|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
23.10.2007 10:26:55   
lana38
Kar celo uro sem izpolnjevala obrazce od CSD. Pa ni nič kompliciranega, samo tolikokrat moraš vpisati iste podatke. To so tako zbirokratizirali. Pred 11 leti sta bila samo 2 papirja, vloga in potrdilo o plačah. Zdaj pa je skoraj 15 papirjev, skupaj z vlogo za očetovski dopust. Sem tudi to dvignila že včeraj, da ne bo user posted image  hodil iskat, ampak samo odnese. Danes še grem k osebnemu zdravniku po bolniški list za oktober in vloživa še za november podaljšanje, zadnjič. 1.12. nastopim porodniški dopust.user posted image  Dobro, da dela popoldan in grem komaj ob 12h po številko. Upam, da danes ne bo tako kot zadnjič, da sem cel "šiht" skoraj tam opravila.
LP

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
23.10.2007 11:24:01   
ajtak
Glede papirjev se popolnoma strinjam, ce nisem vsaj 3× emso vpisovala nic ne recem... Se vecja zmeda bo pa izpolnit za ocetovski dopust! Kako naj napisem tocen datum od kdaj ga bo koristil, ce ne vem kdaj bom rodila user posted image . To mi ni in ni jasno!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.10.2007 11:34:16   
lana38
Saj za očetovski dopust lahko user posted image  odnese en teden, preden bo koristil. Tiste datume pa bo že vpisal, če še ne boš takrat doma iz porodnišnice.user posted image Pokaži mu, kam jih vpiše, ostalo pa mu izpolni ti.
LP

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.10.2007 11:39:38   
t*e*j*k*a
Ola!!

Ajtak meni je na CSD svetovala da z izpolnjevanjem obrazcev o očetovskem dopustu počakamo na rojstvo otroka. Ker je res da itak ne veš točno kdaj boš rodila!! Pa še v podjetju ne morejo datuma napisat!!

Dans je spet en čuden dan!!!
Skaana in Ajtak a lahko prideta v CE 25 oz 26.10?????

Midva greva danes v LJ po previjalno pa po banjico in še neki malih stvari za user posted image .

Jaz si hočem kupit nov stroj, da bom lahko prala cotike za user posted image posebej-zdej namreč pere vse tašča. In zdej so vsi proti češ kaj si boš zdej še stroške delala z nakupom stroja, pa še v garaži bi mogu bit kr v kopalnici ni prostora za več kot enga in bi bil baje ful problem pozimi v garažo hodit. Mislim ej!! Itak bom mogla enkrat stroj kupit pa če ga zdej al pa čez tri leta!!! V garažo pa res ni problem it vsak drug dan po cote.

No sej boma vidla kaj se bova z user posted image zmenila. Ampak jaz bom vseen posebi prala cote in ne bom uporabljala istega praška kot ga dosedaj še manj pa isti mehčalec (če bom mehčalec sploh uporabljala)!!

No vidte pupe jaz se non stop z nekimi problemi brezveznimi obremenjujem. Tle gor se mal skašlam pol je pa kr bolš!!

Vse ki mate bolane otroke al pa ste sami bolani držim pesti da se čimprej pozdravite in vam pošiljamuser posted image user posted image user posted image da bo bol pomagalo.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.10.2007 12:43:47   
lana38
t*e*j*k*a!
A pol sta vidva v skupnem gospodinjstvu s starši od tvojega user posted image ? To pa ni nič fajn. Jaz že vem, da to pri nas ne bi bilo dobro. Oblekse od user posted image  pa tako ne morejo skupaj z ostalim perilom. To se boš še pošteno namučila, če je tvoja tašča vsaj malo podobna moji. Na vso srečo nisem niti dneva živela pri njegovih starših. Še s svojo mamo sem parkrat morala glas povzdignit, ko smo bili še skupaj. Pravzaprav sploh ne vem, če bi kdaj pristala živeti s taščo. Tasta že dolgo ni več. Potem res verjetno ne bi imela kam iti, da bi se odločila, da bi živela pri njej. Pa ni slaba, samo živela pa ne bi z njo. No, jaz sem rajši tiho in si mislim, da tako grem po obisku domov, če ima kakšne čudne finte. Zato pa se raje ne bi podala v skupno življenje z njo.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.10.2007 12:52:22   
t*e*j*k*a
Ja lana38 jaz živim z njegovimi starši. Sej niti ni tko slabo.. Pa niti mi ni ona nč rekla glede stroja ker itak ve da bom nardila tko kot bom jaz hotla. Če se moj ne bo strinjal z nakupom novega bom pač v tem prala posebej vse.
Sicer pa še kake tri leta potrpimo in potem gremo na svoje 5m stran v prizidekuser posted image .

