|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
16.3.2006 13:29:24   
vava

lucika, tudi jaz držim pesti. javi se ko končaš!
sicer pa tasha brez skrbi, lahko da tvoje počutje vpliva na tvoje user posted image , nikakor pa ne morejo sanje vplivati na tvojo pikico (pa ne glede na to ali poveš o njih vsem ali pa nikomur).
pridne in vesele bodite
v.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 551
16.3.2006 14:29:53   
muki1
UUUPS PDP 11.10.2006 user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 552
16.3.2006 14:33:26   
skip
Živijo, punce!

Po dolgem času spet glas od mene. Bila sem namreč bolna (viroza) in ker se je kompliciralo, sem morala biti 10 dni doma. Mi je super prišlo, ker sem se zelo slabo počutila in sem non-stop spala. Vendar pa je bil hud šok, ko sem prišla nazaj v službo in me je čakalo ogromno nerešenih zadev. Zdaj sem prvič po dolgem času lahko vsaj malo zadihala, prej pa sem delala kot norec cele dneve. Počutim se namreč super, precej bolje kot prejšnje tedne (upam, da to ne pomeni, da je kaj narobe). Še vedno pa me full bolijo prsi in nestrpno čakam na pregled v sredouser posted image . Vsem, ki ste izgubile svoje pikiceuser posted image , obilo upanja in zaupanja ter razumevajočih partnerjev. Korajaž velja! Vsem drugim pa obilo zdravja in veselega pričakovanja!

Moj PDP 11.10.2006 user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 553
16.3.2006 15:37:45   
tasha23
Meni je takooo dolgčas!!user posted image in takooo nataknjena! vse me tako znervira danes, malo prej sem se z nono primla zaradi neumenega vprašanja... uff  kako sem slabe volje, pa še to glupo vremeuser posted image user posted image . JOOOJ Kje si pomlad? Zakaj ni že torek????

LUCIKA kje si? Si že nazaj?user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu skip)
Neposredna povezava do sporočila: 554
16.3.2006 15:38:02   
SanjaS
naja78,

a me lahko daš na seznam  srečk?

Po moje bom pa kr ta prva, PDP 1.10.2006?

No in naj vam povem še nekaj zanimivega... nisem še bila na NOBENEM pregledu...!

Lep pozdrav,

S.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 555
16.3.2006 15:44:23   
tasha23
Oj Sanja, kako to, da nisi imela še nobenega pregleda? Kdaj ga pa imaš?

LP

tasha user posted image

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 556
16.3.2006 17:05:25   
gaya

Punce na pomoč, jst sem ko cunja, pečejo me oči, zebe me, švoh sem tko, da komaj pridem do WC-ja. Ne morem se zjasnit ali mi je slabo al ne, skratka kot bi se me prijemala ena viroza user posted image ,... Sem hotla spat, pa ne morem zaspat,...
Najrajš bi se zamrznla,....

A mislite, da če vzamem kakšen lekadol, da bi blo v redu? Sicer vročine nimam počutim se pa kot bi me valjar zvozil.....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 557
16.3.2006 17:21:05   
Arabela
Hojla user posted image !!!

Prinašam dobre in slabe novice! S katero začeti? S slabo? Saj veste da sem bila včeraj pri g. pa je bilo vse v redu.... Danes v službi pa sem dobila takšne bolečine, da sem mislila da mi bo jajčnike razneslo... Nisem mogla ne sedeti, ne stati, nič... PA bolečina mine... pa čez nekaj minut spet buuuum.... Sem klicala g. in je rekla naj takoj pridem na pregled...

Sla sem vsa prestrašena... ves čas sem hodila na wc, ker sem mislila da krvavim....

In diagnoza..... Maternica se širi, vse ok, le nekatere boli bolj, nekatere manj...
pa sem v bolniški do naslednjega pregleda... 5. aprila.... mirovanje, če pa bi me ful bolelo pa moram spet na pregled...

