|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
14.12.2007 11:44:17   
Kinokija
Mayci, iskrene čestitke za nosečnost!!

Glede črpalke boš pomoje vedla kaj več v ponedeljek.

Si že na bolniški? od kdaj pa?

Digica, kako pa ti? Si že kaj boljše volje. No, upam, da boš počasi prilezla in si opomogla od ločitve. Držim pesti za svetlo prihodnost!

Mlade mamice, kako ste?

Pri nas še nič novega, sicer mi mogla te dni dobit M, ampak je ni, pa sem nardila test in je bil minus in sem mal tko. user posted image

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 326
14.12.2007 12:06:19   
digi
Oj,
Mancy čestitke še enkrat, samo da je vse ok, glede črpalke pa je tko,d a če jo boš želela, ti bo Tomažička ziher dala priporočilo... je pa res, da ima tudi črpalka svoje slabe strani... kaj pa vem...
kinokija, morda pa bi naredila še en test?! jaz sem 4 naredila preden je bil pozitiven...
Glede moje ločitve- vse po starem, sem vredu, mi ugaja da je tako kot je, ex pride in gre, včeraj mi je prinesel celo rože, ker sem se predvčerajšnim razkurla- vendar mislim, da je za rože prepozno, prej bi se lahko kaj takega spomnil...
Timon je bolanček, so me včeraj z vrtca klicali, ker je dobil vročino, zdaj spi, vročina pa se vedno znova vrača, ko svečka spusti....
Tko zdaj pa grem do konca skuhat pa pospravit, potem pa bo itak že pobalinček auf...
Jutri pa grem celo popoldan delat, zvečer pa bi naj šla na zaključek, ampak ker me ni nihče več nič klical imam občutek, da je vse v vodo padlo in odkrito povedano mi sedaj, ko je Timon buban, tako paše.....

Ajde

se beremo

P.S. vas je treba malo pokregat, pa se takoj zraven spraviteuser posted image

pa pa

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 327
14.12.2007 12:52:44   
Kinokija
Digi, upam, da se Timon kmalu pozdravi. Jaz tudi nimam veselja okoli hodit, če je tamala bolana.

Sem že 2 testa naredila, pa nič, šraufa me, tak da se bova morala pomoje še kaaaaaaar trudit.

Veseli me, da se stvari postavljajo na mesto pri tebi. Z rožami pa je tako (osebno mnenje, ne zamerit). Pogreta župa ni nikoli dobra. Četudi se je zdaj "kukr" spremenil, zna potem na vse te lepe stvari pozabiti v 3 dneh, od kar bi bila zopet skupaj. In bi bilo spet vs epo starem..

Nekje imam v glavi, da si doma iz Prekmurja.Konec meseca namerava z možem iti na kratek izlet (brez tamale), pa me zanima, če lahko priporočiš, kam naj grem, kaj naj vidim. Neki berem od ene lončarske stvari, veš kaj več o tem?Degustacijo vin pa imava že urejeno. user posted image

Hvala, čauuu.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 328
14.12.2007 15:50:26   
digi
Hej,
ja kinokija se strinjam s teboj glede teh rož in spreminjanja- popolnoma moje mišljenje- niti 3 dni namreč na traja in so isti.... pustimo času čas in bomo videli kaj bo....
No, nisem iz Prekmurja- sem en čas živela sicer blizu... sem iz Ptuja oziroma okolice.... tako da ti ne morem bit veliko v pomoč- vsaj ne glede taki stvari.... žal...

tko grem, sem glih poslala en prevod za katerega sem dobila prej naročilo, zdaj pa nekaj pojest....

Timon pa je sedaj kolkor tolko vredu, edino tećnoba na kubik ga daje... še vredu,  a je prišel ati in se naj on ukvarja s tem sedaj....user posted image

No grem...

P.s. Kinokija če ni sedaj ratalo pa bo naslednji mesec in se boš vsaj izognila nekoliko skrbem zaradi skokov cukra zadnje čase....

Pa pa

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 329
14.12.2007 21:49:07   
wis
Haj punce!
Pa res pomaga, če se Digi razuser posted image . user posted image

Za mano je en hudirjevo dolg teden, veseli december pa to, ampak ne poln žurk pač pa dela, najmanj 12 ur vsak dan, naslednji teden pa bo še slabši, pravijo.

