|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
20.7.2006 12:31:11   
Dali 28
Mayflower ne misli na najhuje-misli pozitivno.Verjamem da ti je hudo ampak boš videla na koncu nebo nič in se boš temu samo smejala.Nebo nič hudega.

Zdej ko berem tole mi sploh ni nič jasnega.Jaz sem govorila z zdravnico in mi je rekla da lahko že je skutke in ostalo.Tu berem pa da so eni mamici rekli šele po osmem mesecu.Mi jemo že skoraj vso meso-najraje ima ribo.Zgleda da je res od zdravnikov do zdravnikov različno.

A ima mogoče katera drugi teden dopoldne čas za sprehod po Tivoliju?
Mi smo namreč za nekaj časa zaključili z morjem in smo v Ljubljani.
Lp

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
20.7.2006 12:42:18   
lumpy
Srečica,
če si še tu, mislim da če pokašlja le tu in tam se mirne duše lahko gresta kopat, pazi le da če bo pihalo da ga oblečeš in če bo bolj hladno da ga zaviješ.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
20.7.2006 12:46:30   
Nannn
Hojla januarke user posted image user posted image

Po dolgem casu sem spet doma in se lahko kaj oglasim...vidim da so me le redke pogresale...napisale pa ste ogromno tako da sploh ne sledim in nimam niti casa da vse peberem...po 18 dneh na morju smo doma in se kar ne morem navaditi na ta ritem....nasa pupa je spala na morju se bolje kot doma in uzivala v bazencku...najbolje da se kar na morje preselim user posted image user posted image  kaksen dan je tudi ponocevala in sla spat sele 24 a je potem spala do 8 zjutraj in se podojila in spala dalje do 10 user posted image user posted image  seveda je mami in oci to izkoristila user posted image user posted image  kopala se je tudi v morju v Fredovem obrocu in tamala je noro uzivala....tako je cofotala in tepla vodo user posted image user posted image user posted image  da nisem mogla verjeti kaj dogaja....sem pa cisto brez volje ker sem spet doma in se taka vrocina je in nimam morja da bi se sla lahko malo ogladiti...ampak tako je...bil je pa tudi za mene dopust saj je bil moj user posted image  zelo veliko z Elo...jaz pa sem izkoristila in kaj prebrala in kaksno minuto uzivala v brezdelju....noro pase...do septembra ne gremo nic konkretno na morje....mogoce kaksen vikend in kaksne Cateske padejo...drugace pa cakamoooooo na Djerbo user posted image user posted image  glede hrane pa smo zaceli uvajati belo piscancje meso in seveda gospodicna vse mece ven...sem ji naredila z pirejem in buckami in ni sans da poje...sploh ne vem vec kaj naj ji se dam...zelenjavo sploh noce jesti user posted image  sadje pa kar pozira z ocmi...se pritozuje ce ji prepocasi dajem user posted image  danes imamo posvetovalnico in drugo cepljenje in me kar malo skrbi da ne bi bila kaksna rekacija prisotna....upam da ne...

Sploh ne morem vsega prebrati...mislim da sem zasledila da potrebujete podatke o rojstnih dnevih in letnicah....moj roj.dan je 22.07.1975 torej sem rak...hmmmm a se kaj?

Mayflower tvojo zgodbo sem prebrala in me je zelo razzalostila....upam da ni kaj hujsega in da bo vse v redu...ti pa se le potolazi pri svojem user posted image  in mislim pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image

Sibam se jest kaj prebrati pa se spet kaj javim tokrat bolj pogosto...

Lep dan vsem januarcicam in malim miskom user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
20.7.2006 12:48:37   
lumpy
Ajda n,
a potem se je tebi tudi ven spustilo ali iz preventive si še sebe namazala?

