|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
23.10.2007 18:34:07   
sade
magi nisem imela nič viška prej imela sem 58 kg na 165 cm... čisto normalno .... in hvala ti lepa za tolažilne besede user posted image . Jaz sem tudi brala, da če imaš od prej malo več, se naj ne bi zredil preveč... jaz nisem imela in sem dobila kako kilco več...
res hvala za tolažb0

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.10.2007 18:36:12   
lorch
Sade po moje ni s tvojo kilažo nič narobe. zgleda, da je g. mel slab dan pa si glih ti naletela nauser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.10.2007 18:39:04   
Ayo
No dan se od mene!

Jaz sem pa danes lepo kar doma ostala. Ponoci sem se ze ob 4-ih zbudila in ni slo vec, potem ko bi mogla pa v sluzbo se mi je pa kar vrtelo v glavi, tako da sem sla lepo nazaj spat do 11h!! user posted image  Potem pa se eno rundo od 4-6 popoldne! user posted image  Sedaj sem vsaj naspana, ampak me pa ze celi dan nekaj matra slabost, blekkkk user posted image
Jutri grem nazaj v sluzbo user posted image  se mi pa tooooooook vec ne da, da ne vem, ce ne bom pri naslednjem pregledu G rekla za 50%. user posted image

Lana38, tvoj user posted image  je pa res ze pravi korenjak, moj je bil pri 30t 1700g!

SD, user posted image  user posted image  user posted image  Pri nam v sluzbi je tudi ena noseca z dvojcki (ima rok enkrat aprila) in mi je zadnjic pokazala slikico, je tako fino izgledalo dve pikici tam gor, sem se nate spomnila. user posted image

Vrtnica, cestitke za RD!

Magi* in Alice vidve pa itak - skos dogaja - lohk bi kaksno knjigo napisale! user posted image  user posted image

Andreja2000, a ves da se tudi meni zdi, da se je moj user posted image  spet obrnil v sedec polzaj. user posted image  user posted image  Upam, da ne oz. da se spet hitro postavi na glavo!

Tudi jaz se nic ne perem, ker se nic nimam. A to je treba prav poseben prasek za dojencke kupit? A mehcalca pa ne al kako?

No, pa da se se malo pohvalim, prilagam slikico nastrikane dekice za nasega user posted image .

user posted image

Pa se moje mere: 32t +10kg 99cm

Sedaj pa ne vem, ce se ne bom pobrala na plavanje! user posted image

Lep vecer!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.10.2007 18:41:03   
Magi*
ma veš kaj, jaz bi ga najbrž v rit sunla user posted image  to pa res ni nobena kilaža. evo, jaz sem štartala z dvema manj in mam zdaj +14, namesto +12 user posted image

bom že vse in še več dol dobila. naj se raje sekirajo okoli resnih zadev, ne o manekenski teži nosečnic madonca.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.10.2007 18:50:22   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

manekenski teži nosečnic madonca.

magi, ti pa znaš človeka nasmejat!user posted image user posted image user posted image  krepavam tule zraven rač.!
ayo, ti se kar naspi, izgleda,da ti manjka par kitic vsak dan!user posted image
sem rekla G. danes,da mi noge mal otekajo, pa mi pravi: "sej prav" user posted image user posted image user posted image  pa še sestra je zraven isto potrdila!user posted image  
pa kdo bi šteku naše dohtarje!
alice, tebi se pa res dogaja! najbolj,da si kar pisarno doma odpreš, pa ordiniraš iz tam,ker ti sploh ni bo več treba hodit v ambulanto!user posted image
sade, moje kile so tudi šle gor, cca 15 kg, pa me tudi ni napizdil! kaj pa če luna vpliva nanj? user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.10.2007 19:50:53   
Raho
Samo, da vam povem, da sem nazaj v stari koži (čevljih)user posted image .
Sade - kaj bi potem meni morali reči v prvi nosečnosti, ko sem se zredila za 33 kg? Če nameravamo imeti koline? Pa so vsi govorili, kakšno kondicijo imamuser posted image
Lepa dekica, Ayo. Bravo.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.10.2007 19:51:03   
ElaM
Čer,
najprej čestitke SD za jačka in bejčka.user posted image
Alice sam ti si res zgrešila poklic, očitno si talentirana za medicino.user posted image  Meni je takrat tudi rekla, da moram ogromno piti.
Lorch, jaz sem tudi brala o tem. In sem huda sama nase, da potem premlevam in psihiram o tem.
Vrtnica, čestitke tvoji pupi za 6. svečko.user posted image
sade, če boš kaj na msn-ju, me klikni. Danes imam čas, je ati varuška.user posted image  Sem celo popoldne imela zase, beri sem ga prespala. Je pasalo še pa še. Glede kil se pa nikar ne sekiraj, saj boš že marca čisto suha.user posted image
Magi*, upam da si boljše in, da so bolečine popustile.user posted image
Ayo, lepa dekca. Pošlji mi naslov, da ti bom poslala pesmice, ker na srečanje me ne bo.
Jah, nič lepo se imejte, pa še kaj napišite.user posted image