Mancy, še enkrat čestitke. Sploh pa nisi tako stara, jaz imam še dve (2) leti več, pa je problem edino to, da postajam počasi neučakana, ne pa prestara (tudi Tomažička je rekla da imam še čas)
Črpalka pa sploh ni nujna, če si z injekcijami in dieto lahko urediš cuker, da ti ne skače preveč... Tako da, če jo rabiš, ti jo bojo že dali, če pa ne, se pa ne obremenjuj, in uživaj.
Digi, kot vidim uživaš v samskem stanu, drži se, Kinokija pa v nove boje, jaz pa kar kmalu za tabo, jo tudi čakam počasi user posted image . Bo pa drugo leto boljše!!
Sladke pozdravčke vsem, grem zasluženo lenarit...

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.12.2007 11:34:42   
MissLady
Živjo punčare!

No da se še jaz pofočkam user posted image dokler Erazem še spančka. Zjutrej namreč full rad spi.... ampak imava pa zvečer cele boje. Ne zaspi do polnoči ali še dlje. KO ga dam v posteljico joka (pa sigurno ni lačen ali žejen, ker vse to opraviva). Ponoči pa hvalabogu pridno spi in se zbudi šele ob 6:30.

Digi, te povsem razumem, ker sem bila že večkrat na istem kot ti. Samo da se mi2 potem kmalu pobotava. Ko bom imela več časa, se ti javim na privat, da ti malo pojamram user posted image

Mancy , čestitke tudi z moje strani user posted image Se mi zdi, da si ti sedaj edina nosečka tukaj, jaz sem svoje opravila pred 2,5 meseci user posted image

A verjamete, da jaz že sedaj računam kdaj bi lahko imela naslednjega user posted image user posted image Mi je toooolk fino z Erazmom, da jih hočem še,še,še,še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A katera ve, koliko po carskem rezu lahko zanosim?? Sicer je priporočljivo 1 leto, ali je za carski rez kaj daljša doba??? Sprašujem namreč, ker si zeloooo želim, da bi v drugo rodila po naravni poti, brez carskega reza.

Lubčka vsem.... cmooooooooooooooook .... in se beremo!

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 331
16.12.2007 19:35:38   
mancy137
čer,
sm se prehitr hvalilauser posted image , čez dan in ponoč skoz neke hipe. mal več sem zadnje par dni športala, pol pa se takoj fuuul pozna... a si na črpalki kej lažje manevriraš insulin vs. hrana pa šport?
kinokija, na bolniški sem že 1 mesec, mi je Tomažičeva že po telefonu takoj rekla naj grem v bolniško, pa najprej nism hotla (ker sm misla, da služba brez mene ne zdržala...user posted image ), amapk so se v parih dneh začele hipe & co, tko da sem bla zlo zlo vesela, da sm lahko šla. k sreč v službi ne komplicirajo preveč, itak pa mal delam še od doma...
a se je keri zdel, da mate preveč hrane?  zvečer men velikrat sploh ne paše  jest, in če ne, mam pol ponoč hipe in zjutraj ketone????user posted image

pa pa,
in čimveč zdravja vsem in vašim mladičkomuser posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 332
16.12.2007 20:43:33   
MissLady
manchy, men tud na začetku  nosečnosti zvečer ni pasal jest. Ampak je full pomembno zaradi ketonov. Vsaj kozarec mleka spij, pa kakšen piškotek zraven. 

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.12.2007 14:57:21   
MissLady
Ja a ste že vse na počitnicah??? user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.12.2007 22:30:09   
digi
Tako je to ja misslady, prvo je malo navala pol pa dolgo nič...

sedaj je že pozno in se mi ne da spet vsega brat, čeprav sem že predvčerajšnim (samo sem vse pozabila kaj ste natipkale)...

No zdaj sem še nekaj prevajala, vendar moj mozag ni sposoben več razmišlajti....

