|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali sem starokopiten?
11.7.2006 16:58:53   
tinca35
Najboljše bo če se z ženo dobro pogovorita. Pa saj ni nič takega, če si želi vedeti kako je zdrugim moškim. Bodi zadovoljen, da ti je pripravljena povedati in se pogovarjati o tem. Le povej ji odkrito, da ti ni všeč se pogovarjati o tem ter, da ni  sprejemljivo, da bi razmišljala ali poskusla še z enim moškim.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 0:30:47   
tipka
V bistvu so ti tako že vse napisali, jaz sem itak za seks iz ljubezni, ne za telovadbo. Rada bi te samo opozorila na eno stvar, če se zdi ženi, da seksata prevečkrat in ti ne reče ne, potem seksa zato, da ti naredi uslugo. Po moje se zato čuti upravičena do tega, da ti zdaj njej narediš eno uslugo.

Tisti pregovor, da je radovednost ubila mačko, v seksu gotovo drži. Daj, reči ji, naj si ogleda kakšen pornič, homemade, pa bo videla kako to delajo drugi. Lulki so vsi vse en glih na otip, če jo zanima, kako bi bilo z manjšim ali večjim ali ožjim ali debelejšim, pa naj sproba z nadomestki.

Razumljivo, da si prizadet, jaz bi bila zelo. Ne bo pa odveč še enkrat ponoviti:

razčistita kaj je s tistim dva do trikrat na teden, ki je njej preveč.


Meni je dva do trikrat na teden ponavadi preveč, pridejo obdobja, ko bi vsak dan, a po desetih letih bi meni to pomenilo neko navado, prisilo, ne bi mi bilo v veselje, če bi se k seksu spravljala iz občutka dolžnosti in kot da delam usluge. Moj predlog: naj žena od sedaj daje pobudo, ne zameri ji, če ti je lep čas ne bo dala, po moje se mora malo spočiti od te prehude dinamike.

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 8:01:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

A ni Tjazy tut dvojček? user posted image

Čaki da Tipka pride na to temo, boš imel brezplačno svetovanje user posted image


Ja tjazy je tudi dvojcek.. in v asc.. scorpion.. pa neke zadeve mam v 12-jsti bajti.. ce komu to kaj pove..user posted image Meni ne veliko, ker se ne ukvarjam z astrologijo.. cepav, bi rad o tem kaj vec vedel.. Je zlo zanimiva, ce jo obvladas..

Kar pa se tega primera tice.. Ne vem kaj sicer pomeni.. biti staromoden.. zato o tem ne bi..  definitivno pa si zelo egoisticen.. kar nekateri recejo tudi zvest.. kar pa ni isto. Lahko si zvest tudi tako, da nisi zraven egoisticen.. v nasprotnem primeru si samo egoisticen in cisto nic zvest..
IN trenutno si.. veliko egoisticne.. in ne kej hudo zvest, ker ta kao zvestoba izhaja iz tvojega lastninjenja zivega bitja.. iz tvojega posedovanja, egoizma, ponosa.. in navezanosti, kar si zamenjal za ljubezen..

V primeru, da ti njen predlog ne ustreza.. ga lahko v primeru ljubezni do nje.. lahko malce modificiras.. in predlagas, da si namesto tega, da si oba privoscita drugo.. naredita tako, da si samo ona privosci drugega.. in jaz bi na tvojem mestu najraje izbral tako, da bi bili vsi trije skupja, ce bi seveda ona tako zelela.. Tako bi najmanj trpel.. v kolikor bi ze trpel.. ker zdi se mi da malo pa bi le trpel..

Imas tudi moznost, da jo zablokiras.. kar si deloma za storil.. in v tem primeru, bo o tem nehala govoriti in to storila sama.. Po mojem ne obstaja moznost, da si ona ne bi tega privoscila.. in prej kot bos to sprejel.. bolje bo zate..