Dali ,
dobrodošla nazaj, dolgo te ni bilo. Kako ste se imeli na morju?
Eh, s to hrano je tako eden tako drugi tako, jaz mu dajem čisto po svojem občutku, kolkor se mi zdi da je on pripravljen, silim ga ne z ničemer, sedaj že kar malicava vse sadje , kekse, zelenjavo, juhice, skute s sadjem, meso...

Izogibam se le jagod in kivija,  pa svinjskega mesa in govedine, ostalo pa le če je masno ne dam, pa kravjega mleka še nisva...tako da bolj kot ne je va vse, le da je malo prilagojeno njemu.

Danes sem mu naredila tako malo bolj gosto juhico iz bučk, krompirja, korenčka dodala pa sem še peteršilj , por in malo soli ter muškatnega oreščka - njjmi, njami.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
20.7.2006 12:52:58   
ajdaN
Lumpy rekla mi je, da če dojim da moram oba mazat. Ker drugače se bo s tamalega preneslo še name.

Nannn WB.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
20.7.2006 13:23:06   
AlenkaIST
Dali kar pokliči, en dan bom sigurno v Ljubljani!

Tašonka, zakaj pa ne rečeš in bi se dobile na kavici. Tu v Mengšu je kar nekaj lokalčkov kjer lahko sediš zunaj v senčki. Tudi jaz sem cele dopoldneve doma in se presedam iz dvorišča za računalnik pa nazaj user posted image

Mayflower user posted image  pa še user posted image  za srečo!

Zdaj moram pa mišo pančkat dat ker je že 'tista ura'. Čao

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
20.7.2006 13:32:53   
Anonimen
Dan

čevekice. Ste spet napisale ogromno, tako da sem komaj uspela prebrati.

No, očitno je tudi pri nas bila nekakšna reakcija na cepljenje ponoči. In sicer sem vse do štirih hodila od svoje postelje do njene posteljice. Je kar nekaj stokala pa jokala. Tako, da sem imela ob štirih tega dovolj in sem jo nesla v svojo posteljo. Pa smo le nekako zadremali. Je pa bila tako vroča, da sem mislila, da imam gašperčka zraven sebe. Pa sem ji seveda izmerila temperaturo in je bila 36,8. Samo topla je pa bila. Sem bila sigurna da ima vročino.

Nannn potrebovala bi še horoskop vaše družinice (za tabelo).

Puri verjetno bo res najbojle, da ji to delam vsak dan ali pa vsaj enkrat na dan pri previjanju. A kaj ko se mi zdi, da jo tako boli. Samo bo bolje, da ji to naredim enkrat na dan, kot pa da bi potem morali hoditi okrog ginekologov. Bog ve kaj bi ji naredili.

Smo pa danes jedli eno mesno-zelenjavno kašico od Hippa in na moje presenečenje je tamala kar odpirala usta. Čeprav ni pojedla toliko kot poje sadne, sem bila kar zadovoljna. Mislim, da je skoraj tretino kozarčka pojedla. No, vsaj začetek je.

Grem sedaj lepo tabelo naredit, kot sem vam jo obljubila.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
20.7.2006 13:38:26   
Nannn
nemsis jaz sem rak Ela je kozorog...ocka pa vodnar

Hvala

Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
20.7.2006 13:57:12   
Anonimen
Punce s tabelo imam neke težave, je nikakor ne morem prilepiti kot zadnjič. Zaenkrat si jo lahko ogledate v mojem albumu.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
20.7.2006 14:07:51   
shooo
Pozdravljene!
Mayflower,posiljamo vam dobre vibracije!user posted image user posted image Saj je normalno da ti gre na jok kadar stojis pred necim kar te plasi! ti se kar zjoci.probaj razmisljati pozitivno!probaj saj vem da je hudo...upam da bo vse ok.
jaz bi se probala cim vec informirati o tej bolezni.ko stvar spoznas te manj plasi.ampak, sem prepricana da bo tak in tak vse u redu!!!stisk!(stisk si sicer delom samo z mm)
jaz bi tudi rada pogledla vase fotkice ce mi katera zaupa geslouser posted image !
me sva danes bile pri moji zdravnici (stric pedi je na dopustu) ker neza za 3 dni kaslja. a je vse o.k. pljucka cista.pravi dr, da ni nic cudnega da imajo zamasena nosk v taksnem vremenu ker zasvicajo in so topli potem jih malce napiha...kasljanje pa naj bi jim pomagalo da si scistijo nosek.

