|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali sem starokopiten?
10.7.2006 13:14:48   
dvojcek33
Pozdravljeni!
Danes sem prvič z vami.  Opazil sem, da vas je večina nežnejšega spola .  Rad bi podelil  z vami  svojo težavo... in dobil kakšen nasvet.
Z ženo sva poročena  10 let,  imava dva  otroka , niti ona niti jaz pred najino vezo nisva imela spolnih odnosov z drugimi  in tako je tudi ostalo (upam) do danes.  Zadnje čase ( 6 mesecev ) pa je žena začela izražati, da je firbčna kako bi zgledalo z drugim.  ( šok)  Težko me je prizadelo to, ampak ji tega nikakor ne morem povedati.  Tudi mene je spraševala ali me kej firbec matra, odgovoril sem ji , da se mi zdi da nisva še pri nama izkoristila vseh potencijalov. Naj povem , da zadnje čase se morava vse večkrat pogovarjati o tem in me zelo boli, čeprav probam obrniti vse skupaj na štos.  Med pogovori je povedala , da bi vsak enkrat probala in si potem povedala, kako je bilo a mi je  misel na kaj takega gnusna.  Zelo ljubim svojo ženo, sex imava fantastičen , kadar ga imava, vedno sem jaz tisti ki da povod in pravi, da je to prevečkrat, mislim da 2-3 na teden pa ni prevečkrat.
 Že sama misel, da bi kdaj šla z drugim me ubija.  Vprašal sem jo ali ima koga v mislih, pa mi je rekla, da ne... da samo želi  preveriti moje stališče v primeru , da bo kdaj prilika. Sama mi zatrjuje, da je to le misel a imam vseeno občutek, da si to želi in kot pravijo radovednost je ubila mačko.  Povedal sem ji, da je to zame nesprejemljivo in če ljubiš partnerja ga moraš spoštovati in mu biti zvest ter mu biti predan.  kaj vi mislite?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 13:24:10   
cukerček
Najprej DOBRODOŠEL med nami, pravimi čvekami.

Meni se ne zdiš staromoden ampak se mi zdi prav lepo da tako razmišljaš. Marsikateri mož, bi ob taki ponudbi oziroma predlogu žene takoj zgrabil za vabo. Mislim, da bi tvoja žena morala o vsem tem razmisliti preden sta se poročila in si ustvarila družino. Povej ji da te že misel na to, da bi si jo delil z drugim, pa čeprav samo enkrat ubija in da ne bi prenesel vse bolečine ki bi ti jo s tem zadala.
Ne vem kaj ti naj drugega svetujem, kot to da se drži in se pogovorita. Upam da bota pozitivno rešla svoj problem in da ne bo na koncu nobeden od vaju prizatet še bolj, kot je že sedaj.

_____________________________

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 13:29:07   
anitaz
NISI staromoden!!!! Res, pohvalno, da tako razmišljaš in da si zvest svoji ženi. In ona tudi tebi...Samo, če razmišlja in se pogoavarja s tabo o tem, kako je še z drugimi user posted image user posted image ...ma ne vem...nej proba, če ji je to tako pomembno, samo jaz je ne bi gledala niti sekunde več....


(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 13:29:30   
*Karmen*
Iz tvojega nicka sem razbrala, da si po horoskopu verjetno dvojček. Sicer na to ne dam veliko ampak imam pa doma ravno toliko starega dvojčka. Če ti čisto direktno povem, če bi gledala vaju: ja, dvojčki ste obupno konzervativni! Bog ne daj, da bi moj oblekel kavbojke bež barve ali kakšno majico, ki ni modra ali zelena... Kaj rdečega tudi videt ne more. Kapri hlač ne bi oblekel niti mrtev... Ni staromodno oblečen, nosi moderno krojena oblačila, le nobenega izstopanja ne mara. Ja, in tudi glede zakonskih zvez ali partnerstva ste konzervativni. Kar je pa meni blazno všeč user posted image !!! Ker sem tu tudi jaz blazno staromodna. Jaz partnerja ne bi za nič na svetu delila še s kakšno drugo. Če bi imel to željo, naj mi pove pa se bova razšla in naj potem brez strahu, skrivanja in samoobtoževanja nabriše katero hoče. Še lepše pri dvojčkih pa je, da pri sexu vsa konzervativnost ponikne kdove kam user posted image !!!