In najmanj kar ti svetujem je to, da jo zablokiras.. ker lahko si zelo srecen, da je ona ta dogodek pripravljena deliti s teboj.. Al se ti zdi boljs, da te ima za norca?
Ce bo prislo do tega, da se ti bo lagala.. takrat vedi, da si temu ti kriv.. ker imel si priloznost.. pa si jo zavozil..
No zdaj se ne.. ampak takrat, ko pride to tega, da si ona to privosci brez tebe.. in tvoje vednosti..?

In koncno.. kaj je to tako slabega? Imas pa se eno priloznost.. razmisliti o sebi in svojem egoizmu in svoji ne-ljubezni do nje.. mimogrede lahko resis tudi tole odvisnost do zivega bitja..

Ce se je tako odlocila.. potem se bo to zgodilo s tabo ali pa brez tebe! A je vredno vse zavreci zaradi enega seksa, ki si ga zeli? Nic velicastnega ne bi bilo, ce bi ravnal v tej smeri.. To bi bilo cist klasicno, standard.. strahopetno, povprecno.. dolgcajt... Lahko pa.. meni je vseeno..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 12.7.2006 8:05:53 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 8:07:19   
Anonimen
 
Tipka.. spostujem to kar si napisala.. in predlagam ,da ne zabluziva v kaksen fajt.. ker sem te dni bolj prijateljsko razpolozen.. OK?! Sej ne rabis me brat..
Na eno.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 9:15:38   
dvojcek33
Pozdravljeni!

Najprej naj sem zahvalim za vse odgovore , nekateri so mi pomagali zelo, nekateri malo manj. Lepo je, da lahko izvem več mnenj.
Tjazy me je mal spodbodu , da vam pišem še naprej.
Tudi sam sem tazga mnenja, da če ima namen to storiti bo to storila pa, če se jaz na glavo obrnem. Ve pa tudi, da sem zelo čutna oseba in bi to pri njej začutil , ter tudi sama je toliko poštena , da bi mi to povedala.  Ne morem si pa predstavljati , kako bi lahko še živel z njo, če bi se to zgodilo.  Že sedaj , ko mi je to zaupala mi ne gre v glavo, kako lahko sploh pomisli , da bi na tak način prekinila najino čustveno in intimno vez. Ne bi me toliko motilo, če bi samo v pogovoru rekla: veš me prav zanima kako bi bilo še z drugim ... moti me to, da mi je začela v detajle razlagati kako bi to zgledalo, kar si razlagam kot resno željo in tudi ne delam si utvar, vem da če bo imela priliko in ta pravo osebo bo to po vsej verjetnosti iskoristila.  Da zavržem vse zaradi enega seksa kot praviš ti Tjazy, mislim, da če te oseba prevara intimno je isto kot če te čustveno. Ne morem si pomagati jaz intimno zbližanje vidim samo z žensko. ki jo ljubim ne pa samo kot spolno privlačnost. Mogoče sem malo narobe obrnjen, ker tako čutim.  Tudi če bi enkrat probala bi po vsej verjetnosti moja ljubezen do nje bila močnejša kot dogodek in bi ji čez čas oprostil. Ne vem pa če je vredno iz njene strani, da povzroči trpljenje in nezaupanje v bodoče samo za to da bi si potešila radovednost z enim skokom čez plot. Razumel bi jo, če v seksu ne bi bilo raznolikosti in strasti, sama pravi, da je seks fantastičen in po njenih reakcijah vem da je.
Ne vem .... mogoče bi pa jaz se moral malo liberalizirati in razmišljati o drugih žensk, ker sem opazil, da ko sem ji pred nekaj tedni zaupal, da me je neka ženska vidno osvajala ter namigovala na seks, me je zvečer ženka obdelala kot že dolg ne.
Boste še vi kej komentirali ...      

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
12.7.2006 9:23:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 10:16:11   
Anonimen
Zadeva je cist preprosta...

Ti ne razumes, kako ona lahko tako razmislja.. ona pa ne razume, kako ti ne..

