|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
17.3.2006 11:09:24   
tasha23
Juppy, pritisk počasi po user posted image padauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Np upam, da se ne bo ustalil na tej točki...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.3.2006 11:19:26   
vava

živjo user posted image !

danes je pa res lep dan. Kaže da bo res user posted image  čez vikend. Lucika zakaj se nam pa ti ne javiš?!? kako je šel pregled včeraj?
Gaya prosim javi kaj boš videla na UZ. Najini pikici sta enko stari in me zanima kako sta veliki.
A_A blagor tebi, da ti ne paše sladko. Pri meni ja ravno obratno. Jaz prej nisem nikoli jedla sladkega, mi res ni pasalo, zdaj sem pa za pusta 3 user posted image  pojedla in skoraj vsak dan me premaga kakšna user posted image . Še dobro da nimam navade takih stvari kupovati in da mi potem samo v službi ali pri kakšnih obiskih kaj takega nasproti pride.
Sicer pa sem ok in vas lepo pozdravljam!
v

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.3.2006 12:42:46   
Arabela
Hojla user posted image !

Sem mislila, da bom imela mir zdaj ko sem v bolniški, pa se je najprej najavila taščica, nato še mama... Vse ti hočejo dobro, a me lahko v minuti tako znervirata obe... Ker one so najbolj pametne, hahaha... Ma hvala bogu da jih imam.... Pa sestrico... Brez nje bi kar umrla, toliko mi pomaga...

Zdaj čakam da se mi bo skuhalo kosilo, sem malce pozna ker mi je že slabo... Rižek s korenjem in grahom, pa en cordon bleu in brokoli... mljask mljask mljask.. za sladico pa prekmurska gibanica... pol pa počim..

Meni se okus iz tedna v teden spreminja... Na začetku se mi je čokolada ful upirala, zdaj pojem kakšen košček... Pa tu pa tam bonbone Nimm2 ali Maom....
drugače pa bi same konkretne stvari.... Nekaj časa se mi je luštal McDonald's zdaj za njega ne morem niti več slišati... Pa juhice.. njamnjamnjam... Ampak ni ga preko tuninega sendviča, pa nisem neki ribji fen... Me prav zanima kaj mi bo pasalo naslednji teden... So se mi pa kile ustalile in v zadnjem tednu nisem šla nič gor....

GREMO PAPCAT!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.3.2006 13:02:31   
lucika
user posted image  helou od mene!
sem vceraj cakala in cakala, in koncno docakala uz.
pikica je velika tocno tolk kot je treba, slabih 20 mm, tocno za polnih 8 tednov. srcek utripa.
mozeka sem kar zraven pelala, pa mi je prvo doktor delal uz preko trebuha, pa se ni dobro videlo. je rekel, ok, bo pa vaginalni. pa se obrne mojmu, da ce hoce lahk gre ven. moj ze za kljuko drzi. nenenene, kar bodi tu. ja, najbolj ga je bilo strah, kaj ce ne bo nic videl (ker vedno ko mu kdo kaze slike iz uz nima pojma kaj gleda).
ko je iskal utipe, ma, nisem niti dihala. ampak je vse ok. v ponedeljek imam spet pregled, pa da vidimo, kako bo slo naprej...
tretji poiskus bo ocitno tapravi.

zdaj sem pa el vikend sama. moj dragi brani domovino:) je sel pred tremi minutani, pa ga ze pogresamuser posted image . pridno pisite, da bom imela kaj brat,.. vsaj to...

lp

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.3.2006 13:16:47   
Arabela
Lucika super user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ampak kako to, da imaš tako pogosto preglede?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.3.2006 13:25:04   
tasha23
Bravo Lucikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 581
17.3.2006 13:32:18   
lucika
kem mam tak sposobnega ginekolooga:) v ponedeljek sem mela pregled, me je potipal mal na roke; vceraj uz pri nekomu drugemu; v ponedeljek pa pregled, da vidimo dalje:)

saj po eni strani je boljs veckrat kot premalo, ne?

lp

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 582
17.3.2006 13:59:20   
mtina
Hojla!