nasa neza je se kar na enem sadnem obroku na dan...probam ji vsak dan dati malo mleka iz trening loncka .rada bi se flaske znebila cim prej..sokov ji sploh ne mislim ponujati dokler ne bo pila iz kozarca..
Tistim ki ste ze upihnili pol svecke zelim vse naj naj naj(zdaj komaj vidim kako cas bezi).tistim ki greste na dopust pa toplo morje in mirne noci!!!

lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
20.7.2006 14:17:17   
XXYY
evo še podatki o naših poklicih:

POKLIC JANUARK:

- TINKAMIŠKA:
dipl. ing. graf. tehnike + važistka
- OVČKA:
vrtnarski tehnik + prodajalec
- RENAN:
profesorica nemščine in umetnostne zgodovine
- CAFFEE:
poklic ? (dela v odvetniški pisarni)
- OVNICA78:
profesorica razrednega pouka
- AJDAN:
diplomirani socialog - kadrovski meneger
- PURI:
ekonomski tehnik
- JANJAE:
ekonomski tehnik (kmalu = dipl. gradbenica)
- MAYFLOWER:
diplomirana mikrobiologinja
- LE&TA:
- LUMPY:
zdravstveni tehnik
- ALENKICA:
tajnica
- ALENKAIST:
ekonomski tehnik (kmalu = poslovni sekretar)
- SREČICA:
poslovni sekretar
- BOBIKA:
aranžerski tehnik (kmalu = dipl. ing. konfekcijske  tehnologije/  tekstila
- META 22
: profesorica nemškega jezika
- NYAH:
- TAŠONKA:
realizatorka predvajanja programa
- NEMSIS:
ekonomski tehnik (kmalu = diplomirana organizatorka javne uprave)
- PIKICA*:
univ. dipl. ekonomist (kmalu = mag. informacijsko upravljalskih ved)
- SHOOO:
kemijski tehnik (študira = živilsko tehnologijo)
- GOLOB:
mag. farmacije

Katere še ni, pa naj hitro pove, kaj in kako user posted image  user posted image  user posted image  je s poklicom.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
20.7.2006 14:46:58   
Anonimen
PODATKI O ROJSTNIIH DNEVIH
JANUAR: - Tašonka: 2.1.1979        - TIL: 4.1.2006        - VLADIMIR: 4.1.2006        - *hana* : 5.1.1977        - Nyah : 6.1.1978        - KLARA: 6.1.2006        - TIN: 6.1.2006        - LOVRO: 8.1.2006        - MAJ: 8.1.2006        - ELA: 8.1.2006        - LARA: 10.1.2006        - ALEKSEJ: 10.1.2006        - TINKARA: 15.1.2006        - MATIC: 16.1.2006        - JURE: 16.1.2006        - PATRICK: 16.1.2006        - SARA: 17.1.2006        - ANŽE: 17.1.2006        - TIJANA: 17.1.2006        - Kornelija: 18.1.1971        - MANCA: 19.1.2006        - VAL: 19.1.2006        - NAJA: 21.1.2006        - ŠPELA: 21.1.2006        - KLAVDIJA: 22.1.2006        - ZOJA: 23.1.2006        - LUKA: 24.1.2006        - ALEX: 26.1.2006        - DAVID: 28.1.2006 FEBRUAR: - JAN: 1.2.2006         - Tinkamiška: 12.2.1974         - Puri : 12.2.1980 MAREC: - Shooo: 27.3.1975 APRIL: - Ovnica78: 1.4.1978       - AlenkaIST: 19.4.1978       - Ovčka: 19.4.1980 MAJ: - Meta22: 4.5.1976     - Srečica: 22.5.1980     - Bobika: 24.5.1981 JUNIJ: - AjdaN: 12.6.1978 JULIJ: - Gigica: 3.7.1980       - Rija: 8.7.1970       - Lonja: 12.7.1973       - Nannn: 22.7.1975       - JanjaE: 22.7.1976       - Mayflower: 22.7.1978 AVGUST: - Caffee: 19.8.1980 SEPTEMBER: - Pikica: 2.9.1977           - Lumpy: 12.9.1982           - Alenkica: 13.9.1974 OKTOBER: - Renan: 22.10.1975         - Golob: 30.10.1977 NOVEMBER: - Nemsis: 14.11.1980 DECEMBER: - LE&TA: 14.12.1977          - Uniq: 17.12.1978          - IZA : 25.12.2005          - HANA: 30.12.2005          - AJDA: 31.12.2005          - LARA: 31.12.2005