Pravis, da bi sebe mogoce moral liberilizirat.. To bi bilo nesmiselno.. ker ti se zdaj pocutis cisto svobodno.. torej si svoboden.. o tem ni dvoma.. torej ostani to kar si.. to v cemer se najbolje pucitis.. ne se spreminjati v nekaj kar nisi.. zaradi nekoga.. ker to bi tudi bila odvisnost..

Umetnost in velicastnost je, da drugemu pustis svobodo.. ker ocitno ona ta trenutek ni cist svobodna.. Lahko da jo bo minilo.. lahko pa da je ne bo.. in bo to storila.. Na tvojem mestu bi se mal pripravil na to drugo varianto.. in ko, ce bi res prislo do tega.. bi lahko reagiral cist mirno.. in brez otrocjega sprenavedanja in custvenega izsiljevanja in halucinacij, da zdaj trpis.. in posledicno se postavis v vlogo zrtve.. in haluciniras dalje.. in isces druzbeno podroro, ki jo bos vsekakor dobil.. torej to bi bila velika galjufija iz tvoje strani.

Torej to te muci, ker imas v sebi prepricanje, da je seks itntima.. Mogoce je intima.. mogoce ni.. ker ne poznam tocne definicije besede intima.. in si pod to besedo razlicni ljudje predstavljamo razlicno.. Samo to, da so te starsi in druzba naucili, da je to intima, se ni razlog, da ti tole tudi sprejmes brezpogojno kot intima.. Na tvojem mestu bi se resil tega negativnega prepricanja.. in potem bi zivlenje bilo ze za odtenek lazje..

Zame je najvecja intima religija.. osebna.. individlana.. ne mislim teh clubskih halucinacij.. ala katolistvo, muslimanstvo, budizem.. ampak tisto v kar vsak individulano svobodno verjame.. brez predhodnih pranj mozganov.. s strani organiziranih religij..
Vsak ima nekaj v kar verjame.. in o tem se ne govori.. to je res intima..  Seks.. pa je cudovit.. zakaj bi nekaj cudovitega moralo biti intimno? Zgolj zato, ker so ti tako povedali?!

Samo tvoja naravnanost.. in obcutljivost ti dela problame.. in ona ni kriva za smer tvoje naravnanosti.. Fajn bi bilo, ce bi ti tole postalo jasno, ker potem ne bio vec obsojal nje.. kar pa ob prisotnosti resnicne ljubezni itak ne bi bilo mogoce.. ampak ker si egoist je tudi nekaj tega balasta prisotno.  Resi se tega..

Kaj bos zdaj storil?

A lahko povabis zeno na forum.. ?!  Upas?

Aha.. se to o custvih.. Custva se pojavijo vsporedno s problemom.. brez problema ni custev.. torej, ko zazanas custvo.. najdi problem.. in ne padaj na fore, da je fajn biti mila jera..

Ampak da se razumemo.. ljubezen, socutje, spostovanje, pozitivnost, igrivost, hudomusnost, seksualnost, cistost.. to niso custva.. to je naravno stanje cloveka.. s tem se rodis..

Ampak.. ves kako bi ti lahko bilo lepo... user posted image user posted image user posted image user posted image  Iz tega bi lahko naredil toliko pozitivnega.. pa delas same bedaste in prav neumne skrbi in probleme..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 10:26:49   
Rok_LM
user posted image user posted image  Bravo Radha se strinjam s tabo. user posted image user posted image

Mogoče v osnovi res nismo monogamni kot pišejo eni, vendar maš za to čas preden se poročiš in ustvariš družino, ko pa se enkrat odločiš da se z nekom poročiš in ustvariš družino pa so stvari malo drugačne.

Osnovna naloga družine naj bi bila ustvariti okolje topline, varnosti in občutja pripadnosti v katerem človek zraste v zdravo samozavestno osebnost.

