|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
10.7.2006 15:47:27   
Anonimen
Alenkica, ti vozički so res luštni, čigavi pa so.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
10.7.2006 15:51:44   
gigica
evo, pikc panka. tuki pa čist sivo ful piha. verjetno bo kašna nevihta.
alenkica, take težave pred uspavanjem zvečer smo imel tud mi, pa sem ga sam mal bol stisnla, pa mal bol guncala, pa se je nekako pomiril. no, zdej je že velik bolš, včasih nam tud rata, da sam zaspi v postlci. v vozičku ga pa jaz nisem jemala ven, ampak kadar smo šli vsi 3 na sprehod, ga je oči vedno vzel. jaz sem bila vedno proti in sem vedno govorila, da ne bom to nikol počela. ampak tako ruli, kot da bi mu ne vem kaj delala. in pol seveda on zmaga. ok, verjamem zdej ko je vroče je čist mokr v vozičku in mu tud paše mal hrbet preluftat.
sedež imamo v sedečem položaju, drugač sploh noče bit noter.  ja, veš, da mu tako bolj odgovarja, mal vidi kaj se dogaja okol.
renan, user posted image da je vse ok! vidiš tako bi potem morali imeti zrihtane vse posvetovalnice, kot je bila tam na urgenci.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
10.7.2006 16:08:23   
tinkamiška
Ojla!

Joj, ko vas berem kako vam vaši malčki spijo ratam kr malo depresivnauser posted image Iza se namreč še vedno doji ob 00.00(približno), 3-4 in potem se zjutraj zbudi ob 6ih in ji vtaknem dudo, pa mogoče potegne do 6.30, če je res zaspana pa do 7ih. Taki noči jst pravim mirna noč. Danes naprimer se je pa hotela dojit ob 22ih in potem se je zbudila ob 1.30 in sva se šli spanje do 2.30, ko sva se podojili in ob 6.30 auf! Kaj čem, ji ponujam vodo, pa maliuser posted image pije to in še joškouser posted image

Najino hranjenje poteka takole:

*ob 7.30 zajtrk-sadje
*ob 8.30-9ih se dojiva(Iza gre potem za kakšno uro spančkat)
*ob 12-13ih kosilo-zelenjava(danes je jedla grah, koruzo in kolerabico, potem sem ji dala še en keks, ki sem ga kupila v biotopu brez glutena, jajc in mleka)
*ob 16.30 se dojiva
*ob 18.30 večerja-mlečna kašica+dojenje in za Izo je konec dneva-lahko noč

Ste veliko pisale, komentirale podobnosti, jst pa žal nimam časa pokomentirat, pa tako sem crknjenauser posted image

Alenkica jst Izo vodim tudi že v sedečem pložaju v vozičku, razen kadar spi, večinoma je pa v polsedečem položaju.

Renan, sem vesela, da je z tvojim Vladimirčkom vse vredu, da se bo lepo uredilo.user posted image

Iza ima po meni obliko učk, barvo pa po atiju, čeprav ji včasih potegnejo tudi na zeleno.

Puri, lepo, da ste uživali namorjuuser posted image pa še greste, kako vam veljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lumpy, očitno je moje zavajanje Ize včeraj, uspelo, ker je danes jedla zelenjavno kašico tako, da sva jo morala kr posnet, ker se je še režala zraven! Upam, da se nisem prehitro pohvalilauser posted image Pa hvala za tvoj komplimentuser posted image

Myflower, mislim, da bi že lahko jedel ringlo, ker slive že lahko jejo, ringlo jepa tako skoraj slivauser posted image

LARA IN ALEKSEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA 6. MESECEV!

Vsi bolani, da bi se čimprej pozdraviliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče se še zvečer kej oglasim, odvisno kako bomuser posted image

Lepo bodite!!!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 853
10.7.2006 18:06:43   
alenkica
Hvala za odgovore. Vozički so od Bebecar in res so zakon. Zakaj jih nisem vidla pred enim letom ?!?

