|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
19.10.2006 13:44:30   
teri
Ne,nisem prebrala.Aaaa pol se pa opravičujem,če je bil tak smisu teme.Tudi mene je malo poprijel strah takrat ko sem blauser posted image !To je normalno,zato pa maš 9m da se na to nekako pripraviš.Tako vsaj pravijo.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
19.10.2006 13:45:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teri

Ona pa svojega otroka ni dojila, ker je rekla, da se ji bodo povesili joški. Mislim...user posted image user posted image user posted image user posted image

Haloooo!!Če se mi majo zaradi česa povest-ki en dan se mi itak bojo-naj se mi čimprej zaradi tega.To je ja posebna vez med mamo in otrokom.Ma kaj je z nekaterimi ženskami.

Jaz imam po 22 mesecih take kot prave afriške mame - do popka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa na pogled čist prazne, ampak melko je še vedno tu. me je v torek, ko mi je G. rekla, da bom morala nehati dojiti (ker lahko, da ne bo še nekaj mesecev user posted image ), tako psiha zdelala, da sem jo včeraj takoj dobila (user posted image  namreč)

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2052
   SKUPAJ NA POTI DO CILJA
19.10.2006 13:46:38   
tinaaja
jaz se strinjam s sonchek.. ce dvomis je vseeno bolje, ker o tem razmisljas in gres v smeri, da bos delal dobro. o takih, ki pa pol trpijo, ko imajo otroka, pa sploh ne bom zacela..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
19.10.2006 13:49:24   
Anonimen
Imaš prav Tinaaja - tista tema pa je bila na partnerskih odnosih. Tam sem napisala svoje mnenje pa sva z Rijo bili totalno okrcani od drugih, ker sva pač stvar videli z drugega zornega kota. tako, da se jaz tovrstnih tem raje izogibam in jih ne komentiram.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
19.10.2006 13:50:16   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Joj, sonchek - večini žensk je to dano v njihovem nagonu - materinstvo namreč. Jaz niti enkrat nisem podvomila, da ne bom zmogla. Res pa je, da me je pa bilo strah zaradi službe, kako bom vozila med dojenčkom in takim položajem. Pa ti mram povedati, da gre. Samo želeti si moraš. In ful dobro se moraš organizirati.

...res je se strinjam s tabo...večinoma žensk...so pa tudi ostale...kajne...in jih ne smemo zaradi tega obtoževati...
...Jaz pa sem podvomila...ko sem bila prvič noseča...podvomila sem pa zaradi tega, ker sem se enostavno bala da ne bom zmogla...zdej sem prepričana da bom...ampak, ko si prvič na tem...pa mislim, da ima marsikatera strahove in pomisleke...
...se opravičujem če se ne strinjaš z mano...tole je samo moje skromno mnenje...

Teri...fajn bi bilo če bi prebrala...mogoče se tudi ti kje notri najdeš...je napisano zelo lepo...in čisto odkrito...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1143866&mpage=1&key=&#1143866

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
19.10.2006 13:53:23   
tinaaja
No jaz bi npr nosecnost preskocila in sla kar na porod :) Jaz tud ne dvomim o tem, a bom ok al ne, ker vem in vidim, da bi naredila vse, da bo moji bebici ok. Sigurno bom delala napake, ampak to je life.. Tezko nekaj pametujem, ker pac nimam otrok, verjamem, da to ni samo lepo, ampak da so tukaj skrbi, tezave, bolezni, ampak spet - lepo in grdo je car tega sveta, zivljenja. Sele ko das nekaj grdega cez, znas veliko bolj cenit lepo. Tko kot je zame vsak pregled nekaj svetega, ko je mimo, ima za obicajne nosecke drugacen pomen (pa ne mislim, da niso vesele,..) - ampak meni je najprej olajsanje pol veselje...

s ste videle spremenjen naslov nad mojim tekstom?   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
19.10.2006 13:56:17   
Liona
Ojla na kratko se vam spet oglaša novo pečena user posted image ,

jaz sem full kul. Malo po malo me boli glava, drugače pa trenutno BP. Jaz vas ne bom nikdar zapustila. Nekaj sem se sicer že oglasila junijkam 2007 preko dveh postov, ampak me niti pozdravila ni nobena, nobena ni odgovarjala na moja vprašanja... In sem se odločila, da iztopim iz tistega foruma. Vas sem navajena, skupaj smo se borile, dajale ste mi energijo in mi v najtežjih trenutkih stale ob strani.
Zdaj bom jaz navijala še za ostale, da čimprej zagledate user posted image  in vam poročala, kak je potek moje user posted image . Upam na najbolje, čeprav strah ostaja....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
19.10.2006 14:00:10   
sonchek
super naslov imaš....imamo...hihihiiuser posted image user posted image