Res bi bilo neumno zavreči vse zaradi enega sexa, in kolikor sem te spoznal iz tvojih dveh postov mislim, da bi se pri tebi vse to porušilo. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 10:45:58   
baguSka
Končno si se pojavu Tjazy!!!!!!user posted image user posted image  Matr kje si hodu tok časa... Sm ti prepustila vse odgovore, ker sm itak vedla, da nihče ne bo razložu tko lepo, kot to znaš samo TI!!!!

Strinjam se z vsako napisano besedo in z vsakim stavkom!!!!

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 10:48:48   
Anonimen
Tudi to to znas.. si ze dokazala.. user posted image user posted image   Samo cajta nimas zadne case..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 10:50:23   
baguSka
Če nekoga ljubiš, res iskreno ljubiš in si ta oseba nečesa močno želi. Kar sklepam recimo, da si žena dvojčka res želi. Potem ga tok ljubiš, da si srečen, če mu izpolneš željo. Mogoče v tem primeru pač omogočiš izpolnitev želje.. In če veš, da si osebi, ki jo ljubiš izpolnil tako močno željo, si srečen za njo!!!!

In zaradi tega nebi nikakor ponižala samo sebe, kot mi nekateri pravijo, ampak bi RESNIČNO IN ISKRENO bila vesela, da sem uspela izpolnit tako željo osebi, ki jo ljubim!!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 10:51:12   
baguSka
Evo.. pa sm le dopisala se svoj komentar... poleg tvojega seveda..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 10:55:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka


In zaradi tega nebi nikakor ponižala samo sebe,


Definitvno ne bi.. ampak je pa res, da sicer obstaja teoreticna moznost, da bi nekdo lahko tole tvojo dobroto izkoriscal.. ampak to pa itak ni tvoj problem.. ampak je njegov problem.. in slej ko prej bi se on srecal s posledicami tega dejanja..
V prakticno moznost izkoriscanja v taksnem primeru, pa itak ne verjamem..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 11:03:17   
baguSka
No no.. Se strinjam s tabo. Spet. In ja, moznost obstaja in res je to potem njegov problem, ki pa bi z izkoriscevanjem, postal tudi moj problem, ker tega pa nebi vec odobravala.. Neke meje tolerance, pa so tudi pri meni postavljene hehe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 13:47:23   
abi
Sploh nisi starokopiten tvoja zvestoba je pohvalna ! [sm=smiley20.gif" border=0>
Razumem pa tudi tvojo ženo. Tudi sama sem bila pred leti v daljši zvezi z prvim resnim fantom. Čeprav ni med rjuhami prav nič škripalo, sva si omislila svobodno zvezo - iz firbca.
Mislila sva, da sva pripravljena na novo popestritev, vendar na koncu sva šla vsak svojo pot.

Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Ali sem starokopiten?
12.7.2006 13:51:40   
abi
Sploh nisi starokopiten tvoja zvestoba je pohvalna !
Razumem pa tudi tvojo ženo. Tudi sama sem bila pred leti v daljši zvezi z prvim resnim fantom. Čeprav ni med rjuhami prav nič škripalo, sva si omislila svobodno zvezo - iz firbca.
Mislila sva, da sva pripravljena na novo popestritev, vendar na koncu sva šla vsak svojo pot.
Par /par (swingerstvo) mislim da ni zgrešena varianta . Razloži ji svoje razmišljanje, mislim da bosta našla skupno točko.

Srečno


(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Ali sem starokopiten?
13.7.2006 0:01:16   
Sita
Ker Sita ta čas nima dostopa do računalnika, me je pooblastila, da lahko jaz napišem kakšen odgovor, če me bodo preveč prsti srbeli, vsekakor pa o tej temi misliva zelo podobno.

