|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
12.7.2006 10:23:23   
rija
Jaz sem vzela večje, ker so mi pri pediatrinji tako svetovali. Tudi slepe cuclje imamo že večje.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.7.2006 10:26:44   
ajdaN
Meta vzemi večje dude. Pri nas ima tudi že cca. 14 dni večje.

Rija kaj so pa slepi cucljiuser posted image .

Drugače je pa naš mali ravnokar zmazal cel jogurt. Upam, da ne bo nobenih težav. Skute včeraj pa ni maral - tudi zmešane s kašico ne. Moram kupiti še kakšno sadno - tisto bo šlo verjetno lažje dol.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.7.2006 10:37:12   
tinkamiška
Meta, jst sem pa študirala kaj pomeni dufeuser posted image user posted image user posted image , ja kr od 6 naprej vzamiuser posted image

Midve z Izo sva imeli danes boje ponoči. Ob 23 se je zbudila in je začela jamrat, se jezit, tu in tam malo pojokat in sva se takole bodli do 00.30, ko je končno zaspala nazaj. Je bilo kr hudo in sem tudi jst jokala, nisem je hotela vzet iz posteljice in sem jo božala, jo obračala, duduice iskala po postelji, za rokice prijemala,...potem je spala do 3h in sva se podojili pa potem do 6.30. Danes pa verjetno spet jovo na novouser posted image

Kaj čem, počasi se bo morala navadit, da je noč za spanje, upam, da nama bo hitro uspelo.

Ovnica, kako pa ti razmišljaš o tem? Boš poskušala kej odvajat od nočnega dojenja?

Tašonka, helouuser posted image te kr malo pozdravim, nimam pa kej pokomentirat toj postuser posted image

Alenka, sem vesela, da ste spet na starih tirihuser posted image

LE&TA jst sem kupila ene bio kekese, rp nas v Biotopu, so brez jajc, glutena in mleka in so zelo okusni. Edino kar me še malo moti je, da vsebujejo sladkor, ampak ne vem če so kakšni keksi sploh brezuser posted image

Zdej sem pa pozabila katera je pisala, da se je njenuser posted image skoraj zadušil z keksom. Ja, mene je tega tudi strah, zato ji zaenkrat še jst držim keks in še to sem zelo pozorna, da ji nebikakšne večji kos ostal v ustih. Bogica si se pa res morala ustrašituser posted image

AjdaN
helou tudi tebiuser posted image

Tinka

p.s. se grem ob 12ih utrišt na kratkouser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.7.2006 10:45:06   
XXYY
Dobro jutro!

LOOOOOOOOOONJA vse najboljše in najlepše za rojstni dan (danes). Velik zdravja, veselja in sreče ter seveda, da boš tudi ti ubogala AJDO.
Lepo praznujte in samo zate ena velika user posted image  in še enkrat user posted image

Moram pa povedat, da je Lara danes že vstala ob 6ih. Sploh ne vem, kaj ji je bilo. Potem sve popile mlekca in malo čaja, pa je zaspala nazaj do pol 8ih. Zdaj pa spet pančka (po mojem ne za dolgo).

LE&TA: DAKTARIN krema je za ritko, če ima plenične izpuščaje ali glivice (pri obeh zelo dobro pomaga), DAKTARIN gel pa je pa za v usta in sicer, če imajo naši user posted image  morda soor v ustih, ki je tudi neke vrste glivice v ustih.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.7.2006 10:51:31   
rija
user posted image user posted image user posted image  ja slepi so tisti brez luknjice, za pomiriti....vsaj pri nas se tako reče....

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.7.2006 11:13:56   
bobika
Tudi jaz prvič slišim za slepi cucelj user posted image . Sem še mlada user posted image . Kaj to je torej duda ali se dobijo cuclji za flaško brez luknjic user posted image . Bom pravi user posted image  izpadla.