Pri meni je drugače vse po starem...
Z bivšim pa je vedno huje, sploh ga trenutno ne prenesem pa ko pride vsako tolko in to za kake pol ure, toliko da malega malo razdraži, da se pol dve uri dere "ati", potem pa gre.... Ne rečem, da naj pride nazaj ali pa da naj bo tu cele dneve, vendar če pride k otroku naj bo z njim in tudi se naj ukvarja z njim, ne pa da z njim tv gleda....
eh brezveze, tako sem jezna, da jutri ne grem z malim niti na dedka mraza k njemu v službo, ker mislim, da bi tam v družbi njegovih sodelavcev eksplodirala....
Pa mi je nosil sedaj še čokolade itd... češ da se je spremenil... ma daj no... ki te?! Ko pa edino kaj ve: "saj bom", "bom", "jutri",.... pun kufer mam tega....user posted image

user posted image mah sem se sedaj razkurla kar pritisk mi je narastel, tako da lahko grem še sedaj malo delat, ker se mi je kar mozag nazaj vklopil...user posted image

P.S. misslady ti pa se kar javi, še posebaj, če si kaj naspidirana, ker sem ravno v formiuser posted image

Aja pa tasladke: sem bila oni dan pri moji dohtarci in ni bilo moje kartoteke, ker jo je komisija kao zahtevala zaradi števila izpisanih testnih trakcev- mislim halo!!!! Kaj mislijo, da jih prodajam naprej ali kaj?! PA še najbolj smešno je, da so kartoteko zahtevali od splošne zdravnice in ne od diabetologije- svašta.... Najbolje, da mi rečejo, da ne smem met sladkorneuser posted image  ali pa da jo hočejo metuser posted image

Tko zdaj pa se mi je zasmodlo v glavi- grem raje spat, saj zjutraj treba zgodaj vstat!!!!!

pa pa

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.12.2007 14:52:49   
digi
Punce lep božič!!!!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 336
25.12.2007 17:09:08   
MissLady
Tudi jaz se pridružujem čestitke.

Vsem želim blagoslovljen Božič!!! user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 337
26.12.2007 9:51:24   
wis
Tudi od mene vsem vesel božič in praznike sploh, za naprej pa čimveč zdravja pa da se va (nam) drugo leto čimprej uresničijo vse vse skrite in manj skrite želje.
Pa da si mogoče malo bolj pridno pišemo?user posted image
Praznujte sladko (pa ne dobesedno).
Lupčke vsem.user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 338
26.12.2007 9:58:05   
wis
Tudi od mene (malo pozno, vendar iz srca) vesel božič in praznike nasploh, pa v novem letu naj se vam (nam) čimprej uresničijo vse skrite in manj skrite želje...
Pa da si mogoče malo bolj pridno pišemo?user posted image
Nenazadnje pa veliko veliko zdravja...
Luštno praznujte in vsaki lupčka user posted image user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 339
26.12.2007 10:00:27   
wis
No vidiš, ko sem hotela nekaj popravit pa sem kvalitetno vse zaštrikala...
no ja, na napakah se učimo....menda

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.12.2007 17:26:52   
digi
wis že vredu, če si se zaštrikala, samo sedaj se nisi ven zmazala, da 3krat ne rabiš pisatuser posted image

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 341
28.12.2007 10:50:42   
mancy137
punce, tudi jaz vam želim lepe praznike (no, preostanek...) pa dober skok v zadovoljno predvem pa zdravo novo leto!

papa

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.12.2007 18:17:13   
HEL36
še od mene želje za lepe praznike. čeprav jih je pol že konc user posted image
so me čist zdelali, pa ne s hrano ampak z delom user posted image , skoz neki pečem in pripravljam, pa na obiske hodimo, jih sprejemamo, tko da ni nobenga miru user posted image  zdaj se me je začel neki lotevat, mi teče iz nosu, grlo peče user posted image user posted image
Upam, da se vsem izpolnijo želje, večje ali manjše in da mamo porihtane cukre user posted image

lepo se mejte, uživajte še teh nekaj prostih dni, potem pa veselo na delo user posted image

lupčke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 343
1.1.2008 4:38:02   
wis
Punce moje,
glihkar sem prilezla domov, noge so mi pomrznile, bežim pod tuš pa spat, cuker je pa super začuda, vsem vam eno lepo in veselo leto user posted image !