Torej bom tudi jaz vozila našega kar v sedečem položaju, če bo na volji. Pri nas pa je prej tako lepo padal dež. Boga naša njiva je tako zelo suha. Čisto rumeno travo imamo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 854
10.7.2006 19:57:31   
XXYY
Dober večer.

Lara že spančka.

Renan: zelo sem vesela, da je z Vladimirjem vse vredu. No, sedaj si vsaj pomirjena. user posted image  

Alenkica: tudi mi našo že od 5 meseca dajemo v sedeči položaj. Kadar pa je zaspana, pa v pol leže. Zdaj se kar naprej nagne, se prime za držalo (spredaj) in gleda vse kar je pred njo. Takrat je ona zelo dobre volje, kadar to počne, drugače ne.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 855
10.7.2006 20:39:21   
lumpy
Srečica,
bilI  smo v dolini Vinetu, mislim da blizu tebe, saj sploh ne vem če še katera druga obstaja. user posted image  Peljali smo se na Majšperk, pa mimo Ptujske gore, otžziroma pod Ptujsko goro, še malo naprej pa smo bili tam.

Ovčka,
se pravi da je res ne morejo zamenjati, jo boste takoj prepoznali user posted image . Mi tudi imamo to knjigico To sem jaz, smo jo dobili za darilo in mi je svetovna, full mi je všeč.

Alenkica,
mi imamo v vozičku sedež v čisto sedeč položaju, ker mali že sam sedi, tu in tam ga še kipne v levo ali desno, obvezno pa je pripasan, če pa zadrema, ga nagnem dol.

Če bi jaz kupovala sedaj voziček bi si kupila Quinny speedy sx, tko mi je všeč, pa še z unim našim sem tako nezdovoljna, da če bi imela denar bi letela po tega. Očaral me je do kraja.
user posted image

Renan,
bravo za Vladimirja, pravi šarmer kar na odrasle se je spravil user posted image

Janja e,
ti kar potoži kaj je bilo s tastom ti bo lažje.

Kako izugleda počena dlesen ?

Gigica,
mi spimo od 2 - 3 ure na dan, včasih več včasih manj, če smo kje na primer v soboto ko smo se potepali je spal samo v avtu in zvečer malo prej omagal, danes ko je bil tak turoben dan pa je spal 4 ure.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 856
10.7.2006 20:48:05   
lumpy
Aja,
sem še nekaj stvari pozabila, ker me je vrglo dol z interneta   user posted image , ko sem imela že pol napisano.

Očke:
midva imava oba rjave oči, Matic pa ima okrog črne pikice, rajvo, potem pa okrog temno  sivo modre, pa sigurno bo imel rjave, razen če ne bo vzel kaj iz prejšnjega kolena user posted image .

A ima katera mogoče kakšen recept za pecivo z veliko jajci, imam namreč veliko jajc svežih , ki sem jih dobila pa bi najraje kar nekaj spekla, jutri ko sem doma.

Mi smo pa drugače začeli malo rogove kazat user posted image  , prej smo bili pridni, pridni... no pa saj smo zdaj tudi, samo če mu kaj ne paše gggggggggggggggg, dvigamo ritko z vso jezo, pa prav trmico pokaže - že zdaj kaj šele bo.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 857
10.7.2006 20:54:33   
mayflower
Hvala za čestitke! user posted image  Vse najboljše želiva Lari user posted image user posted image user posted image

danes mali spet ni hotel nič goste hrane, samo ziza. Najprej sem mu za jutranjo malico dala Hippovosadno kašico, pa glih da je kej pojedel. Pol sem mu naredila pirejček z mojim mlekom, spet nič. Pol pa še kašico iz svežih marelic in hruške. Glih dve žlički je pojedel. Odkar takrat dva dni ni kakal, zdej noče več jest goste hrane. Ne vem kaj bom naredilauser posted image user posted image user posted image  Celo kuhnjo in jedilnico pomažem z njegovo hrano, on pa nič.

