tinkamiška
|
Ojla! Joj, ko vas berem kako vam vaši malčki spijo ratam kr malo depresivna Iza se namreč še vedno doji ob 00.00(približno), 3-4 in potem se zjutraj zbudi ob 6ih in ji vtaknem dudo, pa mogoče potegne do 6.30, če je res zaspana pa do 7ih. Taki noči jst pravim mirna noč. Danes naprimer se je pa hotela dojit ob 22ih in potem se je zbudila ob 1.30 in sva se šli spanje do 2.30, ko sva se podojili in ob 6.30 auf! Kaj čem, ji ponujam vodo, pa mali pije to in še joško Najino hranjenje poteka takole: *ob 7.30 zajtrk-sadje *ob 8.30-9ih se dojiva(Iza gre potem za kakšno uro spančkat) *ob 12-13ih kosilo-zelenjava(danes je jedla grah, koruzo in kolerabico, potem sem ji dala še en keks, ki sem ga kupila v biotopu brez glutena, jajc in mleka) *ob 16.30 se dojiva *ob 18.30 večerja-mlečna kašica+dojenje in za Izo je konec dneva-lahko noč Ste veliko pisale, komentirale podobnosti, jst pa žal nimam časa pokomentirat, pa tako sem crknjena Alenkica jst Izo vodim tudi že v sedečem pložaju v vozičku, razen kadar spi, večinoma je pa v polsedečem položaju. Renan, sem vesela, da je z tvojim Vladimirčkom vse vredu, da se bo lepo uredilo. Iza ima po meni obliko učk, barvo pa po atiju, čeprav ji včasih potegnejo tudi na zeleno. Puri, lepo, da ste uživali namorju pa še greste, kako vam velja Lumpy, očitno je moje zavajanje Ize včeraj, uspelo, ker je danes jedla zelenjavno kašico tako, da sva jo morala kr posnet, ker se je še režala zraven! Upam, da se nisem prehitro pohvalila Pa hvala za tvoj kompliment Myflower, mislim, da bi že lahko jedel ringlo, ker slive že lahko jejo, ringlo jepa tako skoraj sliva LARA IN ALEKSEJ ZA 6. MESECEV! Vsi bolani, da bi se čimprej pozdravili Mogoče se še zvečer kej oglasim, odvisno kako bom Lepo bodite!!! Tinka