|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali sem starokopiten?
10.8.2006 20:39:08   
Marogica
Bejbika, tvoj način razmišljanja mi je všeč in če sem odkrita, je tako realen in življenski, da je kaj. Seveda ne za vsakega, za večino parov, ki imajo podobno življensko zgodbo, pa je to skoraj vzorčno razmišljanje. Poznam kar nekaj parov, ki so skupaj od 16, 17. leta(beri prva resna ljubezen) in moram ti priznati, da noben od teh parov ni "čist". Torej je vsaj en varal in seveda naskrivaj, kar pri tebi ni tako in je res pohvale vredno. Pohvale vredno v tem smislu, da si se o tvoji želji pogovorila z možem. To pomeni, da ga imaš zelo rada, da ga spoštuješ in da ga nimaš namena zapustiti, saj drugače bi to naredila na skrivaj.

Kaj hočem povedati? Mislim, da je premalo, da ti nekdo govori, kakšen okus ima vanilijev sladoled. Vsak ga hoče sprobat, pa čeprav mu le-ta ne bo všeč, ali pa mu bo celo bolj, kot čokoladni. In to je dejstvo. Moje mnenje je, da obstaja samo 1%  parov, ki so skupaj iz rane mladosti, 15, 20 ačo cečo več let in niso nikoli prevarali partnerja, si tega ne želijo, se še vedno spoštujejo in so ob vseh teh dejavnikih še celo srečni. Ja, 1 % vseh teh, ki združujejo VSE zgoraj napisano. Vseh ostalih 99% NE izpolnjuje vsaj enega izmed faktorjev. TO seveda ni nič slabega, je samo realna slika, kako človek funkcionira.

Dodala bi še samo to oz. na nekaj bi te opozorila v tvojem razmišljanju. Kot si napisala, nimaš namena razdreti vaše družinske idile s tem, da bi "sprobala" drugega moškega. Jaz ti to popolnoma verjamem, vendar se boj pasti, ki se imenuje čustvo. Ženske smo po naravi bolj čustvene in tudi sexamo redkeje, kar tako. Ker sama nimaš izkušenj na tem področju, se lahko vse skupaj dosti bolj zaplete, ko se prikrito priplazijo čustva, brez da bi človek to opazil. Mogoče tudi ne takoj, vendar ta opcija enostavno obstoji. Tudi to je dejstvo. Največji problem pa je, da se seveda tudi ne moremo imeti pod kontrolo. Kajti garancije nimaš, kakor je nima nobeden izmed nas. Celo jaz si ne bi upala tega nikoli trditi, pa sem sprobala kar nekaj sladolednih okusov v življenju in to s čustvi ali brez.Takrat pa lahko nastane problem.

Upam, da se pri tebi motim. Vama obema ša želim, da vajin "problem" razčistita tako, da bosta oba karseda zadovoljna in srečna tudi naprej. Vse lepo....

(odgovor članu bejbika32)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Ali sem starokopiten?
10.8.2006 21:45:13   
soncicaT
Kaj pa vem, kaj tvoja žena misli.user posted image

Jaz bom rekla takole: A je vajina veza res tako 100% ok...ali ima žena tebe tudi tako rada kot ti njo?

A je res vse ok?

Malo premisli in se pogovori z ženo.

Ker menim, če resnično ljubiš partnerj (dobiš vse pri njem), nekak nimaš potrebe po sanjarjenju o nekom drugem...

Naj ti žena iskreno pove, zakaj ima take misli in želje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Ali sem starokopiten?
10.8.2006 21:57:02   
Magi*
čisto razumem o čem pišeš. po mojem pri tebi ne gre samo za eksperimentiranje v spolnosti, ampak potrebuješ ptorditve in razumevanja na vseh aspektih svojega življenja (služba...). nekako si nisi vzela časa, da bi pošteno odrasla. vedno si živela za druge, zdaj pa bi rada malo razširila svoja krila in se nadihala svežega zraka.

začela sta v redu in še naprej se morata tako pogovarjati. tudi tvoj mož bo (upam) sčasoma razumel, da potrebuješ nove izzive v službi in družbi, ker ti bo to dalo nove energije. mogoče ti bo to dalo toliko samozavesti, da bosta skupaj čisto na novo odkrila vajino ljubezen.