Sem prou izmučena...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 858
10.7.2006 20:59:38   
lumpy
Mayflower,
verjamem da si izmučena, amapk ne obupaj, verjetno da še Aleksej ni pripravljen na gosto hrano, saj bo, kar vztrajaj, ponujaj mu hrano kot zdaj in počasi bo že začel zopet kazati zanimanje za gosto hrano.
Veš ti otroci ki so dojeni itak kasneje začnejo z gosto hrano ( vsaj večina), poznam znanko, ki ji hčerka do 8. meseca ni hotela jesti nič goste hrane, le kakšen sokec je spravila po grlu, potem se ji je pa odprlo in sedaj malica kot velika.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 859
10.7.2006 21:08:49   
renan
mayflower: z nasim misekom sva se mucila kaksne tri tedne z gosto hrano(predvsem z zelenjavo), potem se mu je pa kar naenkrat odprl apetit za skoraj vse. nic se ne sekiraj, pri alekseju bo enako. ko bo telo zahtevalo dodatno energijo, bo jedel. nas zdaj, kaksen mesec dni po uvajanju, ze prosi vse, kar vidi, da midva jeva.

lp, renan

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 860
10.7.2006 21:57:12   
gigica
čer
danes mi je bil pa tako smotan dan in sem prav vesela, da je že skor mimo. polna luna?user posted image
drgač pa ne vem, če sem povedala, da smo imele v petek lady's night out. in je takooooo pasalo! nisem bla tako vzuni lih pol leta! oooo, kje so tisti stari časi.... in smo prišle do zaključka, da treba to ponovit!
glede uvajanja goste hrane nisva imela kakih problemov, le včasih so bili preveliki koščki, ampak zdej je tud to že dobro. je pa lih vse kar mu daš!
Kaj pa v avtu, že uporabljate avtosedeže al še lupinice? mi zaenkrat še lupinco, ampak smo rekl, da bomo kar avtosedež namontiral ( čez 2 tedna, ko gremo na morje!! JUPI!)
še to, sem pogledala albumček, SUPERSKI JE! kakšni nasmejani SONČKi so vsi!user posted image

grem , lepo nočko*

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 861
10.7.2006 22:01:31   
renan
mene tudi zanima, ce ze avtosedeze kupujete in kaksne. nas ima ze precej malo mesta v lupinici. midva sva zadnjic v trgovini gledala maxy cosi in roemer...mojemu mozeku se je zdel bolj udoben maxi cosi...

lp in lahko noc,
renan

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 862
10.7.2006 22:06:04   
rija
avtosedež: jaz sem kupila maxi cosi priori xpuser posted image  mislim da se mu reče tako....je bil v akciji na spletu BC, pa sem dala malega not, pa se nekam zgubi....tako smo še kar naprej v jajčki...

očke: rjave...pa malo zelene....

Pri nas se nadaljuje horor s spanjemuser posted image user posted image  danes me je deset do 4 zbudilo nekaj v ustih...pogledam pa vidim njegove nogice, ki mi jih je tiščal v usta in se smejal...user posted image user posted image

Danes smo se hodili kopat v Terme Radenci in moram rečt, da je krasnouser posted image user posted image  mali pa je zopet norel 200 na uro....čisto sem crknjena....

Štajerke in prekmurke: lahko bi se enkrat mogoče v Radencih na kopanju dobile...je skoraj na sredini....no je že čez Muro...user posted image

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 863
10.7.2006 22:07:43   
gigica
oj
mi mamo maxi cosi, Priori xp in je res superski, je eden izmed najboljših glede varnosti. jih ful pohvalijo.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 864
10.7.2006 22:49:42   
mayflower
Avtosedež: mi smo nabavli Maxy cosi Tobi. Najprej sva mislila Kinga od Romerja. Pol pa sva brala ocene in je bil Tobi zelo dobro ocenjen. Tud mi smo ga kupli v akciji od Baby centra. Se pa Aleksej noter kar zgubi, tako, da smo še naprej pr lupinci. Mislim, da je ta najbolj varna, dokler otroček ne trdno sedi.

