|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
22.10.2007 13:56:54   
Raho
A propo darila: Prekmurci smo glede tega ful čudni, tako, da je to, da dobimo toliko daril nekaj popolnoma normalnegauser posted image . Ko so prihajali gledat Črtoja, smo dobili toliko bonov od BCja, da smo tam jemali plenice do dopolnjenega prvega leta starosti, da smo izkoristili vse bone.user posted image  Imeli pa smo 70 obiskov v 2,5 mesecih.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
22.10.2007 14:07:03   
ElaM
Še to, da pokomentiram: darila. Naš njuborn ima res čisto vse, cunje sem prebirala od male in jih je ogromno, kar je pa manjkalo sem še dokupila in to je to. Lupinico smo kupili, kozmetiko si bosta delila, tako da računam na začetku samo na strošek plenic. Btw, katere plenice boste uporabljale za te občutljive ritke? Jaz bom kar pamperske, se dobro obnesejo. Kupujemo jih pa itak v Mullerju, tako da so nemške in, da so s flex zapenjanjem. Jih je zadnjič zmanjkalo in sem jih kupila v Merkatorju, so bile navadne, sem jo komaj znala previt.user posted image
Pri Tinkari je bilo lažje, kar se daril tiče, njegovi so kupili previjalno, moji posteljico, stric pa jogi. Zdaj, pa ko bodo spraševali kaj rabimo, bova rekla, če želijo kaj dati, naj bo kar denar. Otroku bova odprla knjižico, pa bo. Tako smo naredili tudi pri T., ker je dobila precej daril v obliki denarja in si je frajla pri enem letu sama kupila sobo, pa kar nekaj ji je ostalo.user posted image  Jaz se vedno hecam, da ima ona v naši družini še največ denarja.user posted image

Porodniška bo pa tudi moja precejšnja mizerija, sem delala samo po 4 ure, pa se precej pozna. Bo pa otr. dodatek toliko višji.user posted image user posted image  Je treba biti optimist.user posted image

Tudi naša občina ne da nič denarja ob rojstvu. Sem lani spraševala in je bil odgovor, da dajo za vrtec.user posted image  Ja, halo, a druge občine pa ne dajo, a kako?user posted image  Banda.

Meni tudi mandarine teknejo še pa še. Zdaj jih tudi tamala veselo malica, ko sva jabolka začasno ukinili, vsaj surova.

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
22.10.2007 14:32:56   
soncek.djukelica
Alice, pri vas morjo pa ceste skozi štukat, da za otroke nič ne ostane! user posted image
Sicer čudna logika, kdo jim bo pa davke plačeval? user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
22.10.2007 14:40:54   
Ayo
Midva tudi racunava na kaksen denarni prispevek kot darilo od mojih in njegovih sodelavcev, zato stvari, ki niso nujne 1. dan ne bom kupovala, bom potem s tistim denarjem (ce bo).
Drugace je pa nas user posted image  tudi ze dobil nekaj darilc, posteljno prevleko, nekaj kozmetike in nekaj pliskotov. Ravno ta vikend so mu obiski prinesli takoooooooooooooooo srckano zirafo, da bi najraje kar jaz spala z njo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3479
22.10.2007 14:48:44   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d               +13kg              127cm
Kim80                      33t6d           +7,5kg                 100 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       33t 5d            +10kg                105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     33t4d             +8,5kg                  100cm
Skaana                    33t5d           +14kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           31t              +10kg                     98cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                120cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                32t               +13kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg    

Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                33t                +15kg                  113cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
22.10.2007 15:24:44   
Kim80
Lep pozdrav na ta turoben dan (no, vsaj pri nas)!

Dopoldne sem šla kar spat za dve uri, se mi zdi, da me je zven kapljic na okenski polici dodatno uspaval. Zunaj je tak mraz, da sem tudi jaz že privlekla na plan toplejša oblačila - kar bolj zimska in ne jesenskih! Sem z veseljem ugotovila, da imam nekaj starih puloverjev, ki so bolj dolgi in jih bom lahko izkoristila ta zadnji dober mesec, ki je še pred mano.

