|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
15.3.2006 15:28:29   
Arabela
Hojla user posted image !

Pa je tretji pregled za mano... Vse ok... Moje g. ni bilo, pa me je sprejel njen kolega, prav tako ful prijazen... Malce sem bila razočarana, ker mi niso delali UZ, pa mi je sestra rekla, da ni potrebe, če je do zdaj vse ok, da se delajo povprečno na nosečnost 3-4 UZ, naslednji šele tam o. 20 tedna - morfologija....  Ker imam NS 28.3. vem, da bom takrat videla mojo pikico...
Kri imam v redu, vsi izvidi negativni, jemati moram še dalje tifol, pa da naj Donat pijem, nič drugega... Ker imam beli tok, mi je napisal recept za neko mazilo, ne vem kako se mu reče... za slabost je rekel, da pač "mora" biti prisotna, da to ni nič slabega, ker imam pa zadnje čase ful krče, da tudi ni nič narobe, da se maternica širi... Da moram veliko vode piti je še rekel, kar pa meni tudi predstavlja problem, ker mi nič ne diši... sedaj pijem cedevito pa deit zmešan z vodo.... Naslednji pregled čez tri tedne, 5.aprila....

Punce me se tu preveč "sekiramo".... Mislim, da manj ko veš, boljše je, ker se tako ne obremenjuješ... Uživajmo v nosečnosti, pa kar bo, bo....

Kar pa se tiče napenjanja... sem vesela, da je na svetu še več takšnih pujsik kot sem jaz, hahaha

Pikice mejte se rade... pa kar spuščajte vonjave.... to je vredno pol zdravja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 526
15.3.2006 17:19:02   
naja78
hitro,da razložim.
aktivne:pomeni po domače,da vsak dan čepimo na rr
ostale:se ne javljajo pogosto.

vse pa pašemo med oktoberke.user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj približno in močno upam,da ostanemo skupaj.
kje se skrivate ostale.???

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 527
15.3.2006 17:28:36   
naja78
user posted image srečke user posted image ,ki bodo svoje pikiceuser posted image pričakale oktobra so:

mis
A-A
mTina
lucika
vava            PDP 14.10.06
gaya
arabela
muki1
tasha23
naja78         PDP:28.10.06
katy25         PDP :2.11.06 ?
@lina
adeja
skip
natja
nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika

in upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 528
15.3.2006 19:38:53   
tasha23
Ojla pupe, kako ste kaj danes zvečer? Jaz sem že takoo utrujena, da komaj čakam, da grem spat - moram pa počakati 10 uro, da vzamem zdravilo. Drugače pa sem ok.user posted image
Naja78, jaz naj bi imela isti PDP kot ti: 28.10. Sicer pa bom bolj ziher povedala v torek po pregleduuser posted image .

Vsem želi lep večer še naprej. Pobožajte trebuške.

LN

tasha user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 529
15.3.2006 20:52:32   
@lina
ojla tudi z moje strani... pri nas je potihnil živžav, mali je šel spat, mož mislim da je zaspal zraven, ne vem, ga že dolgo ni iz sobe user posted image  in tu je čas za moj rr... vidiš, naja78, jaz sem tudi razmišljala o takem seznamu na naši temi  (ki sicer je na tem forumu pod seznamom nosečk), pa si me prehitela. Pa ti nič ne zamerim user posted image  samo rečem:user posted image user posted image
moj pdp po mojih izračunih je 21.10, po ZM naj bi sicer bil 16.10., ampak ker sem imela cikle na 33-34 dni, si upam trditi, da je moj izračun pravilen. Bomo videli na UZ in NS.

Sranje in ne-sranje je očitno res ta prava tema za nas user posted image (slončke-balončke). Jaz sem tako srečna, če mi uspe zjutraj opravit, da nisem potem celo dopoldne v službi tako napihnjena... Pa me tišči, pa ne morem, pa grem po 5x na wc, pa ne rata...user posted image

vem pa še za eno stvar, ki prežene: mcdonalds, po možnosti kakšen meni s kokakolo. En teden nazaj sem bila tolk pogoltna na enga bigmaca, da mi ga je mož šel iskat, pa še cheesa za zraven... Pol sem pa tako sedela na WC, da je blo že kar hudo...user posted image In sem možu zabičala, da mi do konca nosečnosti ne sme nič prinest iz mcdonaldsa, pa če bi ga še tako prosila user posted image

Mejte se, se beremo!