Še nikoli nista imela spolnih odnosov s kom drugim razen vidva med seboj, kajne. Zase veš zanjo pa nisi več prepričan? Mislim da si zelooo ljubosumen in dvomiš v početje svojega partnerja. Čutiš se zavrnjenega, ker si si v glavi ustvaril idejo, da te ona ne ljubi dovolj in bi morda raje bila s kom drugim, pa se bojiš, da te bo ta drugi izpodrinil. Kako pa veš, kaj ona misli, če se ji pa ti ne upaš naravnost povedati, kaj ti čutiš ob njenih izjavah? Ampak moraš povedati lepo mirno, kot na primer:« Veš, jaz pa še nisem sposoben prenesti, da bi te v resnici lahko delil še s kom drugim«, brez užaljenosti, ali kakšne druge teatralnosti. Ona tebi zaupa svoja čustva, ti pa se raje skriješ za sarkazmom, kot pa da bi se ji povsem odprl. Praviš, da ti ne gre v glavo, kako lahko sploh pomisli , da bi na tak način prekinila vajino čustveno in intimno vez. Jaz pa mislim da ona sploh ne razmišlja  o kakšni prekinitvi česarkoli, ampak le o nadgradji vajine čustvene in intimne vezi.  Praviš, da je radovednost ubila mačko? Če bi to upoštevala dobesedno ne bi poskusila najti ljubezen niti s teboj; marsikatero pokonča že prvi poizkus najti partnerja kot vidimo, kajne.
Obnašaš se kot človek, ki je prišel v težave, pa je pomislil, da bo poprosil prijatelja naj mu pomaga prebroditi vsaj najhujšo krizo. In ko je razmišljal, kako ga prositi za pomoč, se je vedno znova oglasil črv dvoma, kaj pa če me  zavrne. In ko je končno prišel do njegovih vrat je bil že tako jezen nanj, da mu je brez da bi mu razložil po kaj je prišel in še predenj bi ga ta sploh utegnil zavrniti zabrusil:« Pojdite k vragu ti in tvoja družina!«, oni ga je pa le debelo gledal ker sploh ni vedel, za kaj gre.
Ona pa verjame vate in lahko si  počaščen, ker ti toliko zaupa, da ti je bila pripravljena povedati tako veliko skrito spolno fantazijo. Ona bi to lahko tudi naredila in ti nič povedala, kot je že ena napisala prej za dve prijateljici, pa tega ni storila. Če boš preveč ljubosumen, jo boš sam pahnil v to da bo to morda zares realizirala brez tvoje vednosti.
Ljudem se vse sorte podi po glavi, kot berem, nekatere ženske vzburi misel, da so posiljene. Pa to niti slučajno ne pomeni, da si to tudi v resnici želijo doživeti. Običajno je takšno fantaziranje bolj razburljivo, kot pa bi bilo dejanje samo, če bi prišlo do uresničitve. Vsekakor je priložnosten sex kot postan sendvič na bencinski; nasiti te, v ustih pa ostane obupen okus. Je pa res, da je sosedova trava vedo bolj zelena kot pa domača, kajne!
