|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
24.10.2007 9:27:51   
Raho
Magi* - do 30 dni si v breme delodajalca, zato ne potrebuješ nič od svoje G., čeprav je meni napisala obvestilo zdravnika, da ne bi kdo kaj kompliciral. Po 30 dneh pa moraš vedno predložiti mnenje G.

Pa bolniški list ti morajo izdati do zanjdega v mesecu. Jaz ravno danes letim po njega.

Mandarine v ajmarju iz Špara? Mi jih imamo.user posted image  No, smo jih imeliuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
24.10.2007 9:28:10   
ElaM
Jutro.
Danes je za mano spet ena ubijalska noč, najprej se je Tinkara zbudila ob 10-ih in potem skakala po postelji in se smejala do skoraj 12-ih.user posted image  Sploh ne vem od kje ta otrok črpa energijo, ko bi jo vsaj meni malo podarila.user posted image  No in potem so se začeli moji odhodi na wc, danes sem prav štela, 7x v eni noči. Tole moje dete je tako nekako zasidrano, da me brca ali boksa direkt v mehur. Kriza, kdaj bo že december?user posted image

Magi*, bolniška je redfundirana iz strani Zavoda šele 31 delovni dan. V bistvu smo na stroške firme mesec in pol.

Danvari, hitro se pocajtajte, med in limona v čaju, pa bo hitro bolje. No, to govorim jaz, ki smrkam že ene 3 tedne.user posted image

lepo bodite, pa se še beremo.

:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
24.10.2007 9:30:48   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

DeLaCreme je ta slascicarna v Tusu (blizu fast fooda). Uni mehki fotelji user posted image . Tud men pase jutri! A kr ob 9h al kako?

Ok hvala za pojasnilo sej bom najdla, ni panike!! Pa ura mi je tud vredu ob 9h.
Kaj pa lorch se strinjaš???

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
24.10.2007 9:33:28   
Magi*
lana38, hvala za izčrpne informacije user posted image  ne vem a bi uni babi krona z glave dol padla, če bi mi tako povedala?

glede izcedka: če se tebi zdi sumljiv, kar pojdi do G naj ti da kake vaginalete. vsako vnetje v pozni nosečnosti lahko privede do predčasenga poroda - tako so meni pojasnili.

ajtak, hvala za kofe user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
24.10.2007 9:36:10   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Magi* - do 30 dni si v breme delodajalca, zato ne potrebuješ nič od svoje G., čeprav je meni napisala obvestilo zdravnika, da ne bi kdo kaj kompliciral. Po 30 dneh pa moraš vedno predložiti mnenje G.

