Anonimen
|
Pišuka, sem rabla najmanj eno uro, da sem se prebila skozi napisano. Pa saj to je noro, koliko naklofate v dnevu in pol! Upam, da ne bom česa spustila. Bom pokomentirala še okrog albumov na "moj-album", čeprav je to že passe, ker se tako hitro vse dogaja tukaj. Opažam, da se ene branite tega albuma, ker mislite, da je absolutno javen? Da se ravno tako zaklenit z geslom kot tukaj na RR, samo lažje ga je urejat. Sicer pa je vseeno, to je samo za intermezzo. Jaz samo dvomim, da bom uspela vsake dva tedna poslat frišne slikce srečici, sploh če so mišljene družinske slikce. Rija, ne, kake grozno slabe izkušnje z daktarinom nimam, je pa tamala še bolj polivala po njem kot sicer. Drugače pa mi bolj dišijo bolj naravna pomagala, kadar ni prehudo, zato sem napisala za cukrano vodo. V daktarinu je ipak velik kemije. Ovčka, ja, Špela je moja kopija, če gledaš moje fotke, ko sem bila dojenček. Trenutno se pa seveda to ne vidi. Učke ima pa po meni. Trenutno so sicer še modre, pa eni mi pravijo, da se ne bojo več spremenile, samo v to zelo dvomim. Jaz imam pa sivo-modro-zelene, oči ima pa rjavo-zelene. Aja, pa seveda z enodnevno zamudo, ker me včeraj ni bilo na netu - ČESTITKE LARI IN ALEKSEJU ZA 6 MESECEV!!! AlenkaIST, v tvojem primeru nisem nič ugibala, komu je Sara podobna. Pri tebi se to še najbolj jasno vidi. Lepo pa, da te zabava. Smeh je zdrav. Meta22, mleko v hrano daješ adaptirano. Tisto, kar v navodilih piše mleko + voda, je mišljeno seveda polnomastno kravje mleko, ki ga razredčiš z vodo, ampak jaz bi raje dala adaptiranega, količino pa tako, kot pride sicer količina mleko+voda. Aja, pa adaptiranega melak seveda ne smeš prekuhat. Špela pa še ne pokaže z rokicami, da bi rada šla k meni ali k očiju. JanjaE, s čim te je pa tast prizadel? Kaj ti je rekel? Ti se kar izkašljaj! Renan, super, da z Vladimirjem ni nič hujšega. Upam, da se vsi čimprej pozdravite. Enako velja za vse ostale bolnike. Vas je toliko, da več ne sledim. Lumpy, vidim, da te je očaral voziček, kakršnega imamo mi. Res je super. Gigica, mi še vedno uporabljamo lupinico. Avtosedeža še sploh nimamo. Sicer ga bomo verjetno kar dobili, čeprav bi ga raje kupila, samo sva trenutno v taki buli z denarjem, da ne bo šlo. Prisegam pa na maxi cosi, ker ima vedno najboljše teste in tudi v praksi se nam super obnese (no, do zdaj samo lupinica). Ne vem, kateri model dobimo od svaka, če bi pa kupovala, bi kupila tobija. Berem pa od Mayflower, da smo že zamudli akcijo. No, pa saj niti za v akciji ga kupit trenutno nimamo. Babykeks smo pa mi predvčerajšnjim že drugič dali. Prvič ga je super pomljackala, drugič pa se nam je skoraj zadušila. Na koncu, ko ji je ostal mali košček, si ga je celega zbasala v usta in se ji je zataknil v grlu, da dihat ni mogla. K sreči mož obvlada prvo pomoč in jo je rešil, ker jaz dvomim, da bi jo znala. K sreči se je dobro izteklo, iz sebe sem še vedno in ne vem, če bom kdaj prebolela. Zato bodite previdne s temi keksi in imejte res na očeh, ko jih jejo! Fotografije pa mi dajemo delat v DM. Bi jih prek interneta naročala, pa mi doma prepočasi dela net, v službi je pa tak firewall, da ni šanse, da naložim program gor. In so mi v DM najceneje, kar poznam. Za ušeska se pa Špela prijemlje samo, ko je zaspana. Prav vem, kdaj je utrujena, ker si začne uhlje žulit.
|