Mnenja o tvojem problemu torej nimam. Sem ti pa napisala kako bi jaz reagirala v takem primeru. Ne spuščaj se in ne dopuščaj stvari, ki te bodo prizadele. Zakaj bi trpel nekaj, zaradi česar se ti bo srce trgalo? Če hoče naj ima samo tebe. Če ji to ni všeč naj te pa pusti in potem poskuša na večih koncih hkrati. Verjamem pa, da ti je vse padlo dol že, ko je to samo omenila. Nikoli več ne boš čisto zaupal v to, da je čisto tvoja, a ne? Pogovorita se. LP in upam, da bosta zadevo rešila uspešno. K.

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 13:36:14   
Babaloo
Nisi starokopiten, samo zvest, kar ni nič narobe, ampak prej pohvalno.
Kaj pa če je ženi malo dolgčas. A sta zadnje čase preizkusila kaj novega? Kak nov položaj, malo drugačne romantike.
Mogoče jo bo pa kaka sprememba spet razvnela.

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 13:38:14   
BLAŽIKA
Sploh nisi staromoden. Žena bi lahko bila ponosna nate da se temu upiraš ker marsikateri moški bi to priliko takoj izrabil.

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 13:40:22   
Anonimen
A ni Tjazy tut dvojček? user posted image

Čaki da Tipka pride na to temo, boš imel brezplačno svetovanje user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 13:43:13   
MarijaPo
Hmm.. Moj odgovor bo drugacen od ostalih.

Ce izhajam iz tega, da tvojo zeno res samo zanima kako bi bilo s kom drugim in nima za bregom kaj drugega, potem v tem ne vidim nic slabega. Tudi mene bi na njenem mestu zanimalo kako je.
Nikar tega ne jemlji kot grajo seksa s tabo, verjetno ji je s tabo zelo vsec, ker bi v nasprotnem primeru ratala zavrta, ali pa bi si nasla ljubimca in ti tega nikakor ne bi na noben nacin omenjala.
Ne bodi jezen, ce s tabo deli tudi to zeljo in nikar tega ne obrni proti sebi.

Morda bi morali probati v 4 (torej seks s se enim parom), pa bi bila volk sit in koza cela.


(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 13:46:33   
Rok_LM
Drži se svjega stališča. Če ti ni do tega ti pač ni.

Domišljija in kake nore ideje znajo res popestriti stvar, vendar le dokler sta oba za to, ko pa nekoga siliš v nekaj kar drugemu ni všeč pa je to že egoizem. 


(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 14:13:50   
dvojcek33
Kaj pa če je ženi malo dolgčas. A sta zadnje čase preizkusila kaj novega? Kak nov položaj, malo drugačne romantike.
Mogoče jo bo pa kaka sprememba spet razvnela.


Moram povedat, da se mi zdi da ji ni dolgčas, ker se stalno kaj novega spomnim, kar jo obnori in je takrat ko seksava čist divja, tako da  ne vem iz kje izhaja ta njena misel, da bi z drugim...

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 14:37:40   
1304
Pozdravljen,
me veseli, da še obstajajo takšni moški. Jaz imam enega takšnega doma, sicer ni dvojček, je pa zelo proti skokom čez plot. Tudi jaz sem takšnega mnenja in najino pravilo je: Gledava lahko, jedla bova pa doma!



(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 15:12:31   
Anonimen
Nisi starokopiten, tak pač si. Eni so za svoboden zakon, eni pač ne. Je pa zoprno, če se skupaj najdeta predstavnik prvega in drugega, to pa res. Ne vem, kaj bi ti bilo bolje. Da ne bi nič povedala, pa kar poizkusila? Mogoče bi bilo res bolje, ja. Saj toliko te mora pa že poznati, da je vedela, kako boš reagiral. Mogoče je pa prepoštena, da bi bila tiho. Če je pa to, pa itak ne bo mogla tega narediti, ker sedaj ve, da bi te preveč prizadela.