Kje ste vse ženske danes??? Nobene nikjer. Edino jaz in Lana38 vztrajava.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.10.2007 12:54:55   
ElaM
Tejka, na začetku sem T. cunje prala s Perwollom, striktno samo njene in brez mehčalca. Enako je bilo s tetra plenicami, te sem sušila v sušilcu, da so bile bolj mehke.
Enako bom delala tudi pri drugem. No, saj še sedaj perem njene cunje ločeno, vendar bolj zato, ker se jih čez teden nabere ravno nekje za poln stroj.
Je pa baje najmanj alergen prašek Dasch, vsaj tako so zdravniki rekli moji kolegici, ki ima sina alergika, samo meni blazno smrdi, no začel mi je smrdet v tej nosečnosti. V prejšnji mi je Ariel.user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.10.2007 13:39:01   
Vrtnica79
Hoj!

Ma, so res grdi ti dnevi. Se mi zdi da sem čisto gnila. Pa še zadnja 2 dni imam trebuh nonstop trdenuser posted image . A je to kakšen znak al kaj? Boli me sicer nič , ponovilo se mi je edino to user posted image  vnetje. Nevem, če bi še probala malo kamilice uporabiti- saj škodit verjetno ne moreuser posted image
No, drugače pa jaz še kar perem cotike za user posted image . Se jih je nabralo za ene 4 stroje.

Tejka, ti pa si kar kupi stroj pa čeprav bo v garaži. Je boljše da si sama pošlihtaš kako boš prala.

Ste prej pisale, da imate že tiste papirje za očetovski dopust. Jaz pa nisem tega dobilauser posted image , a mi bodo dali če grem tja in rečem za njih? Bi rada čimprej izpolnila to, ker pol tako nebo toliko časa. Oddaš jih pa tako po rojstvu. Imam prav?

Naj še povem da naša pupa danes praznuje 6. roj. dan. Saj ne morem verjet da je tako hitro minilo. Se spomnim , ko sem jo komaj iz bolnice prinesla. Ja, čas res hitro beži.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.10.2007 13:46:59   
t*e*j*k*a
OJ!!

Vrtnica79 čestitke za rojstni dan tvoji mali!!!!user posted image user posted image

Te papirje sem jaz dobila na CSD. Mislim da če greš tja ti jih bojo dali. Oddaš jih pa po rojstvu, kr prej ne moreš vseh podatkov izpolnit. Vsaj tako je meni rekla.
Če imaš trd trebuh probaj počivat več, večinoma to pomaga.

papa

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.10.2007 13:54:35   
Vrtnica79

Tejka, hvalauser posted image .

Še na hitro moje nove mere: 33 t, +13 kg, 103 cm

Ja, pa nekaj slikic sem prilimala v album. Na zadnji lahko vidite kup user posted image  cotik, ki sma jih z malo sortirale za pranje!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
23.10.2007 13:58:25   
lorch
lep pozdrav!
Pravkar sem pojedla kilo mandarin in zdaj me seveda peče zgaga!user posted image

ampak zadnje ćase se mandarinam enostavno ne morem odpovedat, rajši sem priklopljena na donat, kot pa da bi preskočla kako mandarino alpa čokolado.
Moram pa pohvalit svojga user posted image . Včeraj ga je nekaj prijelo in se mi je kljub grozni utrujenosti tako posvetil, me poslušal ko sem nakladala o user posted image , se pogovarjal z menoj o tem kaj vse še moram nakupit, me pocartal...  In bošček je moral pol za nagrado še user posted image
Se mi kar malo smili, ampak men je enostavno zapasalo. sam si je kriv, kaj je bil pa tak fajniuser posted image
Sem pa dobila odločbo od ZZZS in so mi podaljšali bolniško do 18.11. jaz pa s 4. 11. že začnem porodniškouser posted image . Se mi zdi, da so se mal zmotli, ampak če hočejo, jo lahko nastopim tudi kasneje. bo pa mal dlje trajala user posted image

Mene  pa tudi zanima a bo prišla še katera v Celje, da se malo spoznamo!?

