|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
28.6.2007 14:25:58   
digi
Punce, ste videle??! Jelenche je rodila fantka Filipa user posted image user posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.7.2007 16:15:09   
MissLady
user posted image user posted image user posted image Jelenche, čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali Filip pa naj pridno raste user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.7.2007 16:40:02   
digi
Ja alo sladke!!!!!
Kje pa hodite?!
KAko napredujejo vaši sončki?! (v vseh variantahuser posted image - tisti v planu, v trebuhu, razgrajači.....)

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.7.2007 10:25:29   
MissLady
Čao Digi!!

Jaz sem se tako polenila... danes sem naprimer spala 11 ur user posted image user posted image user posted image  čaka me pa cela grmada perila za zlikat... se mi tudi sanja ne kdaj bom to naredila.

Sicer je pa pri meni vse OK razen jutranjega sladkorja po zajtrku. To je pa ratala grozljivka. Kolikor si že dam inzulina, imam potem previsokega. Tomažičeva mi je rekla 20 E, jaz si pa dam 22-24 pa imam potem vseeno cuker 9. user posted image  Danes sem si dala kar 26, pa bom videla kaj bo. user posted image   Se pa spomnim, da je Bonda imela podobne težave.

Kasneje cukri niso problem. Za kosilo lahko pojem kar hočem, pa je OK.

Sicer pa user posted image  pridno brca. Sploh zvečer je živahen. Mi kar trebuh valovi včasih user posted image  

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.7.2007 18:20:01   
wis
Halo pupe!
Za mano je obupen konec meseca, zato se nisem kaj javila.
Sketljeva je ugotovila, da je najina pikica umrla in sem morala na abrazijo. Potem sem en dan ostala doma pa čez vikend, v ponedeljek pa sem šla kar v službo. Cel teden je bila pasja gužva, pa mi je kar prav, da nimam preveč časa premišljevat. Isti večer, ko so me odpustili iz KC mi je umrl stari oče (kap ga je). Zdaj se moram počasi sestavit nazaj in živet naprej...
Čestitke Jelenche, ostalim pa vsem lep pozdrav.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.7.2007 19:22:07   
digi
Joj wis sem žalostna zate user posted image , ampak upam, da bo kmalu spet bil nov srček pod tvojim srce. Iskreno sožalje tudi ob izgubi tvojega starega očeta.... Se še vseeno kot zgleda zelo dobro držiš..... Drži se in se kmalu spet kaj javi,da te malo spravimo v dobro voljo.....user posted image user posted image user posted image zate!!!!

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.7.2007 20:18:55   
HEL36
Živjo!

WIS, žal mi je za tvojo pikico in dedija  user posted image  user posted image  user posted image , sem pred pol leta preživljala isto in verjemi s časom bolečina mine , vprašanja ostajajo. Zjoči se, daj iz sebe in ti bo lažje. Lahko pokukaš na Upanje po splavu, kjer so punce z enakimi izkušnjami. Še user posted image user posted image user posted image user posted image  zate, če rabiš pogovor piši na zs.

MissLady, jaz sem mela isti problem, visoke cukre po zajtrku ampak je na koncu bilo vse ok user posted image  barvo za brcike, te mal masira po trebuhu.

Jelenche, in oči  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za Filipa in veliko prespanih noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikend še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.7.2007 14:58:06   
MissLady
wis user posted image sočustvujem s tabo!!! Zelo mi je žal... ampak tvoja pikica je sedaj user posted image in imaš na nebu nekoga, ki pazi na vaju. 

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 258
13.7.2007 16:36:22   
HEL36
heeeej,

kje ste punce, vse na dopustih?