Ko smo kupli sedež, smo dobili bon za 11 jurjev. No danes sva ga izkoristila in kupla nahrbtnik od Bebe comfort Maya. Joj, kolk je Alekseju noter pasalo. Kar smejal se je, pa trdno se je z obema rokicama držal za nahrbtnikuser posted image  Ga pa ne misliva uporabljat, dokler ne bo mali sedel. Trenutno še nič ne kaže, da bo sedel...

Kar se pa tiče goste hrane, mi je kolegica predlagala, naj se trdno odločim in pri ebnem obroku ne ponudim zize. Če ne bo hotel jest, naj bu čez nekaj časa ponovno ponudim kašico. Me prav zanima....

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
10.7.2006 22:56:48   
srečica
Lumpy, zdajsem pa prav user posted image . Bi bila zelo vesela, če bi se dobile. Od kod pa si ti drugače? Boste še kaj šli v Dolino Vinetu? Potem bi lahko tudi mi trije prišli tja in malo poklepetali.

Papa

Darja 

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 866
11.7.2006 7:06:51   
ajdaN
Dobro jutro!

Najprej z zamudouser posted image  čestitke LARI in ALEKSEJU.

Dans smo pa vsi trije hkrati vstali. Je imel mali že ob pol sedmih tooooooolk za povedat, da sem bila sigurna da po dojenju ne bo zaspal nazaj. No ampak je. Upam da bo še en čas trajalo.

Ritem hranjenja je pri nas takle:
- med 4.30-6.30 dojenje
- okrog 9 dojenje + sveže sadje
- okrog 13 kosilo (zelenjava, krompir, polenta, dans probava še makarone)
- okrog 17 dojenje+mlečna kašica
- malo pred osmo dojenje + flaša pa gremo spat.

Tole dojenje ob petih popoldne bova pa počasi ukinila in bo dobil samostojen obrok.

Rokic pri nas še ne dviguje za v naročje. Jih že še bo. Se pa s celim telesom vrže naprej. Ampak samo takrat ko gre k meni.

Sedi pri nas še niti približno ne sam. Tudi če ga posedem je ves mehek. Tako da avtosedež sploh še ne pride v poštev. Itak je pa lupinica še dovolj velika, pa tudi pritožuje se ne notr. Drugače pa dobimo nečakovega Römerja, mislim da Kinga. Če bo potreba za v drugi avto, bova pa nabavila še MC Tobi. Se mi takoooo dopade.

Smo pa najdli eno zadevo, ki je naš mali ne mara - melona. Jo je tako pljuval ven, pa take frise delal zraven, da sem se komaj zadržala da se mu nisem režala. Pa tudi ko sem jo z jabolkom zmešala je pljuval ven. Potem pri kosilu sem pa eno žlico zamešala v polento, pa se ni nič čutilo okusa, ker je bila še banana zraven, tako da je pojedel.

U še dobr da ste me spomnile na knjigico "To sem jaz". Sem že čisto pozabila, da jo imamo. Sem jo že privlekla iz omare, da jo dans malo spet izpolnim.

Učke pa sploh ne vem kakšne imauser posted image . Pa ga večkrat gledam pa gledam pa nimam pojma kako nej opredelim barvo. Vse pa nič.

O rija kako sem se nasmejala vašim nogam v ustihuser posted image . Ti vaš mali je pa res praviuser posted image .

No tako grem še položnice prek neta plačat, potem pa uživat v miru dokler bo trajalo. Lep dan vsem skupaj.