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
20.7.2006 15:11:47   
Anonimen
user posted image

No, končno mi je uspelo. Nannn, tvojega dragega bom pa napisala naslednjič. Sem imela že skenirano in sprintatno, pa nisem šla še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
20.7.2006 15:50:36   
tinkamiška
Hoj!

Na kratko, pa kasneje mogoče še kaj več...
Mi smo že dobili avto sedež!user posted image user posted image user posted image Je rdeče barve in se mi prav fino zdiuser posted image , nekaj časa bova Izo še vozila v jajčki, ker se mi zdi, da je ne mičken še premajhna, se mi zdi, da se kr zgubi v sedežu, al sem pa tako navajena, da je v jajčki čisto stišanauser posted image

Nannn helov nazaj med namiuser posted image Vidiš, ko si bla tako dolgo na morju, zdej pa maš, ko se moraš spet nazaj aklimatiziratuser posted image

Puri fino za sfte, da grejo stran, AjdaN, upam, da jih hitro odpraviteuser posted image

Myflower mislim na vas! In sem vesela, da optimistično zreš naprej!user posted image

user posted image user posted image user posted image za razpredelniceuser posted image

Shooo
sem poslala gesla na ZS.

Pri nas je pediatrinja rekla, da pe nič mesa in glutena, tudi nobenih mlečnih kašic, rižka,...user posted image user posted image user posted image do 7-8 meseca. Ma ko jih šiša!user posted image

Dali helov tudi tebiuser posted image

Moram nehat, ker gremo od doma...se še potem javim.

Lepo bodite in se hladite v kakšni senčki ali pa doma v zatemnjenih prostorih...smo ko eni krtiuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
20.7.2006 17:08:42   
rija
Jesus Mayflower.....sem šele zdaj brala tvoj post....kot so ti napisale: misli na najboljše....saj ni nič rečeno....drugače pa si lahko samo mislim, kako hudo ti mora biti....user posted image user posted image

Mi smo dobili danes tretjo pikico in jo prestali bp. Po pikici je še bolj živahen in zgovoren kot ponavadi.

Danes smo prvič začeli govoriti zloge in pojedli svoj prvi sirov toast.....ga je mali mamici ukradel in se njamal.....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.7.2006 17:19:04   
Anonimen
Mayflower; joj, tole je pa res hudo za slišat. Sicer pa vsak avtomatsko pomisli na najhujše možno, čeprav je potem vse v najlepšem redu...Res ne najdem nobene tolažilne besede, saj je še mene ta novica pretresla. Lahko samo držim pesti in upam, da vaši strahovi NE bodo potrjeni. Sicer nisem zdravnik, ampak kaj pa če gre zgolj samo za nepravilno razporejen pigment...oz...kako naj rečem...da ga je na določenih mestih "preveč", na določenih ga pa ni oz. ga je malo? Res si želim, da gre za nekaj "prehodnega" in da bo minilo samo po sebi! Držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.7.2006 17:29:33   
Anonimen
Poklic aha...jz sem pa zadnjič napačno mislila, da gre zgolj za debato, nisem vedela, da delate seznamuser posted image Ampak še vedno mi ni jasno, ali vas zanima izobrazba (ker večinoma ste navajale izobrazbo in ne poklica, ki ga opravljateuser posted image ) Jz bom torej povedala oboje: po izobrazbi sem dipl.upr.org., moj poklic pa vodja pisarne v odvetniški družbi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
20.7.2006 17:29:34   
rija
Sem pozabila mere napisat:

