|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
17.9.2007 9:52:34   
digi
??????????user posted image user posted image user posted image  MA vsakih 14 dni en post!!!! A je to preveč?! user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 276
17.9.2007 10:11:33   
MissLady
Čao!!!

Joj jst priznam, da skoraj vsak dan pogledam če je kaj novega tukaj... ampak potem vedno rečem ''bom kasneje nekaj napisala'' user posted image user posted image

Sicer pa jaz že odštevam dneve user posted image  in komaj čakam, da spoznam svoj naraščaj user posted image  Sobica je že pripravljena, zadnje cunjice čakajo na likanje, kaj bomo oblekli za iz porodnišnice je tudi že določeno user posted image

Jutri grem na pregled k Sketeljevi. Malo me je strah, da mi bo rekla, da moram ostati v porodnišnici, ker sem sližala da ''ta sladke'' malo prej obdržijo. K Tomažičevi pa mi ni treba več it do poroda user posted image user posted image  Hvala Bogu!! da mi ne bo več treba cele ure sedet pred njeno ordinacijo. user posted image

Lubčka vsem... pa prosim držite pesti zame!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.9.2007 9:39:57   
digi
Hej misslady, joj ja se spomnim kako je bilo lani pri meni, sem še sobico delala, štrihala, pa kitala pa .... kako sem komaj čakala.... No od kod si že ti? Ja prej obdržijo namreč ta sladke, ker je poanvadi malo prej sprožen porod...  no jaz sem bila od petka tam, v četrtek pa sem rodila..... Kako daleč si zdaj? No, jaz sem namreč rodila 4 dni pred rokom in če me ne bi lastni popadki pognali, bi dobila umetne.... Joj so to lepi spomini, še kar enkrat bi šla rodit, tako je bilo lepo- toliko čustev se na novo rodi v tebi- res, v meni je ostal nepozaben spomin...... Misslady pa glej, da javite, ko bo in čimlepšo izkušnjo ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.9.2007 15:04:33   
MissLady
Čao digi in ostale punce!

Sem bila včeraj pri Sketeljevi in mi je rekla, da naj v četrtek (20. - torej jutri) pridem v porodnišnico in da bom kar tam ostala do poroda. Baje je že dovolj velik in vse kaže na zrelost in da se zna zgodit, da mi bodo v ponedeljek sprožili porod user posted image  Priznam, da me je malo strah user posted image  Ampak istočasno se fuuuull veselim user posted image

Rok imam pa 2.10., ampak kot kaže bomo štručko dobili že v septembru user posted image  Saj kar ne morem verjeti, da smo tudi mi prišli do ''konca'' user posted image

Bom možu naročila, da vam javi, ko se bo zgodil srečni dogodek user posted image  

Čao čao... lubčka vsem skupaj in držte pesti zame. user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.9.2007 17:14:22   
digi
Misslady- veliko smeha, humorja in bo tudi porod zate najlepša izkušnja na svetu, pa priporočam ti, da vedno, ko te bo pogledala, če si že odprta- hodi po stopnicah, ker je meda veliko bolje roditi z naravnimi popadki, kot pa z umetnimi... Možek pa kar naj javi...... Juj sem na trnih.... komaj čakam user posted image , kot da bi čas zavrtela nazaj za leto dni user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.9.2007 14:50:04   
HEL36
HEJ,

da se še jaz oglasim  user posted image , pri nas nič novega, zato tut tko mal pišem. Ker sem na tabletah, si cuker sam včasih zmerim, grešim tut user posted image  user posted image  .

MissLady, joj kam čas beži, torej boš kmalu pestovala, če ti je Sketeljca rekla, da bo sprožila pol bo že držalo, men so 11 dni pred PDP. Želim ti hiter in karseda neboleč porod user posted image , ko boš lahko se javi in kako slikco svojga user posted image  pokaž. Držim pesti, da bo šlo brez zapletov user posted image user posted image

digi, kako kaj ti? A bo kmalu drug user posted image  user posted image .

