Anonimen
|
Tudi jaz se bojim, da se bom preveč zredila. Še preden sem se odločila, da bova začela delat na , sem se vpisala v program CINDI, kjer ti pomagajo s hujšanjem. Zdaj čakam, da me pokličejo, kdaj bom na vrsti, da začnemo z vsem skupaj. Upam, da mi bo pred naslednjo nosečnostjo uspelo vzeti dol 10 kg. Potem bi bila toliko težka kot pri prvi nosečnosti. Sem ravno včeraj mojemu rekla, da se bom spet lotila 3 mesečne ločevalne diete. Prvič mi je uspelo shujšati 10 kg. No, 5 sem jih dobila nazaj, ampak vseeno - uspeh je viden! Med to nosečnostjo sem imela pomanjkanje apetita, tako da sem shujšala za cela dva kilograma. V nasprotju od prejšnje. Takrat sem se že v prvem mesecu zredila za dva kilograma. Zato pa sem tokrat tako obupno gonila ta orbitrek - pa bi mi lahko pamet kazala, da če je bila prva nosečnost rizična, bo tale tudi. Eh, saj bo. Danes sem boljše volje, kot sem bila včeraj. Včeraj zvečer me je poklicala sodelavka. Bila sem zelo vesela njenega klica, kar toplo mi je bilo pri srcu, ko je rekla, da me pogrešajo v službi... Mislim, da bom v ponedeljek šla delat. Krvavim več ne, počutim se dobro, bolečin več nimam, pred mano pa sta še dva dneva, ko sem lahko doma in počivam. Saj bom videla. Pa dolg čas mi je doma. Pregledala sem že vse filme, ki jih imam...
< Sporočilo je popravil Skutica -- 20.10.2006 11:40:13 >
|