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.10.2007 19:52:49   
ElaM
O, raho. A je Alice zgodovina, a imaš dvojno net osebnost?user posted image

:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.10.2007 20:20:54   
lorch
Ja Raho dobrodošla spet v starih "čevljih".Kako pa to da si ti zopet ti?user posted image No, če smem vprašat. sem bolj firbčne sorte veš.

Celjanke zdaj se bo pa res treba izjasnit kdaj se dobimo. V četrtek al v petek? Tejka kdaj misliš, da boš gotova v laboratoriju?user posted image Da se približno ob taki uri zmenimo ane

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.10.2007 21:09:39   
Skaana
user posted image  ste spet po krajšem zatišju pridne...

Jaz pa imam dve zelo dobri novički. Prva je ta, da sem danes prespala CELO noč brez da bi šla na WC. Sem spala kot user posted image . Pa še Atena ni prišla sred noči k meni (moj je mel spet nočno). Tak da sem mela celo posteljo zase in bo verjetno to to user posted image .
Druga je pa ta, da je danes Atena poslala malemu slončku po pošti svojo dudo user posted image . Sicer se lahko pripravimo na nekaj pestrih noči, a to je enostavno fantastično user posted image .

Ayo, čudovita dekica. In ker si jo sama spletla, še toliko lepša user posted image .

Raho, zdaj se pa spet kontra navadit user posted image . Jah, ni kej, mi boš morala zaupat svojo telefonsko, da kar tebe ob kakšnem zapletu pokličem. Si pač živa enciklopedija, kaj čmo user posted image . Ja, hiška bo lepa, ko bo user posted image .

Magi, kako si zdaj?

Vrtnica, čestitke tvoji hčeri za rojstni dan. Naj ji bodo user posted image koraki. Ja, kako ti naši sončki rastejo, neverjetno.

Lorch, meni je zelo žal, a res ne morem na srečanje. Do Celja imam 42km samih ovinkov in se res ne upam posebej zato vozit gor (sem še na bolniški). Pa še varstva za Ateno nimam, ker gre jutri moj ati na operacijo in bo zdaj mami hodla vsak dan v Brežice. Boste morale pa nujno poročat, kako je bilo.

SD, tako sem vesela za Ajčka in Bejčka. In seveda za vaju z očijem tudi, da je vse tako fino. In sta za dvojčka res že kar konkretna user posted image user posted image

Tak, zdaj pa letim miceno zrihtat, je že pogledala svojo serijo Tom&Jerryja. Umit, pravljico in uspavanko. Potem bom pa spet fraj. In verjetno user posted image  za umret.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.10.2007 21:13:45   
DANVARI
Prvo Raho, welcome back!
Drugo Soncek.djukelica - ne razumem kaj ĐUKELCA sploh pomeni user posted image (mater sem se pa namatrala da sem našla tale Đ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
klarisima, dobrodošla k nam user posted image  glede zunanjega obrata pa se mi zdi da dr Pušenjak (www.mon.si) veliko ve. meni je ena starejša gospa razlagala, da lahko z nekimi vajami spodbudiš dojenčka, da se sam obrne. nekako si na vseh štirih in nekaj z rito migaš user posted image  sigurno je kje na netu kak opis al so to spet sam babje vraže user posted image

dobrodošla klarisima! Jaz sem imela iste strahove v prvi nosečnosti in preiskala net podolgem in počez, potem pa odkrila neko ayurvedsko metodo (neki podobnega kot pravi Magi - na vseh štirih neki migaš) in se je naslednji dan obrnila - ne vem ali se je slučajno in bi se v vsakem primeru ampak jaz štejem da je tud malo pomagalo user posted image user posted image user posted image je bil pa obupen občutek. kot da mi bo zmešala vse organe - ni imela lih veliko prostora user posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem problem je v tem da se ne spomnim točno, vem pa da je bila popolnoma neškodljiva zadeva in sem si rekla klinc pa probajmo.

