|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
19.10.2006 15:51:07   
Anonimen
To je res lana38 - kg, ki se obdržijo, si pridobivaš z leti. Jaz sem pri 24 tudi imela 48 kg. Do 31. leta sem jih pridelala 7 zraven. za vsako leto enega. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti nosečniški pa se mi kar topijo. V 22 mesecih sem jih izgubila 25. S tem, da sem iz porodnišnice prišla samo s 5 kg manj. Pa še to je - z leti se kg vedno težje izgubljajo. Edine, ki so mi od poroda ostalo, pa bi se jih rada znebila (pa vem, da se jih ne bom) so strije po celem trebuhu - spokal pa mi je kljub vsem žavbam, ki sem si jih dajala nanj. Pa malo manjši obseg pasu tudi ne bi bil slab, čeprav si trenutno želim, da bi se vanj čim hitreje spet širila.user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
19.10.2006 15:58:47   
teri
Ma za strije ne vem kako se jih znebiš?!user posted image Mislim,da samo lepotni kirurg ti lahko pomaga.Vse te kremice ti malo popravijo,več kot tolko pa tud ne .Raje počakaj da pride še enuser posted image pol pa začni na tem delat.Brezveze,da  strije zdaj uničuješ,ker pol bojo spet prišle.Boš pač pol enkrat in konc!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
19.10.2006 16:02:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teri

Ma za strije ne vem kako se jih znebiš?!user posted image Mislim,da samo lepotni kirurg ti lahko pomaga.Vse te kremice ti malo popravijo,več kot tolko pa tud ne .Raje počakaj da pride še enuser posted image pol pa začni na tem delat.Brezveze,da  strije zdaj uničuješ,ker pol bojo spet prišle.Boš pač pol enkrat in konc!

Meni za strije in odvečno kožo lahko pomaga samo še Siniša Glumičič s kolegi. En sam ne bi znal tega popraviti.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
19.10.2006 18:12:34   
pilotgirl
Punce na žalost vam sporočam da je user posted image  prišla. Sem ful žalostna res.Mam poln k vsega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da vsaj keri drugi rata.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
19.10.2006 19:38:14   
sonchek
oooo pilotgirl...tokkkkkkkk mi je žal....user posted image

...ne smeš biti razočarana, saj bo tudi zate še prišel čas.....
...ne smeš obupat,...danes bo malo bolj hudo...amapak jutri bo že boljše...upam,da ti čim prej posije sonček....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
19.10.2006 20:00:58   
Anonimen
...ojoj pilotgirl... tok mi je žal zate...

Dvigni glavo in pogumno naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Boš videla avgust 2007 bo naš mesec.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
19.10.2006 20:11:19   
lana38
pilotgirl!
Poiskušaj iz slabega potegniti, tisto kar je dobro. Vsaj user posted image  je prišla, prej si še s tem imela težave. Vem, da je to bolj slaba tolažba, ampak tudi temi bo enkrat posijal sonček in boš srečka user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
19.10.2006 20:27:19   
tinaaja
Pilotgirl, ves kaj - levcki so zakon, sploh avgustovski user posted image user posted image user posted image  Jaz bom ze vedla.
Vem, da ni velika uteha, ampak morda pa je danes prvi dan tvoje nosecnosti user posted image  Mislim, da je Spela to enkat napisala, da je treba to poskusat tko gledat.
Ti se zjokaj, preklinjaj, tuli, pol pa se umiri, prizgi diseco svecko in se stisni k svojemu dragemu. Pa se enga toplega cajcka sabo vzami. IN si naberi energijo za nov krog user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
19.10.2006 20:34:29   
Špela100
Ma kaj!!!!!!!!!!!! Odprem našo temo in ...ženske tri strani ste pridelale danes!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Kakšne klepetulje, jaz sem se pa komaj zdaj spravila do računalnika, pred pol ure pa prišla domov, dan je bil napeto nor, hvala bogu, da ga bo kmalu konec. Danes sem se namreč na sodišču dajala. Ni vredno besed. Res neprijetno.

In ve pa tukaj klepetate do onemoglosti, sem na hitro preletela...
- joj sonchek si pa res ena lisička, 9 dni zamuja...JA TO JE TO, NE????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- pilotgirl res mi je žal, če te kaj potolaži, da sem tudi jaz prej na wc-ju opazila mal na papirju...in sva v istem kotlu...user posted image   AMPAK mi gremo naprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O ma šele zdaj sem videla, da mi piše v kvadratku od naslova, skupaj na poti do cilja, lepo, lepo, en kupček sprememb user posted image user posted image user posted image

Imejte se, sem izmučena

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
19.10.2006 21:11:42   
Anonimen
Pozdravljene,

se vam še tukaj javim. Saj sem to temo poznala že od prej, ampak - roko na srce - je nikoli nisem odpirala. Vedno me je bilo strah, kakšne zgodbe bom prebrala, kaj se je zgodilo, da je katera splavila, da se potem ne bi zaradi takšnih stvari obremenjevala.

