dva primožena nečaka - Žiga 8 let in Črt 3 leta.. Ovčka, če bi moj najstarejši brat tudi imel otroke, bi bili moji nečaki ali nečakinje po njegovi strani skoraj ziher starejši od mene. Moj tretji (pol)brat je namreč 29 let starejši od mene.

Včeraj pozabila čestitat DAVIDU ZA POL LETA! user posted image

Renan, jaz sem tudi totalni freak na CSI in kaj podobnega. Poirot me pa niti ne gane kaj dosti. Pa knjige tudi zelo rada berem kriminalke. V zadnjem času najraje berem Minette Walters.

Z možem so se danes odnosi malo otoplili, izboljšali, tako da je žarek sončka že posijal. Upam, da bo šlo zdaj samo navzgor.

Še enkrat za vse božčke bolančke. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.7.2006 21:30:27   
tinkamiška
U Tašonka sem veselauser posted image

Sem jst že gledala tega Poiroja(sej ne vem, česem prav napisalauser posted image )

Zdej pa lahko noč!

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.7.2006 21:31:09   
rija
Evo, naš pikec spi...sem mu dala pred spanjem Calpol, da mi ne zakuha kot včeraj.....user posted image  pa končno je nekaj spil....

CSI: sem v začetku gledala vsako nadaljevanje na naši in avstrijski tv. Zdaj pa mi ne potegne več. No, v bistvu mi tv nasplošno ne potegne....sem pa začela nazaj brat, ko ležim popoldan z malim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.7.2006 21:48:44   
shooo
Hej, Ovčka, tale otoček mi zmiraj gledamo iz Zavale na Hvaru. Do lani smo si umisljali da vidimo sušac.Pa je Proizd. Nikoli nisem ziher če prav izgovorim ime, tak hecno mi je.
ni več časa!grem počivat smo celi dan pohajkovali po ljubljani. vmes smo si ogledali tobijauser posted image in cedili  sline za zappom , ki ga v bistvu sploh ne potrebujemo.
lako noč

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.7.2006 21:50:57   
shooo
pa še to na brzini: TETA NIKOLI NA BOM, SVA OBA EDINCA!!!!user posted image user posted image user posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.7.2006 21:51:28   
srečica
Pozdravljene punce,

kako ste? Jaz še kar. MOj sonček zlati že aja, moj dragi pa je šel k kolegu, ker je včeraj kolegica rodila in imajo žurko. Joj ti moški. Uboge ženske smo se matrale in še v bolnici trpijo (šivi, bradavice...) moški pa doma zapijajo otroka. Ni fer. Punce, ko gredo vaši moški kam ven mirno spite doma ali katero kot mene muči nespečnost in ne more spat? Jaz nikakor ne morem spat, ko gre kam ven. Glede tega sem prava katastrofa. Ljubosumna sem 100 na uro.

Ja včeraj je kolegica rodila sinka. Se je full namatrala, je bila en dan po roku in so ji sprožili porod ob 15. predrli mehur ob 15.30 umetne popadke, rodila pa šele ob 23.18. Uboga reva. Otroka je ven spravila s 15 popadki. Ni in ni mogel ven. Je manjkal samo 1 cm, pa popokovino je imel ovito okoli vratu 3 krat. Jutri ju grem pogledat. Komaj čakam.
Včeraj ko je rojevala sva bile nonstop na vezi in sem ves dan mislila nanjo in ko mi je povedala da je rodila sem bila čist ganjena, kar solze. Ne morem verjet. Še vedno čutim to srečo ob rojstvu svojega zaklada. Srečna sem da sem mamica.

Oprostite mi, da sem se malo razpisala.

Jaz še nisem teta in tudi moj še ni stric. Sva prva poskrbela za otročka. Ima pa naš anže same mlade tete in strice. Ena je 22, ena 24, pol stric en 22, drugi 19, še en polstric 19 in najstarejši moj brat 30 let.

Tako, če bo katera še gor sem še za klepet, če ne pa grem ajat.

Darja 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
29.7.2006 22:12:09   
XXYY
Spet sm tuki!

SREČICA: nisi edina, da skor znori ko ga tako dolgo ni domov. No, saj ponavadi sploh ne gre nikamor na pijačo. Če pa že gre, gre kao za par urc malo na pijačko in ta urca se vleče do jutra in kaj da ne bom pol full jezna in nestrpna in bog ve kaj. Glede tega sem ga kar na začetku bremzala s tem, da ne hodi tako pogosto na pijačko, kakor nekateri. Kadar pa gre, sem pa res nestrpna doma.