Wis, je že kaj boljše user posted image user posted image

Jelenche, kako sta kaj s Filipom, se fajn rihtata in cartata user posted image

MissLady, Digi, javita se kaj!!!!user posted image

punce, če ste na user posted image  uživajte, prav tako doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 259
16.7.2007 21:47:35   
digi
Halo,
lep pozdravv iz Murterja!!!! Oziroma trenutno iz internetnega kafiča v Vodicah... Uživamo, vračamo se v petek pa se takrat kaj več tipkamo!!!!!
Pa pa

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 260
21.7.2007 20:31:21   
HEL36
digi, ste že doma? Ste užival na user posted image ? Hvala za pozdravčke user posted image user posted image user posted image

men se že mal user posted image  od te vročine, drgač nič novga, čakam user posted image  te dni. Me že špika user posted image .

Kje ste ostale, že vse na user posted image ? Mi gremo komaj avgusta, upam, da bo še toplo.

Punce lepo se mejte kjerkoli ste, držite se sence in pazite na cukre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.7.2007 13:48:50   
digi
Evo me, sem že nazaj in sem že na šihtu... Imeli smo se super, Timon je full užival, posebaj ladja mu je bila zeeeelllllllllllloooooooooooo všeč, atija pa je potres prestrašil user posted image . Cukri so tko-tko, amapk ,mi je trenutno vseeno. No jaz pauser posted image  nić ne čakam, je namreč že kar na pohoduuser posted image .... Hel saj bo ta vročina minila, pol pa bomo spet jamrali- ljudje nismo nikoli zadovolni.... Misslady, wis, Bonda?! Pa kje so vse te babe ha?! Ej hel kot zgleda, bova dale sedaj naslov tej temi digi&hel user posted image user posted image user posted image ...

Nič uživajte,se beremo

pa pa

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 262
29.7.2007 18:25:46   
wis
Zdravo punce!
Pa se še malo oglasim. Saj sem vedno pogledala, kaj se tu dogaja, za kak odgovor pa nisem našla nobene prave moči. Bo že boljše...
Digi upam, da ste uživali. Jaz bom šele čez kak teden izvedela  koliko in kdaj dopusta se mi obeta, ko pride šef domov (si je privoščil cel konkreten mesec, mi pa gagamo). Itak pa sem na vrsti šele septembra, če bo še kaj ostalo od mene do takrat user posted image
Upam, da si bova lahko privoščila kaj konkretnega, sva oba potrebna, pa zdaj, ko ni več pikice, bova tudi prenovo stanovanja malo prestavila in najprej privoščila sebi.
Hel36, ti bom poslala zs.
Ostale pa so se res nekam izgubile...
Mejte se fajn, pa se še kaj tipkamo.user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 263
31.7.2007 14:37:25   
digi
Halo,
kako ste vse? Wus lepo, da si se opogumila in spet malo nekaj natipkala. Saj bo bolje, verjemi.... Kmalu bosta v veselem pričakovanju in bo svet takoj lepši, samo lepo en za drugim. Kje pa so vse ostale? NA morju? NO upam,d a ste OK in da se beremo.... Pogrešam pa res Bondo, me malo zanima kako in kaj je z njo in njenim sinčkom itd.....

ajde
punce

Ja pa nekaj malo fotk z morja sem dala v tale album.,....

http://digi.moj-album.com/

pa pa

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.8.2007 20:24:47   
digi
Oj punce,
meni pa je predvčerejšnim zvečer crknila črpalka, takod a sem včerajj hodila po novo.... Hmmmm, se dogaja a ne?! user posted image  Kej ste vse?

