Raho
|
Ojla! Evo mene iz službe. Mater, te moje punce ne vejo niti, od kod dobivajo denar, če me ni . So že skoraj poslale napačno poročilo na ministrstvo. Zadnji trenutek sem uletela. Šla sem pa po papirje za CSD. Moja roka je čudno. Sedaj, ko sem bila zunaj, ni več zatečena . Ne sprašujte me, kako je to možno, ampak očitno je. Ji paše mrzlo. Pa sem si poskusila dati gor prstane, pa so vsi OK. Je pa res, da sem se komaj zložila v svoj avto. Mislim, da od jutri naprej vozim laguno , ker je Kalos za bolj suhcane brez trebuha . Skyline - ne se sekirat, samo, da je vse OK z , vse ostalo se bo že porihtalo. Ene imate tako manekenske trebuščke, da jaz svojega več ne prilimam v album. Ni šanse. Včeraj je prišla kolegica k meni in mi je rekla - 8 tednov ali 8 dni? Si ti 100%, da se nisi zmotila? Mislim, hvala za vzpodbudne besede. O jaknah pa toliko. Tako dolgo sem iskala eno primerno, da sem danes šla v Hofer in si kupila eno za 17 € (akcija) št. 46. To si še lahko zaprem. Imam pa novo strast - mandarine. 1 kg jih lahko pojem mimogrede. Potem pa seveda imam zgago. Juhu, ne? Andreja - samo, da je viroza minila. Zna pa biti . Jaz sem v prejšnji nosečnosti v 34. tednu fasala trebušno gripo. Ma sem se super imela. Sem mislila, da bom umrla. Pa komaj sem se skobacala v posteljo in iz nje. Glede daril - moja tašča je bila enaka kot je opisala Magi*, ampak smo jo uspeli spremeniti . Mi2 sva pa sedaj res skoraj vse dobila. Voziček je kupila moja mami, stolček za hranjenje (bloomov) moja sestra, novo sobo od Črtomira je plačala tašča, ostalo pa tako ali tako imamo. Jaz sem kupovala samo cunje , teh pa je definitivno preveč . Sem pa od kolegic dobila že Aventovo prsno črpalko, pa ena mi je nabavila Jekoderm, pa moj še nerojeni otrok ima 15 parov čevljev . Ne vem, kako jim ratuje, ampak vsak, ki pride, prinese čeveljčke ali copatke. To vam moram poslikati in dati v album (res, da je mama nora na čevlje, ampak tega vsega ji ne bom niti uspela obuti), ker je skoraj neverjetno. Da ne rečem, da imam 5 knjigic (tistih v stilu To sem jaz), pa vse dobila. Pa potem so tukaj še posteljnine (4 komadi) - eno sem kupila jaz, ena mi je ostala od Črtoja, 2 sem že dobila. In tako se nam stvari kopičijo... Bom jih morala kar malo štopati, ker drugače sploh ne vem, kaj bom z robo. Ja, pa sedaj dobim od kolegice še košek, ker ona ne ve, kaj naj mi kupi... Zibelko pa tako ali tako imam še mojo. Grem zdaj kuhat . imejte se lepo
|