tinkamiška
|
Iza spi, danes je zaspala bolj hitro, upam, da bo ponoči manj težav... LONJA VSE NAJBOLJŠE Shooo, hoj! Midve sva enkrat debatirali gelde slingov, se spomniš? Sem v bistvu decemberka, ampak mi je tu bolj všeč, pa sem se kr malo uštulila Sej nič ne zaostajaš za januarčicami, ene so malo prej začele z uvajanjem, pa so že malo spredaj , druge malo kasneje,... Si spraševala glede keksov, jst sem kupila ene v Biotopu, ker v CE nisem našla nobenih brez glutena, čeprav nekateri menijo, da se lahko uvaja po 6. mesecu, se ga jst še kr malo izogibam. Midve se še vedno dojiva, čeprav nama včasih že rata nadomestit en podoj z gosto hrano, včasih pa kr noče jest in takrat joška dela cel dan in noč Rija tiho bodi, ker bom ratala fouš Ne, ne sej se hecam, ti kar uživaj Tašonka, danes sem ji spet dala keks in me je blo prav strah, ampak gre, pač bulim v njena usta, keksa pa tako in tako še noče držat sama. Ti pa tudi upam, da nisi preveč prestrašena Puri, kako je pa ponoči, oziroma kako je blo pa ponoči, sta se tastarejpa tudi zbujala, ali sta spančkala večino noči? Očitno si se že ornk zverzirala, zato pa zdej tvoj najmlajši sinko tako pridno panča Naj bo tako še naprej! Ovnica a sploh se ne dojita več? Ja kako pa to, da se potem zbuja , mogopče bojo pa res zobki. Kako se je obnesla špinača in krompir? Ovčka res lepo si nardila tole razpredelnico, prav lepo je pregledna, pa zakaj je kakšen moderator(in tudi ostalih razpredelnic) ne more dat kam na vrh, da bi lahko vedno pokukale gor? Bobika ja res je fino, kadar se Iza cartka Meni je tako lepo pri srčku, ko se stisne k meni in tako lepo že zna glavico naslonit na mojo ramo Kaj pa kej delate? Se mi zdi, da ni še nobene, a jih vse pančkat dajete? Lp, Tinka