Skyline, sočustvujem s tabo zaradi službe. Sem pa tudi jaz ena tistih, ki si bodo drugo leto morale poiskati novo.
Klarisima, dobrodošla med nami!

Nekatere ste omenjale denar od občine. A katera ve, če ga v Mariboru dobimo in koliko naj bi to bilo? Pa kaj je treba storit za to, da ga dobiš?

ElaM - glede pleničk, jaz sem se tudi odločila za Pamperske. Nisem vedela, da dobiš v Muellerju tiste ta nemške. Sem mislila, da pri nas prodajajo samo poljske. Sem pa slišala, da je baje razlika v kvaliteti. 

Lepo se imejte.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.10.2007 15:47:40   
soncek.djukelica
našla sem tale link za denar od občine! Je pa najboljše,da preveriš kar sama na občini! user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.10.2007 15:52:28   
Magi*
pleničke bom jaz na začetku fixies (2-5kg) uporabljala, se dobijo v BC. sem jih tudi pri Zarji in za začetek so ful mehke, vpojne in fine. edino fleksibilnih trakcov nimajo, sam na začetku je itak pri miru. pol naslednje pa pampers active fit iz Mullerja ali Toysa. pri nas edino te niso premočile, vse ostalo pa jaoooo. mater, sem že pozabila koliko dela je s tem previjanjem user posted image

za bejbija še vedno nimam nič pripravljeno. mislim, imam vse, sam še poštimat moram. in to kar sama, ker dec bo spet na vse pozabu.

v LJ ne dobimo nič (kolikor je meni znano), pa to ni pogruntavščina g Jankoviča. že pri Zaki ej bilo tako, takrat je bila pa zvezda Danica na sceni.

glede imen: še vedno nič. zdaj me pa resen že skrbi.

glede prekmurcev: res ste posebni ljudje in to v pozitivnem smislu! tako gostoljubni in radodarni, da jih ni daleč naokoli.

zdaj grem pa mal ležat, ker sem cel ljubi dan za kompom. al bo keša. u mater, pogodbo za AH, ki mi bo pa res denarce prinesla, sem pa pozabla izpolnit user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.10.2007 16:05:34   
Raho
Pri plenicah se kar pod Magi* podpišem. Tudi mi smo uporabljali najprej vijoličaste fixise, potem pa active fitke iz Toysa.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.10.2007 16:36:05   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
Skaana, sem komaj zdaj šla pokukat spet malo v vaš domek. si zadnjič omenjala glede barvnih kombinacij. sam povem, da je zmagovalna kombinacija res zmagovalna.user posted image zelo podobno imamo pri nas doma user posted image  sam, da ni hiška, je stanovanje user posted image

Oooo, hvala. Bi me pa zelo zanimalo, kako je izpadlo vaše stanovanje s takšno kombinacijo. Če imaš kakšno fotografijo, bi se priporočala user posted image  . In stanovanja so iz marsikaterega vidika boljša kot hiše user posted image .
ElaM, tudi tebi hvala za pohvale user posted image . Zdle se psihično pripravljam, da pokličem majstra, ki nam dela ograjo. Zamuja namreč dober teden...
Pleničke se mpa jaz imela skoz Pampers, kdaj pa kdaj sem dobila kakšen paket Active fit iz Avstrije. Zdaj jih pa že imajo pri nas user posted image . Sam ne za čisto micene. Mullerja pa žal nimam nikjer blizu. Tako da razmišljam o Fixies za čisti začetek.
Alice, vi ste res zakon glede dobrosrčnosti, odprtosti in gostoljubja user posted image user posted image - Jaz sem po vaših koncih pred leti s kolegico štopala - svetovno. Nikjer po Sloveniji nisva imeli lepših izkušenj in doživetij. In kar so za Živo že nakupili, je za nas res nepredstavljivo... In veseli me, da je si našla "zravilo# za roko. Če so ti šli prstani gor, potem je vse čist ok.
S.D. (men je še vedno to ful lažje user posted image , ja, zelo izviren Nick, ni kej. Moj je tud povezan s user posted image  oz. že leta pravim, da bo nekoč tako ime moji psarni, ki jo bom imela. Nekoč user posted image . Kakšnega user posted image  pa imaš?