Aja, zdaj pa dobra novica.... Da je videla, kaj je narobe, mi je naredila UZ... Pikica ni več le pikica.... TO JE MALA BEBA, KI JE FUL BRCALA Z NOGICAMI!!!! VSE SE JE ŽE VIDELO!!!! Tako da je vse ok... čim slikico skeniram vam jo pošljem....

Moj PDP je 2.10.2006!!!

Punčke nič se ne sekirat preveč, škodi lepoti.... Uživajte nosečnost in ne prehitevajte... .Vse ob svojem času.....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 558
16.3.2006 17:22:18   
Arabela
Lekadol lahko vzameš. SEm vprašala g. danes pa je rekla da lahko, sicer ne preveč, ampak ni škodljivo.

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 559
16.3.2006 17:34:44   
tasha23
bravo Arabelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam za malega junakauser posted image . Sem prav vesela zate. 

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 560
16.3.2006 18:09:36   
muki1
O, Arabela, kako lepo, spet so mi solze planile v oči. Joj, jaz zadnje čase samo solzim user posted image  ampak, to je od veselja. user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 561
16.3.2006 19:36:17   
mtina
Hojla!  user posted image

Jaz se počutim dobro. Seveda sem se na slabosti že navadila, pa špika me; se mi zdi da nič posebnega, glede na to, da ve pišete o istih zadevah user posted image  user posted image  user posted image  . Tudi jaz imam NS 13. 4. , medtem ko
2. pregled 18. 4.

PDP pa 24. 10.

Komaj čakam user posted image  nasmejano sonce!

Lp tina

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 562
16.3.2006 19:51:17   
SanjaS
V bistvu gre bolj  za splet okoliščin, kot za moj resen namen, da bi se izogibala nosečniškim pregledom...

Moja g. je ful zasedena in takrat, ko sem klicala za termin sem nekako pozabila povedat, da gre za nosečniški pregled- po moje je sestra mislila, da se naročam kr tko.. in me je naročila za 28.3.2006...

No, ker sem pa ugotovila, da bom, če bom najprej čakala pregled pri njej zamudila rok za NS (12 tednov), sem se kar prijavila za NS, v ponedeljek.

Je pa res, da imam neko filozofijo, da so g.-ji kokr neke vrste vedeževalci,  itak ti pod nos za vse bistvene odločitve o katerih niso povsem 100% povedo, da je končna odločitev tvoja- obnašajo se kakor da smo pa me super jasnovidke...
Pa tudi zdi se mi, da ne vem kaj bi, če bi mi g. rekla, da z user posted image  ni vse o.k.- poznam namreč dva primera, ko so zdravniki s svojimi ugotovitvami o n.pr. vodenoglavosti otroka in neustrezni razvitosti spravljali ubogi nosečnici v vlogo Boga, ki naj odloči kaj naj... No in ker sta bili bodoči mamici pogumni in nista šli na prezgodnji porod imata danes dva čudovita otroka, ki povsem normalno odraščata.

Verjetno sem tudi sama malce manj skrbna, ker gre za tretjega otročička in nekako vem, da vse hitro mine in da se pravi žur začne šele s prvim vzdihom ...

Upam, da se ne zgražate preveč (mislim, glede na to kar berem o tem kako pridno in zgodaj hodite na preglede )...

Lep pozdrav,

S.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 563
16.3.2006 20:11:33   
mtina
Sanja S: najverjetneje je tvoja situacija drugačna kot od večine: že zaradi tega, ker je to tvoja tretja nosečnost; pri meni in kakor sem razbrala tudi od večine drugih tukaj, pa prva in potem si bolj paničen in ...