Aja, pa še to: danes mi je manj slabo, sam še tišči me... ali pa samo zato, ker nisem imela časa mislt na to?user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 530
15.3.2006 21:14:42   
mis
punce, hvala vam za tale smehuser posted image user posted image . To rabimo. Tako sem se nasmejala pa se moj user posted image  zraven. Res, glede sedenja na prestolu je hudo. Jaz sem si zacela zvecer slive namakat, kot je bilo pri nasi temi ze svetovano, in moram rect, da meni deluje. Sicer pol res prdim ko user posted image , ampak, pol zdravja...user posted image  Se take teme za smejat. res je, karkoli bo narobe, enkrat bo vse v redu. Sem enkrat ze dal acez, pa se vse postima. Seveda upamo na najboljse, ampak tako je. Gremo dalje!user posted image
Naja78, jaz sem mela zadnjo M 10.1., mislim da pride rok 18.10.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.3.2006 6:33:33   
naja78
 user posted image srečke user posted image ,ki bodo svoje pikiceuser posted image pričakale oktobra so:

mis              PDP:18.10.06
A-A
mTina
lucika
gaya
arabela
muki1
tasha23
katy25         PDP :2.11.06 ?
@lina
adeja          PDP:16-21.10.06
skip
natja
nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 532
16.3.2006 6:40:37   
@lina
naja78, mislim da si eno vrstico sfalila, če si vnašala moj PDP?user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 533
16.3.2006 6:59:16   
naja78
srečke user posted image ,ki bodo svoje pikiceuser posted image pričakale oktobra so:

mis              PDP:18.10.06
A-A
mTina
lucika
gaya
arabela
muki1
tasha23
katy25         PDP :2.11.06 ?
@lina           PDP: 16-21.10.06
adeja          
skip
natja
nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.3.2006 8:03:42   
adeja
Tudi jaz sem že enkrat napisala, pa še enkrat....Moj PDP je predvidoma 23.10. Lep dan vsem srečkam nosečkam in čim manj obremenjevanja, čim več pa uživanja v tem posebnem stanju.....user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 535
16.3.2006 8:11:34   
psaša
Dobro jutro, da se še jaz malo javim. Večinoma vas samo berem, ker ste kar precej pred mano. Moj PDP je 31.10.2006. Slabosti so zmeraj bolj pogoste, ampak do školjke še nisem prišla. Mene tudi napihuje kot ...
Za prebavo probajte jogurt Activia- po dva skupaj pakirana. Je več okusov, med njimi tudi s slivami.
Špikanje se mi je umirilo, joškice me pa bolijo za znoret.
Ta teden sem še nekaj zbolela, tako da sem še bolj povožena kot ponavadi.

Lep dan

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 536
16.3.2006 9:18:38   
natja_
Hojla  user posted image

Včeraj sem bila na svojem prvem pregledu 9t2d... srček bije, pikica raste, tako, da upam, da bo tokrat uspelo. Zdaj se moram prijaviti še na nuhalno.
Okvirni - po mojih izračunih - datum poroda 16.10.06.

Vsem srečkam user posted image  želim prijetno nosečnost.... natja

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 537
16.3.2006 9:34:23   
gaya

Jutro punce,

da vas samo na hitrco pozdravim, počutje je ok, saj je za mano že obvezno jutranje objemanje prijateljice v kopalnici user posted image ,...

Komaj čakam jutrišnji pregled, da vidim, kako naša pikica napreduje, saj mamici povzroča kar nekaj težav user posted image , ampak bomo že potrpei, saj se bliža konec 1 trimesečja.
Se še odločam, ali naj ostanem doma do 12 tedna, ali naj grem mal v službo pogledat, saj konec koncev, razen jutranjega rituala v kopalnici, je počutje super. No včeraj mi je spet začel razegovat jajčnike al kakroli že v levem predelu, ampak to pripisujem širjenju maternice,...

Zdaj pa šibam delat dohodnino, k mi jo je cela žlahta veselo poturila user posted image ,.... bomo kompenzirali oktobra user posted image

Pa uživajte user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.3.2006 9:42:12   
naja78
srečke user posted image ,ki bodo svoje pikiceuser posted image pričakale oktobra so:

mis              user posted image PDP:18.10.06
A-A
mTina
lucika
vava            user posted image PDP 14.10.06
gaya
arabela
muki1
tasha23
naja78        user posted image PDP:28.10.06
katy25         user posted image PDP :2.11.06 ?
@lina           user posted image PDP: 16-21.10.06
adeja          user posted image PDP:23.10.06
skip
natja           user posted image PDP:16.10.06
nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika 

psaša           user posted image PDP:31.10.06

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.3.2006 9:47:09   
naja78
ojla.
pridne pridne.user posted image

jaz danes spet nisem mogla dolgo spat,sem pa opazila da ponoč bolš spim.
punce za prebavo pomagajo tudi suhe marelice.mene je učeri skor razgnaluser posted image ,tako da priporočam da tisti dan ko jih jeste da ste doma,ker je hudič.user posted image user posted image

drugač imam datum za nuhalno in za naslednji pregled,ki bosta nuhalna:13.4.v 12 tednu in pregled redni v porodnišnici:19.4. ko bom v 13t.

upam da bo vse ok,kar želim tudi vam.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.3.2006 9:58:29   
A_A
Živijo!