..a tale se sedaj lahko nadaljuje al kako????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
19.10.2006 14:01:23   
lana38
So pa res čudne te user posted image , ki so znoasile brez težav.user posted image
Le bodite tukaj naše user posted image , da ne bomo osamljene in user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
19.10.2006 14:06:28   
Anonimen
Sonchek - saj jaz verjamem, da je vsako strah... je pa ogromno odvisno tudi od partnerja. Če ima ženska doma neko mono z dvema levima rokama, ki se po službi vrže na kavč in pograbi svojega najboljšega prijatleja daljinca, je normalno, da je žensko strah, kaj bo, kako bo zmogla. Če paiamš doma normalnega partnerja, potem pa gre.
Pa da ne bo pomote - sploh te ne obtožujem in spoštujem tvoje mnenje - morda je tudi mene bilo podzavestno strah pa se tega sploh nisem zavedala, ker me je preveč skrbelo, kaj bo s službo. Sedaj pri drugi user posted image  pa mi je bilo tako vseeno za službo - vse je poštimano, imam 8 zaposlenih, lahko grem na havaje, če hočem. Ko sem videla dve črtici sem skakala do plafona, pa evo user posted image ., vse je šo narobe.

Liona - bodi pridna in počivaj. Vprašanja pa lahko postavljaš tudi nam - mislim, da imamo več izkušenj kot junijke 2007 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz odgovarjam na vprašanja o nosečnsti in otroški opremi. Sam o vzgoji me pa nič ne sprašuj, ker sem tam čisto odpovedala. Pa končala pedagogiko - še en dokaz, da izobrazba ni nič.

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
19.10.2006 14:07:07   
tinaaja
lahko se nadaljuje, ce se odgovarja na sporocilo s tem naslovom :)

Liona, a kar izstopila bos? Daj jim moznost..

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
19.10.2006 14:15:13   
tinaaja
Raho, ampak repsenetljivo velik zensk fase moske, ki so samo za na kavc dobri. Pa mislim, da morda strah pred materinstvom ni tok odvisno samo od tega, ampak je del nosecnosti, ko razmisljas o svoji novi vlogi, kako so tebe starsi vzgajali, da ne bi rad ponavljal napak, ko gledas okolico in kup neprimernih starsev.. in pol pride moment,ko se vprasas, kaksen pa bom jaz. in takrat npr zlijes tako custvo na forum ali komurkoli ze.. in morda sploh ni tok hudo, ampak so dnevi, ko sploh ne ves, kaj bi, kako bi, hormoni te zezajo..
Jaz ima sedmco na lotu za moza, sonchek pa dozivljensko rento, tko da ni problem v partnerjih user posted image user posted image user posted image  je bolj stvar posameznika, obdobja in verjetno pri nekaterih tudi zrelosti. so zenske, ki so pri 20 zrele za mamice, in tiste, ki se pri 30 niso. in ce te preseneti, ko imas se tok planov, ciljev, je potreben res velik preskok.. in nikjer ne pise, da ne bos najbolj super stars, ampak je treba pa se marsicemu odpovedat in se prilagodit na otroka.
drugace pa sem mennja, da se otroka samo vkljuci v zivljenje in se ne spreminja vsega. pac kok si pustis, da to nate vpliva.. zakaj ne bi sla zvecer v mesto na pijaco polet npr.. pikca samo, nekaj toplega za oblec in gremo. al pa zurat - je pa tukaj spet faktor partnerja.. da vsakic en cuva, da si das svobodo, da gre po svoje vsak..
mah mal sem zasla.. se vid da ze o teh zadevah razmisljam.. kako pa bo,bom vidla, ko bom dobila user posted image  - juhuhu