Kje ste ostale sladke? Se bojim da nam bodo zbrisal tole temo, če bomo tko mal čvekale user posted image

Uživajte lepe sončne dni!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

papa

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 281
21.9.2007 20:25:14   
wis
Hej babe, pa smo res lene ko.... Sploh ni za govorit. Pogledam še kar pogosto, če je kaj novega, pol se mi pa ne da takoj odgovorit, če je že katera kaj napisala, potem pa veste mislim, da vse kako to gre.
Misslady, držimo pesti, da boš čimprej in čimlažje na koncu te poti, pa srečen začetek nove s štručkico v naročju. Pa da se boš kaj več javila. user posted image
Digi se mi zdi, si še najbolj pridna za pisat user posted image
Hel36 je pa zgleda kot js, bolj "favlasta" user posted image .
Meni se kaj preveč ne dogaja, zanimivega pa itak nič, služba pa domov... Drugi mesec grem k Tomažički, potem pa končno na dopust user posted image , ko boste drugi že smučke rihtali. Pa če bo dala še ona zeleno, gremo v nove boje. Mogoče se mi bo potem bolj dalo pisat.?!
Ma, obljubim, da se bom poboljšala, pa da ne bom edina?! user posted image
Punce, mejte se.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 282
28.9.2007 12:55:01   
MissLady
Pozdravljeni,
Javljam se v imenu moje najdražje (MissLady), da vam povem da sva včeraj ob 20:58, dobila fantka Erazma, velikega 52cm, težkega 3.650 g, čednega kot očka. Mami posluša kaj pišem, pa je ravno rekla "ne no tega pisat". Devet ur je bila v porodni sobi, potem je rodila s carskim rezom, v 15 minutah.

Vse lepo pozdravlja.

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 283
28.9.2007 14:44:48   
digi
Misslady čestitke, tudi očku in malemu lepotcu Erazmu vse lepo.... Čeprav to pa so moški- moj je rekel- lep kak ati, pameten kak mami- pa naj bouser posted image  Sicer pa misslady čimprej okrevaj.....

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 284
28.9.2007 22:37:31   
HEL36
MissLady, user posted image user posted image user posted image  čestitke za Erazma, prav tako čednemu očkuuser posted image user posted image user posted image velik cartanja v troje!!!!!!!!!!! Želim ti hitro okrevanje po cr, a se je kaj zakompliciralo, da so te dali na cr po 9 urah?

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 285
29.9.2007 13:12:20   
wis
MissLady, super, čestitke user posted image user posted image user posted image !
Veliko zdravja in ljubezni vsem trem. Pa se še kaj javi, ko se malo odpočiješ.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.10.2007 12:57:50   
Kinokija
ČESTITKE NOVOPEČENI MAMICI !!!!

Kako ste punce. Jaz sem tip1, 3 leta nazaj sem bila dost aktivna na tem forumu, na tej temi, ko smo delali 1 user posted image

Sedaj pa je že počasi čas, da se spravimo k drugemu, sam imam slabše urejeno sladkorno, pa me je malo strah...

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.10.2007 16:51:52   
digi
Alo kinokija pa res se nisi dolgo oglasila.... Bo se treba malo v roke vzet s cukri pa bo a ne?!
Aja pa mi ne bomo sedaj še nič naročevali, bomo še počakali na en šihtuser posted image

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.10.2007 22:57:00   
digi
Punce zdaj še pucam in vse pripravljam ter se spominjam današnjega dne pred enim letom... sem še hodila v enem kosu z mp3 v ušesih po lj porodnišnici, čez natanko mislim, da natanko 15 ur pa bo leto dni, ko se je rodil moj zlati sinček Timon - sem kar cela sentimentalna postalauser posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.10.2007 7:08:35   
wis
Ja očitno je čas, da rečemo:
VSE NAJBOLJŠE TIMON!!user posted image user posted image user posted image
Pa da ne boš preveč priden. Bi lahko z Erazmom kar skupaj praznovala user posted image .
Digi, ti pa ne preveč pucat, ker itak ne ostane potem nikol tako čisto.
Ker samo na brzino brskam pred službo, se bom poslovila, vidim, da imamo novo obiskovalko, se vidve poznata iz prejšnjih postov? (čeprav se mi mudi, sem še vedno firbčna)
No, se beremo, letim... Papa

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.10.2007 8:36:55   
digi
Hvala wis, ja to s pucanjem pa kar drži, ker danes lahko spet pucamuser posted image . Ja kinokijo pa poznam še od starih postov pa od takrat ko so bile še teme ala diabetes part 45,....user posted image  Ja kaj pa drugo leto bomo kar z misslady skup nekaj spocale, pa še ena iz mamine čvekalnice (ptujčanka) je kar včeraj rodila, tako da.... mislim,da te bo nekajuser posted image

