|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
11.7.2006 12:05:59   
lumpy
Pa kje ste vse danes ?

A se vsi parite na sončku ali ležite kje pod senčko ? user posted image

Razmišljala sem da bi danes Maticu dala za  kosilo polento z zelenjavo ali kakšno omakico. A je katera že poskusila kaj podobnega ?? Kako ste to pripravile ?

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 876
11.7.2006 12:12:50   
Ovnica78
Ojla!

Vidim, da ste zelo pridne, nekatere že s sprehoda, pa nekateri ste že dva obroka pojedli... Midva sva bolj pozna, saj zjutraj zelo rada malo poleživa (velika zaspanca). Tako, da je Tin dobil prvo flašo, mama je obesila perilo, spraznila pomivalni stroj, malo sva se valjala po postelji, ga snemala kako ploska... No, zdaj pa Tin že veselo drnjoha jaz pa si utrgam par minutk za par vrstic, nato pa grem kuhat.
Kaj boste danes kuhale za user posted image , za kosilo? Jaz bom verjetno kar polento skuhala in različno zelenjavo in potem vse skupaj zmešala.
Včeraj sem mu dala hippovo kašico, kjer je pol skute in pol sadja in mu je bila ful všeč. Je pojedel celo (190g).user posted image
Kar se pa večjih koškov tiče, je pa tudi mene strah, da bi se mu zaletelo, tako, da mu večino kar zmiksam ali pa fajn z vilico pretlačim.

Danes sem opazila, da bo tudi drugi zobek prilezel na plan, dlesen je že poknila in se že fajn vidi črtica. Prvi zobek prav počasi raste ampak je postal že prav nevaren. me je včeraj tako ugriznil v prst, da sem kar zvezde videla. Se mi je prav videlo na prstu še nekaj časa.user posted image

Na avtosedež tudi mi že mislimo. Imamo kar dva že rabljena doma, pa jaz še vedno razmišljam o nakupu novega. No, bomo še videli. Do morja (konec avgusta) bomo že nekaj naštudirali.

Pa še glede melone; naš jo naravnost obožuje. Njami! user posted image

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 11.7.2006 12:19:35 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 877
11.7.2006 12:17:11   
Ovnica78
Lumpy pa si me prehitela. Zgleda, da imava iste misli glede kosila danes.
Polento bom skuhala na vodi, malo bolj redko. Zelenjavo (korenček, cvetačo, bučke) pa bo skuhala na sopari. Potem  bom zelenjavo pretlačila z vilico in zmešala skupaj s polento. Bomo videli, če bo Tinu všeč.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 878
11.7.2006 12:27:30   
renan
vceraj je sel user posted image na urgenco, danes gre pa mama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, renan

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 879
11.7.2006 12:32:05   
Ovnica78
Renan  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pozdravi se!!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 880
11.7.2006 12:32:14   
meta22
renan, kaj se dogaja s tabo. da niste kakega virusa tam v nemačkoj staknli!!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 881
11.7.2006 12:34:01   
meta22
aja, pa če ste glih pri kosilu. mi bomo danes prvič probali zelenjavo: cvetača + krompir. pomoje bo spet smeh!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 882
11.7.2006 12:51:33   
meta22
punce, mam eno vprašanje, ki ne spada sem pa vendarle upam da mi bo ktera odgovorila: kje dajete razvijat slikice od vaših user posted image , na netu al pri fotografu ( tiste ki imate digitalca seveda)? pa če mi lahko posredujete kake fajn naslove internetnih strani za razvijanje slik?

lp
meta

ps.: zdaj pa že sama sebi pišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 883
11.7.2006 13:03:43   
lumpy
Ovnica 78,
evo mi smo že po kosilu, tako kot si ti opisla sem jaz naredila podobno, skuhala polento na vodi, bolj redko, potem pa posebej na pikici olja prepražila korenček nastrgan in pa maldi fižol čisto na drobno narezan, prej že kuhan, pa malo peteršilja in pikico soli potem pa vse skupaj zmešala z polento in je kar šlo po grlu. Pojedla sva 80 ml.