jaz vsaj zase vem, da sem tak človek, ki mora biti aktiven na veliko področjih, da lahko normalno funkcioniram. če me partner pri tem ne bi spodbujal, ampak bi mi še celo kaj očital, bi ubil vso samozavest v meni in potem bi morda iskala samopotrditev na kakih drugih področjihuser posted image  govorim pa iz lastnih izkušenj. sem bila v takem odnosu in mene je utesnjeval, čeprav me je fant imel neskončno rad, samo tega mi ni znal pokazati na meni "prijazen" način.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu bejbika32)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Ali sem starokopiten?
10.8.2006 22:11:16   
mamči
Hmmm, po svoje te razumem bejbika. Pa vseeno - kako si odgovoriš na vprašanje, kaj bo drugače, kaj se bo zgodilo ,spremenilo, če se zavestno spustiš v varanje ? Kaj pričakuješ od tega ?
Pravzaprav tvoj namen prevarati moža ni samo igra - al pa rečima, da je peklenska igra.

Čisto tako - sama nimam v resnici nobenih izkušenj z varanjem - nisem nikoli varala, niti bila prevarana (vsaj ne, da bi vedela ). Ampak mislim da izkušnje (britke) mnogih povedo dovolj.

Dejstvo je, da se tvoj mož ne strinja in da ga bo tvoje morebitno varanje spremljalo še dolgo, dolgo in bo zarad tega trpel, mogoče te bo nehote zaničeval....hja ne vem no.
Kaj pa misliš, da se bo zgodilo ? Nekaj enkratnega, neponovljivega in hkrati neobvezujočega in kao brez čustev in ljubezni, pa vseeno tako pompozno, da se splača vse kar imaš  zavreči (in imaš veeeliko, ker te tvoj mož ljubi ) user posted image .

Jaz mislim, glede na to kakšen odnos imata s tvojim možem, da bi bila nad takim instant sex-om še  kako razočarana, ker tisto kar se tebi zdaj zdi sanjsko doživetje, ti verjetno že nekaj let doživljaš v svoji postelji vse ostalo so odtenki nečesa...

Ja kaj vem, svetovala bi ti lahko :
- popestritev sexa z možem- kakorkoli že, brez tretje osebe, pa pač počakaš, da te želja po skoku čez plot  mine.
- prepričaj še moža v tovrstna doživetja
- kr tako živi in čakaj, da te mine želja po prevari....

Če pa vse to nič ne pomaga, pa bi rekla  tako . najdi  vsaj nekoga, ki se ti bo zdel vsaj malo poseben in simpatičen, ker to čisto tako brez čustev ne vem, kako lahko špila . Po mojem je tud pametno, da v bodoče tvojega ne "obremenjuješ po nepotrebnem", zdaj si mu pregnala sum v srce in po moje ga to kr fajn boli, v bistvu pa se ni nič zgodilo.
Ne vem, če bi moj partner (si ne zman predstavljat, pa nikol ne veš ) izražal tako močno željo, po skoku čez plot, pa ga nikakor ne bi minilo in bi samo o tem sanjaril si bi jaz najmanj na svetu želela vedet točen kraj in datum pa še ime osebe s katero me bo prevaral. Kaj ti hočem s tem povedat ? Da mogoče boljše, da to izpelješ s čim manj rom pom poma in   tud tvojemu tega dogodka ne omenjaš.

Kakorkoli že se bosta odločila, upam da bo prav za oba (če je to sploh možno ). V bistvu pa ti želim, da se nekega jutra zbudiš in se ti tvoja želja po prevari zdi le odaljena misel, tvoje roke pa objamejo tvojo resnično srečo in ljubezen - tvojega moža !

Srečno!

(odgovor članu bejbika32)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Ali sem starokopiten?
10.8.2006 22:34:18   
Naja31
Tu se ja pa res napletla huda debata user posted image
Jaz bi rekla najprej svaka čast obema, da sta sposobna tako odprte komunikacije.
Jaz v tak "odprt" odnos ne verjamem. Zame je zvestoba (telesna in čustvena) sveta stvar. Če tega ni, pa tudi če se prevara zgodi samo 1x, je konec vsega. Ne glede na vso skupno zgodovino.
Tega, da bi želela poskusti še z nekom, ob tem pa še naprej biti v "dobrem odnosu" z možem, si jaz ne morem predstavljati. Ljubim
mojega moža in sem mu zvesta, ne želim si seksa z drugimi.  Mogoče bo kdo rekel, da sem konzervativna, pa sem.
To da imaš nekoga tako rad da ti je najpomembnejša njegova sreča in da mu dovoliš da se "daje dol" okrog, zato da bo srečen, je pa zame kozlarija. Pa sem lahko zato največji egoist na svetu.  

