Magi*
|
Čer bejbike! evo mene spet med živimi. jaz sem po celodnevnem ležanju bolje, me vse manj boli...nisem pa zdaj prav nič zaspana obljubim, da se bom v prihodnje bolj pazila. Zarja še ni OK, vročine sicer nima, ima pa strašno zatečene vratne bezgavke (kot kak hrček. pravi moja mati, da je ziher mumps - sam je bila cepljena - moji materi še zdaj ne gre v račun, da zdaj otroških bolezni skorajda ni več) in grlo je tudi tako bolj anginsko. sam angina to ni, ker bi imela kar pošteno vročino. pravi pa, da jo "mau glava boli" ma jutri ju steram do zdravnice, da ji še ona pregleda grlo in ušeska. čeprav mam občutek, da ne bi bilo slabo imet vse tiste inštrumente doma in kar sam opravit pregled. jaz zdravnikom prav nič več ne zaupam zdaj oba z možem spita v najini pojstli - se pravi, da za mamo ne bo več placa. mater, moram si neki poljski krevet nabavt, ker ko se jima pridruži še mini, pol sem pa odpadla kot knof na gatah. jutri imajo v vrtcu kostanjev piknik in je Zaki ful žalostna, da ne bomo mogli it. Ayo: krasna dekica. bravo! vidiš, da drži rek, da se počasi daleč pride DANVARI: pocajtite se! saj vem, da je slaba tolažba, sam te viroze znajo trajat tudi 3 do 4 tedne. jak. in fuj! Raho, bejž se srat, jaz sem se glih na Alice navadla SD, krasno napredujeta tvoja ajček in bejček. pa ne skrbi, mora biti vse v redu!!! čeprav razumem tvoj strah, saj sem že sama čisto napsihirana od vseh teh informacij. Skaana, boš videla, da bo veliko lažje preboleti dudo kot si si mislila. mi smo se tako bali za dojenje (smo ga kenslali pri 20. mesecih), pa sva na koncu spoznala, da sva midva veliko bolj komplicirala kot Zarja. pa za konec še to - pokazatelj, da sem veliko bolje kot sem bila zjutraj - POGREŠAM TRGOVINE sem začela reklame listat pa sej itak nimam nič dnarja, ko sem vse za avto dala - tipično Slovensko, ne?