(odgovor članu 1304)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 19:57:11   
Anonimen
Dobro jutro, dvojček. user posted image  Ja, zame je ob takšni uri jutro... user posted image
Dal si mi za misliti... Kot ženska se seveda poskušam postaviti v kožo tvoje žene... Sploh pa, ker so besede prišle iz njene glave in iz njenih ust...
Ti si bil torej do sedaj prvi in edini spolni partner v njenem življenju. Pojma nimam, kje in kdaj sem to prebrala (ampak je pa že nekaj časa od tega), ampak pisalo je, da ljudje nismo ustvarjeni za monogamijo. Da je monogamija nekaj, kar je Bogisgavedi kdo, postavil kakor edino sprejemljivo družbeno normo v našem načinu življenja. V "civiliziranem" svetu. Moram reči, da se v osnovi s to izjavo kar strinjam. Kajti niti pod razno ni nujno, da se dva človeka, ki se odločita za skupno življenje (beri: v dobrem in slabem, do smrti = poroka), tudi ujameta v spolnosti. Sploh pa, če je pred poroko nista preizkusila. Pa tudi, če sta jo - ljudje se z leti spreminjamo. Kar nam je bilo npr. všeč pred 10-imi leti, še ni nujno, da nam bo vedno ali pa, da nam je tudi sedaj. S tega stališča tvojo ženo razumem.
Spolnost, predvsem pa pornografija, je postala v današnjih časih popolnoma skomercializirana. Nikjer ni več govora o monogamiji (na spolnem področju), nikjer o kakšni duhovni ljubezni ali o romantiki. Vse je usmerjeno samo še v potešitev telesnih potreb. Če sklepam po filmih, pa naj bi bilo celo tako, da po eni strani ženske nikoli nimamo dovolj (seksa, seveda), kar posledično pomeni, da potrebujemo več spolnih partnerjev. Zaradi matere narave, ki je poskrbela za to, da "vaš organček" ne more stati v nedogled, pa naj bi ženske potrebovale več partnerjev celo istočasno, saj naš užitek lahko traja dlje kakor vaš. In ta slika je tako predstavljena v medijih, da nekatere ženske res padejo pod ta vpliv in to začnejo verjeti, čeprav s tem nimajo nobenih lastnih izkušenj. Istočasno jim je nerodno kaj takega "preveriti" pri ljudeh, s katerimi so v stiku (nimajo poguma, da bi vprašale, če drugi tudi to počnejo, ker se kaj takega pač "ne spodobi"), po drugi strani pa so spet prepričane, da se pa kaj takega dogaja pri vseh, le da o tem ne govorijo (ker se spet "ne spodobi"). Na koncu že mislijo, da so one edine, ki so za takšne "strašanske užitke" prikrajšane.
To potem vodi do tega, da najprej pomislijo, kako bi bilo z drugim. Misel sama ni niti najmanj napačna. Niti pokvarjena niti žaljiva do trenutnega partnerja. Otroci in poroka sploh nimajo nič pri tem. Jaz bi lagala, če bi rekla, da nisem nikoli pomislila na kaj takega. Sem, seveda sem. Tudi jaz sem samo človek. Ampak sem pa med tistimi ženskami, ki v svojem življenju niso imele samo enega (spolnega) partnerja. Tako, da primerjavo lahko naredim, če si jo že želim. Lahko preverim razlike, prednosti in slabosti. In lahko se odločam, seveda.
Sem mnenja, da ženska, ki je zadovolj(e)na doma, ne bo iskala zadovoljitve drugje. Za moške seveda velja enako. Obstajajo izjeme, ki pa samo potrjujejo pravilo. Torej - če si prepričan, da je tvoja žena zadovoljna s tabo, potem mislim, da se ti ni treba bati, da bi šla še k drugemu. Je pa popolnoma možno, da bi bila njena želja po tem, kako bi pa bilo z drugim, večja od zadovoljstva s tabo. Tukaj bi pa znal nastati problem. Zate, ki tega ne sprejemaš, in zanjo. Zanjo zato, ker ve, da se ti ne strinjaš, a se svoji želji ne bi znala in zmogla upreti, in zato, ker bi to prineslo posledice, ki si jih verjetno ne želi. Želi si samo izpolniti svojo željo, vendar želi pred tem tvojo odobritev. Kar pomeni, da ne želi razveze zaradi prevare ali kaj podobnega. Hoče samo novo izkušnjo.
Si se sposoben sprijazniti z željo svoje žene? S tem ne mislim, ali si sposoben dovoliti ji kaj takega. Če ima ona tak namen, bo konec koncev to storila brez tvojega odobravanja. Najverjetneje tudi brez tvoje vednosti in s tem, da se bo ona sprijaznila s posledicami. Zavedala se bo, da lahko zaradi enega samega seksa brez čustev izgubi moža. Prepovedan sadež je najslajši in dalj, ko bo to željo zadrževala v sebi, bolj se ji bo zdela vredna vsake cene. Mislim samo - ali lahko dojameš in razumeš, da si tvoja žena to želi in zakaj si to želi? Če lahko, potem boš naredil vse, kar sploh lahko.
Ne, starokopiten pa nisi. Kvečjemu konzervativen. Kar ti v osnovi dam prav. Tudi sama sem taka, vsaj na tem področju. Če sem z enim moškim, sem z enim in to na vseh življenjskih področjih, s seksom vred. Če bi me na tem moškem začelo nekaj tako zelo motiti, da bi bila prepričana, da svojega življenja ne morem več deliti z njim, potem bi preprosto stopila do njega, mu povedala, kaj me moti, mu pojasnila, da sem prepričana, da se to  ne bo spremenilo in da je najbolje, da se razideva. Verjetno bi mu dala še eno možnost, ja, ampak tretje pa nikoli.
Kaj ti torej preostane? Če bi bila jaz ti... S svojo ženo se usedi h kakšnem kofetu in ji povej svoje mnenje. Da lahko razumeš njeno zanimanje po "organih" drugih moških, ne bi pa mogel iti preko tega, da ona ta "organ" preizkusi. Povej ji, da bi bil to razlog za razpad vajinega zakona in s tem seveda tudi družine. Povej ji, da ni nobene razlike v tem, ali ti ona sama pove, da je to naredila ali pa, da ti izveš od drugje. Kajti izve se vedno. Slej ko prej. Povej ji, da tvojega odobravanja ne bo dobila s tem, da ti ponuja enako možnost, torej to, da tudi ti "preizkusiš" drugo žensko. Da boš to naredil samo, ko in če bo to tebe zanimalo, ne pa kot nekakšno "kontra uslugo".
Potem pa naj gospa žena sama razmisli o tem, kaj bo naredila, če sploh bo kaj.
Če pa si ti pripravljen preizkusiti nekaj novega in s tem istočasno ugoditi tudi želji svoje žene (le, da mora biti tvoj firbec pomembnejši od usluge njej), potem pa Swinger klub res ni slaba varianta. Le, da ni poceni... user posted image