No, zdaj sem med vami. Imam nekaj vprašanj. Koliko časa po abraziji ste šle na pregled h ginekologu? Kako dolgo ste počakale s prvimi spolnimi odnosi (saj ne, da bi bila neka pohotnica, ampak me res zanima user posted image )? Vas je po abraziji kaj špikalo v trebuhu? Danes nisem toliko počivala, kot bi morala, pa sem dobila rahle bolečine. Bojim se, da se bodo stopnjevale, pa da bi morala nazaj v bolnico. Ste po drugem čiščenju lahko šle isti dan domov ali ste morale prespati v bolnici? Tega je mene namreč blazno strah. Bolnice zelo težko prenašam, kar duši me, ko sem noter... Ste imele po abraziji tudi prisotne prebavne motnje? Ker danes kar dežuram na wc-ju. Po moje so temu krivi živci in stres.

Aja, še to: meni je sestra pri ginekologinji rekla, da naj počakam na cistološki izvid. Kaj je to in zakaj ga naredijo? Kako dolgo se čaka na njega?

< Sporočilo je popravil Skutica -- 19.10.2006 21:12:52 >

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
19.10.2006 21:36:23   
Anonimen
Pozdravljena Skutica!

Tudi jaz sem si vedno mislila, da se ne bom nikoli znašla na tej strrani, pa sem se. In ne boš verjela... V vsaki slabi stvari je nekaj dobrega in punce na tej temi so res super - vse od prve do zadnje, ki se oglašajo.
Evo odgovorov na tvoja vprašanja:
1. H ginekologu sem šla en mesec po abraziji.
2. Prvič sva z mojim user posted image user posted image  12 dni po - prej nama sploh ni padlo na pamet - drugače G. svetujejo vsaj en teden vzdržnosti.

3. Na cistološki izvid se čaka 1 mesec - upam, da ti je G. nanj napisala nujno - moj je bil gotov v 14 dneh, ker je uporabila to magično besedico.

4. Svetujem ti, da čim manj dviguješ Davida (saj je tako ime sinu, a ne?), res - jaz sem vskič, ko sem dvignila Črtomira, začela ponovno krvaveti. To sem počela tako dolgo, doker nisem ugotovila, da sama sebi škodujem.

Pa še nasvet: na bolniškem ostani tako dolgo kot ti bo pasalo, še posebej, če imaš kakšno tako službo, kjer te ne bodo pretirano pogrešali.

Pilotgirl, a je že kaj bolje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
19.10.2006 22:01:35   
Milamay
Par dni me ni gor, pa sem imela cel roman za prebrat - kar 9 strani!!! Pridne, ni kaj!!

Vidim, da so med nami nove user posted image  - SUPER!!! Liona, čestitke, drži se, stiskamo pesti za tvojo malo pikico in seveda vse upamo, da se ti kmalu pridružimo. Sonchek - mislim, da moram tudi tebi čestitati!! Ko boš kaj več vedela, pa nam seveda javi.

Pri meni nič novega, naslednji teden bo O, a bo mož bolj malo doma, ker bo ves dan odsoten, samo zvečer bo hodil domov spat ... Kaj pa vem?! Ponovadi sem zvečer že čista koma, v službi je gužva, doma me čaka naš mali 2 in pol letnik, ko ga zvečer spraviva spat, pa še mene čaka gora dela za službo za naslednji dan. Tako da noben dan ne pridem do postelje pred 23. Tako grozno sem utrujena. Ne vem, kaj je krivo temu. Počutim se, kot bi me dajala spomladanska utrujenost ali pa morda obstaja tudi jesenska?!

Tako, močno upam, da kmalu še katera zagleda user posted image user posted image . Vse, ki ste noseče, nam vlivate upanje, da bo tudi nam ostlaim kmalu uspelo.

Zdaj pa moram spat, ker komaj gledam.
Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
20.10.2006 6:41:55   
tinaaja
Jutrooooo ...

Skutica, sem ze prej prebrala na forumu, da se ti zal ni izteklo po zeljah. user posted image  "dobrodosla" med nami, sigurna sem, da bos tukaj nasla kaksen odgovor, predvsem pa morda tisto podporo in uteho, ki je se tako potrebna po ss.