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 11.7.2006 7:07:48 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 867
11.7.2006 8:24:39   
Nyah*
user posted image Jutro!

Bobika, hvaaaaaalaaaaaaaaa za cebelico, mi je pomagala, da ze lazje okoli letamuser posted image .

Gosta hrana je debata zase, pri nas ne gre in ne gre. Vceraj je sicer kar nekaj cvetace pojedla, a kaj, ko ji moram skoraj jaz z zlico usta odpiratuser posted image , ce ji pa dajemo kaj "nedovoljenega" (sladoled,...), pa sama hoce zlico zagrabituser posted image .

Z vozickom sva midva zadovoljna (Queeny comfort 3xl), a je malo tezji in velik za v avto, za vozit pa je enkratenuser posted image . Razmisljava pa, da bi drugo leto kupila Quenny Zappa, marelo, je ful luskan, pa najmanjsa marela med vozicki, upam, da bo drugo leto kaj cenejsi, letos je okoli 40.000.

Avtosedez bova kupila jeseni, najbrz Maxi Cosi-ja ali pa Concorda, tadva sta na testih najboljse ocene dobila.

Ocke ima Naja po ociju, le malo temnejse in obrobljene: ZELENE.

Album je zakon, user posted image user posted image  srecica, vse ste tako luskane s svojimi dragimi in user posted image , seveda so nasi jenciji najbolj sweet.

Naja se se preteguje v postelji, grem nekaj pojest na hitro, potem pa njo zrihtat in ven.

Se pisemo,

papa.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 868
11.7.2006 9:56:50   
bobika
Dan!
Včeraj sem komaj uspela kaj prebrati, za pisati pa mi pol zvečer ni bilo več.
Najprej še to kar sem mislila včeraj napisati, pa me je Manca prehitela.

Spanje: Manca spi do okoli 10 zjutraj. Vmes okoli pol šestih je. potem bedi do 12 in gre spati za skoraj dve uri. Okoli štiri pa spet spi kakšno uro in pol včasih dve. Ob osmih oz. pol devetih je pa že koma. Se mi zdi, da kar dosti spi. Saj mi paše. Naj kar spi. Je že od vsega začetka bolj zaspanček. Nekje vmes je imela obdobje da je spala pol ure in konec. Čez eno uro pa zopet spat.
Edino kar imamo mi zdaj razvado je to, da jo moramo v rokah uspavati. Včasih gre prej, včasih pozneje.
alenkica: tudi mi jo uspavamo, kot je napisala gigica. Pri nas veljam za uspavanje le jaz in moja mama. Ati, komaj da včasih, tašča pa nikoli. Sem pa jaz enkrat, ko je jokala inipičarila ko user posted image , naredila hop, hop (skočila sem dvakrat v zrak user posted image ) im mala je zaspala kot ubita user posted image .  Čez dan pa imam drugo varijanto za uspavati. Mami z Manco v naročju telovadi, dela počepe in podobno.Zaspi kar hito max 10 minut. Pa še mami bo imela lepo rito user posted image  (nikoli user posted image )

Gosta hrana: mi s tem nimamo problemov. Poje vse kar ji daš, lerižek se ji je malo zatikal. Je zelenjavo in sadje, polente in krompir. Me full čudi, da imate takšne probleme. Sem jih sama pričakovala, ker je prej rojena in na srečo jih nimamo.
Malim želim, da čimveč pojedo in mamicam, ne delajo težav s hrano.avtosedež: tudi mi imamo maxi cosi priori xp. Smo ga pravtako kot rija nabavili v bc. Jaz sem naredila celo znanost teh sedežev. Na koncu sem samo še čakala akcije in ko je bila smo ga kar kupili. Notri je pa še neisem poskusila dati. Kaj Rija imaš rdeč avtosedež? Pol se bosta pa najina sončka v enakih vozila.