Moj mož že od začetka ve, da mi zvestoba veliko pomeni. Ok, zdaj ne morem 100% trditi, da mi je zvest, ker pač tega nikoli ne moreš vedeti, ampak mu zaupam, dokler se ne bo pokazalo, da tega zaupanje ni vreden. Jaz sicer upam, da se to ne bo zgodilo. Če kdaj izvem za nezvestobo, on dobro ve, da je edino kar bo od mene dobil "brca v rit". Ma, kakšen občutek sreče, lepo vas prosim.

Ampak to je samo moje mnenje.
Če sta vidva oba za,ampak res oba 100% za prepričana, da potem ne bo nobene zamere, potem GO FOR IT. Jaz ne bi mogla. In tega tudi ne bi dovolila.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   [Brisano sporočilo]
10.8.2006 22:35:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Ali sem starokopiten?
11.8.2006 10:34:36   
Anonimen
jaz vidim tukaj samo dve možnosti:

1. v seksu uživaš le ti, ona pa ne

ali

2. v mislih že ima nekoga drugega

rešitev? nimam pojma, najbrž doooolg odkrit pogovor


(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Ali sem starokopiten?
30.8.2006 12:16:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: superca

Lahko ti povem, da  sem sama bila v podobni situaciji kot ti , da sem si zaželela malo popestritve pa sem se hudo opekla, ko sem to probala. 


Ja v taksnem primeru se clovek lahko opece.. ker to naredi na skrivaj in zato pride do slabe vesti. logicno..

Tale primer pa ni isti.. ker je bejbika to povedala dvojcku in meni res ni jasno kaj user posted image  je v vsem tem spornega?! user posted image

Zdja sem prebral bejbiko in res ne vem.. v cem bi lahko bil za dvojcka problem? Namesto da bi bil vesel.. razlogov imas vec kot dovolj..  si zaskrbljen!?

A lahko mogoce pojasnis, kaj te pri vsem tem tako skrbi? .. ker res ne razumem..

(odgovor članu superca)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Ali sem starokopiten?
30.8.2006 12:20:36   
Anonimen
Evo tu sem te čakala Tyaziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Ali sem starokopiten?
30.8.2006 14:16:20   
Anonimen
 
OO hellov nivess.. Kak s'kej?  lepo da si me docakal.. "tu" user posted image user posted image  Kaj pa zdej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Ali sem starokopiten?
30.8.2006 15:09:21   
dvojcek33
A lahko mogoce pojasnis, kaj te pri vsem tem tako skrbi? .. ker res ne razumem..



Mogoče sem pa jaz čuden nevem , ampak se mi zdi, da se taka stvar lahko hiter kaj zakomplicira, ... 1.recimo da gre in proba še z enim, pa začne potem gojit kakšna čustva do te osebe ali pa da se celo zaljubi in kaj potem ? 2. gre in ji je full všeč in ker je že enkrat probala zakaj ne bi dvakrat... pa nastane problem, potem ji pa mogoče doma ne bo več do tega. Zakaj bi sploh probala in s tem povzročala morebitne težave. Kot si ti napisal v enem od svojih postov, da bi bilo veličastno od mene da bi ji to dovolil, lahko bi rekli pa obratno da bi bilo od nje veličastno da tega nebi storila. Še zmeraj sem mnenja da če sta partnerja v odnosu sta z dušo in telesom. Res pa je tudi , da sem zadnje čase bolj odprt in mi je v veselje se o tem pogovarjat, mogoče čez čas tudi spremenim mnenje ne vem , bo moral še mal vode pretečt in doma vse 100% klapat pol bomo pa videl.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Ali sem starokopiten?
30.8.2006 15:31:02   
Anonimen
1.  Ocitno tudi do tebe goji custva.. ker v nasprotnem primeru ti tega sploh ne bi povedala, ampak bi preprosto naredila.. in vse bi bilo v redu, a ne?
Ves kako si ji lahko hvalezen, da ti je to vse povedala? Sploh se ne zavedas a ne? Ker cist simpli, bi to ona storila in tebi se se sanjalo ne bi.. Zame bi to bilo dovolj veliko zagotovilo, da ji ni cist vseeno do mene.. Lahko pa hkrati tudi malo testiras to, da ni nujno, da je v zivlejnju vedno vse varno in zagotovo in zavarovano in planirano.. Vcasih je fajn tudi kaj tvegati.. za kar pa potrebujes pogum..