Če je tebi prav, je tudi meni user posted image

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 564
17.3.2006 7:15:40   
naja78
srečke user posted image ,ki bodo svoje pikiceuser posted image pričakale oktobra so:

SanjaS        user posted image  PDP:1.10.06
arabela       user posted image  PDP:2.10.06
digi              user posted image PDP:5.10.06
muki1          user posted image  PDP:11.10.06
skip             user posted image  PDP:11.10.06
vava            user posted image  PDP:14.10.06
natja           user posted image  PDP:16.10.06
@lina           user posted image  PDP:16-21.10.06
mis              user posted image PDP:18.10.06
A-A              user posted image  PDP:20.10.06
adeja          user posted image   PDP:23.10.06
mTina          user posted image   PDP:24.10.06 
naja78         user posted image  PDP:28.10.06
psaša         user posted image   PDP:31.10.06
katy25         user posted image   PDP:2.11.06 ?
lucika
gaya
tasha23
nelly
kato
HOPE79
TITI 
sanika 

in upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 565
17.3.2006 7:21:45   
naja78
JUTRČEK.
upam,da nisem katero spustila,če pa sem me popravite.

tako...upam da bo ta seznam ostal do naših PDP-jev takšen.user posted image
in kako ste kaj ve??

gaya: preverit pejt malo tvoj pritist in če si mogoče slabokrvna.lahko te pa kaj hvata,ampak taki znaki so res pri slabokrvnosti.
predlagam da si kupiš magnesol šumeče tablete.no,mogoče jih že imaš.user posted image so bomba.user posted image

drugače  čestitke za vse dobre novice.user posted image juhu,tako moramo naprej.user posted image

drugač sem jaz čist kul.vampak pa raste.malo morm pazit kaj jem,ker sem učeri z lubijem pojedla celo vrečko smokijev,ki jih drgač ne jem.user posted image user posted image

se še pišemo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 566
17.3.2006 7:43:03   
tasha23
Dobro jutro dekleta user posted image

kako ste kaj? Jaz sem se danes po dolgem času zbudila zelo dobre volje in brez slabosti. Upam samo, da ostane tako cel dan.
Sanja sem prav vesela zate, da je to vaš tretji user posted image .
Midva si želiva vsaj 2 user posted image . In iskreno povedano jaz bi bila res vesela če bi nosila dvojčkeuser posted image . Ampak vseeno, važno, da je pikica zdrava in  pridno raste. Še 4 dni in komaj čakam moj prvi pregleduser posted image .

En veelik objem user posted image vsem souser posted image , pobožajte trebuščke in uživajte v nosečnostiuser posted image .

tashauser posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 567
17.3.2006 7:53:28   
Arabela
DOBRO JUTRO user posted image !

Prav čudno mi je, ko nisem šla v službo...   Mogoče mi zaradi tega ni bilo zjutraj slabo, hahaha....  user posted image me čudno gleda, kot da sem mu napoti, da ga ne pustim samega, hahaha...Torej zbudila sem se brez slabosti, ampak zbolečinami user posted image ... to ni več špikanje, to je prebadanje kot z nožem.... Bom danes lepo počivala in se pustila razvajati...

Mislim da sem šele včeraj, ko sem gledala slikico iz UZ dojela, da v meni res nekaj novega raste.... Sem bila včeraj kar malce šokirana....

Se še kaj oglasim, papa....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.3.2006 8:07:14   
tasha23
JOJ punce malo prej sem si zmerila pritisk in je spt 155/99, tega spodnjega ne vem kako zbiti user posted image . Sploh ne vem kaj naj naredim. Še dobro, da sem doma in ,da nisem v kakem stresnem okolju. a ima katera podoben problem s pritiskom, kaj naj naredim??? Skrbi me, ker je visok pristisk zelo nevaren za nosečnost.

zaskrbljena

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 569
17.3.2006 8:18:43   
Arabela
Jaz imam pa pritisk 116/62, malce niskega.... Ampak sem čula, upam da nisem zamešala, da ne smeš nič ful slanega jesti... to malce zniža pritisk....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 570
17.3.2006 8:59:35   
gaya

Jutrček,

se vam na hitrco oglasim, počasi se bom odpravila na pregled, potem pa se vam spet javim na dolgem čveku user posted image ,..

