|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
20.10.2006 18:14:09   
julcy
Pozdravljen dekleta!
Tukaj pa se dogaja! Cestitke novima srečkama, vsaka nova je večje upanje za vse nas. Sicer vas redno berem, ampak za pisanje sem malce lena, pa še nič se mi ne dogaja...odštevam dneve do odstranitve pregrade - 6. november. Trenutno se filam s tabletami, ki blokirajo ženske hormone, bom postala pravi dedec :) - mogoče mi za to čvekanje ne gre od rokuser posted image user posted image user posted image
Skutica, žal mi je, ampak naj ti bo v tolažbo, da je vsak dan lažje.
A mogoče katera ve, kako je z zanositvijo po odstranitvi pregrade? Koliko časa je potrebno čakati?
Sem pa si izračunala po linku "lunino plodnost". Zanimivo, da se mi datum povsem sklada z datumom prejšnje zanositve, risk faktor pa je bil 3! Lahko pa da je nekaj na tem!
Lep vikend vsem

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
20.10.2006 18:22:33   
sonchek
Julcy....mislim da je po odstranitvi pregrade priporočljivo počakati 2-3 mesece...mislim, pa da sem že slišala da se je zgodilo da so zanosile tudi po prviuser posted image  in da ni bilo panike...

Srečno in naj ti čim prej mine čas...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
20.10.2006 18:44:18   
tinaaja
Ja, pise da v petem tednu, samo je tole narejeno na 28dnevni cikel, olpditev na 14 dan... ce nimas tocno tazga, oploditve takrat, pol si ti po ZM lahko noseca 6t, zanosila pa si kasneje in je panika, ker na prvem pregledu ni srcka, pa je v bistvu vse OK, samo mlajsa noscnost.
V filmu pove, da na 22 dan zacne srcek bit. in tko kazejo, kako se to zgodi..

Ej zaspala sem tko, da sploh vstat nisem mogla.. jao.. cist me je pobralo. ampak je tok  pasalo, vreme je svoh, res za spat user posted image  to bo fejst vikend, cartat se pa panant, pa papat user posted image  no pa pospravit bo treba stanovanjeuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
20.10.2006 18:53:58   
lana38
Pa res pišete 100 na uro. Samo 3 ure me ni bilo tukaj, pa sem imela kar skoraj celo stran za brati. Ste pridne, ja.
tinaaja!
Ti si meni pred 2 letoma poslala ta CD s tem filmom In the womb po pošti. Sem ga večkrat gledala preden sem bila user posted image  zdaj v zadnji nosečnosti. Se ga kar nisem mogla nagledati. Po UPN pa kar nekako nisem mogla tega gledati. Še zdaj imam občutek, da ga reje ne bi še gledala. Mi je potem prehudo. Že ča samo pomislim, na user posted image  v trebuščku.
Ko sem videla tole slikico, ki jo je sonchek dala gor, me je kar zgrabila user posted image . Tudi moja punčka je bila že tu nekje, sicer 3 tedne mlajša, ker moj UPN je bil v 20. tednu, ampak ko je sonchek imela svojo tragično zgodbo, mislim da je že minilo okrog 3 tedne od mojega UPN.
sonchek, kdaj si imela PDP?
Bolje, da neham o tej user posted image  in gledam bolj pozitivno v prihodnost in naslednje dni, ki bodo prinesli user posted image  ali pa user posted image . Bomo videli, kaj me tokrat čaka.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
20.10.2006 19:12:44   
tinaaja
Lana, jaz celega filma se nisem gledala od UPN, pa ga tud ne morem sedaj.. Do sedaj sem ga 2x dala v racunalnik in prevrtela do tedna v katerem sem bila. V prvi nosecnosti pa sem ga ziher parkrat gledala.. Zdaj pa mi ni. Pa npr imam ene 6 revij Nosecnost, sem jih prvic valala po rokah vsak dan, brala ene in iste clanke,.. Mislim, da se zdaj ravno ene 3x jih vzela v roke, pa se to je bilo tko na hitro..
Saj jaz sem najprej tud pogledala na tem linku 13teden, kako je zgledal plodek takrat.. Ampak nic ne moremo... kokrkol obrnes, danes smo v tej situaciji, in treba je gledat naprej in verjet v to, da bo naslednjic OK. evo in ta teden je bil veliko bolj pozitiven tudi tukja gor z lepimi novicami.. in res upam,d a se tko nadaljuje.. punce, mi bomo jutri stari ze 19t user posted image  halo, se malo pa bo polovica... se dva tedna dam moji balerini, da zacne brcat, drugace se bom morala resno pogovort z njo user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
20.10.2006 19:35:15   
Anonimen
Malo me skrbi. A je normalno, da potem, ko po čiščenju neham krvaveti, spet začnem?