ah, jaz sem ji že takoj morala obvestilo od G prinest. LJ zdravniki so zgleda čist neki posebnega user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
24.10.2007 9:41:02   
pikica*
Magi*, glede bolniške je očitno veliko odvisno tudi od zdravnika. Jaz sem morala it s tistim potrdilom od ginekologinje do svoje osebne zdravnice, da mi je odprla bolniško (to je še tista do 30 dni). Potem so mi pa kar oni poslali vse papirje na komisijo. Jaz nisem rabila urejat ničesar. Pazi pa na eno zadevo (jaz sem se skoraj zašila). K osebni zdravnici moraš it čim prej (ali pa vsaj pokliči), ko ti da g. bolniško. Meni je namreč rekla,da lahko odpirajo bolniško največ za 3 dni nazaj. Na srečo smo potem zadeve nekako uredile.
Potem greš pa vsak mesec po bolniški list za tisti mesec, ki ga moraš dostavit delodajalcu. Ne vem pa, če se potem še kaj pošilja na komisijo, ker jaz imam odločbo do začetka porodniške. Ampak s tem se bo že moja osebna zdravnica ubadala.
Pismo, sem ratala pravi ekspert za bolniško (prej pa v življenju nisem bila na bolniški)user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
24.10.2007 10:19:38   
sade
user posted image user posted image   souser posted image sploh mi ni jasno kako se vam tako dolgo nisem pridružila... hvala vsem za spodbudne besede za kilažo... čeprav včereaj nisem jedla skoraj nič razen kosila.... mi je vse dol padlo.
TEJKA jaz sem se iz Sl. Konjic preselila v Brežice- že cca 10 let nazaj,  koliko sem te razumela si se pa ti preselila v Konjice... če je tako upam da se imaš tam lepo, ker je res lep kraj in super smo mi ljudje od tam user posted image .
ELAM nisem včeraj nič bila za rač. sem popoldan prespala... ker me je ginekologinja psihično uničla.... no pol pa ponoči ista slika kot pri tebi... izhodi na wc in pol ne zaspat.
Tudi jaz sem na bolniški že od maja (nizek pritisk in pred zanositvijo operacije laparoskopija in histeroskopija) in če sem odkrita mi služba prav nič več ne manjka. Se zamotim sama s sabo, pa s psom se sprehajam... pa moj dragi je tukaj.... ni problema user posted image
Želim vam en lep zaspan dan... vam s malimi razgrajači pa veliko dogajanja... ker  me nasmejite in ker se šele v teh situacijah zavem kaj me vse še čaka!! In komaj čakam,!
user posted image grem spit še jutranjo kavo!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
24.10.2007 10:59:45   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d            +13kg              127cm
Kim80                      33t6d           +7,5kg                 100 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       33t 5d            +10kg                105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     33t6d             +9kg                  100cm
Skaana                    33t5d           +14kg                   107cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           32t              +10kg                     99cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                120cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                33t               +13kg                   103cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +15kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg    
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                33t                +15kg                  113cm
Sade                          31t              ­+12kg

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
24.10.2007 11:16:10   
andreja2000
Ayo hvala za user posted image ,mi je res pasala!user posted image

Raho pozdravljena nazaj v starem niku!user posted image

No,tukaj pa moja nova statistika 33t  +9  109cm.

Jaz pa opažam,da se zadnj dni že komaj obrnem v postelji iz levega na desni bok.Takrat (ne vedno) me zgrabi neka bolečina,ki pa popusti,ko sem obrnjena na desni bok.

Sva pa z mojim nameravala danes it podpisat očetovstvo,pa je nekaj prišlo vmesuser posted image in tak bova morala prestavit na petek,upam,da pa nama rata to takrat uredit.

Moje zdravje je dosti boljše,le nahod je še vstrajno prisoten in pridružil se mu je še kašelj.user posted image

Vsem user posted image  lep dan!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
24.10.2007 11:20:36   
lorch
Jaaaa! Seveda se strinjam!user posted image user posted image user posted image Jutri ob 9h.

Moram pa povedat, da me čudi ker morate vse hodit v zdr. dom po bolniške liste. Mojega kar oni po pošti pošljeeo v službo, saj itak imajo naslov kje delam in oni najbolj vejo kdaj je tisti presneti ceglc pripravljen sej morjo za komisijo prpravit zadeve, ob koncu mesca pa za vse v bolniški še bolniške liste. Sramota da vas tja vlečejo med vse te bolne ljudi, kot da bi nosečnice potrebovale še kako dodatno zdr. težavico zraven. Mene je sestra samo enkrat vprašala če želim da oni pošljejo al pridem sama iskat. zdaj sploh ne študiram več o tem kar oni zrihtajouser posted image

Sade! Sej Brežice pa niso tok hudo daleč od Celja. Če imaš čas in željo se nam pridruži jutri pri kaviciuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
24.10.2007 11:44:15   
t*e*j*k*a
OK torej velja jutri ob 9.00 v Tušu zraven fast fooda!!!! Upam da mate velike trebuhe da vas bom že na daleč vidla oz vaju. NA žalost bomo samo tri kokr zgleda!!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
24.10.2007 12:13:11   
Ayo
Magi* hvala za info in stevilko, ostalim pa hvala za pohvale za dekco! user posted image  

Jaz sem to noc se kar dobro spala, ampak bi zjutraj se pa je bilo treba v sluzbo. user posted image

Andreja2000 jaz imam ze kar lep cas tezave ponoci pri obracanju iz enega boka na drug, me tudi vse boli in  mi se uspelo pogruntati prave tehnike.