Ti pregledi ... vse ok, sam če delaš je malce mučno, a ne? Se voziti in čakati ...  Lucika drugače pa user posted image  user posted image  user posted image

Ma nič ne pišete, da vam je slabo, a ste že vse mimo, ali nočete več pisat o tem, ker je to nekaj normalnega? user posted image

Lp, Tina

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 583
17.3.2006 14:38:22   
gaya

Bejbe user posted image

jst sem nazaj,... sem se načakala ko zmešana,.. vzeli so mi kri, pa vodo, pa izpolnili materinsko knjižico in potem spet pok v čakalnico in mi je že brada zrasla da sem končno dočakala UZ. Najina pikica, ni več pikica, ampak kr dobiva obliko user posted image , velik/a je 3,5 cm in user posted image  veselo utripa.
Moj G pravi, da sva oba zdrava in tko sem vesela, da grem drug teden počasi spet nazaj v službo, saj tole izležavanje doma je res dolgočasno,...

5.04. imava nuhalno svetlino, pa 14.04. spet kontrolo,... kaj naj rečem, sem pomirjena, ker sem vidla da je user posted image  čist v redu pri meni, kljub temu, da sem jst na čase kot zvožena cunja. Aja k že tolk govorite od prtiska, mam ga 120/85 - pa pojma nimam kaj to pomeni????user posted image  A je to ok??? Ker sestra ni rekla nič, G pa tudi ne,..

Skratka zdaj grem pa veselo kosilo popapcat, ker sem že res prestradana.

Aja, k mi uspe slikco skenirat pa jo dam v album user posted image

Se beremo

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 584
17.3.2006 15:11:14   
_Titi_
Pa še pozdrav od mene...

Kaj naj vam povem... te dni niti najmanj nisem bila pri volji pisat na forum, utrujena, uničena, ko pa sem bila boljšega počutja, sem pa raje šla malo ven...

Pregled imam naslednji teden, tako da itak ni nič novega...

Lepo vas vse pozdravljam in se javim v sredo po pregledu.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 585
17.3.2006 18:13:22   
vava

gaya, lucika ful sem vesela za vaju in 
user posted image  obema. Pritisk, kot ga imaš ti gaya je pa skoraj po učbeniku idealen. Tako, da brez skrbi in le tako naprej.

(odgovor članu _Titi_)
Neposredna povezava do sporočila: 586
18.3.2006 10:53:57   
Arabela

Pri nas obljubljali sončka, pa se še skriva..... Lep začetek vikenda....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 587
18.3.2006 11:32:47   
pilotgirl
Evo punce nočem vam pokvarit vašega veselja,prišla sem se samo zahvalit za vaše lepe misli in povedat da je že vse končano.Nikoli vas ne bom pozabila,spremljala vas bom do konca in upala z vami na najboljše. Hvala vam za vse,zlate ste.
Maja

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 588
18.3.2006 12:08:46   
naja78
hay.

lucika: bravo.
gaya :RR je ok.

midva z lubim sva vse popedenala po stanovanju,zdaj pa delava kanelone une s faširanim mesom.user posted image
popldne greva malo v lesnino,firbcat drugače pa bova lepo mirno preživela wikend.

moje počutje je ok.
mejte se,se pišemo.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 589
18.3.2006 14:06:32   
gaya

Oj user posted image

sem pozabla včeraj povedat še, da mama PDP 13.10.2006. Drugače pa počutje po starem. Spet mi nobena hrana ne diši in resno mam težave sploh kaj pojest user posted image , pa bom že preživela, saj je samo še dobrih 14 dni, pol pa gremo v 2 trimesečje, ker pokaš od energije in dobrega počutja,....user posted image

Jst bom pa zdaj možeka zvlekla na sprehod, pol bomo pa vidl, če bo počutje kaj boljše,...