Spolne odnose odsvetujejo 14 dni po abraziji zaradi povecane moznosti vnetja. Nekatere pocakajo do prve naslednje M. Spikanje je lahko posledica krcenja maternice, v bolnico pa moras, ce dobis vrocino, hude bolecine ali zelo krvavis.
Prebavne motnje naceloma naj ne bi bile povezane, saj maternica in crevesje nimata neke skupne tocke, kot si pa ugotovila, pa je t cisto lahko zaradi psihe. tko da bo minilo, vems pa lahko morda kaksen dan jes pepecenec in riz.
Cistoloski izvid je naceloma v 1 mesecu, ko naj bi bil tudi pregled pri G po abraziji. Prej pa verjetno itak ne bosta zacela na novo delat. S tem ugotavljajo, zakaj je prislo do odmrtja, ali je kaksna napaka, okuzna ali morda samo smola user posted image
Ce te se kaj zanima, pa kar vprasaj..

Milamay, mal vec bo treba spat pa pocivat user posted image  Jaz grem vcasih kar pred 9 spat user posted image  ampak sem zjutraj vsaj pri sebi.

No tko, kuza caka za sprehod, sibam ....

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
20.10.2006 7:18:59   
lana38
DObro jutro!
Skutica, pozdravljena!
Žal mi je, da nas je spet več.user posted image  Pa ravno včeraj sem govirila, o tem da bomo morda vse odšle na bolj vesele teme. No, naslov je že lepši.
Jaz pa imam tudi neko utrujenost, ali me viroza daje ali kaj. Tako sem zanič. Iz nosa mi nekaj malega "hodi". Ni preveč podobno nekemu nahodu ali, da bi imela zadelan nos. Bolj bi temu lahko rekla, da je neka napetost v nosu, vmes pa se pojavi tu in tam neka gosta sluz. Čudno.user posted image  Zaspana pa sem tudi 100 na uro. Včeraj popoldan bi najraje malo odspala, pa sem morala ostati buna, ker sem morala po sina k njegovemu sošolcu ob 18.30. Če bi spala, bi se mi lahko zgodilo, da bi tudi to prespala. user posted image  pa je šel s sodelavci na ribe, tako da me ne bi imel kdo zbuditi. Potem pa ko sem šla po sina, se mi je zdelo, da komaj hodim. Zdaj zjutraj sem se komaj zbudila. Morda pa me daje enaka utrujenost, kot Milamay. To bo nekaj novega-jesenska utrujenost.
Lepo se imejte. Šibam v službo.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
20.10.2006 7:37:30   
tinaaja
Lana, Milamay
user posted image
Spocijta si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
20.10.2006 8:26:29   
SM10

Skutica jaz sem po abraziji  prvič po 15 dneh. Pri prvem čiščenju sem šla še isti dan domov, zaradi vročine in krčev sem se vrnila nazaj naslednji dan. Zaradi ponovnega čiščenja, antibiotikov in protibolečinskih, ki sem jih dobivala direkt v žilo sem v bolnici prespala še dve noči.
Pilotgirl ne obupat. Vem, da je teško.
En nasvet zate in za vse ostale. Sem ga preiskusila in deluje:
Včeraj zvečer sma z mojim šla v savno in džakuzi za dve uri in vam povem, da sem se tako sprostila in danes sem kot nova. Tako, da vam vsem priporočam sploh če ste slabe volje. Tudi jaz sem včeraj bila malo slabe volje, ker se je namreč začela moja o, ampak jo moram spustiti mimo še ta mesec. Včerajšnja romantika pa mi je dala full novih moči.
Res poskusite, ker deluje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
20.10.2006 8:29:34   
Anonimen
Punce, eno vprašanje...

Kakšna je bila vaša prva user posted image  po abraziji?

Moja je količinsko grozljiva.

SM10 - še 1 mesec in v nove boje! Se že veselim.user posted image

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
20.10.2006 8:42:37   
teri
Skutica:jaz sem te pozdravla že včeraj,tako da še enkrat dobrodošla-na žalost med nami.
1.Moj 1.pregled po abraziji je bil čez 3t,ker sem po 2t še močno krvavela se šla prej in ugotovili so mi cisto na desnem jajčniku.
2.Spolni odnos sva mela čez 3t,ker prej nisva mogla zaradi krvavitve-priporočajo pa 14 dni-tudi odvisno kdaj si mela ss
3.Mene je tudi kar močno špikalo pa krče sem mela-posledica krčenja maternice
4.Zakaj meni niso naredili cistološkega izvida?????user posted image Se bom pozanimala ko grem 15.11.na uz,zaradi ciste.Držte pesti,da je ni več.
Pilotgirl:zelo mi je žal zate,vem kakšno je razočaranje kouser posted image pride.Mislim da jo vse sovražimo na enak način!!!
Sonchek,Liona in Tinaaja:držte seuser posted image .Držim pesti za vas!!!
SM10:Bravo,dobra ideja,meni bi tudi to pasalo,mogoče si bova privoščla med prazniki.Samo moj nikakor noče it v savno,ma ga bom že prepričala!Ker jo potrebujeva oba.V bazen pa tudi nerad hodi,ker je bil profesionalni plavalec 13 let,tako da se mu je to vse skupaj malo nagravžlo.
Lep dan želim prav vsem,čeprav je grdo vreme-no vsaj pri nas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
20.10.2006 8:49:04   
teri
Raho:moja user posted image po ss je bla nikakva.Čisto malo sem krvavela in to samo 2dni.Mogoče zato ker sem po ss krvavela skoraj 3t.?!Bom vidla kašna bo čez 1t ko dobim 2.user posted image po ss.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
20.10.2006 8:52:50   
sonchek
"pozdravljena" Skutica...ne bom ti zaželela dobrodošlico....ker definitivno ni to neka lepa stvar ki se zgodi ...je pa relativno kar pogosta...kokr vidiš nas je kar nekaj tukaj gor...tako da....na dan s vprašanji in skrbmi...probale ti bomo pomagati po naših najboljših močeh, da se čim prej izkoplješ iz teh žalostnih dni in da ti čim prej posije sonček in da pod prsmi spet začne utripati srček in takrat do konca...in še naprej....