Andreja2000, user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje.

Klarisima - super, še ena več user posted image .Glede zunanjega obrata pa ne skrbi. Baje da boli, a je vseeno za preživet. In to ti delajo ljudje, ki vedo kaj delajo. Drži se.

Ajtak, user posted image sploh ne vem, kako sem lahko napisala za Celje, mislila sem Maribor... Bi pa sama najlažje prišla do Celja, zato se mi je verjetno to vtipkalo. Joj, še enkrat oprosti.

Pikica*, glede nakupa stanovanja. V miru se zapeljite tja. Prehodite zadevo, pojdi z mislimi skozi vaš dan tam... Mora vam biti všeč. Denar niti ni toliko pomemben, seveda tudi je, a cene so pač takšne kot so... A o nakupu hiše pa ne razmišljate? Skratka, kot je že Magi svetovala. Če vam je všeč, go for it. Je pa fino, če ste si prej že kaj drugega podobnega ogledali. Pa izredna previdnost pri nakupu. Res.

Kakšen turoben dan res... Še dobro da imam vas user posted image .

Aja, še Lorch sem hotla prosit, če mi lahko na ZS pošlješ seznamček, kaj vse rabiš za user posted image . Men se kr zdi, da imam vse, večina še od Atene, sam prečekirala pa bi rada user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.10.2007 17:18:30   
soncek.djukelica
evo mene iz sprehoda! Pri nas so tako zakurili,da mi je čist vroče postalo! user posted image
Pa otrokoma tudi, sta brcala na kvadrat! In zunaj sploh ni tako slabo, veter je ponehal in je bilo prav prijetno se sprehajat!
Skaana, se mi zdi,da me vse SD nazivajo! Je predolgo za pisat! user posted image  Pa tudi jaz sem se navadila! user posted image  pa jaz nimam, žal!
Sem šla mal med novemberke pogledat, vse so v pripravljenosti, ker je v petek polna luna! Magi, a nisi ti pisala,da se tvoja Zaki tudi po luni obrača?user posted image  Ali je katera druga to pisala! user posted image
Pa Zifari je ena od punčk odšla med angelčke!user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.10.2007 17:22:55   
lorch
Skaana sem ti poslala seznam na zs
Glede Celja, pa upam da se nam pridružiš v četrtek ali v petek se dobimo. Povejte kdaj vam paše ženske!! Jaz in tejka sva za katerikoli dan.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.10.2007 18:38:46   
lana38
Skyline, če boš nastopila porodniško 26.11., potem te delodajalec 30.11. ne more odpustiti. Vsaj zakonsko ne, ker te ne more odpustiti v času trajanja porodniške, tudi če si zaposlena za določen čas. Lahko te seveda potem odpusti, ko se ti izteče porodniška, prej pa ne. Bolje, da se še kje pozanimaš, ker se ne boš mogla potem prijaviti kot brezposelna oseba, če te bo odpustil med porodniško. Ne podpiši ničesar, dokler se je boš s kom posvetovala.

Jaz sem pa spet videla svojega user posted image  in je že pravi velikan. Ima 2060 g.user posted image  Blaž je imel v istem obdobju nosečnosti 1330 g, potem pa ob rojstvu 3200 g. Če bo tale user posted image  tako napredoval, bo blizu 4 kg, če se rodi na PDP. Dobila sem tudi potrdilo za porodniško, ki se mi začne 1.12. Bila sem tudi na CSD in dobila eno goro papirjev, ki jih še nisem pogledala. Verjetno jih bom jutri tudi izpolnila, tiste ki jih moram sama. Ostalo pa čimprej spravim v službo, če ne bodo prišli sodelavci do mene. Naslednji pregled imam spet 9.11.

Foxina, še podatki o mojih merah: 30T in 2/7, +15 kg, 107 cm.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.10.2007 18:49:33   
Vrtnica79
Oooooooola, ste pa se razpisale! Saj sem tak pol stvari pozabilauser posted image , pa vseeno.