Oj ElaM sem zasledila da te ne bo v Lj, res škoda. Jaz sem se včeraj peljala k zdravnici na Metelkovo, ker jo imam še vedno v LJ. Ja še vedno smo vsi trije zagiftani in prehlajeni in sem naredila zastonj pot v Lj ker mi je rekla da mi nima čist nič druzga za dat kot da si z fiziološko spiram. Pol sem pa iz čisteka obupa zaradi zastonj poti šla še v Milerja in nabavila plenice, no danes pa plačujem ceno s poslabšanjem stanjem mojih dihalnih poti user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.10.2007 21:59:31   
Vrtnica79
Čer!

Najprej hvala vsem za izrečene čestitkeuser posted image .

Sade, ti se pa nič ne sekiraj zaradi teh kg. Saj ni take sile. Je tvojaG. imela verjetno slab dan, pa se je mogla na nekoga zdret.

Soncek.djukelica, super da tako lepo napredujeteuser posted image .

Ayo, tudi tebi  štrikanje leži. Jaz pa o tem nimam pojmauser posted image

Opa, pa Raho je nazaj. Sem se kar odvadila tega tvojega starega nicka. No, vglavnem da je zdaj vse OK.

Skaana, še več takšnih noči! Dudica pa bo tak hitro pozabljena, upam!

Danvari, ti pa se malo ustavi pa spočij, da te čisto ne pobere!

Nočkouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.10.2007 21:59:53   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Čer,
najprej čestitke SD za jačka in bejčka.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sori samo ta "jajčka" pa je res dobra!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.10.2007 22:31:54   
Magi*
Čer bejbike!

evo mene spet med živimi. jaz sem po celodnevnem ležanju bolje, me vse manj boli...nisem pa zdaj prav nič zaspanauser posted image  obljubim, da se bom v prihodnje bolj pazila.

Zarja še ni OK, vročine sicer nima, ima pa strašno zatečene vratne bezgavke (kot kak hrček. pravi moja mati, da je ziher mumps - sam je bila cepljena - moji materi še zdaj ne gre v račun, da zdaj otroških bolezni skorajda ni več) in grlo je tudi tako bolj anginsko. sam angina to ni, ker bi imela kar pošteno vročino. pravi pa, da jo "mau glava boli"user posted image  ma jutri ju steram do zdravnice, da ji še ona pregleda grlo in ušeska. čeprav mam občutek, da ne bi bilo slabo imet vse tiste inštrumente doma in kar sam opravit pregled. jaz zdravnikom prav nič več ne zaupamuser posted image

zdaj oba z možem spita v najini pojstli - se pravi, da za mamo ne bo več placa. mater, moram si neki poljski krevet nabavt, ker ko se jima pridruži še mini, pol sem pa odpadla kot knof na gatah.

jutri imajo v vrtcu kostanjev piknik in je Zaki ful žalostna, da ne bomo mogli it.user posted image

Ayo: krasna dekica. bravo! vidiš, da drži rek, da se počasi daleč pride user posted image

DANVARI: pocajtite se! saj vem, da je slaba tolažba, sam te viroze znajo trajat tudi 3 do 4 tedne. jak. in fuj!

Raho, bejž se srat, jaz sem se glih na Alice navadla user posted image

SD, krasno napredujeta tvoja ajček in bejček. pa ne skrbi, mora biti vse v redu!!! čeprav razumem tvoj strah, saj sem že sama čisto napsihirana od vseh teh informacij.