Aja, najin mali zakladek pa si lahko ogledate tudi v mojem albumu user posted image

pa lep vikend še naprejuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 590
18.3.2006 17:51:18   
Arabela

Moje počutje ok, vendar se mi je spet pojavil rjav izcedek.... Kaj smo že rekle o tem? Jaz mislim, da ima to opraviti z širjenjem maternice... Danes sem bila malce zunaj ker bom drugače ZNORELA doma, pa še možek je službeno odsoten... Mogoče pa res moram počivati?! Ne vem, malce sem se prestrašila.... Upam da bo izcedek izginil...

Pa še nekaj... nikakor ne morem naložiti slikice v album, ker je prevelika!!! Kako jo zmanšam?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 591
18.3.2006 19:11:49   
naja78
srečke user posted image ,ki bodo svoje pikiceuser posted image pričakale oktobra so:

SanjaS        user posted image  PDP:1.10.06
arabela       user posted image  PDP:2.10.06
digi              user posted image PDP:5.10.06
muki1          user posted image  PDP:11.10.06
skip             user posted image  PDP:11.10.06
vava            user posted image  PDP:14.10.06
natja           user posted image  PDP:16.10.06
@lina           user posted image  PDP:16-21.10.06
mis              user posted image PDP:18.10.06
A-A              user posted image  PDP:20.10.06
adeja          user posted image   PDP:23.10.06
mTina          user posted image   PDP:24.10.06 
naja78         user posted image  PDP:28.10.06
psaša         user posted image   PDP:31.10.06
katy25         user posted image   PDP:2.11.06 ?
lucika
gaya            user posted image  PDP:13.10.06
tasha23
nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika 

in upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 592
18.3.2006 19:14:09   
lucika
jaz imam svoj datum naracunan na 25.10.; kaj pa bodo pooblascene osebe povedale, pa ne vem. ampak glede na uz zgleda da bo tocno tako.

drugace sem ok, malo me edino scipa spodaj po trebuhu. verjetno je to raztezanje, samo za vsak slucaj pa pijem magnezij. in dabroston in folic. ja, se pocutim ko bi bla bolana, glede na trikrat na dan po dve tablete:)

lep vikend se naprej...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 593
19.3.2006 9:56:32   
naja78
srečke user posted image ,ki bodo svoje pikiceuser posted image pričakale oktobra so:

SanjaS        user posted image  PDP:1.10.06
arabela       user posted image  PDP:2.10.06
digi              user posted image PDP:5.10.06
muki1          user posted image  PDP:11.10.06
skip             user posted image  PDP:11.10.06
gaya           user posted image  PDP:13.10.06
vava            user posted image  PDP:14.10.06
natja           user posted image  PDP:16.10.06
@lina           user posted image  PDP:16-21.10.06
mis              user posted image PDP:18.10.06
A-A              user posted image  PDP:20.10.06
adeja          user posted image   PDP:23.10.06
mTina          user posted image   PDP:24.10.06 
lucika          user posted image   PDP:25.10.06
naja78        user posted image   PDP:28.10.06
psaša         user posted image   PDP:31.10.06
katy25         user posted image   PDP:2.11.06 ?
tasha23
nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika 

in upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 594
19.3.2006 22:44:26   
mis
Hej, kje ste? Mate samo cez teden v sluzbi moznost pisanja? Takole cez vikend je vse tako tiho... Cez teden pa komaj sledim...user posted image
@lina, v seznamu noseck sem prebrala, da bos mogoce v NM rodila. Pa se takrat enkrat kot jaz... ce bo vse po sreci.user posted image
lep zacetek tedna zelim vsem souser posted image .

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.3.2006 7:12:58   
Arabela
DOBRO JUTRO user posted image !