...jaz sem imela UPN dosti kasneje in tako ti ne morem dosti pomagati pri tvojih vprašanjih, ker so tudi časovne razlike v vsem ostalim večje, kakor pri zgodnjem SS-u....

Lahko ti povem samo glede nove nosečnosti...da probaj počakati toliko, da te ne zaboli vsakič pri srcu ko pomisliš na svojegauser posted image ...mislim, da je potem res lahžje...(no, al pa tudi ne...bomo kmalu videli)...

pa srečno naprej v nove boje in zmagam naproti....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
20.10.2006 8:56:57   
Špela100
Skutica
- prvič smo user posted image po abraziji čez približno 14 dni
- pregled pri g. 4-5 tednov po abraziji
- za izvide ne vem

Raho
- user posted image  je bila čist normalna, tudi količinsko in bolečinsko

Pilotgirl kako si danes?? Je boljš???

Lana38 zaspana si, utrujena??? Misliš, da je viroza?? Upam, da tista user posted image user posted image  katere bi se tudi jaz nalezla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!

SM10 ja meni je šel čas po abraziji tako počasiiiii, da sploh nisem vedela kako bom preživela do takrat ko bom lahko začela spet delati na user posted image , no danes bo prišla pa že moja 8 user posted image  po čiščenju!!!! user posted image user posted image  in se ne morem načuditi kako je čas na hitro zdrvel.

Tinaaja in Liona čuvajte pikice in please ostanite z nami do konca, ve nam dajete tako upanje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonchek komaj čakam ponedeljek. Jupiiiiii!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Milamay pol pa najboljš, da user posted image user posted image user posted image  zjutraj, ko sta oba spočita in polna energije. Te čisto razumem, tudi jaz padem zvečer dol in se mi preprosto ne da, včasih se prav prisilim. Saj potem je fenomenalno in imam novih moči in glava ne boli in vse je oh in sploh..... sam začet pa je joj.

V glavnem pri meni pa včeraj zelo malo rjavega izcedka, tako, da jo user posted image  danes pričakujem in upam,
da bo danes pa res moj prvi dan nosečnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tolažba in pol.

Kje je Andreja2000? Joj koga sem še pozabila, da ne bo zamere?? Teri, ja Teri kako si?

Drugače pa vsem pošiljam en velik user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
20.10.2006 9:13:11   
Anonimen
Punce, ste pa res prijazne... Hvala za odgovore. user posted image

A na ginekološki pregled ste se same naročile ali so vas poklicali?

Danes je počutje že boljše. Včeraj zvečer je bil mož tisti, ki je bil žalosten, tako da sem jaz njega bodrila. Rekla sva, da bova počakala z otrokom še kar nekaj časa - najbrž kakšno leto... Bova videla, mogoče pa naju prej zamika.

Je pa res lepo brati nosečnice tu med nami. user posted image  Na forum nosečnost niti nočem več zahajat, kaj šele, da bi odpirala teme o junijkah...

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
20.10.2006 9:15:27   
Anonimen
Aja, še to: verjetno še nikoli v življenju nisem s takšnim veseljem pričakovala prve menstruacije, kot jo bom ta mesec! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
20.10.2006 9:15:44   
sonchek
Raho moja prva user posted image , je bila res hudičeva...močna in boleča...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
20.10.2006 9:19:12   
teri
Špela 100:držimo pesti da je res to tvoj 1.dan nosečnosti!!!Zdaj pa dovolj tega sranja!!!Imamo tak lep naslov in počasi stvari grejo na boljše(npr:Sonchek,Liona,Tinnaja)-upam da v drugem krogu še večjemu številu punc uspelo in da boš tudi ti zajeta med nje.Jaz na žalost še ne,ker moram počakat še na ta 2.user posted image in pol na pregled 15.11.pri g,da vidimo kaj bo rekla.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?