TAŠONKA: tako sem vesela zate user posted image  . Kar tako naprej in DRŽI SE, da ne padeš. Saj bo, verjemi vase.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
29.7.2006 22:21:53   
srečica
Moj tudi gre redko kam in oravi da zato paničarim ko gre, ker hodi premalo. Halo??? Mu pravim, če ima familijo ne more hodit okoli. Se vedno skregava ko gre kam pa čeprav gre 1 krat na 2 meseca ali pa še to ne.
On pa meni dovoli in ne teži pa če grem kamorkoli. Joj, da bi jaz bila tako flegma kot on.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
30.7.2006 8:20:29   
tinkamiška
hoj!

midve že bediva, možek je pa malo potegnil, ker je bil včeraj zunajuser posted image

no, bom kr nadeljevala prejšnjo temo...tudi jst sem bila še ne dolgo nazaj takšna, da nisem mogla spat, koje kam šel. me je tudi razjedalo. nevem, sem nardila en preskok v glavi, me res nič ne moti, samo, da se ga ne nažre, tisto bi me pa jezilo. če pa gre ven in se malo sprosti, to mu pa iz srca privoščim. tudi oni morajo malo odklopit. je pa res, da nisem imela z njim nikoli kakršnih koli problemov, čeprav sem tudi jst ljubosumna, pa ne da ne bi njemu zaupala, amapk drugim...z drugimi imam zelo slabe izkušnje. sem tudi jst želela, da bi mu rekla, da naj se ima fino, ko je šol ven, pa mi nikakorni šlo z jezika, zdej pa to lahko rečem brez kašnih zavor. mi je pa fino,če mi naslednji dane kej pove kako je blo, sem firbecuser posted image je tako tudi, kadar gre jst ven, je pa on firbecuser posted image

mislim, da se je Iza ravnokar posračkala, fino, da bo potem med spanjem miruser posted image

lp, tinka

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
30.7.2006 8:37:37   
Anonimen
Ljubosumje... jaz sem bila tudi še nedavno ful ljubosumna, zdaj sem se pa kar nekak umirila. Verjetno tudi zato, ker moj ne hodi več praktično nič ven. Kakih prijateljev nima v Ljubljani, da bi tako po žurih hodil, kot je včasih, pa ne več. Midva sva imela sicer slab začetek in me je to nažiralo dolgo, mu nisem zaupala sploh. No, zdaj pa njemu dokaj zaupam, samo če bi me kaj žrlo, bi me bolj to, da drugim ne zaupam.

Jaz sem dodala še slikce v album šesti mesec in naredila še album sedmi mesec. Geslo je isto kot prej.

Neposredna povezava do sporočila: 1668
30.7.2006 8:42:05   
rija
Za nami je še kar mirna noč, sicer zopet z vročino, ampak nekak smo pregurali. Zdaj pa je zopet na Calpolu, pa tuširala sva se že in spi.

Punce, dajte povejte, koliko stopinj ima hladna voda za tuširanje pri vročini? Jaz ga kopam tam do ene 30 stopinj, pa se mi zdi, da mu to vročine ne zbije ničuser posted image

Ko gredo moški ven?
Mislim, da ko zveza dozori, da ni več teh problemov. V začetku sem tudi jaz zganjala "paniko". Zdaj pa sem skulirana. Če me misli recimo prevarat, zato ne rabi iti ponoči ven, se lahko zgodi tudi čez dan. In zgodi se že prej, v glavi.
Je pa res, da ne morem spati, ko gre ven. Pa ne zaradi ljubosumja, ampak, da se mu kaj ne zgodi. Ponavadi mi pove, kdaj se misli vrniti...in do takrat spim kot polhek. Potem pa kot če bi si nastavila budilko se točno ob uri zbudim in se mi pred očmi vrtijo najbolj grozni scenariji, kaj vse se mu je lahko zgodilo....user posted image
Sicer pa odkar sva postala starša, ni še šel nikamor. Enkrat sva šla skupaj na en rojstni dan in bila že ob enih doma. Itak od tega nisva imela nič, ker sva cel čas gledala na mobitel, če bo babi klicala....user posted image  Pa tudi mislim, da sva se oba do sedaj imela časa za znoret in to sva tudi naredila. Po pravici povedano, se mi niti ne da pomislit, da bi bila nekje zunaj do petih zjutraj.user posted image

Sem se že velikokarat spraševala, če bom preživela, ko bo začel Til naokrog lazit....user posted image  mislim,da so te noči, ki jih zdaj ne spimo nič proti tistemu, kaj šele bo v najstniških letih user posted image   Vsaj pri meni....

