digi
|
Tako je to ja misslady, prvo je malo navala pol pa dolgo nič... sedaj je že pozno in se mi ne da spet vsega brat, čeprav sem že predvčerajšnim (samo sem vse pozabila kaj ste natipkale)... No zdaj sem še nekaj prevajala, vendar moj mozag ni sposoben več razmišlajti.... Pri meni je drugače vse po starem... Z bivšim pa je vedno huje, sploh ga trenutno ne prenesem pa ko pride vsako tolko in to za kake pol ure, toliko da malega malo razdraži, da se pol dve uri dere "ati", potem pa gre.... Ne rečem, da naj pride nazaj ali pa da naj bo tu cele dneve, vendar če pride k otroku naj bo z njim in tudi se naj ukvarja z njim, ne pa da z njim tv gleda.... eh brezveze, tako sem jezna, da jutri ne grem z malim niti na dedka mraza k njemu v službo, ker mislim, da bi tam v družbi njegovih sodelavcev eksplodirala.... Pa mi je nosil sedaj še čokolade itd... češ da se je spremenil... ma daj no... ki te?! Ko pa edino kaj ve: "saj bom", "bom", "jutri",.... pun kufer mam tega.... mah sem se sedaj razkurla kar pritisk mi je narastel, tako da lahko grem še sedaj malo delat, ker se mi je kar mozag nazaj vklopil... P.S. misslady ti pa se kar javi, še posebaj, če si kaj naspidirana, ker sem ravno v formi Aja pa tasladke: sem bila oni dan pri moji dohtarci in ni bilo moje kartoteke, ker jo je komisija kao zahtevala zaradi števila izpisanih testnih trakcev- mislim halo!!!! Kaj mislijo, da jih prodajam naprej ali kaj?! PA še najbolj smešno je, da so kartoteko zahtevali od splošne zdravnice in ne od diabetologije- svašta.... Najbolje, da mi rečejo, da ne smem met sladkorne ali pa da jo hočejo met Tko zdaj pa se mi je zasmodlo v glavi- grem raje spat, saj zjutraj treba zgodaj vstat!!!!! pa pa