Naya sem vesela, da ti je pomagala.  user posted image Ti lahko še eno pošljem, da bo čisto vredu user posted image

srečica: Še zdaj ne vem od kot si mi znana user posted image . Sem mojega vprašala in mu tudi ne ve od kje bi lahko bila znana. Pojma nimam. Veš smo pa mi včasih tudi kar pogosto hodila na ribe v dolino vinetu. Če bomo kaj šli, ti javim in se dobimo, pa se ven zmenimo od kje se poznamo user posted image

rokice: naša že skoraj en mesec steguje, če hoče ven. Najšrej je pa začela ritko dvigovati, ko je hotla h komu iti.

Sedi še niti slučajno ne sama.

gigica: paše malo brez otrokeca kam iti. Sem jaz bila pri štirih mesecih na obletnici valete. Samo sem jo pa kar pogrešala. Nekaj mi je manjkalo.

Zdaj se je pa Manca začela pogovarjati v spalnici.

Lep sončen dan 

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 869
11.7.2006 10:36:53   
lumpy
Dobro jutro vsem.

Gigica,
mi se še vozimo v lupinici, ampak je že bolj tako tako, zgoraj ima samo še 1 prst prosto, šasi so mu že niže od ramen... tako da gremo v soboto po stolček. Svetujem pa ti , da ne montiraš stolčka tik pred morjem kar sprobajte ga sedaj imate še 14 dni časa, da ne boš imela potem na morje kakšnih težav, saj veš je le sprememba, sedaj je gledal nazaj , sedaj bo naprej. Sicer bo pa katera iz izkušenj mogoče lahko več povedala o prehodu iz lupinice na stolček.

Midva bova kupila od Romerja ts king plus ali od maxi cosija se še odločava, gremo v soboto pa bomo malega nesli zraven in bomo videli kateri bo bolj udoben, ker teste imata pa približno enake. No kakor se vzame, vsi tsti tudi niso enaki, a gledate pri amzs, ali ne vem moj je gledal na neki avstrijski strani, seveda izstopajo boljši, ampak so razlike med testi.

Srečica,
ne bit žalostna , čisto lahko se še kdaj zgodi da bomo tam , saj nam je bilo zelo všeč. Smo drugače iz Koroške, ampak smo velikokrat v Halozah, ker je tast spodaj, pa svakinja in nečakinja.

Ajda n,
ori nas jemo vse kar smo pskusili od sadja, melona pa ne gre dol.user posted image

Midva sva že drugo rundo pojedla ( zjutraj mleko, sedaj pa banane z rozinami in ovsenimi kosmiči) zdaj pa se greva malo potepat, ko je še hladno.

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 870
11.7.2006 10:42:46   
meta22
živjo čvekice!

lumpy-naš je tudi user posted image  ratal. prej je brez problema bil tam , kam si ga dal. sam se je zamotil z igračami kar dolgo. skoraj nič ni jokal, razen ko je bil lačen al pa zaspan. zdaj pa joka, samo da malo vstran pogledam. igračke ga sploh več ne zanimajo, glavno je da on sedi, pa dea lahko firbca okoli. v vozičku sploh ni problema z njim. od morja je v sedečem položajo, pa se mu ful dogaja. še lačen ni, ga mora mamica s flašo spomnit za jesti! skratka- že ve pokazati svojo voljo!!!

rija- se prijavljam za kopanje!!! v radencih je res super. z user posted image  še nisem bla, vem pa od prej. sem bla že kar dostikrat.

vladimir  user posted image user posted image user posted image !

ne se smejat, ampak kaj je to ringlo!