Kaj vaši se tudi tak radi cartajo. Manca se me tak prime okoli vrata (včasih tudi za lase) in mi daje lupčke. Odpte uste tišči na moje lice, brado, nos,... Meni je pa tak lušno, ko se tak pocata sem kar v user posted image . Pa mojo mamo tudi dostikrat pocarta. Je tudi tak vesela, ker se jaz baje nikoli nisem hotela cartati.

ovnica jaz sem pa še štajerka. Sem pa iz Selnice ob Dravi oz. Ruš.

Lonja; vse najboljše!!!

Nič vse ostale lepo pozdravljam in jim želim prijeten dan.

Bom danes bolj kratka, ker nimam kaj pametnega za pokomtirati, pa še poskrbela bom, da ne bo treba dolgo brati.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.7.2006 11:23:12   
Anonimen
Ojla

Mi smo že nazaj z jutranjega sprehoda. Si je mami spet nekaj za obleč kupila. Sicer je bil že čas, saj si od poroda še nisem nič. Je pa Klavdija spet dobila nekaj za oblečt. Sva v trgovini na dedeka naleteli, pa ji je takoj nekaj kupil.

LONJA, VSE NAJ NAJ NAJ, PA DA BI SE VSE SKRITE ŽELJE IZPOLNILE. PA ENO VELIKO user posted image  IN OBILO user posted image  TI ŽELIM, POLEG PA ŠE ZDRAVJA IN SREČE.

No, zdaj grem pa Klavdijo lepo spat spravit. Če mi bo uspelo seveda (verjetno ne), potem pa pod en mrzel tuš.

se beremo

čao

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
12.7.2006 11:25:54   
XXYY
Še enkrat:

1) PODATKI O ROJSTNIIH DNEVIH:

JANUAR: - Tašonka: 2.1.1979
               - user posted image  TIL: 4.1.2006
               - user posted image  VLADIMIR: 4.1.2006
               - *hana* : 5.1.1977
               - Nyah : 6.1.1978
               - user posted image  KLARA: 6.1.2006
               - user posted image  TIN: 6.1.2006
               - user posted image  LOVRO: 8.1.2006
               - user posted image  MAJ: 8.1.2006
               - user posted image  ELA: 8.1.2006
               - user posted image  LARA: 10.1.2006
               - user posted image  ALEKSEJ: 10.1.2006
               - user posted image  TINKARA: 15.1.2006
               - user posted image  MATIC: 15.1.2006
               - user posted image  JURE: 16.1.2006
               - user posted image  PATRICK: 16.1.2006
               - user posted image  SARA: 17.1.2006
               - user posted image  ANŽE: 17.1.2006
               - user posted image  TIJANA: 17.1.2006
               - Kornelija: 18.1.1971
               - user posted image  MANCA: 19.1.2006
               - user posted image  VAL: 19.1.2006
               - user posted image  NAJA: 21.1.2006
               - user posted image  ŠPELA: 21.1.2006
               - user posted image  KLAVDIJA: 22.1.2006
               - user posted image  ZOJA: 23.1.2006
               - user posted image  ALEX: 26.1.2006
               - user posted image  DAVID: 28.1.2006

FEBRUAR: - user posted image  JAN: 1.2.2006
                  - Tinkamiška: 12.2.1974
                  - Puri : 12.2.1980

APRIL: - Ovnica78: 1.4.1978
            - AlenkaIST: 19.4.1978
            - Ovčka: 19.4.1980

MAJ: - Meta22: 4.5.1976
         - Srečica: 22.5.1980
         - Bobika: 24.5.1980

JUNIJ: - AjdaN: 12.6.1978

JULIJ: - Gigica: 3.7.1980
           - Rija: 8.7.1970
           - Lonja: 12.7.1973
           - JanjaE: 22.7.1976
           - Mayflower: 22.7.1978

AVGUST: - Caffee: 19.8.1980

SEPTEMBER: - Pikica: 2.9.1977
                      - Lumpy: 12.9.1982
                      - Alenkica: 13.9.1974

OKTOBER: - Renan: 22.10.1975

NOVEMBER: - Nemsis: 14.11.1980

DECEMBER: - LE&TA: 14.12.1977
                    - Uniq: 17.12.1978
                    - user posted image  IZA : 25.12.2005
                   - user posted image  HANA: 30.12.2005
                    - user posted image  AJDA: 31.12.2005
                    - user posted image  LARA: 31.12.2005