2. Ce gre in proba.. in ji je fajn.. pa proba se enkrat.. Ja nic tko zlo hudega ne bi to bilo.. Zato pa ti predlagam, da si izberi varianto, par par.. ce je ona za to.. in bos vsaj vedel kaj se dogaja.. ker bos prisoten..
Pravis, da se potem lahko zakomplicira.. Zakompliciralo se je ze.. ker ti tolk kompliciras.. in ce ji bo nekoc tega tvojga kompliciranja dost.. bo rekla.. ok.. pol pa ne bom.. in sla za tvojim hrbtom.. zato ti pravim.. sprejmi ponujeno.. ker po njenem pisanju sodec, se mi zdi, da druge moznosti tako nimas.. razen da neuravnoveseno zacnes tulit in vse zavrzes.. in se locis.. zaradi teksnih malenkosti.

Zakaj bi sploh probala? Preprosto zato, ker hoce probat..
Biti z nekom z duso in telesom.. Tole frazo si zdaj izbral za izgovor.. da si izognes tveganju, morebitni bolecini, morebitnim zapletom.. strahu.. Ce si z njo z duso in telesom.. potem bos vse naredil, da bo srecna.. in kot vidis.. na tak nacin ne bo srecna..
Ce bi ti.. rekel.. ok.. pa probi.. brez posebnih polemik.. bi mogoce izgubila to zeljo.. takole.. pa je nemogoce, da zelja izpuhti.. kvecjemu se lahko poveca..

Ja.. mogoce bi bilo od nje velicsno, da to ne bi storila.. ampak ta velicasnost se pri njej ne bo zgodila, predno se ne bo zgodila pri tebi.. Ampak ne smes goljufati.. ampak ji moras resnicno privosciti to izkusnjo.. in morda jo potem mine.. ampak tudi ce je ne bi minilo, bi bilo vse v redu.. ker ti bi sebe resil posedovalnosti in bi ti bilo v obeh primerih enako prav..

Vcasih je slabo, ce gre kdo z drugim.. ampak ce se enkrat preberes njeno pisanje.. potem ne mores biti vec v dilemi.. To bi bilo definitivno najboljse, kar se vama bi lahko zgodilo..


Sem te pa prosil ce mi lahko pojasnis, kaj te pri tem moti? Se zdaj ne vem tega?

Moti te da bi sla z drugim.. OK.. Ampak.. kaj konkretno te tukaj moti? Katero prepricanej v tebi ti pravi ,da je to narobe? Kdo ti je rekel ,da je to narobe? Zakaj mislis, da je to merilo njene ljubezni? Tocno povej.. kaj ti pri tem ni prav, ce gre z drugim..??

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Ali sem starokopiten?
30.8.2006 15:33:24   
lory05
Glede na to, da si nov med nami, najprej en lep pozdrav. In ne obupat nad nami.

Nisi starokopiten, mislim da si eden redkih normalnih moških (za moje razmere normalnih, da ne bo pomote).
Mislim, da bi si marskikatera takega moža kot si ti, lahko samo želela.

Je pa po eni strani tudi res, kar pravi tvoja žena. Če še nikoli nista bila z drugimi, verjamem, da jo zanima, kako bi bilo, če bi bilo.........Ampak sama zgolj iz radovednosti nikoli ne bi prevarala partnerja, pravzaprava ne vem, kaj bi se moralo zgoditi, da bi ga.

Mogoče tudi njo samo zanima in nima namena tega naredit, se mi zdi pa lepo od nje (čeprav tebe boli) da ti toliko zaupa, da se o tem s tabo pogovarja.
Lahko bi bila tiho, pa mogoče tudi varala, pa ti ne bi vedel. Zato mislim, da o tem samo razpravlja, saj veš, da smo ženske nagnjene k razpravljanju?

