andreja2000
|
Špela100,si spraševala kje sem,no in sedaj sem tukaj.Saj bi se zelo rada pogosteje javljala,pa je naš računalnik ful zaseden.Je sinov in v sinovi sobi,tako,da kar težko pridem zraven,sin je že v 22 letu,tako,da me ves čas tudi ne želi v sobi.Pol je pa tu še hčera,ki tudi rada visi na računalniku.No sedaj pa sem jaz tu in z vami. skutica,zelo ,zelo mi je žal zate,kar težko najdem besede,ki bi ti jih rada izrekla.Saj veš,da te tukaj razumemo,saj same prav dobro poznamo to bolečino. Skutica,želim ti,da boš kmalu znova in da bo vse kot mora bit. pilotgrl,Žal mi je,a morda je to res prvi dan tvoje sreče,ki se bo pokazala ob koncu cikla. Upam in prosim,da je tako.!!! Lana38,a ni tale utrujenost malo sumljiva? No, jaz sem včeraj bila na UZ.Sicer je bil 9 dan cikla folikel pa velik13,5mm.Rekel je,da je več foliklov in da so bistveno večji kot takrat,ko nisem jemala klomifena.Rekel je tudi,da če sedaj ne bo nič,lahko naslednjič vzamem 2 tabletki K.Ne znam si predstavlat,kako bo šele potem delalo z mano,saj imam že pri eni tab. ful stranskih učinkov.Bom še videla,konec koncev bi za pikico naredila vse,kolikor pač zdrži moje telo. Počasi pride po mene sestra in grem pazit moja dva nečaka, Vsem puncam,tudi tstim,ki jih nisem omenila (nas je res dosti),želim lep in prijeten vikend,pa veliko zdravja,pravilne prehrane,počitka,stiskanje z dragim........skratka privoščite si vse najboljše in bodite dobre volje.