Zadnjic ste me ful nakurle z mandarinami in zdej jih mam tud jz skos na seznami! user posted image
Je ful hecno, zanc kostanj, zdej pa mandarine.
Cokolada pa men se zmeri cisto nic ne disi, blekkkkk!!!

Jaz bom tudi v ponedeljek odnesla na CSD papirje za paket, saj to je potem urejeno v 1 dnevo, je tako, ni se mi potrebno ponovno vracat, ce bojo papirji ok?

Lep dan, pri nam dezuje!

Neposredna povezava do sporočila: 3562
24.10.2007 12:22:31   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

OK torej velja jutri ob 9.00 v Tušu zraven fast fooda!!!! Upam da mate velike trebuhe da vas bom že na daleč vidla oz vaju. NA žalost bomo samo tri kokr zgleda!!

Mislim, da ne bo tezav, vsaj kar se trebuhov tice user posted image .
Torej jutri ob 9h v Tusu- DeLaCreme, pa naj ena fotoaparat prinese...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 3563
24.10.2007 12:37:28   
pikica*
Evo, moja misija likanje je končana. Končno spet vidim dno koša za perilo za likanjeuser posted image .

Zdaj se mi pa totalno spi. Ampak se moram k sebi spravit. Zdaj zajemam zrak, da se lotim magistrske. Je imam res že poln kufer, še posebej zvečer, ker me mož čisto vsak dan vpraša, če sem kaj napisala, potem pa me opozori, da imam res še čisto malo časauser posted image . A mi katera napiše še teh 10 strani?user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
24.10.2007 13:10:41   
medika 13
Drage moje decemberke lepo pozdravljene!

Sem vas prišla malo pogledat. Vidim, da lepo napredujete, urejate papirje in verjetno že kar malo odštevate tedne ...... vsem skupaj in vsaki posebaj želim še lep preostanek user posted image , čim lažji porod in zdrave user posted image .... če ne prej pridem spet decembra malo na okoli pogledat vaše štručke ...

Pozdravčki user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
24.10.2007 13:45:05   
t*e*j*k*a
medika13 hvala za lepe želje!!!!

Ful lepo da si se spomnila na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
24.10.2007 14:33:39   
lorch
ja js bom jutri trebuh prnesla s seboj, upam da vedve tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
24.10.2007 14:35:29   
lorch
Hej! A ste opazle, da se foxina sploh ne meni več z nami. sam vsake tolk časa ažurira seznam in to je to. 

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
24.10.2007 14:45:19   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Hej! A ste opazle, da se foxina sploh ne meni več z nami. sam vsake tolk časa ažurira seznam in to je to. 

Ja, sm ravno vceraj razmisljala isto.

Pa hokejistka se nam tudi ze dolgo ni oglasila. Ej, kje sei, a prides v soboto na kavo?

Medika 13, tako lepo je ko nas prides pozdravit!user posted image  Upam, da si v redu!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
24.10.2007 16:01:43   
Vrtnica79
hOJ!

Jutri vam želim prijetno kofetkanje. Ja, pa kako slikico bi nam lahko prilimale da malo primerjamo bušije! Me smo zadnjič na Mb kavi čisto pozabile na fotkanje.

Drugače pa sem jaz danes že od jutra v naletu! Sem šla po bol. list k zdravniku, pol pa še v službo odnest. Tam sem se malo začvekala, saj pol ni čudno da je tako vremeuser posted image . No, potem sem šla še v Evropark in sem srečala eno kolegico, je spet kavica zadišala.......