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.7.2006 11:26:59   
renan
mi smo se ravnokar vrnili od zdravnika in pediatra, jaz bom v redu, razen, da je moj lepi glas za nekaj casa izginil.user posted image za nami je skoraj neprespana noc, saj je vladimir imel vrocino ok. 38 in jo dokaj slabo prenasal. celo noc se je jokal (beri drl na ves glas) in smo se nosili in stiskali. na koncu sva midva spala na najini postelji, ocka je pa moral na kavc v dnevno. zdaj smo dobili inhalator na izposojo in v petek gremo nazaj na kontrolo. domov pa gremo potem naslednji teden. v  bistvu bi se morali v cetrtek 3. cepiti, verjetno se pa glede na okoliscine ne bomo...

v prekmurju imamo dude, ki ne vidijo...user posted image

zdaj pa se grem pridrizit druzini v posteljo, ker sem koma..

za radence velja, ko bomo zdravi in bova doma,
lp, renan

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.7.2006 12:13:00   
gigica
daaaaan, čveke!
kako smo?

najprej, LONJA:
imej se lepo še nadaljna vsa leta,
naj zdravje ves čas se te trdno drži!
obilje vsega naj se ti še obeta!
VSE NAJ NAJ  user posted image user posted image user posted image

sonček nabija na muč, tako da smo se že izoliral v stanovanje in zaroletal. smo bli mal u šopingu po razprodajah, KAKA GUŽVA! ampak sem nujno rabila kake kratke hlače za na morje. al sem čist grozna, polno omaro mam, PA NIMAM KEJ OBLEČT! groza. 
dudo smo pa tud mi kupil od 6m naprej.
srečica, hvala, če ne bo zdej delalo, ti pošljem še eno.
renan,  pa dejte pocajtajte se no, to se pa zdej že vleče...user posted image user posted image

zdej pa grem kosilo dokončat. lep dan vsem user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.7.2006 12:40:50   
Ovnica78
LONJA VSE NAJBOLJŠEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkamiška saj midva se sploh ne dojiva več, pa se tamali še vedno nonstop zbuja, tako, da moram vstajat. Kak mesec nazaj, ko sva se še dojila je blo še fajn, se je zbudil ob treh in ob šestih, popil eno zizo in zaspal nazaj. Zdaj, ko pa zize noče več, čeprav je še nekaj mleka, se mi pa zbuja na eno uro in mu moram dudo ali pa flašo z vodo dajat.  Tako, da nonstop vstajam. Pa saj bo!user posted image

A je že katera dala user posted image  za jest špinačo in pire? Danes bom za kosilo delala to, pa sem mislila, da bi manj solila in tudi Tinu dala to. Sam ne vem, kako je s špinačo, ko moko na olju najprej prepražiš.user posted image  Za krompir ni blema, ga bom samo skuhala zraven, potem pa posebej z adaptiranim mlekom pretlačla.

Dude moramo pa tudi mi nove kupit, imamo še vedno one od 3 do 6 mesecev.

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 12.7.2006 12:41:56 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.7.2006 12:44:55   
puri
Tinkamiška, glede spanja,....

Prvega smo uspavali na rokah do enega leta, potem smo pa ležali po eno uro na moji postelji in ker je trajalo vedno dlje, da je zaspal, sva rekla, da naj bo pa kar pri nama v dnevni na kavču in, ko bo zaspal, pa bo. In potem sva midva pogledala kakšen film, on pa se je premetaval po kavču in nato kar naenkrat zaspal. Ampak se je tako navadil, da še sedaj vedno zaspi na kavču, potem ga pa odneseva. Ampak, meni je vseeno, ......ko rečem, da je čas za zaspat, se vleže na kavč in čez nekaj časa ponavadi že spi.