Nisem vam prej povedala da sva včeraj prvič jedla tle baby kekse, pol ga je zmalical v trenutku. Sem mu gadal v roko pa ga je veselo glodal, pa še za dlesni je bilo fajn.  user posted image  Bo danes dobil še enega.

Renan,
pa kaj ga vi sračkate, kaj je torej s tabo, napiši kaj več. Kako je pa user posted image  ?

Meta 22,
mi nekaj slik kar sami razvijemo oziroma sprintamo na tiskalnik, če rabimo večjo količino pa nesemo na cd - ju k fotografu pa je. Kako pa gre tole preko interneta? tudi mene zanima, a katera napiše kaj več, ki ima izkušnje s tem.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 884
11.7.2006 13:04:00   
XXYY
Dober dan!

Meta22: saj ne pišeš sebi, saj smo že mi tukaj. Glede razvijenja slik preko neta nimam pojma, ker nimamo digitalnega fotoaparata, tako, da ti tukaj ne znam nič svetovat.

Lumpy: jaz ponavadi tako naredim kot Ovnica78, da skuham zelenjavco na sopari in potem zmešam skupaj, npr. z krompirčkom ali polento ali rižem, karkoli.
Včeraj sve papale pire krompir in špinačo. Mnjam, je rekla.
Danes sve pa govejo juhico papale. Kuhano zelenjavo in govedino sem zmiksala in dala v juhico. Pa je bila preveč zaspana, da bi kaj pojedla. Tako, da sedaj spi, potem bove pa papale.

Renan: madonca kaj pa je z vami? Upam, da se hitro pozdravite vsi skupaj!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 885
11.7.2006 13:38:04   
lumpy
Ovčka,
spet si menjala slikico! Še dobro da te poznamo po vzdevku , če ne ne bi vedele katera si že  user posted image

A vi jeste že govedino ?
Mi še niti juhice od govedine nismo dali, mi kuhamo juhe iz telečjih kosti in mesa, od mesa smo pa jedli piščanječje in puranje prsi, pa zajčka pa čisto malo telečjega mesa.  A že lahko govejo juho tudi ?

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 886
11.7.2006 14:00:23   
XXYY
Lumpy: jah spet sem menjala slikico, pa saj me hvala bogu poznate vse po vzdevku.

Mi smo kar začeli z govedino, saj nam je tudi pediatrinja rekla, da lahko temno meso začnemo že od 6 mesca naprej zaradi ŽELEZA.

Nekaj moram še povedat, da smo zelo pridne čvekice na novem forumu za januarke. Na prejšnjem smo 36 strani predelali v 3 mescih, sedaj pa že v skoraj enem mescu. Zelo smo pridne user posted image  in zato so tudi naši user posted image  pridni, da smo večinoma gor na RR-u. Rezultat je pa tukaj.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 887
11.7.2006 14:01:49   
Ovnica78
Lumpy tudi midva sva že po kosilu. Pa Tin ni bil najbolj navdušen nad njim. Sicer je pojedel ene 80 sigurno, sam všeč mu pa ni blo najbolj. Komaj da je usta odprl. Potem sem mu pa na vrh dala fruchtwerge mu je blo pa tako všeč, da sem mu na koncu kar dva dala, pa še bi, če bi mu dala.
Katere baby kekse si mu pa dala? Kje si jih kupila. Sem jih gledala v Mercatorju, pa na enih piše od 8 meseca naprej na enih pa nič ne piše.