Počutje je za silo, upam, da bom zdržala v čakalnici,...

Lep dan in se tipkamo user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 571
17.3.2006 9:02:15   
@lina
jaz imam sicer celo življenje pritisk 110/70, ob katerikoli uri ga merim, ampak sem brala za znižanje pritiska: malo maščob, olivno olje, omejevanje soli, pitje dovolj tekočine...pa ne se sekirat!!!user posted image  - always look on the bright side of life!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 572
17.3.2006 9:16:02   
tasha23
Hvala @lina, problem je v temu, da ne jem nič mastnega in vse kar delam z oljem je to olivno olje, kar pa je višek vsega: ne smem slanih stvari zaradi problemov z ledvicami. Do pred nekaj meseci sem imela vedno takoo nizek pritisk, da sem morala do 4 kave spit, da sem sploh lahko hodila okoli. Sedaj pa od kar sem user posted image pa mi niti kava ne diši več, čokolade prav malo pojem in kruh je polbeli ali polnozrnatiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ah, bomo videli kaj mi bodo rekli na pregledu v torek, upam, da ne bo hujšega, saj je visok pritisk zame zelo nevaren tudi če ne bi bila nosečauser posted image . Doma pa imam zeliščni čaj za znižanje pritiska in bom poskusila tudi s tem.

Si pišemo user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 573
17.3.2006 10:45:06   
muki1
Zdravo.
Jaz sem vredu. Malo sem skočila pogledat, kaj se dogaja med oktoberkami user posted image . Komaj čakam vikend, ker baje bo CELO SONCE ?!!!!!!

Jutri gremo po nakupih v Grac. Si moram resno nabaviti vsaj ene nosečniške hlače. Sicer imam nekaj še od prejšnje nosečnosti in neke sposojene cunje, ampak tisto je za pozneje, ker so že nategnjene user posted image .
Upam, da me ta viken ne čaka kakšno neprijetno presenečenje, saj moja Neža ima navado, da ponavadi zboli v soboto user posted image . Letos smo preboleli že dve vnetji ušes user posted image .

Gaya, držimo pesti in čakamo na vesele novičke.
Lepo se imejte,pa pišite, pišite, ker meni je dolgcajt.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 574
17.3.2006 10:57:23   
A_A
Arabela, a veš, da je mene tud zdej en dan tudi tako bolelo v trebuhu okoli jajčnikov, da sem mislila, da sem se kaj prehladila. No potem je ta bolečina v enem dnevu minila. Je pa bila ta bolečina tako nespecifična, da sploh nisem vedela kaj bi to lahko bilo. Ponavadi me niti ne špika nič, samo takšna menstruaciji podobna bolečina se pojavi 2 do 3-krat na dan. Bog ve, kaj nas še vse čaka v user posted image  ampak očitno se bomo mogle kar navaditi na to. user posted image

naja78, veš, tud meni pašejo smokiji user posted image  , pa jih prej nikoli nisem s takim veseljem papcala. Poleg tega sem prej čokolado jedla čisto vsak dan (mljask), sedaj je pa tud videt ne morem (pravzaprav če pomislim, se mi upira karkoli sladkega).

tasha23 in gaya boste videle kako bo fino na pregledu, ko boste vidle user posted image  Takole sedaj ko smo še brez trebuha, se nam vsem zdi tako čudno, da nam nekaj raste v trebuhu pa ni nikjer nič videt. Potem ko pa vidiš user posted image  na UZ, se pa čisto raznežiš (a ne Arabela, da je res!)  Se pa tudi jaz vsak dan sprašujem, če se user posted image  lepo razvija in če je vse OK. Mislim, da je ta strah čisto nekaj običajnega, sploh za nas, ki smo prvič user posted image

Lp, vsem

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......