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 265
8.8.2007 19:58:15   
wis
Zdravo!
Kaj pa je bilo, Digi, da je crknila? Pa povej, a na morju si jo kar nosila, tudi na plažo, al si jo dala stran? Se mi zdi kar smešno, ko se ti potem vidi ta čepek, ko odklopiš, pa se ne morem odločit, kaj bi bilo boljše. Pa saj mam še čas, kot kaže, do sredine oktobra... To bo dolga...user posted image
Drugače pa sem kar cele dneve v službi, mi paše. Jutri grem do G, mu nesem izvide, pa da vidim, kaj bo povedal. Upam, da kaj pametnega. (nimam pa pojma, kaj naj bi bilo pametno splohuser posted image ) Mogoče, da končno pride user posted image . Kdo bi si mislil, da bom tega vraga kdaj še čakalauser posted image .
Hel36 se je tudi nekam izgubila, da o ostalih ne govorim. Samo Misslady mi je prehitro zmanjkalo, za druge še ne rečem, imajo dosti dela, najbrž. Digi, ti si edina pridna mamica, ko še sodeluješ z mano in Hel36. Pa upam, da boš ostala.
Punce, uživajte, jaz grem na sprehod z eno prijateljico, ko sva se včasih zelo družile, zdaj pa malo manj. Mi je povedala, da je user posted image , pa mi gre kar malo nekam... (saj vem, da ni ona kaj kriva, sploh ne ve, kaj se mi je zgodilo, ampak vseeno...)
Vsem,  ki še sodelujete user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.8.2007 21:06:15   
digi
Halo viv,
ja pa res sva samo mi2 še tukaj?!
No črpalka mi je javla nek A33, kos em emnjavala set in  me ni spustila do konca,d a bi si ga lahko vstavla, temveč se je vedno akr nazaj previjala... No baje se te paradigm 712 ne kvarijo veliko, vendar 3/4 je vzrok at napaka, ki je bila pri meni in večinoma se baje to dogaja poleti pa še niso ugotovila kako to popraviti... NO na morjus em jo valda nsoila na plažo, saj smo bili po cele dneve na palži  in tako dolgo pa ne moreš bit brez.... Pa saj se navadiš, samo pazit moraš, da ne misli kdo da maš mp3 in ti ga sune hehehehe.....
No letim
delam anslednjih 6 dni, vsak dan, tako da se lahko kaj več tipkamo....

lp

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.8.2007 15:07:23   
digi
Mah zdaj vidim, da sem včeraj napisala viv user posted image user posted image user posted image , oprosti wis

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.8.2007 23:21:59   
Bonda
Punce, pozdravljene!

Po dolgem času se spet oglašam, verjetno veste, da imamo fantka Bineta. Sedaj je že pravi korenjak. Prvi mesec je bila mal kriza z težo in hranjenjem, potem pa je vse nadoknadil. Se samo dojiva, in ful lepo napreduje. Je tudi kar potrpežljiv in ne sitnari za vsako stvar.

Vsi moji ostali so šli na morje, in jaz imam končno malo časa, da napišem teh nekaj besed. Res, časa imam bolj malo, in tisto kar ga imam izkoristim za počitek ali pa vzamem kakšno revijo, za računalnik se pa res izjemoma usedem.  Se opravičujem, prosim, ne mi zamerit.

Moji cukri pa niso najboljši. Zjutraj imam kar precej inzulina še, 24 enot, pa še vedno premalo, ker mi naraste tam, do 10. Za kosilo in večerjo si ga dam od 8 - 10 enot, pa je tudi premalo, vendar je rekla Tomažička na prvem pregledu po porodu, da si ga moram zniževatiuser posted image . Sedaj res ne vem, kaj naj naredim. Popoldne si vedno kaj v usta vržem in potem imam pred večerjo sladkor tudi čez 12. Ja, vem, neodgovorno, vendar imam blazen apetit, pa čisto brez volje sem, kar se sladkorjev tiče.

Pritisk mi je po porodu lepo začel padati, kakšen mesec nazaj pa se je spet začel počasi zviševati.

Digi in ostale, kako ste kaj? Če priznam, nisem kaj dosti brala poste. Na dopustu ste že bile? No, jaz imam ta teden "dopust", ker sem sama z tamalim, in sem se res odpočila.

Pa lahko noč, upam da bo moj spal do jutra, ups, se že nekaj sliši, grem pogledat.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.8.2007 10:14:48   
MissLady
alooo punce!!

Evo še jaz se javljam. Sem fuuull zaposlena zadne čase -  pa ravno sedaj, ko bi morala več počivat. V službi je zelo tempirano vse. Skoz okol letam, sedaj hodiva še v Šolo za starše... Pa na morju sva bila in je bilo tistin nekaj dni pravi balzam za mojo dušo.