Pridruži se tem fantazijam in razpravljajta ( ne ob kavi, temveč v postelji, najbolje med ljubljenjem) o tem, kaj si predstavljata, če bi bila s kom drugim pri tem početju. Kot sam pišeš je bila zelo navdušena nad to igrico, ko si se jo nevede z njo šel. Morda rada vidi, da je njen mož atraktiven tudi še kateri drugi in ima občutek, da ima v rokah nekaj za kar se je vredno truditi. Če si ne boš predstavljal pri tem, kako grozno bi bilo, če bi šlo zares, je lahko prav vzburljivo za oba. In čez čas boš spoznal, da vajini vezi takšno razpravljanje prav nič ne škoduje, prej nasprotno, še bolj se krepi zaupanje med vama, ker si lahko povesta vse skrivnosti, brez da bi bil drugi užaljen. Če želita, da bo vajina veza trajala » dokler vaju smrt ne loči«, med vama ne sme biti skrivnosti in če je zaupanje popolno so skrivnosti tudi nepotrebne. To, da ne preneseš jo videti v objemu z drugim, je lahko le začasne narave. Sedaj je takšno razmišljanje zate velik šok, ker se ne pogovarjaš z ženo o tem na pravi način in ker si glede tega preveč črnogled. Ljudje ki so sposobni duhovno rasti, so vedno pripravljeni priznati, da morda o kakšni stvari nimajo prav. In tudi ti boš čez čas morda spremenil mnenje glede sprejemljivosti ženine želje, morda čez leto, morda čez 10 let, ali pa tudi nikoli. S tem se ne obremenjuj. Tako visoke stopnje ljubezni do svojega partnerja je sposobnih le majhen odstotek ljudi. Zato je ne smeš zatreti in reči, to je pa zame povsem nesprejemljivo in pika, ampak le, da zaenkrat tega še ne preneseš, morda pa boš lahko kdaj kasneje, pa te bo povsem razumela. In nenazadnje: če želiš ustvariti vajino vezo polno zaupanja, pokaži to tvoje in naše pisanje svoji ženi in oba razpravljajta o tem! Boš?? 
Priporočam pa vama, da si dobita knjigo »Orgazem brez meja«! Bosta imela kar nekaj časa kaj raziskovati v spolnosti brez gneče v postelji.
Če pa bi se kdaj čez čas odločila (sedaj še prav gotovo nisi sposoben prenesti) , da bi uresničila in šla z kom drugim v posteljo, pa obstaja pravilo VETA. Pa če je kdorkoli od vaju še tako zagret, da stvar izpelje do konca, ima tisti od vaju ki pri tem čuti prehudo bolečino v srcu, v vsakem trenutku pravico reči »ne grem se več« in »ta prikrajšani« tega ne sme zamerit, sicer bo vajina veza šla rakom žvižgat.
           Za konec pa še en resnični primer, kako je težavo rešil nekdo, ki je bil v podobnem položaju kot ti:
  Znanec mi je pripovedoval o prijateljevi ženi, ki je stara že preko 50 let in je že dolgo v sebi držala fantazijo, da bi bila z dvema moškima naenkrat, pa si tega možu  ni nikoli upala povedati. Po tem ko je razmislil o tej njeni želji, je čez čas povedal to temu, ki mi je o tem pripovedoval, kaj si žena želi. In on ( kot dober prijatelj, kajne!) mu je to pomagal izpeljati. Ta gospa je ugledna meščanka nekega mesta v Sloveniji, mati in tudi že babica in prav tako tudi vsa leta zgledna in zvesta žena. Očitno je potrebovala takšno izkušnjo, pri izpeljavi zelo uživala, sedaj pa ima mir in je to ne zanima več.