S tadrugim je bilo pa podobno, samo, da ga ni bilo treba toliko nositi, veliko manj, samo se je potem tudi kar navadil in zaspal v dnevni. Je bilo najmanj dela, pa še vsi smo bili skupaj. Sedaj je pa kar sam od sebe začel hodit v svojo posteljouser posted image . Ko se skopa in poje večerjo, že hoče, da ga dam v posteljo, seveda s svojo dudouser posted image , pa še ena mora bit v rokiuser posted image

Tamal je pa tak, da se nič ne nosi,...ko poje, ga dam v posteljo in zaspi sam od sebe, kar ne morem verjet, ker tega prej nisem bila navajena,.........vsak je bolj pridenuser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.7.2006 12:47:45   
LE&TA
Renan, upam da se Vladimir hitro pozdravi. So res bogi ko so bolni.
Naša pupa pa je dans zaenkrat OK, nima vročine, zdej pa lpeo spančka s tetra plenico čez glavo, si jo sama naštima tako in pol zaspi.user posted image

Mi že kake 14 dni uporabljamo dudo in cucelj na flaški od 6- 18 mescev. Tiste od 0-6 mescev so ble že za u kanto in sm kupla kar večje, nima smisla tamajhno kupovat za 14 dni.

Grem kej skuhat dokler je mir u hiši!user posted image

LP

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.7.2006 12:58:28   
Anonimen
LONJA, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image

Cukrana voda proti glivicam: Če opaziš glivice v ustih, so nam v materinski šoli namesto daktarina svetovali, da sterilno gazico namočimo v sladkano vodo (na 50 ml prekuhane vode pride ena žlička sladkorja), prst ovijemo v gazico in fizično odstranimo glivice, pač malo "popraskaš" po njih. Ta voda spremeni kislost v ustih in zato pomaga pri glivicah, pa še vseh kemičnih pomagal ni zraven, kot v daktarinu in posledično ni stranskih učinkov.

Tinkamiška, helo nazaj.user posted image  Jaz ti bom pa samo to pokomentirala, da je moja pupa tista, ki se je skoraj zadušila s keksom.user posted image  Saj je bila skoz pod nadzorom, oči jo je držal v naročju in jo opazoval, zato smo sploh lahko pravočasno posredovali, samo keks smo ji pa sami dali za držat. Ga je lizala, da se je topil, na koncu si ga je pa kar zbasala v usta in sploh ne vem, kako se ji je zataknil. A ga je hotla pogoltnit ali ga je vdihnila.user posted image

LE&TA, trenutno imamo doma Mannerjeve kekse, ker sem jih zase kupila, ji pa nameravam Plasmon kupit ali pa kaj podobnega, ko bomo naslednjič hodili okrog štacun. Če ji bom sploh še upala dat keks.

Dude pa trenutno še ne menjamo, samo sem brala, da če kupiš večjo, otroka težje odvadiš od nje kasneje. Tako da bomo pomoje kar pri manjših dudah ostali.

Zdaj se je pa pupa zbudila. Šibam.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
12.7.2006 13:07:33   
rija
Tašonka, jaz sem se tudi bala dati mu kekse...ker se je sprva davil....potem pa sem si vzela malo časa in sedela pred njim ko jih je jedel in na veliko žvečila...pa veš da me mali posnema user posted image  Tako, da sedaj lepo je kekse. Se mu še kdaj zgodi, da se malo zatakne ampak zdaj že ve kako in kaj. Dajem pa mu hippove ali milupine, ki se krasno raztopijo.
Ne pravim, da je normalno, da se ti otrok davi, normalno pa je, baje, da ima pač takšen refleks, da mu gre malo gor...

Verjamem pa, da če imaš tako izkušnjo, da te je strah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.7.2006 13:51:24   
Ovnica78
Puri  mene pa skrbi kako bo ta drugi, ko mi  zdaj Tin brez problemov zvečer zaspi. user posted image  Ko se naje ga samo položim v njegovo posteljco in zaspi sam od sebe. Enako tudi čez dan, ko vidim, da je utrujen, ga položim v posteljco, dam dudo in zaspi. Druga pesem pa je ko smo kje na obisku in tam ni njegove posteljce. Takrat ga je pa tudi treba malo poujčkati.  Pravijo, da si dva otroka nista enaka. user posted image