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
20.10.2006 19:42:47   
Anonimen
Ja. Jaz sem začela vsakič znova krvaveti, ko sem kaj težjega dvignila. Zato pa pravijo, da moraš počivati:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
20.10.2006 19:43:10   
tinaaja
naceloma se mora krvavitev manjsat, ampak jaz en teden ne bi komplicirala, ce te ne boli, nimas vrocine, krcev,.. saj je pri m lahko enako, malo vec en dan, pa pol manj in spet vec.. ce bi pa mocno zacela krvavet pa na urgenco...
upam, da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
20.10.2006 19:44:34   
tinaaja
Aja, ko se spomnim nazaj po UPN pri meni, jaz sem bila fizicno bp, nobenih problemov, (psihicno je itak jasno, da ne).. in to lahko zavede, da delas, hodis okol, se kaj naprezas.. tko da pocivaj cez vikend kot pravi raho

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
20.10.2006 19:45:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

punce, mi bomo jutri stari ze 19t user posted image  halo, se malo pa bo polovica... se dva tedna dam moji balerini, da zacne brcat, drugace se bom morala resno pogovort z njo user posted image user posted image

ja zdaj pa bo že skrajni čas, a ne? Ti kar z njo udari resno debato o tem.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
20.10.2006 19:48:20   
sonchek
user posted image user posted image ...balerine bl nežno brcajo...haha...vprašanje če jo boš pol že čez 2tedna čutila...hihihi...ne obremenjuj se s tem...definitivno jo boš začutila in to bodo najlepši občutki v tvojem življenju...

...ja prav tako so bili v mojem...in morem rečt da sem se kr pobrala od tega šoka, ki se mi je zgodil...in ne vem če bi ga lahko preživela še enkrat...močno upam, da mi ga nikoli več ne bo treba...in za celo človeštvo žensk si to isto želim...ne vem, zakaj hudiča je tako težko pridt do ljubljenega bitja...
,,..morm rečt, da mi niti ni bilo tako težko pogledat slikco bitja v 22.tednu(tisto k sem jo prilimala), v bistvu me je samo preletel žalosten občutek, vendar se od samega začetka tolažim s tem, da je tam nekje gori in se igra z drugimi angelčki....in da pazi na mamico in atija...

Za vse nas si resnično želim...od prve do zadnje...da že končno ugledamo tisto malo, drobno bitjeuser posted image , zaradi katere se moramo že pred njenim rojstvom tako matrati  in tisto kar bomo ljubile tako kot ni mogoče ljubiti ničesar drugega na tem svetu...

Zato za vse nas držim pesti da nam to uspe in da končno pokažemo svetu, da smo NAJBOLJŠE mame na tem svetu...

Ničesar mi ni bilo hujšega v življenju kot samoobtoževanje...kot da sem sama bila kriva, da se je pač zgodilo kar se je zgodila...čeprav sem v istem mesecu rešila eno življenje in zgubila drugo..a ni to tragično...Mojo taščo je zadela srčna kap...na srečo sem bila tako prisotna da sem jo takoj odpeljala v ZD, tam so pa poklicali rešilca in s tem sem ji resnično rešila življenje, na srečo sem bila doma in mi je to sploh bilo omogočeno...v nekje skoraj istem trenutku pa sem izgubila drugo pikico ki je rastla pod mojim scem...

jojooojjjj sper sem postala nostalgična ...nehaj...!!!
Treba je gledati naprej in verjeti da nam bo uspelo tisto kar si resnično želimo najbol v življenju...mislim da nam je ena stvar že uspela...našle smo svoje user posted image ...to je zaenkrat največja sreča v mojem življenju (sam on tega ne ve...sej veste ne smem ga prevečt hvalt, k se lohk razvaduser posted image ), ko se nama pa rodila pikica, bo pa ta sreča podvojena...in takrat mislim, da si ne bi smela ničesar več želeti...kajti če bi bili moji srčki zdravi, bi imela vse...to je pa več kot dovolj...

...jojjj pa kva je dons z mano...sam nakladam...mah grem raj mal tv gledat...dons mam celo pop frej...hihihiiii

Lep večer...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
20.10.2006 19:49:54   
sonchek
kokkk ste že vmes napisale ko sem jaz pisala svoj spis...hihihiiiuser posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
20.10.2006 20:00:37   
Anonimen
joj, sonchek, saj sploh nisem vedela, kaj se je zgodilo. Nikjer nisem zasledila tvoje zgodbe.
Me je kar pri srcu stisnilo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Imaš prav - vse kaže, da nas tisti zgoraj vseeno ima rad - vse imamo tako zlate user posted image . Evo, midva že 17. leto skupaj grizeva pa se nama še ni uspelo niti pošteno skregati.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2163
20.10.2006 20:02:29   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: raho

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

punce, mi bomo jutri stari ze 19t user posted image  halo, se malo pa bo polovica... se dva tedna dam moji balerini, da zacne brcat, drugace se bom morala resno pogovort z njo user posted image user posted image

ja zdaj pa bo že skrajni čas, a ne? Ti kar z njo udari resno debato o tem.user posted image

ja je treba zgodi zacet user posted image user posted image user posted image

sonchek ... jaz dez ti je udaru na nostalgijo user posted image  pa saj je prav, vazno da imas razcisceno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
20.10.2006 20:07:59   
Anonimen
Da mal pohvalim še našega juniorja - danes sem ugotovila, da loči črke - se ne zaj... Je šel od ene do druge (imamo tiste velike iz pene po tleh obe) in se ustavi pri B in reče baba, gre do m, reče mama, se ustavi pri Č in pokaže nase...