Firasto

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Ali sem starokopiten?
13.7.2006 8:51:34   
Anonimen
user posted image user posted image   Sita.. oziroma.. drugi del Site..

In tam kjer pravis, da je ne sme zatreti ampak rece, da se ni pripravljen na to... Tukaj bi jaz samo se dodal.. da naj to zdej zate ne bo isto.. Ne goljufaj tukaj.. kao bos rekel.. "Trenutno se nisem pripravljen" .. in pol bo zate ta trenutek trajal do konca zivljanje.. in tako se ti nikoli ne bo potrebno soociti s tem..

Ce reces.. "ta trenutek nisem pripravljen" potem naj ta trenutek traja nek ugleden cas.. kaksen mesec ali dva.. vec pa ne verjamem, da potrebujes, da si klikerje mal spremenis.. Tko da cez nekaj casa.. je potrebno reci tudi to,.. da zdaj si pa pripravljen.. To je bistveno. POtem ce to izvedeta ali ne.. niti ni vec tko pomembo.. kakor vama bo pasalo..
Pomembno je da to situacijo izkoristis za svoj napredek.. ker nobena situacija kar brez veze iz lufta ne prileti..

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Ali sem starokopiten?
13.7.2006 9:18:34   
dvojcek33
No pa sem spet tuki.
Moram  vam priznat  in  se vam zahvalit,  ker so mi vaši odgovori v zadnjih dneh resnično pomagali.  Ugotovil sem , da moram marsikaj spremenit v svoji glavi in sem to pripravljen tudi storit , ker vem da v določenih pogledih in dogodkih reagiram nezaupljivo do ženke in jo obremenjujem ter jo omejujem pri njenih stvarih , ki bi morale biti njena stvar. Katere vam jaz ne bom razlagal, ker jih bo verjetno moja žena (povabil sem jo na forum)   Vem , da me boste zdej linčal ampak mi je vseeno, ker sam pri sebi vem da bom to odpravil.  Veliko sem že z vašo pomočjo , a ni čudno da če ti bližnji nekaj govori misliš, da nima prav, ko pa to zveš od ljudi, ki jih ne poznaš pa se fejst zamisliš kakšen v resnici si in kakšnega te partner vidi.
Ne bom razlagal stvari, ker vem da jih bo žena in bo mal kriza zame.  Tko al drugač bom takrat ko bo napisala, probal opisat svoje občutke in videnja za nazaj. Za naprej pa mislim, da že 80% drugač gledam na stvari , kot sem jih prej.  Hvala vsem da ste mi odprli oči , zdej bom pa počakal na temo od žene..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Ali sem starokopiten?
13.7.2006 10:27:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image   Se mi zdi, da bo velik takih, ki bojo tvojo zeno lincale.. ker si zeli pac seksati se s kom drugim.. razen tebe..
Ampak pustimo se presenetiti.. user posted image

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Ali sem starokopiten?
13.7.2006 10:51:43   
Sita
No, tole je pa hvalevredno. Pričel si reševati problem tam kjer je nastal. Samo v iskrenem pogovoru z partnerjem in resnično pripravljenostjo sprejeti njegovo razmišljanje (pa najsi bo v "pravo ali napačno" smer) lahko gradi med vama trdno zvezo. Z pobijanjem sogovornikovega mnenja lahko dosežeš le, da ti bo začel prikrivati stvari, za katere meni, da jih ti nisi sposoben prenesti. Nič te nima biti  strah, kaj bo žena rekla, bodi srečen da boš lahko z njo končno govoril odkrito. Pa tudi vzroka za linčanje nima nihče. Učimo se vse življenje in medčloveški odnosi so lahko zelo zapletena stvar.Vsak proces pa vzame nek čas in poteka v majhnih korakih - pri revolucijah pa padajo glave ( ali razpadajo zveze).
  Nam pa ni treba razlagat, saj morata probleme raševati vidva, za nas so le futr za naš firbec, a ne.

citat Tjazy:
In tam kjer pravis, da je ne sme zatreti ampak rece, da se ni pripravljen na to... Tukaj bi jaz samo se dodal.. da naj to zdej zate ne bo isto.. Ne goljufaj tukaj.. kao bos rekel..


Če to leti name, imam glede mesecev že razčiščene pojme.

drugi del Site, Firasto

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Ali sem starokopiten?
13.7.2006 10:55:08   
Anonimen
tjazy zdej bodo mene linčali, ko ti bom postavila vprašanje na katerega mi morda ne boš odgovoril, bom pa poskusilauser posted image .
Včasih se strinjam s teboj, včasih ne...nebi se niti spuščala  v besedni dvoboj s teboj, ker se mi ne da in ker bi verjetno izgubilauser posted image ...me pa zanima ali bi tudi ti tako čutil, če bi si tvoja žena zaželela drugega partnerja( pustimo zdej to, da je samo v nejni glavi in da o tem fantazira in govori s teboj...to je vse ok...), mene zanima, če bi ti resno to povedala bi lahko čutil tako kokr čutiš sedaj...Ni to napad nate in na tvoje mišljenje me pa zanima kako gledaš na stvar s strani, ko si vpleten ti in nekdo tebi drag...

a je cool?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Ali sem starokopiten?
13.7.2006 10:59:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

citat Tjazy:
In tam kjer pravis, da je ne sme zatreti ampak rece, da se ni pripravljen na to... Tukaj bi jaz samo se dodal.. da naj to zdej zate ne bo isto.. Ne goljufaj tukaj.. kao bos rekel..