Skaana, boš videla, da bo veliko lažje preboleti dudo kot si si mislila. mi smo se tako bali za dojenje (smo ga kenslali pri 20. mesecih), pa sva na koncu spoznala, da sva midva veliko bolj komplicirala kot Zarja.

pa za konec še to - pokazatelj, da sem veliko bolje kot sem bila zjutraj - POGREŠAM TRGOVINE user posted image  sem začela reklame listat user posted image  pa sej itak nimam nič dnarja, ko sem vse za avto dala - tipično Slovensko, ne? user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.10.2007 23:19:29   
Ayo
No evo, sm dons tolk spala, da sem se pokonc, jutr bo pa spet kriza!! user posted image

Sem bla na plavanju, potem sem si na hitro skuhala nekaj za vecerjo in mi je spet slabo!! user posted image  user posted image

Bi pa rabila en vas nasvet:

Namrec sedaj, ko pridem v Lj in v primeru, da bi se karkoli zgodilo, da bi potrebovala porodnisnico (itak upam da ne!!!), kam naj poklicem? Al se pac kar direktno zapeljem tja? Naj mi kaksna prosim da kaksen nasvet, tako v primeru, ce se res kaj zgodi, da bom v tisiti paniki vsaj mal informirana.
Papirjev pa itak nimam nobenih, ker nisem v Slo, ampak itak da me bojo mogl sperejet, ce bo nujno...

No, a za naso user posted image  potem velja Kratochwil ob 15h sobota?
Kolk nas sploh pride?

Grem sedaj v postlo, upam, da bo slo! user posted image

Nocko!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
24.10.2007 8:28:51   
Foxina
Ayo fuuuul luškana dekica  

user posted image J st sem za kratochwill ob 15h...in pridem

nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d            +13kg              127cm
Kim80                      33t6d           +7,5kg                 100 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       33t 5d            +10kg                105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     33t6d             +9kg                  100cm
Skaana                    33t5d           +14kg                   107cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           32t              +10kg                     99cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                120cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                33t               +13kg                   103cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg    
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                33t                +15kg                  113cm
Sade                          31t              ­+12kg

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.10.2007 8:37:03   
ajtak
Dobro jutro user posted image , ena user posted image  samo za vas! Pa hitro vstanite zaspanke, da se ne shladi user posted image .

Celjanke z veseljem bi poklepetala ob kavici in mi je pravzaprav vseeno a je to jutri ali pojutrijsnjem! Bi bila pa za kak nakupovalni center (Tus, Spar) da je lazje parkirat... Morda DeLaCreme v Tusu ???

Draga Raho ja kako pa to, da si se vrnila??? Prav fino te je spet brat v starih cevljih user posted image .

Vsem zelim en lep, ceprav dezeven in hladen dan user posted image .

Glede Postojne pa nimam besed, socustvujem s partnerjem in starsi user posted image , a kera ve a otrocek je prezivel??
Drugace pa vam polagam na srce, da se s takimi zgodbami cimmanj obremenjujte! Sploh tiste, ki greste rodit v Postojno.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
24.10.2007 8:39:27   
Magi*
I'll be there!

Ayo, glede porodnišnice: če bi bilo karkoli, ti kar direktno pojdi v P, te morajo vzeti. sicer bojo ziher z očmi zavijal, če ne boš imela papirjev, ampak njihova dolžnost je, da te sprejmejo, četudi samoplačniško.

Tel: 01 522 60 60

grem tamalo lovit po stanovanju. evo, danes je že toliko zdrava, da me zaj.... če bo v tem tempu nadaljevala, gre jutri v vrtec, da se bo kadilo za njo user posted image  sam kostanjev piknik bomo pa žal preskočili user posted image

PS: jaz sem pa dosti boljše. sem kar dobro spala. mož pride okoli poldne iz službe, da bom lahko tudi kaj počivala.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
24.10.2007 8:48:14   
Raho
Ojla!

Hvala za lepe želje ob povratku. V glavnem na kratko: Morala sem se znebiti za nekaj časa starega nicka zato, ker me je ena malo nadlegovala po ZS (izsiljevala je za določene zadeve), in sicer glede službenih zadev. Upam, da se je sedaj ohladila.

Drugače pa - moj sin mi je ravnokar razložil, da bo šel v 1. razred v gostilnouser posted image . No ja, sto ljudi, sto čudi. Sedeaj pa hodi okoli z varalico v ustih.

Jaz pa ne vem, kaj naj anredim... Že tri dni nonstop nekaj žulim. Ne morem biti brez hrane. Če ni mandarina je banana, če ni banana je sliva, če ni sliva je hruška, vmes pa še 10 dietnih keksov.