Danes sem imela res razgiban dan, tak da bom zdaj ravno nekam padla ( v posteljo). Zjutraj pa me je pri frizerju malo "vtrgalo", pa sem se ostrigla bolj na kratko! Drugače sem imela vedno dolge lase, pa so mi začeli že presedat. Se pa zdaj počutim nekako nova.
No, v nadaljevanju dne pa sem začela prati cotike za user posted image . Pa ni in ni konca. Križ me že tako boli, pa sklanjat se tudi na morem več. user posted image , sem ko stari kripl. Še dobro da mi je mala pomagala zlagat v stroj in iz njegauser posted image - jo ful veseli da lahko pomaga. Zdaj pa si je zaželela še kokice, pa sem ji šla spečt. Zraven sem nama kar skuhala gris za večerjo. Atiju pa moram itak naredit nekaj drugega, ker takih bebi stvari ne jeuser posted image . Joj, jaz pa čisto crknjena.........

Mislim da je Kim80 spraševala za denar po rojstvu. Moja kolegica je rodila januarja, pa so ji sami iz občine poslali naj javi TRR za nakazilo. Koliko pa je dobila pa nevem točnouser posted image , bom pa vprašala.

Klarisima, dobrobošlauser posted image user posted image  lepo da si se nam pridružila!

Tiste, ki se dobite v Celju in Lj pa želin fajn čvek. Meni je namreč tja res predaleč, čeprav bi vas z veseljen rada vse spoznala. Mogoče pa bomo kdaj z našimi bebeki naredile kaki piknik!

Saj ne vem več, kaj sem mislila še napisat.......... me malo skleroza dajeuser posted image . Nič, malo sem se spočila tu ob rač. zdaj pa grem še dokončat zlaganje cotik.

Bodite pridne , ven pa ne glejte preveč ko je tako grdo vreme!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.10.2007 19:25:35   
loncica
Čav!

Se še jaz javljam. Saj bi vam čez vikend kaj napisala, pa se mi ne dogaja nič novega. V bistvu 90% časa samo preležim. Tako si želim, da bi šla lahko malo ven. Danes imam dopolnjenih 32 tednov. Ja še bom počivala en čas.

Na žalost moram odpovedat mojo udeležbo na kavi. Mi je ful žal, ampak zdaj moram dva tedna res še mirovat.

Skyline, lepo da si se oglasila. Glede službe se bo že porihtalo. Ko boš imela user posted image  v rokah, boš pozabila na službo.

Andreja, upam da se kmalu pozdraviš.

ElaM, lepo da se spomniš name. Upam, da je Tinkara že pozabila na grozo z jabolkom. Mene je kar zmrazilo. Glavno, da se je dobro izteklo.

Nekaj me zanima, glede suhih sliv. Kakšen je že sistem priprave, a jih namočiš ali kako že? Pomoč prosim.

Lep večer

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.10.2007 19:54:39   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Nekaj me zanima, glede suhih sliv. Kakšen je že sistem priprave, a jih namočiš ali kako že? Pomoč prosim.

jaz si jih namočim za cca pol ure, ponavadi pa več! pol jih pa pojem in spijem vodo! 

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.10.2007 20:15:32   
Magi*
hojla!

pri nas pa je štala. Zarja se mi je celo popodlne zdela sumljiva in seveda je zakuhala. pa nič ne smrka, grlo bp, ušesa bp...zdaj se ji je pa en tak mehurček naredil pod učkom. verjetno so norice. no, vsaj upam da so, ker te sem že prebolela.