Ovčka user posted image user posted image user posted image  za seznam!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 12.7.2006 13:52:28 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 941
12.7.2006 14:39:20   
AlenkaIST
Lonja samo zate

user posted image  pa da ne boš pretiravala user posted image  
user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.7.2006 15:09:40   
alenkica
Ovnica pa Puri, jaz vama kar precej zavidam. Da tako lepo uspavate vaše otroke. Jaz pa moram našega nosit, na začetku se ful ihta,šele nato zaspi, res da že po par minutah, ampak vseeno. Ne vem kako bo, čez kakšen mesec. Že zdaj je problem, ker ima že 9kg.

Vse bolnice in mali bolniki pozdravte se. Mi je kar hudo brat, da ste zdaj sredi poletja v tej vročini bolni. Upam, da boste kmalu v redu.user posted image user posted image user posted image

LONJA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN. ŽELIM TI PREDVSEM VELIKO ZDRAVJA, SREČE IN LJUBEZNI IN SEVEDA ČIMVEČ CARTANJA S TVOJO AJDO.

Mi smo drugače v redu. Skoraj cel dan smo v hiši. Danes pa smo pobirali krompir in sem vstala že ob petih, jeta čas moj dragi pazil na Jureta user posted image .

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.7.2006 15:20:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ne pravim, da je normalno, da se ti otrok davi, normalno pa je, baje, da ima pač takšen refleks, da mu gre malo gor...

Ne ne, tu se ni šlo za tisti refleks, za katerega mislim, da ga ti opisuješ. Njej je dihalno pot zaprlo. Ni mogla niti vdihnit, zato tudi zajokala ni. Kar naenkrat je postala zaripla in izbuljila oči, pa jo je mož dal na roko na trebuh in skoraj čisto na glavo obrnil, trepljal po hrbtu, in ker ni nič ven prišlo, je šel s prstom v usta, potisnil jeziček dol, da je sprostil žrelo in je keks padel ven (k sreči ni bil preveč globoko). Tamala od šoka še potem ni zajokala. Je pa prav globoko dihala potem in vzdihovala, pa čukasto gledala okrog sebe.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
12.7.2006 15:45:32   
rija
Tašonka, jaz sem ga ene parkrat nagonsko obračala z glavo gor, ko se mi je v kadi davil....sem mi je tudi zdelo, da ne diha....pa v tisti paniki nisem vedla ali diha ali ne....mi je kar slabo postalo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.7.2006 15:48:16   
rija
Evo, jaz pa moram pohvalit atija in dedija, ker sta nam uredila severno terasouser posted image user posted image user posted image  tak je prekrasno, pa malce piha in ni nič vroče....user posted image user posted image  mali že uživa in nori...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.7.2006 17:29:40   
shooo
pozdravljenen januarke in user posted image !
mene ze kar en cas  ni bilo na tu in ko sem malo naokoli pogledala , precej povrsno, sem ugotovila da so  vasi dojencki vecinoma ze pravi gurmani, nasa neza pa totalni asket.23.7. bo stara pol leta a1x na dan ji dam za "navajanje na hrano" samo sadje.zacele smo pred tremi tedni in komaj zadnji teden dobi surovo sadje in korencek. sicer sem ji dala za probati, bucke, krompir in blitvo ampak ji ne disi. tudi nad cajem in vodo ni navdusena.o kaksnih kasicah nisem se niti razmisljala saj so tiste ki  naj bi bile od 4. meseca napraj dosladkane.a nekateri vasi pa ze mazejo piskotke!!!kaksne piskotke?kje se da to dobiti?
dojimo se se od 5 do 50 krat na dan(no ja pretiravam!!) in zvecer okoli 8 dobi se 200ml aptamila2.spi od 22 do 4-5-6-cist odvisno in potem, po zizanju se do 9.smo kar zadovoljni taki ritem ima ze od 3 meseca.sicer cez dan kapne za kaksnih 10 minut preostali cas je pa eno samo veselje...
no, dajte , povejte malo kako hitro ste saltali na "hrano"(jaz sem mislila da to traja mesece!!) a se dojite, ali jim dodajate...
lp.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.7.2006 19:03:31   
renan
koncno ena dobra novica z moje strani : mi smo pravkar otipali cisto pravo malo zagico levo spodaj  enkico. vsi smo presrecni. ocka ze planira, kako bosta z vladimirjem skupaj cevapcice jedla.user posted image
mogoce je tudi zato vcerajsnja noc bila tako naporna....