Je pa naša dama postala v zadnjih dneh tako živahna, da jaz definitivno še nekaj tednov ne bom šla rodit. Niti ne smem iti, ker še nimamo stanovanja spedenjanega.

Evo, sedaj pa grem najprej v službo neke pogodbe podpisat, potem grem k pedikerki, da mi porihta noge in na koncu še po bolniški list.

Kasneje se javim.
LP

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.10.2007 9:05:12   
Magi*
zdajle kličem v ZD glede bolniške. pravi, da zdravnice ne bo, ker bo na dopustu in mi lahko bolniški list izdajo 5.11.07 - sem rekla, da to ni sprejemljivo, ker pri nas 5. v mesecu že dobimo plače in mora biti prej vse zaključeno. me je skoraj napizdila naj pridem 30.10. k nekomu, ki bo nadomeščal...naj vprašam vratarja...

pol vprašam kaj pa za naprej...ja, naj ji prinesem novo obvestilo ginekologa...OK, imam pregled 9.11. - pa pravi baba, da je pa to prepozno, ker morajo oni to naprej poslat (v to mal dovmim, bolniške do 30 dni ne rabi komisija obravnavat, ali se motim??)...ja mater, saj si ne zmišljujem jaz kdaj imam preglede, a ne? pol pa naj mi bo in ji je bilo prav odveč z mano po telefonu govort.

kolk me to razpizdi. pa majku mu, kako naj člvoek ve kaj naredit, če se uni, ki je tam točno zato ne ljubi niti ust odpirat. me razkuri še toliko bolj, ker sama delam z ljudmi in ponavljam vsako stvar miljonkrat kot papagaj in vedno z nasmejom na ustih (OK, tu in tam je ta nasmeh že mal kisel), ampak vseeno, ne morejo vsi vsega vedet. enim je težko živet, kaj šele delat. fuj blek bi rekla naša Zaki user posted image

zdaj sem pa boljš, ko sem se mal zlajala.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
24.10.2007 9:09:28   
pikica*
Dobro jutro!

Ajtak, kavica je že spitauser posted image . Sem pa verjetno bolj med zgodnjimi, ker sem ponavadi pokonci že pred sedmo. Me možek ponavadi zbudi za jutranjo kavico (tako bolj švoh - Nescaffe light pa še to ga je not bolj za barvo), potem pa jaz zbudim Zojo, jo oblečem, mož pa sebe poštima. Potem pa šibata do varuške oz. v službo.

Raho, a ti bi tudi ves čas nekaj mlela? Jazn grem že sams sebi na živce. Sem non stop lačnauser posted image . In totalno usekana na mandarine. Me drži, da bi jih kupila kar cel ajmer, ki jih zdaj prodajajo v Šparu, ampak se bojim, da jih bom potem tudi vse (ali vsaj večino) zmazala. Potem pa raje vsak dan kupim kakšno kilco.  Pa čokolada noro paše......me malo skrbijo moje kile.

Sade...a zaradi 12kg si jih poslušala? Moja g. meni nikoli ničl ne reče pa sem šla v prvi nosečnosti do konca gor 18kg. Ti se nič ne sekiraj.  Bodo šle kg že dol. Sicer zna trajat (no, ene par srečnic je po parih mesecih že na stari kilaži...i wish).

Srečanje.....mene žal ne bo, bi pa z veseljem prišla, da vas spoznam v živo. Ampak ob sobotah nas ponavadi ni v LJ. Če bi se vsaj za nedeljo zmenile. Pa drugič (najbrž že z user posted image ).

Danes zjutraj smo spet imeli borbe z oblačenjem. Punči je hotla it ven brez hlačuser posted image . Aja, pa pred tem je bilo treba nataknit pleničko še njenemu plišastemu kužku (no, ornk pesotu, ki je velik približno toliko kot ona), ki je ves čas ob njej. Na srečo vsaj z jakno in kapo ni bilo težav.

Zdaj grem pa na date z mojim iron-manom (beri: likalnikom).

Čau

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
24.10.2007 9:20:14   
t*e*j*k*a
OLA!!!

SD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da res zdržite do 36 tedna!!!!