Alice, ti si stručko na tem področju. kako jih prepoznati? no, če so, bomo verjetno do zjutraj vedeli, a ne? sem jo pa dala spat k nama, da jo imam na očeh, pa je mož z očmi zavijal, da jo bova razvadila. desc user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.10.2007 20:16:06   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d               +13kg              127cm
Kim80                      33t6d           +7,5kg                 100 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       33t 5d            +10kg                105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     33t4d             +8,5kg                  100cm
Skaana                    33t5d           +14kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           31t              +10kg                     98cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                120cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                32t               +13kg                   100cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg    

Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                33t                +15kg                  113cm

Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.10.2007 21:30:58   
pikica*
Skaana in Magi*, stanovanj še ni, ker se je gradnja ravnokar začela. Lokacija nama je zanimiva, cena pa tudi. Jutri greva k podjetju, ki stanovanja prodaja, en dan pa še na Lavrico. Je pa jasno, da cena ni vse. Ampak to je v bistvu najbližje temu, kar želiva. Poleg tega pa nama ustreza, da se 10% plača takoj, 90% pa ob prevzemu. To pomeni, da imava še cca. dve leti in pol, da napraskava skupaj razliko, ki nama manjka. Zdaj si bova vzela nekaj časa za razmislek, ampak najbrž se bova odločila za nakup.
Hiša? Cene še bolj divje, poleg tega pa je naš tempo življenja prehud za kaj takega. Mislim, da bi nama bilo njeno vzdrževanje časovno prehud zalogaj.

Magi*, a da ima Zarja norice? Joj, da Zoja kaj takega faše, bi bila pri nas čista panika. Jaz namreč še nisem prebolela ničesar.

Papirji za porodniško pa tudi mene še čakajo. Magi*, a imaš ti mogoče tist seznam obrazcev (glede na to, da si jih že printala)? Jaz sem že čisto pozabila katere je treba oddat. Saj se jih še dobi na strani od CSD Šiška?

Zdaj se grem dat pa na off.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.10.2007 21:35:00   
Magi*
pikica*, sem ravno govorila s pediatrinjo (en mamino kolegico) in v 8. mesecu skoraj ni nevarnosti za bejbija v trebuhu, nosečnica bi pa malo težje prebolevala. tak, da je v bistvu slabše, če jih faše novorojenček kot pa tako zrel plodek.

papirji na CSDju: obrazec S1/1 priloga S2  (v službo potrdit)
                           obrazec S2/1 priloga S6 (v službo potrdit)
                           obrazec S1/3 priloga S5

če sem jih jaz našla na strani od CSD Bežigrad, bodo ziher tudi na CSD Šiška. če ne pa dobiš link.

mi smo pa v stanovanju, imamo 50m2 vrta in garažo pa si strašno želimo v hišo. sicer sedaj živimo v večstanovanjski hiši in moramo vse sami rihtat, tako da imamo dela čisto toliko kot bi ga imeli s hišo. samo to so za zdaj le pobožne želje.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.10.2007 8:18:30   
Raho
Jutro!

Ravnokar sem na vezi s svojo G. (iščejo jo), da se zmeniva, če naj pridem pokazat roko ali ne. Kasneje se javim. Fora je, da imam sedaj še mravljinčastouser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.10.2007 8:29:39   
Magi*
Alice, ti kar pojdi, to pa že več res ni v redu.

No, mi nimamo norci, ker nima več tistega mehurčka, bog ve kaj je bilo tisto. Vročino ima pa še čisto malo 37,3. ponoči nismo spali nič, meni je trebuh otrdeval, ker sem se skoz Zarji umikala, ker je v spanju skoz nekaj jokcla, pa jamrala in se premetavala. zjutraj je bil pa seveda mož najbolj bogi. danes sem razštelana tako, da komaj hodim.

se čujemo. Zaki je seveda z mano doma. saj ne vem kaj naj. če danes ne bo vročine, a jo dam nazaj v vrtec, ali kaj? prehlajena ni nič.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
23.10.2007 9:19:55   
ElaM
Dobro jutro.
Sem ravnokar tamalo zrihtala, skupaj sva zajtrkovali, zdaj pa sem jo dala v varstvo babi, da jaz v miru spijem kavo.
Naša je danes tudi spala pri nama, ker se je zvečer drla, kot grešna duša. Ona je drnjohala celo noč, kot klada, jaz sem se pa samo premetovala in imela more.  Spet sem sanjala, da rojevam.user posted image  Bila sem v porodni, pa so rekli, da je prevelika gužva, da naj grem na hodnik, potem sem se pa začela jokat, da ne morem sedet.user posted image  Svašta, očitno me tale gužva res psihira.user posted image