shooo pozdravljena: uvajanje je trajalo od 5. meseca naprej, steklo je pa sele zdaj, ko je napolnil 6 mesecev. imamo tri obroke(ne je ravno dosti), drugace se dojimo, keksev pa se ne jemo.

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 12.7.2006 19:08:13 >

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.7.2006 19:15:47   
tinkamiška
Iza spi, danes je zaspala bolj hitro, upam, da bo ponoči manj težav...

LONJA VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

Shooo, hoj! Midve sva enkrat debatirali gelde slingov, se spomniš? Sem v bistvu decemberka, ampak mi je tu bolj všeč, pa sem se kr malo uštulilauser posted image Sej nič ne zaostajaš za januarčicami, ene so malo prej začele z uvajanjem, pa so že malo spredaj , druge malo kasneje,... Si spraševala glede keksov, jst sem kupila ene v Biotopu, ker v CE nisem našla nobenih brez glutena, čeprav nekateri menijo, da se lahko uvaja po 6. mesecu, se ga jst še kr malo izogibam.
Midve se še vedno dojiva, čeprav nama včasih že rata nadomestit en podoj z gosto hrano, včasih pa kr noče jest in takrat joška dela cel dan in nočuser posted image

Rija tiho bodi, ker bom ratala foušuser posted image Ne, ne sej se hecam, ti kar uživajuser posted image

Tašonka, danes sem ji spet dala keks in me je blo prav strah, ampak gre, pač bulim v njena usta, keksa pa tako in tako še noče držat sama. Ti pa tudi upam, da nisi preveč prestrašenauser posted image

Puri, kako je pa ponoči, oziroma kako je blo pa ponoči, sta se tastarejpa tudi zbujala, ali sta spančkala večino noči? Očitno si se že ornk zverzirala, zato pa zdej tvoj najmlajši sinko tako pridno pančauser posted image Naj bo tako še naprej!

Ovnica a sploh se ne dojita več? Ja kako pa to, da se potem zbujauser posted image , mogopče bojo pa res zobki. Kako se je obnesla špinača in krompir?

Ovčka res lepo si nardila tole razpredelnico, prav lepo je pregledna, pa zakaj je kakšen moderator(in tudi ostalih razpredelnic) ne more dat kam na vrh, da bi lahko vedno pokukale gor?user posted image

Bobika ja res je fino, kadar se Iza cartkauser posted image user posted image user posted image Meni je tako lepo pri srčku, ko se stisne k meni in tako lepo že zna glavico naslonit na mojo ramouser posted image

Kaj pa kej delate? Se mi zdi, da ni še nobene, a jih vse pančkat dajete?

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.7.2006 20:20:57   
Anonimen
Čer

Mi smo pa ravno prišli domov. Klavdija je zapančkala v avtu v lupinici in smo jo pustili kar v njej ko tako pančka. Upam, da se bo še kaj zbudila, da se umijeva in po možnosti še kaj jeva.

Sem pa totalno razočarana nad Klavdijino babico (mamo mojega dragega). Očitno res ne pomagajo nobeni namigi in nobene besede user posted image . Pa vas ne bom morila s tem, čeprav bi si lahko olajšala dušo in bi mi kakšne vzpodbudne besede prišle prav. Saj je že moj dragi rekel, naj se ne obremenjujem več.

Imamo pa spet problem s kakanjem. Pa nismo te dni jedli nič takega (dva dni govejo juhico z rezanci, dva dni polento s sadjem). Me prav zanima kaj bi jo lahko zaprlo. Bomo jutri spet morali donat piti.

Letim še nekaj pojesti preden se Klavdija zbudi.

čao

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.