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 21:32:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 21:34:08   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Jaz sem pristaš tega, da se je treba v mladosti "znoret" in ko si pripravljen (eni prej, drugi kasneje), ustvarit družino.
Ne verjamem v ljubezen na prvi pogled, še manj pa v prvo ljubezen.

Kaj zdaj?
Nimam pojma.user posted image

Če tvoja žena po vseh teh letih ugotovi, da ji nekaj manjka, jo razumem.
Razumem pa tudi tebe, ki si zadovoljen oz. izpolpolnjen z njo in pač (še vedno) nimaš želje po drugih puncah.

Težka situacija in z moje strani žal nobenega pametnega predloga za rešitev problema.   


To je tudi moje mnenje.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 21:42:34   
Anonimen
Zelo ljubim svojo ženo, sex imava fantastičen , kadar ga imava, vedno sem jaz tisti ki da povod in pravi, da je to prevečkrat, mislim da 2-3 na teden pa ni prevečkrat.


Ha, najbrž imaš samo ti fantastičen seks ona malo manj.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 22:49:36   
nina6
Še zdaleč nisi staromoden. Sem do zdaj mislila, da zvestih moških ni več. Če ji boš lahko kdaj to oprostil in pozabil, naj poskusi. bo mogoče videla, da je doma najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 22:53:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina6)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 22:55:26   
arabela*
Pravijo da lahko tudi v mislih varaš.Kaj bi pomenilo,če bi ona šla seksat z drugim,brez čustev,brez ljubezni.Popolnoma nič.Ampak to,da ima pa ona željo po tem,to pa nekaj pomeni.Ker če ti res do nekoga zlo čutiš,niti v sanjah ne pomisliš kako bi bil z drugim.Tako da verjemi mi,tukaj bo potreben temeljit pogovor o vajinem oz. njenem odnosu.Mogoče sem malo grdo to napisala,ampak verjemi da je tako.Poglej ji v oči,tam se vsa resnica skrivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 23:15:31   
ZARA
Se mi zdi lepo, da ti je zaupala svoje želje prej, kot pa da bi šla z drugim...Pomoje ima tvoja žena vso pravico do fantaziranja, al pa se bosta mogla spravt k kakšnemu threesomu...kruto, ja vem...mene bi kap...