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
19.10.2006 14:20:58   
Liona
Tinaaja, ja izstopila bom. Bom raje samo z vami. Dva posta sem pustila, en kup vprašanj, pa so se obnašale kot, da me ni. Nobena ne bu, ne mu. Saj vseeno, imam vas.
Raho, a ped. si končala? Na FF? Jaz pa andragogiko user posted image . Ampak že nekaj let nazaj.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
19.10.2006 14:25:40   
Anonimen
Boš videla, Tinaaja, kako lepo bo, ko boš imela svojo user posted image  v naročju. V trenutku boš pozabila na vse strahove.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
19.10.2006 14:26:40   
Anonimen
Ja - tudi jaz nekaj let nazaj - 1998. Kdaj si ti hodila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
19.10.2006 14:34:40   
tinaaja
Liona, tukaj je en super kalkulator za izracunat: http://www.intmed.mcw.edu/clincalc/pregnancy.html
Prve tri mesece nosecnost se crevesje napne, prebava umiri in busa napne. tko da jaz sem nosila samo lanene hlace cez poletje.. pol pri 13 tdnih pa men zgine trebuh- ja cela katastrofa user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
19.10.2006 14:53:55   
teri
Tinaaja:super naslouser posted image
Liona:če imaš vprašanja jih lahko zastaviš tudi nam.Samo je prav da daš še kako možnost njim.Me smo pa itak vesele da ste obe z nami!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
19.10.2006 14:56:27   
teri
Aja pa glede strahov,mislim da je tu več dejavnikov.Meni npr.so hormoni tako podivjali,da sem se kar user posted image non stop.Tudi če sem samo pozabla mojmu zlikat hlače se se začelauser posted image v stilu kaka mama bom če še za njega ne znam poskrbet.Ker takrat se mi res ni dalo nič.Samo spala bi.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
19.10.2006 14:59:46   
Liona
Raho, jaz sem diplomirala 2001. Vpisala sem se pa v prvi letnik 96/97. Vsaj zdi se mi... user posted image  Joj, je že toliko časa minilo.
Tinaaja hvala. Potem je normalno, da me je mejčken napihnilo kljub temu, da pazim na prehrano. Nočem biti ena tisti, ki vse poje, ker je pač noseča, potem pa puff in je 20-30kg gor... Bom kar pazila, čeprav buši ni več raven,.... V službi pa malo stisnem. da ne bi prehitro opazili. user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
19.10.2006 15:06:58   
Anonimen
No, potem pa si bila v 2. letniku, ko sem jaz končala. Mater, si še mlada. Sam to o kilah pa ne govori. Jaz sem vedno govorila, da bom pazila, ko bom noseča, da se ne bi preveč redila. Potem pa mi je telo zadrževalo vodo, pa nihče ni ugotovil, ker je moj G. bil na bolniškem, vsi drugi pa so me sam na pol gledali in sem se v 3 mesecih zredila 18 kg (toliko časa ni bilo mojega G.). Ko se je moj G. vrnil, me je hotel naslednji dan videti in sploh nisem prišla do pregleda, ampak drito v bolnišnico - tam pa so ugotovili, kar pač so in sem bila 4 mesece na neslani dieti - niti kančka soli 4 mesece. No, potem sem se spet noramlno redila (v najhujših mesecih 1 - 2 kg na mesec) - do PDP sem se zredila še 7 kg. Po PDP pa sem malo začela jesti pa sem v 10 dneh pridelala naslednjih 7 kg - tako, da je skupna masa bila +33 kg.

Sedaj me je spet bilo tega strah - v 2. user posted image , da se bom tako redila. Pa sem do 8 tedna šla -3kg.

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
19.10.2006 15:10:49   
tinaaja
Liona, tud ornk napihnjenost je normalna user posted image  

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
19.10.2006 15:15:07   
teri
Mojauser posted image je bla grozna-glede kil.Vse 3m user posted image sem bruhal,shujšala sem za 5kg.Že tako sem suha,pa me je čisto pobralo.Po ss nisem mela apetita,pa moram rečt da se mi zadnji teden že kar preveč vrača.Tako da sem pridobila izgubljene kg pa še kako zraven!user posted image Vedno se mislila,da ko bomuser posted image se bom lepo redila in mi bo vse dišalo.Pa ni blo tako.Vse mi je smrdelo.Moja kolegica je bla prejšnji teden v bolnici.Zadržali so jo cel teden,ker je že dehidrirala od bruhanja.Bužca-seveda je user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
19.10.2006 15:21:39   
tinaaja
jaz sem bila cist srecna, ker sem bila 3 mesece na + 1kg.. pol pa puf +3.. kar je se vedno OK, ampak o celulitu in njegovi vecji pojavnosti pa ne bi.. user posted image  ampak mi je vseeno.. ko sem vidla, da sem sla tok gor, sem lepo omejila zretje in presaltala na prehranjevanje, vec sadja,... zdaj bom pa se sportala. in upam,da bo od speha max tok kot je, da se samo se trebuh veca..

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
19.10.2006 15:27:23   
Anonimen
No, meni je od magičnih +33 kg ostalo še +6 kg ter kup strij. Sem pa imela na dan poroda obseg trebuha 132 cm - pred tem obseg pasu 58 cm. Ko sem prišla prvič na CTG me je sestra vprašala, če bosta dva. me je skoraj kap.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
19.10.2006 15:35:27   
lana38
Jaz sem v 1. user posted image pridelala kar 24 kg, ki sem jih po porodu vse izgubila-shujšala. Potem sem se z leti spet zredila za 6 kg. V 2.user posted image  sem do 20. tedna pridelala 10 kg in jih vse izgubila, torej sem tam, kjer sem bila pred enim letom.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?