Meta22 jaz sem slike prvič nesla k fotografu kar na USB ključu in sem za eno sliko plačala 45sit. Potem sem pa drugič po internetu poslala, pa pride slika 25 sit, tako, da se bolj splača. Dvignit sem jih pa šla sama, ker imam čisto blizu. Ne vem pa koliko stane poštnina. Evo link: http://www.fotoanka.si/ponudba/11
Drugače pa mal po internetu poglej, pa malo cene primerjaj.

Uf, so jih že podražili. Ena slika 35sit. To gre pa gitro gor. Ko sem prvič gledala so bile po 20sit.user posted image

Ovčka user posted image

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 11.7.2006 14:04:29 >

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 888
11.7.2006 14:13:18   
Anonimen
Ojla

Tudi mi smo se malce naspančkali in jedli. Smo za kosilo skuhali polento, zraven pa sem ji dala še marelice (ker itak zelenjave ne spravi po grlu). No, pa je najprej pridno odpirala usta. Potem pa je ugotovila, da bi raje samo marelico in je pridno popapala tisto. Pa sem mislila, da jo bom spet mal na finto dobila in ji dala polento. Jok brate. Sploh je ni hotela pogoltniti. Tako, da smo na koncu pristale na flaši mleka. Samo očitno se je najedla nekaj polente, saj sem ji dala samo 100 ml mleka, pa še tisto je komaj pojedla. Nekaj malega je pustila.

Samo punce, če bo vsako kosilo z zelenjavo takšna borba, potem bom jaz počasi obupala. Sadje mi pa vse poje. Zadnjič sva imele eno kašico od Hippa - sadno - kjer je več vrst sadja zmešanega in je vse pojedla. Pa je bila 190 g.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
11.7.2006 14:22:23   
Anonimen
In po dolgem času še seznam

HOROSKOP JANUARK

TAŠONKA(2/1-79) – kozoroginja; ŠPELA – vodnarka; OČI – devica

TINKAMIŠKA(12/2-74) – vodnarka; IZA – kozoroginja; OČI – vodnar

LUMPY(12/9-82)– devica; MATIC – kozorog; OČI – oven

CAFFEE(19/8-80) – levinja; KLARA – kozoroginja; OČI – tehtnica

SREČICA(22/5-80) – dvojček; ANŽE – kozorog; OČI – oven

OVČKA(19/4-80) – ovnica; LARA – kozoroginja; OČI – lev

JanjaE(22/7-76) – rakovica; LARA – kozoroginja; OČI – tehtnica

NYAH(6/1-78) – kozoroginja; NAJA – vodnarka; OČI – vodnar

NEMSIS(14/11-80) – škorpijonka; KLAVDIJA – vodnarka; OČI – kozorog

Pikica*(2/9-77) – devica; ZOJA – vodnarka; OČI – devica

RENAN(22/10-75) – tehtnica; VLADIMIR – kozorog; OČI – dvojček

ALENKICA(13/9-74) – devica; JURE – kozorog; OČI – devica

AlenkaIST(19/4-78) – ovnica; SARA – kozoroginja; OČI – devica

Mayflower(22/7-78) – rakovica; ALEKSEJ – kozorog; OČI – oven

LONJA(12/7-73) – rakovica; AJDA – kozoroginja; OČI – škorpijon

ajdaN(12/6-78) – dvojček; LOVRO – kozorog; OČI – oven

BOBIKA(24/5-81) – dvojček; MANCA – kozoroginja; OČI – tehtnica

PURI(12/2-80) – vodnarka; MAJ – kozorog; OČI – strelec

KORNELIJA(18/1-71) – kozoroginja; ALEX – vodnar; OČI – kozorog

*HANA*(5/1-77) – kozoroginja; HANA – kozoroginja; OČI – oven

GIGICA(3/7-80) – rakovica; DAVID – vodnar; OČI – tehtnica

LE&TA(14/12-77) – strelka, TINKARA – kozoroginja; OČI – strelec

OVNICA78(1/4-78) – ovnica; TIN – kozorog; OČI – tehtnica

META22(4/5-76) – bik; VAL – kozorog; OČI - kozorog

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
11.7.2006 14:23:03   
alenkica
Avtosedež: mi ga že imamo gor, ker se je naš ful potil v lupinici, pa ves stisnjen je bil v njej. Kupili smo pa od Nanie stolček od 9-18 kg. Ima še dodatno blazinico za bolj majhne otroke. Juretu je novi stolček ful všeč. Ko smo ga prvič peljali z njim je spal sskoraj 3 ure v njem, pa nič ni bil poten.