Morm povedat glede stroja. Sm mojmu rekla da njegova sestrca pravi da ga ne rabim (ona je tud v tej hiši živela z user posted image ko še niso meli svoje hiše narete in je mela svoj pralni stroj!! Je pa res da ga je ona dobila, pa še v hiši ga je lahko imela kr je bil plac, zdej smo pa neki stran podrli ko sva midva začela zidat), no pa sem jaz rekla da bi ga ful mela, pa je reku: ja vredi ga boma pa kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Sploh ni nič kompliciral. Sicer pa že ve, da če bi reku ne bi ga pol tok dolgo gnjavla da bi na koncu stroj mogu bit in pika!!!

sade mislim ej da te kr tako gre nadret??? Men se 12 kg niti ne zdi tko ful velik!! Jaz sem pa zdej na frišno iz Slov.Konjic - sem se preselila semuser posted image , kam si pa ti šla??
Kam pa hodiš k G?

Ayo lepa odejica!!user posted image user posted image user posted image user posted image

lorch-lahk se dobimo jutri (četrtek), men v laboratoriju itak ni problema kr lahko pridem kadar hočem (dopoldan), grem lulat in sem za 5 minut gotova. Povej katera ura ti najbolj paše potem pa še Ajtak sporočimo!!!
Sam kje pa je ta DeLaCreme v Tušu???

Jaz tud kr mandarine mlatim. Pasploh niso sladke ampak men so vseen najboljše!!
Včeri sva končno kupla previjalno mizo, pa podlogo za previjanjeuser posted image user posted image user posted image , pa dudici dve, zdej pa nujno rabim še jogi!!! Ostalo pa lahko počaka.

Uživajte papa

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
24.10.2007 9:23:17   
Magi*
pikica*, vaša Zoja gre po stopinjah naše Zarje. nekaj je na teh Z-jihuser posted image

BTW, mi smo bili danes že ob 5.30 auf. tamala kot general vstane in moramo biti vsi na broju. da ne govorim kolk je mož srečen user posted image

zdaj govorila še z Zarjino doktorco, ful prijazna, pa pravi, da se moramo jturi zjutraj tam naslikat. in me je kar malo okarala, da za minija nismo prej sporočili, ker imajo že ful zasedeno, sam stari mački imajo prednost user posted image  baby boom ni kaj:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
24.10.2007 9:25:07   
lana38
Raho, dobrodošla nazaj.user posted image user posted image

Magi*, kdaj je tvoj 30 dan bolniške? Tisti dan je treba poslati naprej na komisijo. Vsaj pri nas je tako. Gre pa za 30 koledarskig dni in ne delovnih. Se pravi, jaz sem v bolniški od 4.5. in 3.6. je bilo treba poslati na komisijo. Potrdilo, pa ti naj pač G samo to napiše, pregled pa lahko imaš takrat kot sta se dogovorila. To potrdilo se namreč mora poslati na komisijo, če hočeš imeti podaljšano bolniško. Komplicirajo 100/h. Glede bolniškega lista, pa mislim, da ti ga mora izdati nadomestni zdravnik, če je tvoj na dopustu. Vsaj pri nas je tako. Je bil zdaj 2 krat zapored moj na dopustu, pa mi je nadomestni izdal bolniški list in tudi poslal naprej na komisijo. To so pač take zadeve, ki ne morejo čakati.

Jaz sem pa tako slabo spala. Sem kot povožena. Zbudila sem se okrog 4h in ko sem končno nazaj zaspala, je user posted image  zvonila ura. No, potem sem spala eno uro, ko je Blaž odšel v šolo. Ampak to je še vedno premalo.

Foxina, imam +15 kg.

Meni pa se je pojavil nek rumen izcedek, ki me zelo moti. No, zaenkrat še ne me srbi in ne boli nič, ampak ni mi všeč. Če ne bo bolje, bom morala nazaj pred 9.11.

Danes pa grem v službo, da mi izpolnijo papirje za CSD. Bom kar tam počakala in potem jih bom imela pripravljene, da jih drug teden odnesem nazaj na CSD.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
24.10.2007 9:25:37   
ajtak
DeLaCreme je ta slascicarna v Tusu (blizu fast fooda). Uni mehki fotelji user posted image . Tud men pase jutri! A kr ob 9h al kako?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?