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 344
1.1.2008 9:14:22   
Kinokija
Jutro.

Vsem sladkim želim veliko lepega in zdravega v letu 2008!

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 345
2.1.2008 13:19:28   
digi
Evo sem crknila user posted image . Glava me boli, zvija me in nasploh kot da bi me vlak povozil... ma da bi bilo vsaj od alkohola user posted image ... Punce moje sladke, sladke vse lepo v novem letu in da ne bo katera presenečena: od prvih sekund novega leta vem, da to leto ne bo meni naklonjeno. Da ne bo potem katera presenečena- zapomnite si moje besede, da vidim, če bom 2009 začela z novo kariero user posted image

pa pa

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 346
3.1.2008 11:04:43   
MissLady
Ojla !!!

Evo pa je konec ''veselega'' decembra. Mi smo za silvestrovo bili v prijateljih, mali je kar na kavču zaspal user posted image in spal pridno do treh zjutraj, ko smo šli domov. Je že pravi žurer ratal user posted image

Sedaj bova pa nekaj časa sama doma, ker je moj dobil službo v Celju in si bo tam dobil sobo, da se ne bo vsak dan vozil, ker ne bi zmogla zaradi bencina. No ja...si bom vsaj malo živce spočila user posted image user posted image

Vse lepo vam želim v letu 2008!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 347
3.1.2008 15:23:35   
digi
Hej hoj...
Ojoj misslady a kar sobo si vzel? A ni dobil kje v okolici šihta ali kaj?! Že res, da si boš živce spočila, ampak da ti kar povem, da se bo še tista strast ohladila, ki je nekje, če je tako kot je bilo včasih pri meni..... No, morda pa le ni.....
Sicer pa tudi Timon je lani lepo spal in smo g ami žurali, letos pa ni bilo nič s tega, je hotel kar bit zravenuser posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 348
3.1.2008 20:27:02   
HEL36
oj,

no pa smo spet na začetku user posted image user posted image user posted image  mi kar paše, da se je ta norija končala user posted image  Mi trije smo bili sami, bolj na izi, opolnoči šampanjček, rakete in ajat. Je ta mal tut zdržal do pol enih z nama.

oooo MissLady, se mi pridružuješ boš tut slamnata vdova čez teden user posted image , moj tut hodi domov sam čez vikende.
Erazem ima že 3 mesce, kako čas leti.

Digi, maš pa žurerja user posted image  se kar navadi user posted image

Kje ste ostale punce?

Mene je spet user posted image  obiskala, sem mal user posted image

Želim vam uspešnejše leto kot minulo in da bomo mal več čvekale tle gor!!

čaw user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 349
8.1.2008 10:26:11   
digi
Punce!!!!
Mater smo lene....
No jaz sem spet v knjižnici, ker moram brat te filozofske knjige in ker moram napisati novo seminarsko nalogo, ker pri prejšnji nisem navedla, kje sem nekaj citirala in sem bila ožigosana za "prepisovalko"!!!!user posted image  No ni važno, zdaj bom pa če bo le možno prekritizirala v tej seminarski, če bo lemožno, kak članek od dotičnega profesorja, tako da me bo prosil, da naj pridem diplomsko k njemu pisat user posted image
Drugače: no "moj" se je spet kar vslinil nazaj in jaz koza sem to dopustila, ker sme že bila preutrujena od vsega tega in se mi ni več dalo sploh se kregat... Ampak bi rekla, če bi gospod se vsaj nekaj dni drugače obnašal- nič... in včeraj mi je prekipelo, danes pa sem mu kar povedala (no napisala sms), da sem bila zadnjič prijazna, od zdaj naprej pa se naj ne približuje več meni, bajti, Timonu in da naj ne kliče, naj ne piše, skratka naj izgine... Sedaj me je klical že enih 30krat, vendar jaz se ne mislim niti več pogovarjat.... Ne in ne in ne!!!!!
No drugače kaj novega? Kot rečeno mojo leto se je začelo z vnaprej zapečateno usodo: to leto bo zame pogubno... vendar bo naslednje bolje!!!!!

Ajde punce

javite se še kaj no

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?