Po zaspanem vikendu spet nov teden.... Še vedno mi je čudno ker sem doma..... Doslej še namreč nikoli nisem bila na bolniški... Pri nas že sije sonček... Najedla sem se že,  zda greva s user posted image  malce na dvorišče...

Pišite kaj....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 596
20.3.2006 8:03:04   
muki1
DOBRO JUTRO!
Za mano je res lep vikend.
V soboto smo šli v Grac malo pošopingirat. Sem si nabavila ene lepe hlače nosečniške, pa eno majčko. Pa za hčerkico sem nabavila take ene luškane hlačke, pa nekaj majčk. Pa še najedli smo se ful v Mc donaldsu user posted image . Joj, kak se mi lušta, vsak dan bi ta šit jedla.
Včeraj pa fajn na sončku. Sem počistila teraso,pograbila suho listje, posadila dve rožici, mala se je igrala v pesku, sploh nisem vedela da jo imam zunaj, tak je bila pridna user posted image . Pa naša kužika je uživala z nama 100/uro.
Jupi, pomlad prihaja in življenje spet rožnato postaja user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.3.2006 8:50:07   
tasha23
Dobro jutro tudi z moje strani,
jutri je dan D: končno moj prvi pregled in končno bom zvedla, če je vse v redu. To noč nisem skoraj nič spala, ne pomnem kdaj sem se tako dolgo prememetavala po postelji, mislim, da sem se vsaj 3X zbudila. Ali mi je bilo mrzlo, ali vroče, v glavnem sploh nisem mogla spat!
Zdaj pa sem ta razdražljiva in kot za nalašč so danes skoraj vsi doma, polni energije in naspani.user posted image
Drugače pa je bil vikend precej pester, slabosti so mimo vendar je utrujenost še večja od prejuser posted image , tako bi spala, pa ne morem... Pa trebušček se mi že malo pozna, zredila sem se za 3 kg, pa niti ne jem več kot ponavadiuser posted image , trebušček pa je že tako, da ga ne morem več skrit.
Kako ste kaj ostale?

Pobožajte trebuščke  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.3.2006 9:06:23   
katy.25
Živjo (malo se oglašam pri oktoberkah malo pri novemberkahuser posted image )

Jaz sem kar v redu, sem in tja mi je malo slabo, nimam pravega apetita in pa kronično sem utrujena. Komaj se vlečem sem in tja. Ampak tale sonček mi da pa tako energijo...uf.
Danes imam prvi pregled in bom najbrž končno izvedela moj PDP se pravi ali sem oktober ali novemberuser posted image . Sicer je pa vseeno, samo da je z user posted image  vse v redu.

Mejte se  user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 599
20.3.2006 9:32:59   
gaya

Jutrček user posted image

jst sem se pa ravno mal razvajala, sem se namakal v banji in brala knjigo user posted image , uživam še zdanji teden doma, kajti s ponedeljkom šibam nazaj v službo,.. saj po eni strani sem ful vesela ker pogrešam sodelavke, po drugi me je pa groza, kajti kot sem že povedala mam šefico "k nima vse kure na štangi" in imam slab občutek da si bova takoj v laseh,....

Počutje je v redu. No razen jutranjega bruhanja, samo tega sem se pa že tako navadila, da bi bila že začudena, če ga ne bi blo,...
Apetit se počasi vrača, tko da se mi zdi, da se počasi zaključuje moje najhujše obdobje.

Danes sem se odnaročila z NS pri nas na Jes, ker je tam en tak G k to dela, da rajš plačam in grem z veseljem na pregled. Tko da mam NS zdaj v domžalah in sicer že 28. marca user posted image , bom kmalu spet videla user posted image ......

Zdaj pa grem počasi mal vn na sonček, da mal farbice ujamem na obraz, da ne bom tko bledolična user posted image , punce kaj se javite user posted image

Pa lep sončen dan

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......