Neposredna povezava do sporočila: 1669
30.7.2006 8:48:56   
Anonimen
Rija, a daš Tila direkt v tako hladno vodo ali mu jo postopoma hladiš? Ker kolikor jaz vem, jo moraš postopoma ohlajat z dotakanjem hladne vode, začneš pa s temperaturo, kakršno ima on. Pa poskusi še s hladnimi ali pa celo kisovimi obkladki, ovitimi okrog meč.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
30.7.2006 8:51:01   
meta22
živjo čveke!

tašonka- hvala za horoskop! vidiš, samo optimizma polne punce moraš poznat, pa gre na bolje!!! tudi meni je kar nekajkrat rr že pomagal. pa čeprav ti samo ena punca kako dobro besedo nameri teže pomiri. mne veseli da sta z user posted image  prišla na zeleni vejo. zdej pa hitr user posted image , pa nove bebe delat! user posted image

NR- welcome! a nisi ti že enkrat sodelovala s nami? al te pa poznam po niku od kje drugje s foruma!

ljubosumje: ja, sem ljubosumna, ampak ne da bi moj user posted image  kaj z drugimi šmirglal, ampak  na to, da on lahk gre, jaz pa moram doma ostat doma. user posted image  ponavadi tak grema na žurko skupaj, če pa se že zgodi da gre kam sam, pa mu rade volje rečem fejn se mej, čeprav bi jaz tudi šla!!! mi pa mora potem drugi dan obvezno poročat, kak je blo!

teta verjetno nikoli ne bom, vsaj po moji strani ne, ker je moja sestra "nuna" kar se tega tiče.. po fantovi strani pa verjetno kar hitro.

rija- upam da ste že bolje!

mi smo že mnogo bolje. brez vročine, samo neke izpuščjčke še ma. tako da si je mama včeraj vzela čas za rojstni dan ene kolegice. smo tak čvekale da je kar hitro bla ura polnoči.

lp
meta

Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.7.2006 9:02:12   
meta22
rija, jaz sem to kar po občutku delala, pa se mi tudi zdi da ni kaj pomagalo. probaj ga dat v banjo z vodo ki ima 39 stopinj. postopoma dolivaj hladno vodoin vse skupaj ohladi na 32 stopinj. to je nasvet moje pedijatrinje. in je pri nas bolj deloval. vročine pa smo se rešili z krompirjem! sem ga naribala na pomfrije, ga zatlačla v zokenček, pa vse skupaj obula valu  na nogice- seveda je imel krompirček na podplatih. vse skupaj sem pustila ene 3 ure. pa vročine ni blo več!!! navijam za vas, da se tega že enkrat rešite!

lp
meta

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.7.2006 9:03:40   
rija
Tašonka, če ga dam direkt v tako vodo mi iz kože skoči user posted image  Ne, postopoma mu jo ohlajam, pa še takrat jokca, se moram fejst namatrat, da ga s čim zamotim....

Kako pa je s kisovimi obkladki? Še nisem slišala.....Mu je pa moj brat včeraj dajal obkladke okrog dimelj, so baje tako v bolnišnici delali....

Meta22 kak dolgo pa ste imeli vročino? Pri nas se je začela v četrtek, pa je P rekla, da če do torka ne bo bolje, da naj prideva nazajuser posted image

Krompir sem dala včeraj, samo se nisem spomnila, da bi ga "servirala" v nogavički, te pa sem mu tiste kolute gor držalauser posted image  Že letim po večje štrumfle.....

< Sporočilo je popravil rija -- 30.7.2006 9:05:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
30.7.2006 9:25:04   
Anonimen
Rija, sem zdajle prebrala tista dva linka, ki si mi ju dala. Pa še kako zelo je res vse. Počasi mi tudi prihaja v zavest, kaj konkretno vse je problem pri nama. Čaka naju še dolga pot, da se izkopljeva iz tega, sva še daleč od tega, da bi bilo dobro, ampak upam, da nama uspe.

Za kisove obkladke pa čakam zdajle moža, da me pokliče in razloži. Njemu je mama tako zbijala vročino - uspešno.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
30.7.2006 9:32:47   
meta22
rija- vročino smo mi dobili v sredo, v soboto je bil že brez! tudi meni se je drl ko hudič v banji, sem že pomislila na to da bo zamrzil vodo, ko tak rad čopka drugače! pa hvala bogu ni blo tako. ja krompirček pa le pusti ene par ur delovat v zokenčkih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.