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.10.2007 18:51:04   
wis
Zdravo sladke!
A se skrivate? Jaz sem šele zdaj prišla iz službe, je bila ena zoprna sreda, vse je šlo narobe. Pa malo sem slabe volje, ker me že slabih 14 dni neki matra cuker, ka pa vem, ka se mi dogaja, pa glih zdaj pred kontrolo, da ja ne bo Hba1c tak lep kot bi lahko bil. Mam kr neke hipe ponoči, oz. zjutraj, pa sem jih že takoj, ko sem dobila črpalko luštno rešila, je bil mir in vse super urejeno (no, kaka izjema je že vedno bila user posted image ), zdaj, pa neki šmorn...
Nč, malo sem pojamrala, pa saj bo. Upam, da ste ve boljše.
Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.10.2007 22:23:23   
HEL36
čeeeeer punce,

najprej Timon vse najboljše user posted image user posted image , čeprav veeeeliko prepozno user posted image user posted image user posted image . Digi, je minilo tole leto kajne?

Kinokija pozdravljena in čimprej user posted image  user posted image  takoj ko jih boš zagledala bojo cukri tut ok.

Wis, ti kar pojamraj tukaj, zato smo tu, da poslušamo user posted image  Kdaj maš kontrolo?

pr men nič novega, prebiram vas (saj ni velik za prebrat user posted image ) za pisat mi ponavad zmanjka časa. Jeseni je tako, da je 100 stvari za porihtat okrog hiše in še lovimo lepe, sončne dneve.

Misslady, oglasi se kaj, kako sta z Erazmom?

Lep vikend vsem, uživajte!!!!

papa

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 293
13.10.2007 9:32:22   
wis
Haj
mela sem kontrolo včeraj, najbolj zadovoljna ni bila Tomažička s temi mojimi skoki cukra zadnjih 14 dni, mi je popravila kar bazalne, pa čisto preveč, sem zaradi nje spet celo noč lovila hipe user posted image .
Drugač sem naročena čez ene pol leta, je rekla, da če pa prej zanosim, pa naj pokličem. A to je zdaj zelena luč od nje?user posted image user posted image Pa že. Zdaj pa stiskam pesti, da čimprej bo user posted image .  Tudi zate Hel36, pa Kinokijo.
Digi pa tudi lahko, a ne?
MissLady pa naj se najprej en čas z Erazmom zabava.
Punce, mejte se, js še zdržim nekaj dni, pol pa končno na dopust user posted image . Bomo tam enga user posted image naredli!

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 294
16.10.2007 9:39:18   
digi
Da ne boste mislile, da pozabim na vas, vendar sem zasuta z dolžnostmi oz. z razmišljanjem o tem, da jih se lotim user posted image ... mater murm za faks delat, pa raje pucamuser posted image  No, se berema kmalu... se razpišem.....

pa pa

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 295
16.10.2007 12:47:24   
Kinokija
Kako ste kaj cukrčke?

Otroci pridni?

Digi, ti si pa sploh eno tako hudo aktivno bitje, da te prav občudujem. Ti imaš črplako ne? Kako je kaj življenje z njo, nenoseč? Ko bi bil rad lepo oblečen v službi (oprijet puli npr.), ko bi šel rad v bazene, savno, ko se kotališ z pomladkom po postelji? Ko se zvečer hočeš stisnit k možeku, pa se morš prej odklopit, kt en marsovc? Mene namreč te stvari blazn motijo, zato grem sedaj z odporom na črpalko. OK, za user posted image  vse, ampak ker še nisem user posted image  me pa to moti. Zato sem pssss kar na penih user posted image