čez dan pa naš user posted image  spi kako mu je volja. zaspan je vsake 2-3- ure, spi pa od pol pa vse do treh ur!

oči ima definitivni po atiju, tako kot vse ostalo-rjave. mami ma modre. vendar dolgo nismo vedeli kakšne bodo, ker so se nonstop menjavale.

avtosedež smo mi dobili od atijevih sodelavk in v spalnici čaka na jesen. sem vala dala v njega pa se je kar zgubil v njem.

naš tudi že steguje rokice. če mu ne paše v ležalniku da roke v zrak in takoj vem da mu ni več za biti v njem. tudi ko ga dvigujem iz posteljice dvigne rokice pa zraven prav prisrčno cvili in se smeji. je prav lušten!

danes sem valu dala prvič koruzni zdrob zmešan z jabolko. bi mogle viditi kakšne face je delal.user posted image   ponavadi poje vse kar mu dam, tukaj pa se mu je ustavilo. ni pojedel več kot tri male žličke. upam da se mu ne bo ustavilo kot nekaterim med vami.

mam pa spet vprašanje glede hrane: a jim hrani še zmiksate al jim samo pretlačite z vilico? mam neverjetni strah pred tem , da se mi user posted image  zaduši s kakšnim koščkom. se je že pri kašici, pa danes z polento davil, kaj bo šele z makaroni, pa rižem. a  vaši tudi  kašlajo pri hranjenju?

lp
meta

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
11.7.2006 10:49:44   
rija
Meta neka sliva....

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 872
11.7.2006 10:56:56   
Anonimen
Dan

Mi smo pa danes spali do pol osmih. user posted image user posted image user posted image
Potem smo se hitro najedli in odjadrali ven. Sedaj smo že doma, kajti postalo je že kar lepo vroče (beri: mamici je teklo dol v potokih). Se vidi, da smo doma v centru in je vse okrog nas beton pa hrib. Enostavno moraš iz hriba v hrib riniti voziček.
No, ko smo prišle domov smo še imele malico, in sicer sadje s skuto (ali obratno user posted image ) in je pojedla kar dva lončka. Pravkar pa sem pripravila marelice. Jih bom potem malce v polento zmešala. Bomo videli če bo sploh jedla.

Včeraj smo se popoldne potepali pri Klavdijini botrici in botru. Smo ji dali jabolčno kašo za papcati, pa ljudje sploh niso mogli verjeti kako hitro jo je zmazala. Čez čas pa smo ji dali še malce smetane od Kinder Milchschnitte (je tako z očmi požirala nekega fanta, da smo ji morali dati). In je pojedla vso kremo. Požeruhinja mala.

se beremo

papa

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
11.7.2006 10:57:11   
bobika
lumpy: jaz ji občasno še miksam. Večino pa kar pretlačim. Kašlja pa pri hranjenju ne. Tudi davi se ne. Le, če je res velik košček.

Naši podatki iz posvetovalnice za 6.mesecev:
- 63,5 cm
- 5720g
prestala je brez problemov, le bolj tečna je bila in manjkal ji je spanec.
Urin in kri so ok.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 874
11.7.2006 11:15:10   
lumpy
Kako je pa tole zdaj, sem vam pisala zjutraj ob 9.00 ura na mojem postu je pa 10.30 user posted image  očitno se je pojavil škratek.

No midva sva nazaj iz sprehoda, je postalo že vredu vroče zunaj.

Meta 22,
pa ni se kaj zasmejati, pa tako prav da vprašaš , če kaj ne veš. Ringlo je neke vrste sliva, mešanica je med slivo pa ne vem čem že sem pozabila, pač tako kot malo večja okrogla sliva, dobra je.

Glede hrane:
mi jo še samo pretlačimo z vilicami, danes ko sva jedla zjutraj banano z rozinami pa ovsenimi kosmiči, sem samo banano pretlačila z vilico, ostalo pa ne, pa je šlo, enkrat se mu je vmes zaletelo, drugače pa je jedel čisto ok. A veš kaj saj boš sama videla , če je že pripravljen jesti večje koščke.

Bobika,
sta že rešene tretje pikice ? Kako lepo, mi gremo pa v posvetovalnico v četrtek.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.