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.10.2007 14:00:57   
lorch
Vrtnica! Čestitke tvoji mali za rd!!!
Glede obrazcev na csd: tam so mi dali vse tudi za očetovski dopust, pa jih samo oddamo naknadno, ko bo znan datum rojstva user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.10.2007 14:01:57   
ajtak
Tejka jaz sem prav iz Ce, tako, da zame ni panike!! Bi pa prosila, da mi kaksne bolj fiksne ure in lokacijo sporocis na ZS saj te teme ne prebiram prevec redno...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.10.2007 14:26:48   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d            +13kg              127cm
Kim80                      33t6d           +7,5kg                 100 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       33t 5d            +10kg                105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     33t4d             +9kg                  100cm
Skaana                    33t5d           +14kg                   107cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           31t              +10kg                     98cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                120cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                33t               +13kg                   103cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg    

Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                33t                +15kg                  113cm

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.10.2007 14:55:13   
Magi*
o kakšen grozen dan!

najprej čestitki pupi od Vrtnice79 za rojstni dan!user posted image

obrazce za CSD si lahko snamete tudi z interneta!

zdaj pa jamranje;) cel dan sem preležala, je dragi prišel domov, da je svoji dve bolnici rihtal. Zaki je že kar OK, nima vročine. bog ve kaj ji je bilo, upam da je mimo. meni pa trebuh otrdeva in me zraven tudi boli, to pa ni fajn. pa tišči me vse spodaj, niti koraka nisem mogla naredit. zdaj je pa že bolje. čudno, čudno... upam, da se bo umirilo.

sam tolko sem javila, zdaj grem pa nazaj ajat. Zaki pa spi - kar je še bolj čudno, je pred TVjem dol padla.

tejka - prepričaj ga za lasten pralni stroj - cot bo ogromno in si ne predstavljam, da bi se morala s taščo bost okol tega. čeprav, trenutno bi pa tudi tašči pustila, da mi kako žehto opereuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.10.2007 15:01:28   
soncek.djukelica
ojla,

Vrtnica, vse najboljše tvoji punci! user posted image user posted image user posted image
Tejka, jaz poznam kar nekaj družin, ki živijo v bajti,pa imajo pralne stroje v garaži! user posted image
Alice, upam, da boš fajn uredila! user posted image
Magi, bravo tvoji hčerkici,da ni hujše zbolela! user posted image
Jaz sem pa danes uspešno opravila UZ! Moja dva otročka sta krasno, Ajček je še kar glavično, Bejček pa je medenično! Tudi user posted image  user posted image  sem slišala! user posted image  Ajček je za malenkost večji od Bejčka, vendar ni kakšne drastične razlike med njima, da bi bilo za skrbeti! Ko smo glih pri razlikah, teža Ajčka je 1600g, user posted image  teža Bejčka je 1450g user posted image  in to v 31 tednu! Če bo šlo tako naprej, bosta prigurala na 2500g! user posted image  Moj user posted image  pravi,da je Ajček bolj na njega, ker je tudi on bolj "konkreten" user posted image  
Pa še glede poroda sem G. vprašala, kaj mi napoveduje, pa je rekel, da brez kakšnih posebnih težav bi vzdržala do 36 tedna! Kar sem vesela, ker nimam nekih težav glede odpiranja! MV pa mi danes ni meril, je rekel, da ni potrebe,ker nimam težav!user posted image  Ponoven UZ čez 3 tedne! user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.10.2007 15:27:03   
loncica
Čav!

No, pri meni vse postarem. Zaenkrat hvala bogu nobenih težav, ampak vseeno pridno počivam. jutri bom malce prekinila počitek, ker moram na tist butast glukozni test. Grem šele zdaj lahko, ker prej sem imela antibiotike.

Magi: lepo pridno počivaj. Veš kaj sva rekli, vsaj do 36 tedna morava zdržat.

