Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* Skaana, sem komaj zdaj šla pokukat spet malo v vaš domek. si zadnjič omenjala glede barvnih kombinacij. sam povem, da je zmagovalna kombinacija res zmagovalna. zelo podobno imamo pri nas doma sam, da ni hiška, je stanovanje Oooo, hvala. Bi me pa zelo zanimalo, kako je izpadlo vaše stanovanje s takšno kombinacijo. Če imaš kakšno fotografijo, bi se priporočala . In stanovanja so iz marsikaterega vidika boljša kot hiše . ElaM, tudi tebi hvala za pohvale . Zdle se psihično pripravljam, da pokličem majstra, ki nam dela ograjo. Zamuja namreč dober teden... Pleničke se mpa jaz imela skoz Pampers, kdaj pa kdaj sem dobila kakšen paket Active fit iz Avstrije. Zdaj jih pa že imajo pri nas . Sam ne za čisto micene. Mullerja pa žal nimam nikjer blizu. Tako da razmišljam o Fixies za čisti začetek. Alice, vi ste res zakon glede dobrosrčnosti, odprtosti in gostoljubja - Jaz sem po vaših koncih pred leti s kolegico štopala - svetovno. Nikjer po Sloveniji nisva imeli lepših izkušenj in doživetij. In kar so za Živo že nakupili, je za nas res nepredstavljivo... In veseli me, da je si našla "zravilo# za roko. Če so ti šli prstani gor, potem je vse čist ok. S.D. (men je še vedno to ful lažje , ja, zelo izviren Nick, ni kej. Moj je tud povezan s oz. že leta pravim, da bo nekoč tako ime moji psarni, ki jo bom imela. Nekoč . Kakšnega pa imaš? Andreja2000, za čimprejšnje okrevanje. Klarisima - super, še ena več .Glede zunanjega obrata pa ne skrbi. Baje da boli, a je vseeno za preživet. In to ti delajo ljudje, ki vedo kaj delajo. Drži se. Ajtak, sploh ne vem, kako sem lahko napisala za Celje, mislila sem Maribor... Bi pa sama najlažje prišla do Celja, zato se mi je verjetno to vtipkalo. Joj, še enkrat oprosti. Pikica*, glede nakupa stanovanja. V miru se zapeljite tja. Prehodite zadevo, pojdi z mislimi skozi vaš dan tam... Mora vam biti všeč. Denar niti ni toliko pomemben, seveda tudi je, a cene so pač takšne kot so... A o nakupu hiše pa ne razmišljate? Skratka, kot je že Magi svetovala. Če vam je všeč, go for it. Je pa fino, če ste si prej že kaj drugega podobnega ogledali. Pa izredna previdnost pri nakupu. Res. Kakšen turoben dan res... Še dobro da imam vas . Aja, še Lorch sem hotla prosit, če mi lahko na ZS pošlješ seznamček, kaj vse rabiš za . Men se kr zdi, da imam vse, večina še od Atene, sam prečekirala pa bi rada .