Zdaj pa spet letim po malo v šolo, je imela danes angleščino. user posted image , sem zmatrana. Upam, da bom vsaj ponoči spala.

Nič, morem it
Lp iz deževnega Maribora

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
24.10.2007 18:22:15   
Foxina
lorch in ayo ful lepo od vaju, da sta opazli...user posted image     pravzaprav sem pospešeno delala seminarsko za fax, ki sem jo mogla dans oddat...pa še ene domače naloge, ki so me morile in sem iskala odgovore kot nora po netu...pa mi je zmanjkal energije za kej napisat...prebrala sem pa vse...naredila seznamček...in omagala...no, sej zdej bo bolš...nimam namena več za fax delat v tej nosečnosti...pa čeprav bi lahko še na 1 predavanja hodla...a bo dost, se mi ne da več   user posted image ...se pa morm pohvalt, da sem naredila 5 izpitov...prej pa 2 leti nč... tko, da sta mi ostala še 2 in magistrska...

drugače pa...ne vem, kaj bom zdej še 1 mesec doma počela, ko ne bom delala za fax...se morm na hitr še neki spomnit, da mi ne bo čas prepočasi mineval...

še ena je omenila, da dela magisterij...na kterem faxu pa?

nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d            +13kg              127cm
Kim80                      33t6d           +7,5kg                 100 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       33t 5d            +10kg                105cm
Andreja 2000          33t                +9kg                   109cm
Foxina                     33t6d             +9kg                  100cm
Skaana                    33t5d           +14kg                   107cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           32t              +10kg                     99cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                120cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                33t               +13kg                   103cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +15kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg    
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                33t                +15kg                  113cm

Sade                          31t              ­+12kg

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
24.10.2007 18:22:27   
lana38
Papirje imam vse izpolnjene. Zdaj jih samo drug teden odnesem na CSD in potem čakam na odločbo in seveda še bolj konec decembra, da rodim.user posted image  Sem pa si vnesla podatke o plači na tisti strani od CSD Lj-Šiška in mi je izračunalo, da bi naj dobila okrog 600,00 eur porodniške. Bomo videli, če to kaj drži. Imam pa 5 teh mizernih plač, ko sem bila v bolniški in 7 tistih, ki so bolj solidne. Očitno bo to nekaj pomagalo, da bo zdaj malo več denarja.
Medika 13, lepo, da si nas pozdravila.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
24.10.2007 18:28:32   
Foxina
user posted image v LJ, Kratochwillu 15h...zaenkrat potrdili: Ayo, Foxina....še kdo?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
24.10.2007 18:45:32   
Kim80
Pozdravljene!

Tudi mene muči obračanje iz levega na desni bok ponoči. Me zraven kar boli trebuh, tako da si ga včasih rajši primem z rokami in si tako pomagam. Saj se sliši smešno, ampak vsaj ne boli. Drugače pa me zadnji teden daje nespečnost, tako da se potem čez dan počutim čisto povoženo.

SD - ena je napisala, da jo zanima, kaj je to djukelica. Mene tud zanima in to že dolgo.user posted image

Danes sem imela pregled pri G in je vse ok. Me je pohvalila zaradi kg, ker sem se do sedaj zredila 7,5 kg in imam samo še dober mesec do konca. Upam, da se mi teža v tem mesecu ne misli drastično povečati. Drugače pa mi je rekla, da bom imela od sedaj naprej vsak teden pregled, in sicer CTG. Pri nas ga zgleda pričnejo delat enkrat po 35. tednu. Res zanimivo, kako hitro mineva čas.

Pa še to, ali katera ve, kako se iz bruto plače izračuna neto?

Lepo se imejte.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
24.10.2007 18:50:54   
lana38
đukela ja user posted image .
Iz bruto dobiš neto, tako da odšteješ prispevke(22,10 %) in dohodnino(% odvisen od višine osnove-lestvica).
LP

lana38

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.