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Ali sem starokopiten?
31.8.2006 11:16:41   
dvojcek33
No tjazy evo me, danes ti bom odpisal , ker včeri nisem bil glih pr volji.
 No zadeva je taka odkar sem naletel na RR forum sem se z vašo pomočjo rešil 90% stvari , ki so nama z ženo bremenile življenje in se počutim, kot da bi se rešil nekih okovov ki so me držali 10 let. Že od nekdaj sem vedel, da bo prišel čas ko bo enga od naju ferbec zamatral, kako bi bilo z drugimi, ampak sem vedno mislil da bom ta problem imel jaz. No pa sem dobil presenečenje, ampak moram pa priznat, da že kar uživam ko se o tem pogovarjava tako odkrito kot se nisva še nikol. Oba sva bolj sproščena in si vse zaupava, seveda ker se tolk pogovarjava o tem moram priznat , da se so tudi meni pojavile slike v glavi kako bi bilo z drugo. Sama ideja mi postaja vse bolj privlačna res pa je, da mora pri obeh mal vode pretečt da bova oba 100% da bo to čist kul in da ne bo očitkov iz ene ali pa druge strani. No žena je že skor na 100% kar se tiče ,da bi jaz šel z drugo. pri men se pa to še mora zgodit. Vem , da ne bi bilo prav da bi si ona to željo zatrla al pa boh ne dej da bi ji jaz jo zatrl, to ti dam prav. Tudi ne mislim čakat v nedogled, da ji pridem nasproti. Naj povem še to , da odkar sva skupaj se nisem družil z drugimi ženskami ali pa da bi jih spoznaval . Nikoli nisem dajal kakšnih signalov, ki bi bili nevarni ,do pred kratkim, ko sem en večer sam šel ven in sem se sprostil in še sam ne vem kaj sem eni rekel in me že cel mesec nagovarja pošilja opolzke sms in zdej nimam mira, ne rečem da mi ne paše. Če se to nebi zgodilo bi mogoče bil še kakšen korak bolj nazaj v svojem razmišljanju tko pa je tudi mene zamikalo, saj je punca zelo živahna videt. Sem pa zadnje čase začel  razmišljat in mi je bolj blizu varianta v 3 al pa v paru , kot so mnogi predlagali. Se mi zdi bolj varna zadeva , kot pa če greva vsak zase. To če bi bila prilka bi mi hiter potegnil, da bi bilo to za izkoristit. Moram pa ti tudi povedat da določene tvoje izjave me špiknejo v mozak , ampak ko se ohladim in razmislim vidim da imaš prav. Kar se tiče tvojga vprašanja kaj me moti, a misliš da vem , moti me sploh ne tolk kot sem mislil , bolj imam vsidran nek strah , da bo potem kaj drugače , mogoče slabše , mogoče bo pa vse še boljš kaj pa vem. Riziko je zmeraj prisoten in mislim da moram strahove odmislit. Tudi vem , da če bo žena srečna bom tudi jaz,  moram pa na to gledat ,kot na neko izkušnjo, ki bo naju še bolj zbližala. Zdej sem se pa že preveč razpisal.user posted image   lp

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Ali sem starokopiten?
31.8.2006 11:31:16   
Anonimen
user posted image user posted image

No tole mi je pa ze blizje.. in nimam vec pripomb na tvoj komentar.. Ja ta strah je cist razumljiv.. kar pa ne pomeni, da mora obstajati se naprej.
Strah je vedno zgolj zato, da postajamo pogumnejsi, ko ga premagamo.. in tale strah ni tko zlo tezko premagat.. pravzaprav ga je zelo zabavno premagat..

Tudi jaz bi na tvojem mestu najraje izbral varianto par-par.. ker je nakako najbolj zdrava v taksnem primeru.. in mogoce sploh ne bo potrebe, da bi seksali zamenjano.. ce pa se boste vsi strinjali, da bi, pa tudi ne bo nic narobe..
Samo fajn se je nekaj zmenit.. Da pac prevzameta tveganje.. ki spada tukaj zraven.. in kasneje ce se bosta kdaj kej fajtala.. ali bolje receno, ko se bosta fajtala.. bi bilo zelo slabo, ce bi si kaksne ocitke metala naprej, glede tega..
To je ena taka neprijetnost, ki se v primeru, da ne bi bilo vse tko, kot ste si zamislili.. rada pojavi.. in fajn se je to ze prej zmenit..
Pa ce bosta iskala par.. je nujno, da najdeta taksega, ki to ne pocneta, ker sta en drugega navelicana.. ali ker sta odvisna od seksa..

Me veseli, da si spremenil mnenje..  Srecno! user posted image

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Ali sem starokopiten?
31.8.2006 15:57:45   
Anonimen
Dvojček33, bom napisala v angleščini in se že v naprej opravičujemuser posted image :

"If you love somebody set it free, if it comes back it is yours, if it doesn´t it never was."

Samo toliko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?