Moj PDP je 20.10.

Naslednji pregled pri G imam v 13. tednu, t.j. 12.4. in pregled NS, naslednji dan 13.4.
Uf, kje je še to!

Lp vsem, napihljivka A_A user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 541
16.3.2006 10:12:20   
naja78

mis              user posted image PDP:18.10.06
A-A              user posted image  PDP:20.10.06
mTina
lucika
vava            user posted image PDP 14.10.06
gaya
arabela
muki1
tasha23
naja78        user posted image PDP:28.10.06
katy25         user posted image PDP :2.11.06 ?
@lina           user posted image PDP: 16-21.10.06
adeja          user posted image PDP:23.10.06
skip
natja           user posted image PDP:16.10.06
nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika 

psaša           user posted image PDP:31.10.06

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.3.2006 10:27:32   
tasha23
Dobro jutro pupe,

danes sem se zbudila vsa prestrašena user posted image , malo preden sem se zbudila sem imela hude nočne more: sanjala sem, da sem začela močno krvavetiuser posted image in mojemu user posted image rekla, naj me TAKOJ odpelje v bolnico, da se nebi ponovno zgodilo, kar se je že lani...
Na srečo so bile samo GROZNE sanje in še zdaj mi gre na user posted image . Drugače pa imam občutek, da vsakokret dan ali dva preden preidem v nov teden me začne ponovno špikat in verjetno to špikanje podzavestno sproži grede sanje.

Kako ste ve drugače? Upam, da vse lepo božate vaše trebuščke, ki pridno varujejo vaše največje zakladeuser posted image . Še 5 dni, samo 5 dni pa bom končno videla najino pikico in se morda pomirila.

LP

Tashauser posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.3.2006 10:47:45   
Aja1
Joj, tasha...tes grozne sanje user posted image . Amapk pravijo, da kar se ti sanja, da če to poveš, se ti ne bo zgodilo, če pa to držiš v sebi...se pa zgodi. Dobro, da si nam povedala.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.3.2006 11:36:53   
digi
KAj pa jaz, kaj pa ja?! user posted image  DIGI, PDP 5.10.2006

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.3.2006 11:48:28   
lucika
še štiri ure, pa bom tudi jaz dočakala, da vidim najino pikico. upam, da bo ena; nic ali dve, tri...so novice, ko me bojo tezko iz stola spravili. eno, zdravo, lepo,...samo to si zelim.

saj se vedno ne vem. ali je boljse za en pregled trikrat k zdravniku; al je boljs vse naenkrat... ko ni pregledov, govorimo, jooooj, kdaj bo; ko so, jooooj, tole se mi pa ne da...

kdo bi se razumel:(

aja, drzite pesti.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.3.2006 11:55:54   
tasha23
lucika, bom držala pesti zate in tvojo user posted image . Pa poročaj kako si rešla, ok.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.3.2006 13:21:11   
muki1
Zdravo.
Jaz sem se zdaj tak najedla, da bi si najraje metek v glavo pognala. Počutim se naravnost za odstrel, komaj se gibljem. Sem si naredila dva sendviča, namazana z majonezo, gor poli salama, sir in kisle kumare. Mljask, kak sta šla v SLAST.
Sicer pa sem se že hotela pobahati, da se stanje glede slabosti izboljšuje, sem zjutraj po doooooolgem času z užitkom popila kavico. Ker se mi je - zapriseženi kofetarci, kava prav priskutila.
No, potem so mi uturili še eno popoldansko,pa mi je spet pognalo vso kislino v grlo .Drugače sem vredu user posted image

Lucika, drži se,pa javi nam vesele novice.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 16.3.2006 13:23:07 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 548
16.3.2006 13:21:55   
muki1
a, pa še to
PDP 10.11.2006 user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.3.2006 13:25:15   
tasha23
Oj Muki1, si morda mislila PDP user posted image 11.10.???

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......