Alice, a to imaš roko mravljinčasto? To sem mela jaz pri Tinkari, zjutraj ko sem se zbudila, rok sploh nisem čutila, potem ko sem ju malo ogugala, sta bili pa mravljinčasti. Je rekla, da je to od edemov.
Magi*, mogoče je pa Zaki pokasirala samo kakšen bolj blag virus .
Loncica, lepo da si se javila, me je že skrbelo, da si nam ušla v Rim. Suhe slive se pa pripravljajo tako, kot ti je svetovala SD. Samo meni to ni pomagalo, ko me je zapeka matrala, predvidevam da zato sprašuješ, se je bolj obnesel topel Donat na tešče.

Lepo bodite, jaz sem danes cel dan sama z malo, je moj v Lenartu. Upam, da bo kaj mislil name in mi prinesel vsaj kakšen krof, če se že vozi čez Trojane.user posted image
Lp

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.10.2007 9:33:53   
pikica*
Dobro jutro!

Jaz sem bila danes že pridna. Z možem sva Zojo odtovorila k varuški, potem pa šibala na pogovore glede stanovanja. Zdaj sva si že premislila in rezervirala drugo stanovanje. In smo že pri 228.000€user posted image . Cene za zjokat. Ko pa pomisliš, da bodo čpez par let še višje, je dilema popolna. Velik plus mi je to, da bo naselje dokaj zaprtega tipa, v neposredni bližini pa bosta vrtec in šola (se bosta gradila vzporedno z naseljem). Sam nabrat toliko denarja...... trenutno smo namreč podnajemniki v stanovanju cca. 80m2, kar bi bilo čisto ok (najemnina je ugodna), ampak nama lokacija ni všeč (olimpijska vas - Fužine). Pa v bistvu bi bila čisto ok, ker smo res čisto na koncu naselja, ampak v šolo pa otrok tam ne bi dala. Pa midva si želiva biti bolj v naravi, vendar še vedno dovolj blizu mesta.

No bluzim.....ve pri otrocih, jaz pri stanovanjuuser posted image . Ampak to naju je zdaj res čisto preokupiralo.

Meni so tudi danes začele roke otekat. Očitno se ponavlja zgodba iz prve nosečnosti. Bo treba dat prstane dol.

Če bo vse po sreči, grem danes pogledat eno dojenčico, staro malo manj kot mesec dni. Po moje bom kar presenečena kako majhna so ta bitjecauser posted image . Ker sem res že pozabila kako majhni so lahko dojenčki. Vidim, da imam težave pri kupovanju cunjic za našega fantiča, ker vse nekako na Zojo merim. Se bojim, da mu bo vse totalno preveliko. Se mi še št. 62 zdi majhnauser posted image .

Zdaj grem pa ene kartonaste škatle sestavljat. Sem dobila eno "pošiljko" iz Ikee in me firbec matra kako bodo izgledale sestavljene.

Čau

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.10.2007 9:52:42   
ajtak
Ajtak, user posted image sploh ne vem, kako sem lahko napisala za Celje, mislila sem Maribor... Bi pa sama najlažje prišla do Celja, zato se mi je verjetno to vtipkalo. Joj, še enkrat oprosti.

user posted image , pol pa ni panike, sem ze potolazena user posted image .

Vsem zelim eno lepo in dobro jutro. Pri nas je spet eno tako posrackano vreme, da kar ne vem a nej perem al ne... Sam kaj ko je kos poln. Moram!!! Bom mal susilca zalaufala pa susile po bajti nadevala user posted image . Ker ce mozu ne operem srajc bo nehal v sluzbo hodit...

Alice, a sem prav prebrala, da ti roke tko zatekajo, da ti kar mrtvijo??? Poklici G., lahko, da imas bakterijo v urinu! A zatekas na splosno cela al samo v dlani???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?