Tejka: kupi si svoj pralni stroj. Bolje prej kot kasneje. Midva živiva v zgornjem štuku hiše, v spodnjem so moji starši, pa imamo gospodinjstva strogo ločena. Tako je najbolje.

S.D.: super za pregled. Tvoja a in b se super držita.

Vrtnica: čestitke za rojstni dan hčerke

Lorch: mene tudi daje manija na čokolado in mandarine. Kaj bo še z nami?user posted image

Lp

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.10.2007 15:31:31   
lorch
Tejka tudi jaz živim pri njegovih, ampak imamao svoje gospodinjstvo. Žal pa si zaenkrat še delimo pralni stroj, ker najina kopalnica je trenutno v delu. prej sva imela improvizoriš wc pa umivalnik, tuširat sva se pa hodla dol k "sosedom". Dokler se nisva spravla  orng rihtat kopalnico, so imeli oni v tej najini še od prej pralni stroj noter, zdaj so ga pa prestavli v svojo kopalnico in jaz sem zdrla da bo končno tudi pranje ločeno. tako da te razumem. Ti kar vztrajaj pri svojem! Kuhinja in kopalnica sta dve stvari kjer se nam intimnost prepleta in pride zato najhitreje in najlažje do konfliktov, zato je dobro ti dve področji ločit!!!
Sem pa pravkar prišla od "sosede" (beri tašče), ki me je povabla na filano papriko, zdaj bom pa poknala. In sem našla kup zgrešenih klicev, med drugim je prijateljica klicala, da si moram naslednji teden vzet en dan mal fraj pa me pelje v trgovino, da si sama zberem odejico za dojenčka, ki mi jo bo ona kupila, ker ne želi kupit po svojem ampak po mojem okusu.user posted image Pa še iz hitexa so klicali, da lahko v soboto pridem po jogi za zibkouser posted image .  Zdaj sem pa tako vesela, da me še to turobno vreme ne moti več.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.10.2007 15:34:40   
lorch
Ker sem takooo zelooo pozabljiva da sproti pozabim kaj sem še hotla, moram pa potem takole dodatno še kaj napisat.
SD bravo za UZ in tvoja dvauser posted image . Kar tako naprejuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.10.2007 16:16:38   
Raho
No, pa smo!

Najprej Vrtnica čestitke tvoji pupi za RD.

Magi* - POČIVAT (ja, derem se).

Sedaj pa  moja štorija od danes.
Kličem G., jo komaj najdejo, ker je že v predoperacijskiuser posted image . JI povem moje stanje, ona meni, da ima danes 4 operacije in da pred drugo ne bo nilč, potem pa je že vprašanje, kaj bo z laboratorijem. In se ona domisli, da naj pokličem svojo kolegico, ki je farmacevtka in naj ji povem, da ji ona naroča, da naj mi da lakmuse za urinuser posted image  in naj si sama naredim test. Sestra pa mi naj razloži postopek. Potem naj pokličem sestro, da ji povem rezultate, ona ji bo javila v operacijsko, pa se bo odločila kaj. 
Kličem kolegico (normalno, da je zavijala z očmi - kako da si bom sama stestirala urin). Letim po lakmuse. Delam test. Prisotnost beljakovin nizka. Kličem sestro. Povem rezultat. Sestra reče, da bo G. javila rezultat in me pokliče nazaj. Kliče čez 20 minut nazaj. Pove, da ji je G. naročila, da naj si sedaj vsak dan do pekta, ko imam UZ delam test, da vidimo, če bodo beljakovine porasle. Če bi se kaj zgodilo preko noči, me čaka soba v porodnišnici, vendar ona misli, da sem premalo pila. Naroči mi, da moram spiti 4 litre tekočine na dan. Ne vem, kako bom to vase spravila, ampak upam, da bom.  Do sedaj je oteklina že skoraj splahnela. user posted image  Kliče kolegica nazaj - kaj je. Ji povem. Skomentira: Da si naslednjič ne boš delala sama ultrazvokauser posted image

Papiri za CSD - meni jih je izpolnila tajnica (za kaj jo pa imam).

Magi* - norice: ponavadi je tako, da imaš en dan temperaturo, potem je en ali dva dni zatišje, potem pa izbijejo. Zaki opazuj predvsem tiste predele na telesu, kjer je koža tajnša. Tam se pojavijo najprej. Za nosečke, ki so prebolele norice, slednje niso nevarne. Tudi za plodek ne, ker ga ščiti tvoj imunski sistem.