6,5 meseca: velik 68,5 cm težek 7740 g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.7.2006 17:52:52   
XXYY
Caffee: nič hudega. Sem jaz pač narobe vprašala. Zanima nas izobrazba oz. poklic kateri je mišljen za vašo narejeno šolo. user posted image  user posted image

Matr je vroče danes. V Ljubljani so namerili ob 16 uri 35C user posted image  , pa napovedujejo še več stopinj.

Kaj počnete doma, ko je zunaj tako vroče? Kdaj greste potem popoldne oz. zvečer ven?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.7.2006 17:56:48   
XXYY
zdaj pa vidim, da sem res zakomplicirala stvar!

Vi napište samo vašo IZOBRAZBO, katero imate narejeno. Tako, brez poklica, ki ga opravljate.

A Caffee, pol si kar vodja v odvetniški pisarni? user posted image  Pol vemo, koga moramo poklicati, če bi mogoče kaj rabili glede odvetnika user posted image  .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.7.2006 21:53:47   
bobika
PROSIM POMAGAJTE! NUJNO!

Kaj naj naredim? Manca je normalno zaspala sedaj se je pa zbudila in jo grem pogledati. Bila je vsa pobruhana. Jo preoblečem in jo dvignem, potem pa zopet. Sedaj je zaspala nazaj. Bruhala je pa v loku. Kaj jo naj peljem na urgenco, če bo še bruhala? Je lahko kaj hudo narobe? Res me skrbi. Prosim pomagajte. 

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.7.2006 21:55:56   
ajdaN
Bobika kaj če bi poklicala v dežurno? Pa malo povprašaj kaj je za naredit. Jaz ne vem kaj bi naredila, po mojem bi bila od panike čisto preč!

Držim pesti, da ni nič hujšega!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
20.7.2006 21:56:23   
rija
Bobika....če ti bo še kaj bruhala, če bo imela kaj seveda, potem jo pelji na urgneco. Pazi edino, da ne bo zdehidrirala. Daj ji nekaj piti.
Moj je tudi enkrat tako v loku bruhnil, pa sem mislila, da me bo od groze kap....potem pa je bilo vse vredu....

Upam, da ni kaj resnega.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
20.7.2006 22:27:01   
Dali 28
Hojla vsem skupaj.
Jaz sem po izobrazbi laboratorijski tehnik in tudi delam ta poklic.Na morju je bilo super.Dobili smo dva zobka in to v razmaku treh dneh.
Bobika verjamem da si paf ampak samo pazi da ne dehidrira.Daji ji vodo.Po moje da ji kaj ni pasalo kar je pojedla če pa bo še tako bruhala bi pa jaz šla na urgenco.
Moj se zdejle matra da bi Tijana zaspala pa nikakor.Full imamo probleme da zaspi pol pa kar odenkrat zakinka.
Grem jaz prevzet smeno
Lp vsem skupaj

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
21.7.2006 7:51:59   
Dali 28
Dobro jutro
Mi nemoremo spati.Včeraj smo imeli žive muke da je zaspala-tako se je drla da sem mislila da bo celo sosesko zbudila.Ob pol štirih ponoči se je zbudila in sem ji samo dudo dala pa je podaljšala do sedmih.Zgleda da ji je tolk vroče.Saj imamo okna odprta celo noč pa je vseeno vroče.Zdejle že pripeka-kaj šele bo.

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.