lumpy
|
Pozdravljene čvekice! Mivda sva že iz jutranjega sprehoda, sva se najedla jabolka in polente, sedaj pa že spimo. Kaj bom danes kuhala za kosilo še ne vem, verjetno bo nekaj z mesekom, ga včeraj nisva jedla. Pri nas se je 3 - dnevo popldansko in večerno tečkanje včeraj nehalo ( trkam), sedaj pa ne vem ali so bili zobki, po mojem ne, ker ni še nič, ali je reakcija po cepljenju ali pa ga je zvijalo po čaju, sva namreč menjala čaj za piti, pa mu ga včeraj nisem dala in je bilo ok , mislim da bo tale varianta najbol verjetna. Alenka ist, kako pa je z vami ??? Ovčka, tudi meni je babica svetovala isto, ampak zadnjič še nisem pustila, sem rekla ko bo toilko hudo da ne bo več zazdržat pa mogoče. Ne vem ,če to glih pomaga, mislim da je to še ena vraža, lahko pa poskusiš, malo mislim da mu ne bo škodovalo, saj v krajih od koder je naš ati, kar večkrat dajo dudo v vino, pa kakšen šlukec naredijo ko so večji ( pa tega ne pustim se mi zdi brezveze ) . Nemsis, nam so glede cepljenja rekli nekaj dni, po zadnjem cepljenju pa 10 dni. S tem da hujše reakcija: vročina , bruhanje, driska...se pojavijo prej, tečkanje pa takšne stvari pa lahko dalj časa. Tašonka, kaj pa če si preveč obremenjena, mala pa služba... pa za vse sama. A moraš v službo?Če se ti zdi tako hudo, pa poišči pomoč, obrni se na osebnega zdravnika pa ti bo svetoval naprej ali ti predpisal kakšna blaga zdravila, ali pa sama poskusi z kakšnimi zeliščnimi zdravili ki se dobijo v lekarni za sprostitev, ali pa domači melisni čaj ( preverjeno full pomaga) Kaj pa pravi Če mene vprašaš bi se obrnila na osebnega zdravnika. Ajda n, Daktarin nabavi pa bo bolje, dobiš pa ga na recept rudi pri zdravniku. Puri, mi pa že od rojstva ( navodila od patronažne) potegujemo kožico dol. Predvsem po vsakem kopanju, ko lahko malo bolj potegneš dol, ker je vse zmehčano, drugače pa pri vsakem previjanju nežno . In sem nam že kar pozna napredek, prej je bila le mala pikica, sedaj pa že kar nekaj vidimo. Uživajte na morju in varno pot, potem pa le hitro poročaj kako bo z 3 malčki na morju. Mayflower, to si pa tako lepo napisala.