Bo pravi piflar user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
20.10.2006 20:09:57   
Anonimen
Sonchek, vem, da je težko. Hudo mi je, ko sem prebrala tvojo zgodbo. Ampak - saj veš, za dežjem vedno posije sonce. Tudi za nas bo.

Joj, punce, tukaj ste tako zlate. Vse po vrsti vlivate novo upanje. Ob vas sem še sama postala optimistična.

Našim nosečkam pa želim vse lepo v nosečnosti. In predvsem brez kakršnih koli stresov.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
20.10.2006 20:11:07   
sonchek
Raho...včasih je bolš da manj več...ne boli tok...
...sploh za nasledne nosečnoti...bolš da živiš v veri, da lahko splaviš do 12 tedna...tako kot sem jaz v prviuser posted image  mislila...zdaj vem, da se še dosti hujših grozot dogaja.....

mah dejmo mal lepše stvari govort...da naumo Tinaajčouser posted image  pregnal, k bi bli poluser posted image ...
...ej a bi zdej enega user posted image ????

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
20.10.2006 20:14:03   
sonchek
PAZTE Tinaaja prihaja user posted image .....user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image  

hec, hec...sej veš da te mam rada... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
20.10.2006 20:19:34   
sonchek
Sej se sam hecam...da vas mal v boljšo voljo spravim...k je bil tak turoben dan...

hej mogoče mi pa sam primankuje user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

naj bo vsaj večer malo bolj zabaven.....user posted image , pa še enega virtualnega user posted image hihihi...

pol pa user posted image ....user posted image user posted image

pa kje moj hod dons...ti user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
20.10.2006 20:36:59   
sonchek
Punce ful zanimiv članek...
http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druzine.html

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
20.10.2006 20:52:09   
tinaaja
evo mene user posted image

sonchek, a si se ga zakadila?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
20.10.2006 20:56:36   
tinaaja
ti bi ga cugala a user posted image
pismo, ce pomislim, da se ga se pol leta sploh ne smem intoksikirta, pol pa se verjetno kaksen pol leta zarad dojenja user posted image

no pa saj nisem kronzi, ampak z mojim pa sva vsake tok doma v dvoje sampancek al pa dva stolkla... user posted image user posted image user posted image  zdaj revez nima kompanjona..

najin user posted image  je (zdi se mi) nastal itak enkrat ko sva bila oba tok prbita na porocnem, da sva ga ornk srala user posted image  heheheh no posledica je lepa user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
20.10.2006 21:03:45   
tinaaja
PAZTE Tinaaja prihajauser posted image .....

Sonchek, jaz prpelem tezko altelerijo, paravojno formacijo, protiteroristicne sile... ti pa gres... user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
21.10.2006 8:56:11   
Liona
Dobro jutro...
Kako? Ali še vse spite? Madona ste včeraj popoldan napisale cele romane....ž

Mene je pa tako strah. Non-stop razmišljam o tem, da kaj pa če tudi tokrat ne bo... user posted image  Grozno. Laufam na WC in na dnevnem vložku gledam, če je kakšen izcedek, pa kakšne barve je... Pa pod luč, kaj pa če je malo rjav.... GROZA. Če bom tako nadaljevala bom user posted image  težko "pregurala". Ampak si res ne morem pomagat. Potem me skrbi to, da zakaj me je g. naročil že v sredo, če bo šele 5t5d? Saj se ne bo še nič videlo. Potem bom pa spet živčkana in v skrbeh. najraje ne bi šla, po drugi strani pa bi šla že danes... Kaj se dogaja z mano????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
21.10.2006 9:17:38   
lana38
Liona!
Pomiri se. Jaz sem bila v obeh user posted image  na prvem pregledu že v 5.tednu in prvič se je lepo videl obroček. To je bilo pred 10 leti. Drugič pa je bilo že bližje napolnjenemu 6. tednu in se je videl tudi že srček, kako utripa. Če so meni videli user posted image  pred 10 leti, ko še ni bila tako razvita tehnika, bo tudi v današnjem razvitem svetu pri tebi vse tako kot mora biti. Bo pa naslednjič utripal srček, če bo zdaj še prezgodaj. Ne boš smela tako komplicirati. Glede izcedkov pa so verjetno vse user posted image  prestrašene. Meni nikoli ni grozil ss, pa sem vseeno vedno gledala, če se kje pozna, kaj neobičajnega. Vse bo OK. Moraš misliti pozitivno.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?