LP

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 296
16.10.2007 15:25:18   
digi
Hej,
ja imam črpalko in to moram reči, da mi je bilo prvo full groza- mislim res si vedno prikloplen. AMpak potem sem se navadla in je ok, vendar me še vedno občasno moti. Ko imam trenutke tesnobe, potem pa še ta privesek. No oprijeta oblačila so tko tko- če iamm hlače z žepi ni blem, ker si v žep oz. zua žep zataknem, če ne pa morda za modrc, vendar me moti, ekr ne moreš preprosto zraven, oni daljinec pa je itak tko tko- jaz ga ne slišim oz. full murm poslušat, tko da ga mam kr še vedno v embalaži. Kar se tiče seksa- ma prvo mi bilo tko tko, zdaj pa včasih kar gor pustim, če ni predivjeuser posted image , pa leži zravenuser posted image ...
No sicer pa sem sedaj pred tem,d a se odločim, če bi jo še imela ali ne, ker mi marca ptoeče... no in januarja nekje moram potem povedat kako naprej... in ne vem... full mi je fajn, ker je praktično, full me na čase utesnjuje... neštetokrat sem se že zataknila za kljuko in si vse ven spipala... ne vem.... malo še imam časa in se bom potem odločila.....
A tebi jo imajo namen že pred nosečnostjo morda dodelit? Ker potem nimaš težav- ti jo dajo za vedno in potem, če ti ne paše se pikaš, če pa ti pa jo upoorabljaš oz. lahko naročaš material.....
Jaz sem razmišljala, da bi se spet špikala, potem ap šla nazaj na njo, pa ne vem, ker če bi mi bilo špikanje odveč in bi ugotovila, da bi črpalko raje pa imam težavo, ker bi morala k Tomažički v LJ al pa kam, da me uvede v bazalne ponovno, ker to moja D ne ve- sem anmreč edina s črpalko pri njej... tko da... ne vem...... Vsekakor pa za nosečnost super, ker si ne morem predstavljat, da bi se bila z onim bauhom špikala.... mislim groza, do beder pa tko ne bi prišla user posted image

Nič letim dalje

pa pa

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.10.2007 15:45:08   
Kinokija
Hvala za odg. Digi. Jaz imam črpalko doma še od 1. nosečnosti, ampak jo že 1,5 leta ne uporabljam iz zgoraj navedneih razlogov. Sedaj pa počasi načrtujemo še enega, pa menim, da bi bilo dobro že prej se priklopiti. Čeprav po drugi strani se bojim, da 1. ne bo ratalo kmalu in znam še kar nekaj časa vegetirati nenoseča s priveskom in 2. se bojim, da bo prišlo do efekta--->zdaj pa vse lahko jem (kot je že med 1. nosečnostjo).

Kakor se obrneš, ne vem, kako in kaj..

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 298
18.10.2007 14:01:18   
digi
Eh joj kinokija te razumem, vendar boš že.... a imaš dodeljeno za stalno ali si jo imela samo za obdobje nosečnosti in dojenja?!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 299
22.10.2007 17:52:17   
MissLady
Ojla vsem!!!

Javljam se prvič po rojstvu mojega Erazma in sem kar malo sentimentalna, ko prebiram stare poste user posted image

Erazma sem rodila s carskim rezom, ker je prišlo do zastoja pri porodu. Nisem se odpirala. Babica je rekla, da to zato, ker nisem prišla s svojimi popadki, in da bi bilo sicer veliko lažje. Prej sem en teden ležala na E oddelku in sem bila že čisto živčna. Nakoncu sem že skoraz izsilila od Sketeljeve, da mi je dala svečke. Priznam, da mi je bilo potem full žal. Ob 10h dopoldne sem dobila prvo svečko, potem ob 17h še eno in nato se je začela doooolga boleča noč. Celo noč sem hodila po hodniku, bolelo me je. Zjutraj ob 10h pa me je Sketeljeva poslala v porodno. Dol sem po 24ih urah brez spanja prišla čist skrokana in so me takoj priklopili na umetne popadke. Hvala bogu da je bila babica Maruša čisti sonček in me je full uspodbujala (ker pred njo me je sprejela ena full zoprna babica, ki me je najprej nadrla zakaj sem tako zategnjena ... hvalabogu se je njena izmena kmalu končala). Popadke sem prvih 6 ur pridno predihavala in se trudila čimbolje sodelovati. Okoli 21h je zdravnik rekel, da grem na carski rez, ker se ne odpiram dovolj.

Priznam, da mi je bilo fuuuuull žal, ker sem imela carski rez. Čutila sem tudi krivdo, ker bi lahko še nekaj dni počakala, da bi dobila svoje popadke. Ampak bom pa za drugič vedela.

Erazem je fuuuull sonček. Zelo se imava rada. Zadnje čase težko kaka in ga zato malo zvija. Ampak mu kar gre.

Lepo se imejte in lubčka vsaki posebej!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.