Če to leti name, imam glede mesecev že razčiščene pojme.

drugi del Site, Firasto


Ne to ni letelo nate, ampak na dvojcka..

Ce rece.. nisem se pripravljen.. potem se je treba zaceti pripravljati.. Sem pa res malo nerodno napisal..

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Ali sem starokopiten?
13.7.2006 11:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie
me pa zanima ali bi tudi ti tako čutil, če bi si tvoja žena zaželela drugega partnerja

mene zanima, če bi ti resno to povedala bi lahko čutil tako kokr čutiš sedaj

a je cool?user posted image



Ja.. preverjeno, bi se cist dobro pocutil, morda bolje, kot sem tukaj napisal.. odlicno.. vznemerljivo, zrajcano.. skratka nobene tezave glede tega..
Mogoce.. bi imel kaksen problem, ce bi si ona zazelela nekoga, ki meni ni blizu.. s katerim jaz pac ne bi mogel vspostaviti stika.. ampak tega straha pa nimam.. Se mi zdi, da bi tudi ona tezko si taksnega zazelela..
Ampak ta trenutek ni pravi cas, za taksne eksperimente, ker imava majhnega otroka.. mogoce cez kaksno leto ali dve..

Pa ne me zdej vprasat.. zakaj je tako.. ker ne da ti ne bi hotel odgovorit.. ampak ne vem ce bi znal.. Mogoce me ne bi razumela.. ker ce ne cutis tako, se ti zdi, da mora biti nekaj strasno narobe, da si zazelis, da bi tvoj partner seksal z drugim... Sam ni tko..

meni bi res bilo nadpovprecno fajn, ce bi zdele bil v dvojckovi kozi.. no sej sem.. ker sem jaz tudi dvojcek... user posted image user posted image

Tole lahko zdej kdo spretno uporabi proti meni.. ampak to ni moj problem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Ali sem starokopiten?
13.7.2006 11:48:50   
tipka
Tjazy, vse skupaj si predstavil tako, kot da gre za egoizem, ki je pogojen s pomanjkanjem samozavesti. Vsaj tako te jaz razumem.

Jaz pri svoji formuli tudi pridem do pomanjkanja samozavesti.user posted image user posted image user posted image  Gre pa tako: moški ste malo naravno malo pa zaradi družbenega vpliva spodbujeni k neprestanim potrditvam. Če tvojo ženo poželi nekdo drug, tebi zraste vrednost. Hkrati si nekoliko olajšaš breme slabe vesti, ki ga nosiš, ker želiš druge. Demoni v človeku so čisto nekaj normalnega, samo paziti je treba, kako ravnati z njimi, če se jih skušaš rešiti z iracionalnimi razlagami in jih celo še oznanjaš, lahko narediš škodo še pri drugih. Prišel si že do zaključka, da je treba lagati, reči, da še ni pripravljen..............al je to rekel sitin mož.user posted image  Še ni pripravljen ali ni pripravljen je tista razlika med lažjo in resnico. Če že, bi moral reči, da ni pripravljen, da pa bo razmislil. Strinjam se edino v tem, da bi moral biti odkrit.

Varanje je čisto preprosta zadevščina. Varanje nas boli, ker smo tako ustvarjeni in sprogramirani. Fajn je, če si odprt za drugačno razmišljanje, a le do te mere, da slišiš in premelješ nasprotna stališča. Sposoben bi pa moral biti presoje, koliko je resnice v njih. Na žalost se najraje učimo na napakah. In potem boli in duši.



< Sporočilo je popravil tipka -- 13.7.2006 11:50:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?