lp

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ali sem starokopiten?
10.7.2006 23:51:00   
Rožica I
Blazen starokopitnež in tvoja partnerka blazno ne!
Verjetno je situacija v vsakdanjem življenju ravno obratna, glede na spol. Večina žensk seksamo z dušo, moški ne. Praviloma je ženskam ljubljena oseba nezamenljivo spolno privlačna, moškim zmeraj nova (vsaj njena podoba)...
Dejstvo je, da v osnovi nismo monogamni, le družbeno naravnani smo tako. Mogoče bi si lahko v nasprotnem primeru dali duška brez predsodkov, ampak ne le eden izmed partnerjev; to željo bi morala oba enako močno čutiti. Mene bi taka bolečina verjetno bolela do kosti; to,da nekdo, s katerim sem v emotivni in seksualni "navezi", čuti željo po nekom drugem! 
Menim, če si nekdo v srečni  zadovoljujoči zvezi, želi seksa z nekom drugim (medtem pa se ji/ mu 2-3x na teden zdi preveč?!), imata oba polne oči peska user posted image . Vprašanje pa je, kdo od vaju ga bo prvi začel odstranjevati?!    Brez zamere, Rožica  

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ali sem starokopiten?
11.7.2006 0:30:09   
Misek
Kaj mislim.... mislim, da bi  moral zaupati svoji zeni. zaupati ji, ko rece, da je to samo misel in biti vesel, da je teb izbrala za pogovor o najbolj skritih in intimnih mislih - spolnih fantazijah. Mogoce ji je samo do izzivetja spolne fantazije s teboj v neki igri vlog ...
Sicer... fantasticen seks, za katerega vedno ti das pobudo in za katerega meni, da je 2-3 krat na teden prevec, je verjetno fantasticen samo za tebe. Tvoje je ali bos pestoval svojo bolecino, gnus in prizadetost, ali bos probal ponuditi ji to, kar potrebuje skozi drugacen pristop. In vse to se ne pomeni, da te ne ljubi. Povedala ti je verjetno prav zato, ker te ljubi.
Vsekakor pa vsaka zenska (pa tudi moski) ima spolne fantazije, ki jih nima ni pod razno namen izpolniti. So to kar so - fantazije, ki v doloceni meri lahko popestrijo spolno zivljenje partnerjev.

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ali sem starokopiten?
11.7.2006 6:35:58   
Teni_
Če mene vprašaš, bi verjetno enako razmišljala kot ti. Za mene to ni to. Ali imaš nekoga, ali ga nimaš. Če imaš namen bit z drugimi, pol ne more imet zveze, pa naj bo ta sex za eno noč, ali ljubimec za dalj časa. Nikoli več ne bi mogla več pozabit tega, da je npr. moj šel z drugo, pa naj bo to iz radovednosti ali iz kakršnih koli drugih razlogov. Takšna pač sem in se ne premaknem za milimeter.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ali sem starokopiten?
11.7.2006 6:46:40   
LARIKA
Če bi bili vsi partnerji takšni kot si ti, bi bilo veliko lepše. Govorim za oba spola.
In Ne nisi staromoden. Meni se to res dopade,da si tak kakršen si. Da spoštuješ svojo ženo, jo ljubiš,... Vendar ji moraš povedati, kako se ti ob vsem tem počutiš. Ker če ne bo vedela, potem bo še kar naprej tišala s takšnimi vprašanji in namigovanji. To morata razčistiti.
Pa srečno! user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ali sem starokopiten?
11.7.2006 7:33:42   
Anonimen
Jaz pa ti lahko povem, da ko sem jaz imela prvega fanta in bila v njega zelo zaljubljena, sem po nekaj letih tudi pomislila "pa ne da bo to moj edini katerega bom probala v sexu". No razšla sva se, za kar sem dolgo časa rabila da sem prebolela na koncu pa čez čas ugotovila da je to bilo edino prav. Potem sem jih menjala kar nekaj, da sem videla razliko, in sedaj lahko rečem da sem srečna imam družino in na to ne pomislim več.
Poznam pa dve prijateljici, ki imata enako situacijo - obe sta se poročili s prvim, ki sta ga srečali in ravno onokrat sem jo vprašala, če si ni "zaželela probat nobenega drugega"; odgovor je bil od odbeh - da sta probale samo za to njun partner ne ve.
Tako pa ne mislit sedaj, ni nujno da bo tvoja žena to storila da ne boš vedel.
Me pa zelo veseli, da si takega mnenja.

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?