Glede naročanja slik: jaz jih naročam po netu. V Foto fantasyju dobiš Cd s programsko opremo, zeo enostavno za dat gor, potem greš na net, določiš kater slike naročiš, količino, ali hočeš mat ali sijaj in to je vse. Še prej pa ti napiše koliko pride znesek vseh fotografij. Do sedaj sem jih le 2x naročiila vedno so bile po 24 sit, zdaj pa ne vem, če je še akcija. Pa še to, naročla sem skoraj 200 slik, pa sem jih dobila v dveh dneh. Lahko ti jih dostavijo na dom, ali pa jih greš sam iskat.

Mi smo pa danes ful pridni, mi je že 2x spal po 2 uri, drugače pa se samo smeje. Ko bi bil vsak dan tak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
11.7.2006 14:25:13   
lumpy
Ovnica, Nemsis...
ja naši že točno vedo kaj je bolj dobro in kaj ne. user posted image  Škratki mali, še malo pa jih ne bomo mogle nič več nasrati.

Drugače glede keksov vem da so Hippovi od 6 meseca naprej,obstajajo pa Plasma, pa Warner.... celo morje, razlike pa skoraj da ne velike v sestavi. Sem mislila kupiti te od Warnerja pa je polno enih E - jev noter, pa sem vzela potem Plazma, ker ima najmanj teh E - jev, ( no vsaj napisanih ni, čeprav sigurno je kaj not). Vsebujejo pa gluten.

Naš lumpek je tk priden, zdaj sedi v stajici in se igra že pol ure  da sem že pecivo spekla, zdaj bom šla pa še kosilo skuhat, spati pa noče danes nič kaj.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 892
11.7.2006 14:25:53   
Anonimen
Ohh alenkica kolk ti zavidam, da ti tamal toliko spi. Naša čez dan sploh noče slišati o spanju. Če pa že zaspi, jo moram na rokah uspavat, potem mi pa spi samo pol urce.

Trenutno je v posteljici in "napada in uničuje" vrtiljak, se zvija ter moli noge v luft.

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
11.7.2006 15:06:02   
LE&TA
Sam na hitro vam moram povedat da smo meli dans opravka pri zdravnici, Tinkara je mela 39 vročine in še je rasla, pa so ji dali svečko in je boljše, ima malo vneto uho. Sm že enkrat prej povedala da se stalno prijemlje za ušesa, no to je bil razlog. Sve mogle dat vodo (sve čakale s tisto vrečko pa ni hotla, po skor 1 uri je uspelo) in kri, pa so bli izvidi OK, najbrž je kak virus, pa mal vnetje ušesa. Tam je bla kar mirna in pridna, malo je pojokala ko so ji vzeli kri, ampak je šlo. Je pa vmes 2x zaspala in tud do doma je spala in še vedno spi u pojstlci. Upam da ko se zbudi bo kej boljše, vam pa sporočim zvečer kako je!!

Lep dan!user posted image

Pa pazite se prepihov!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 894
11.7.2006 15:09:00   
Anonimen
LE&TA, upam, da bo Tinkara kmalu zdrava. Klavdija ji pošilja veliko user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev.

Tudi mi sedaj bolj pazimo kje se Klavdija igra. In sicer od zadnjič, ko ji je nosek nagajal, je sploh nimamo več na tleh. Tam bi bila ravno na prepihu.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
11.7.2006 15:18:26   
mayflower
Joj, upam, da nimamo tud mi kakih težav z ušesi, sej si jih Aleksej že par dni nonstop prijemlje. Vročine zaenkrat še nimamo.

