wis
|
Zdravo! Kaj pa je bilo, Digi, da je crknila? Pa povej, a na morju si jo kar nosila, tudi na plažo, al si jo dala stran? Se mi zdi kar smešno, ko se ti potem vidi ta čepek, ko odklopiš, pa se ne morem odločit, kaj bi bilo boljše. Pa saj mam še čas, kot kaže, do sredine oktobra... To bo dolga... Drugače pa sem kar cele dneve v službi, mi paše. Jutri grem do G, mu nesem izvide, pa da vidim, kaj bo povedal. Upam, da kaj pametnega. (nimam pa pojma, kaj naj bi bilo pametno sploh ) Mogoče, da končno pride . Kdo bi si mislil, da bom tega vraga kdaj še čakala . Hel36 se je tudi nekam izgubila, da o ostalih ne govorim. Samo Misslady mi je prehitro zmanjkalo, za druge še ne rečem, imajo dosti dela, najbrž. Digi, ti si edina pridna mamica, ko še sodeluješ z mano in Hel36. Pa upam, da boš ostala. Punce, uživajte, jaz grem na sprehod z eno prijateljico, ko sva se včasih zelo družile, zdaj pa malo manj. Mi je povedala, da je , pa mi gre kar malo nekam... (saj vem, da ni ona kaj kriva, sploh ne ve, kaj se mi je zgodilo, ampak vseeno...) Vsem, ki še sodelujete
|