Nosečnost pri meni lepo napreduje user posted image  ...sladkorji mi sicer kar precej nagajajo. Sploh po zajtrku je kriza.

Pa urejava stvari za dojenčka. Od prijatelja sva dobila previjalno in posteljico user posted image , nabavit pa morava tudi še voziček.

Lep se imejte!!!

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.8.2007 9:48:49   
digi
Ojla,
lepo pozdravljene, Bonda predvsem tebe sem pogrešala, ker me je res zanimalo kako sta z Binetom... No glede sladkorja se pa ne sekiraj, ker to ni nič, sedaj lahko imaš malo višje sladkorje, bolje tako, kot pa pri meni, ko sem po porodu imela te hipe in pol še epileptični napad... Brez sekiranja.... No kje pa so tvoji? A pol sta z Binetom sama al kako? No, saj ni važno, samo da se malo sprostiš...
Misslady, saj bo, tudi jaz sem bila polno aktivna do konca- do odhoda v porodnišnico.... Pa saj boš vse še nabavila, sploh ne paničari in en prehitevaj, saj bo še vse ob svojem času.
Mah kmalu boš tudi ti ponosna mamica..... Naš Timon pa bo star že eno letouser posted image , sploh ne morem verjet, pa kmalu bo hodil, saj že kar sam stoji itd. ap počepne in vstane brez opore, tako da... joj...
No sedaj pa an delo,s em anmreč an šihtu - againuser posted image user posted image user posted image  Popoldan pa grmeo na 4o-letnico mojega strica, venndar ne vem kako bo, saj ima doma pod šotorom, zunaj pa je vreme - bljak user posted image

No  se beremo, ker delam v bitvu cel teden- vsak dan...

pa pa

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 271
18.8.2007 8:03:29   
digi
Joj punce ste se polenile!!!!! !! Kje ste?!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 272
19.8.2007 17:33:35   
wis
Haj!
Prav luštno je videt, da sta se po dolgem času oglasili tudi MissLady in po še daljšem Bonda. Pa smo vse bolj lene (razen Digi user posted image )
No, jaz sem dočakala in preživela svojo prvo user posted image po... zdaj pa bomo videli, ali bo jesen kaj lepega prinesla. Cukri so kar vredu, vsaj večino časa, mislim da tudi Tomažičeva ne bi smela imeti kakih hudih pripomb. Drugače čakam na oktober, ko greva malo na dopust še midva (ko bote vsi že brez barve, jo bom jaz šele dobila, haha), sicer pa se nič zanimivega ne dogaja.
Javite se kaj, pa kaj lepega povejte.
Danes sem bila pridna, sem natipkala že en kup dolgočasnih strani, zdaj grem pa popoldansko lenarit user posted image .
Vsem pozdravčke.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.8.2007 23:14:16   
HEL36
Večer punce,

da ne boste mislile, da sem vas zapustila user posted image

smo mel kar pestro, dopust, mož je bil še ta teden doma, neki po hiši rihtamo.....

Me veseli, da sta se oglasili Bonda in MissLady user posted image .

Bonda, me veseli, da Bine lepo napreduje in da je priden. Sta se kaj spočila na "dopustu"? Za cukre se ne sekiraj preveč, boš vidla kako bo, ko boš nehala dojit.

MissLady, ti, ti daj počivat, ker bo z dojenčkom mal spanca user posted image . A mata že vse pripravljeno? kdaj točno maš rok?

Digi, a Timon bo že shodil? Kako čas leti user posted image  

Wis, vidim, da si si mal opomogla, jesen bo ziher lepa user posted image , še posebej če bosta šla na dopust.

No toliko na hitro, upam, da bom našla več časa za javljat.

Pridne bodite in pazite na cukre user posted image user posted image

papa

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 274
30.8.2007 21:24:46   
digi
Evo pa sem se še jaz polenila... v prihodnje spet kaj tipkam, sedaj je pa namreč vrtec na vrsti in mami mora nekaj za faks naredit.... Objem vsem....

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.