Drugače pa je danes popaclal skoraj vso marelično kašo. Sam je pol čez eno uro spet hotel zizo. Bom šla še enkrat z začetka in bom takopj po gosti hrani dala zize.

renan pozdravi se! Enako velja za Tinkaro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
11.7.2006 15:35:58   
lumpy
Joj, joj Klara, hitro se pozdravi .  user posted image
Pa je bila drugače ko se je prijemala za uho, kaj slabše volje ali čisto normalno, ker naš se tudi od časa do časa prime za uho, pa sem zadnjič tudi pomislila na vnetje, pa sem milslila eh tako ni nič. , če nima vročine pa je čisto ok volje, naj bom zaskrbljena ?

Naš je pa sedaj odspal svojo rundo spanja in ves vesel gleda reklame v stajici, sploh ne vem če še kaj vidi je vse strgal user posted image , grem k njemu da ne pristane kaj v ustih.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 897
11.7.2006 16:01:56   
uniq
Dan bejbike...
madonca ste pridne...jast pa tako lenobna...pa še zdravje nama neki z Janom nagaja...ampak malo...
Torej...se pokorno javlam s podatki...
R:3940g 54cm
1.4750g 55,5cm
2.5200g 57cm
3.6100g 58cm
4.7000g 62cm
5.8200g 66 cm

Katja(hči) 12.11.1997 škorpijon
Maja(jaz) 17.12.1978 strelec
Jani(fant) 22.12.1977 kozorog
Jan(sine) 1.2.2006 vodnar

Ne dojiva se več in sva na Hipp2 ter že pridno papava sadje in zelenjavico...

Tako mislim da mi uspelo...če pa sem še kaj sfalila pa kar opozorilo prosim...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 898
11.7.2006 16:04:03   
XXYY
Ahoj!

Zdaj Lara dremucka še zadnjo rundo pred nočnim spanjem.

LE&TA: upam, da se tudi Tinkara hitro pozdravi. To tudi mene zanima, ali je bila kaj sitna ali je bila dobre volje? Ker se tudi naša nekaj čoha po desnem ušesu, pa si tudi jaz mislim, da ni nič hudega, ker če bi jo bolelo, bi bil en prav hud user posted image  . Zdaj sem pa v dvomih.

Sporoči nam, kako je bilo in kako je zdaj s Tinkaro. Pa čimprej se pozdravita, pa veliko user posted image  Lara pošilja Tinkari.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 899
11.7.2006 16:07:45   
bobika
Manca že spančka drugo rundo. Prvo sem jo po uri in pol zbudila s sesalcem, ker sem zadela vrata spalnice user posted image . Upam, da se naspi, ker je vmes bila bolj tečna.
Jedla pa je sadno kašico in to iz domačih borovnic in breskev. Borovničke ji niso najbolj šle po grlu. Imajo tiste trde lupinice.

Ovnica 78 od kje pa si?  Koroška?tdi mi smo blizo foto Anke. Z njo pa nisem zadovoljna, ker imamo zelo slabe izkušnje (poročne fotografije, ki jih je fotografirala je zgubilauser posted image ).

Fotografije: nekaj časa smo dali delati pri foto fantasy, je bilo vse ok. Poštnina je bila 500sit. Sedaj pa redno dajemo delati v  big bangu http://www.bigbang.si/?kat=foto-banner. Cena je 24 sit. Prevzameš jih pa v trgovini. Iz njihove strani naložiš program. Zbereš slike, označiš velikost in nekaj ostalih zahtev ter pošlješ. Pošilja dobro uro okoli 200 slik. Pošiljanje je pa odvisno od hitrosti interneta.

Renen in Tinkara pozdravita se hitro!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.