digi
|
Hej, ja imam črpalko in to moram reči, da mi je bilo prvo full groza- mislim res si vedno prikloplen. AMpak potem sem se navadla in je ok, vendar me še vedno občasno moti. Ko imam trenutke tesnobe, potem pa še ta privesek. No oprijeta oblačila so tko tko- če iamm hlače z žepi ni blem, ker si v žep oz. zua žep zataknem, če ne pa morda za modrc, vendar me moti, ekr ne moreš preprosto zraven, oni daljinec pa je itak tko tko- jaz ga ne slišim oz. full murm poslušat, tko da ga mam kr še vedno v embalaži. Kar se tiče seksa- ma prvo mi bilo tko tko, zdaj pa včasih kar gor pustim, če ni predivje , pa leži zraven ... No sicer pa sem sedaj pred tem,d a se odločim, če bi jo še imela ali ne, ker mi marca ptoeče... no in januarja nekje moram potem povedat kako naprej... in ne vem... full mi je fajn, ker je praktično, full me na čase utesnjuje... neštetokrat sem se že zataknila za kljuko in si vse ven spipala... ne vem.... malo še imam časa in se bom potem odločila..... A tebi jo imajo namen že pred nosečnostjo morda dodelit? Ker potem nimaš težav- ti jo dajo za vedno in potem, če ti ne paše se pikaš, če pa ti pa jo upoorabljaš oz. lahko naročaš material..... Jaz sem razmišljala, da bi se spet špikala, potem ap šla nazaj na njo, pa ne vem, ker če bi mi bilo špikanje odveč in bi ugotovila, da bi črpalko raje pa imam težavo, ker bi morala k Tomažički v LJ al pa kam, da me uvede v bazalne ponovno, ker to moja D ne ve- sem anmreč edina s črpalko pri njej... tko da... ne vem...... Vsekakor pa za nosečnost super, ker si ne morem predstavljat, da bi se bila z onim bauhom špikala.... mislim groza, do beder pa tko ne bi prišla Nič letim dalje pa pa