Vidim, da ste ene že tako pridne, da vse imate oprano in pripravljeno. Mi nimamo še nič. Upam, da ne bom šla prej rodit. Ma nekako se bomo že znašli.

Skaana - fantastično hiško imate. Jaz bi tudi takšno, ne pa da obnavljam to starudijo, mečem not denar, pa se nikjer nič ne pozna.

Ravnokar dajejo gor v mansardi zadnje okno not. Moj mi je obljubil, da bo do konca tedna ena soba gotova, da lhko preseliva stvari gor, potem pa začnemo rihtati spodaj obe sobici. Upam, da bomo v 10 dneh končali spodaj inda potem lahko končno začnem urejati stvari za user posted image . Sicer pa. jaz sems e odločila, da grem rodit prvi teden decembra, zato lepo prosim...

Vse z lepimi nosečniškimi trebuščki user posted image user posted image . Jaz svojega bobna več ne kažem, ker me je kar sram. Definitivno bom pobrala nagrado za največji trebuh. Še sreča, da mi je moj iz La via poleg obleke prinesel še eno srajco, ki ima na bokih še rezervo (se spušča ven), ker drugače res ne vem, kaj bi spravila naseuser posted image .

Grem sedaj malo delat, da ne bodo rekli, da celi dan počivam. Ostanite v cvetju. Se zvečer še kaj javim.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.10.2007 16:21:36   
Raho
Da ne pozabimo!

user posted image
user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (47):

27.11. 
Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image

01.12. 
Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image  

02.12. 
Lorch user posted image  - 28 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 
copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image  
Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE  
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image      
DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image

09.12. 
MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR, user posted image

Klarisa user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE

15.12. 
Coolbabe user posted image

17.12. 
Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image  
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA 
nosečkaL user posted image - LJUBLJANA, user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image  
Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA

26.12. 
soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

Trenutno stanje: 6 user posted image  : 15 user posted image user posted image  

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.10.2007 16:23:45   
Raho
Joj, sem pozabila!

SD - čestitam za tvojega Ajčka in Bejčkauser posted image .

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.10.2007 18:22:20   
sade
pozdrav še od mene bolj tanove.... danes sem bila na pregledu drm v 31 tednu in sem bila zeloooo kregana, da sem se preveč zredila 12 kg user posted image , mi je rekla da naj si pišem kolko pojem... pa saj ne jem tooo much veliko, mislim da celo manj in definitivno bolj zdravo - to je manj sladkega kot prej. Res me je tako nadrla, da mi je šlo kar na jok... pa naj ne jem sendvičev in salam... pa sem ji povedala da sem vegetarjanka in da res ne jem tega.... mi pa reče da od zraka se še ni nobena zredila....
v glavnem me je natulila ženska kot user posted image   sledil je UZ in hvala bogu da je najina user posted image user posted image ok, napreduje normalno in vse je tako kot mora bit. Nekateri ti ginekologi so res vse druga kot ljudje... saj se strinjam da ti povedo ampak uffff.... ok važno je da je bebica ok in da rastema obe haha.
Tejka jaz sem iz slov. konjic... no bila včasih... in še sedaj se rada vračam res takoj se preselim nazaj.
nič grem iskat ime za najino punco... še kar se ne moreva uskladit...
pozdrav vsem in tiste s problemi potrpite še mesec ali dva in počivajte
sade

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
23.10.2007 18:27:35   
lorch
jaz sem pa zelo žalostna ker sem pravkar prebrala, da je zopet umrla ena zelo mlada mamica. Pol pa naj še kdo reče da porod ni nič takega.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
23.10.2007 18:30:29   
Magi*
čist na hitro sade. kolk si pa imela podlage, da te je nahrulila, da je 12kg preveč? jaz sem se namreč že 14kg zredila, pa sem vprašala, če je to OK in me je pogledal in rekel, da zelo dobro zgledam user posted image

res mi ni nič več jasno. pa saj 12kg ni veliko, noooo. OK, razen če si že prej bil predebel in jih skrbi zaradi srca in ožilja pa gestacijskega diabetesa. če si pa prej bila normalno popolnjena, pa res ne štekam.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?