|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
12.9.2006 11:48:43   
Snorklja
Dolgolaska, jaz imam NS danes popoldne ob 15.30 tako, da se šele odpravljam v LJ. Danes imam dopust in nabiram moči za popoldanski shoping user posted image . Sporočim zvečer kako je bilo in če sem našla kaj lepega.

Drugače pa me malo zvija glede NS. Prej sem bila tako pogumna, danes pa me je strah. Ja strah me je številke, ki jo bom izvedela, čeprav vem, da ta še nič ne pomeni. Že zadnjič sem zatežila Pušenjaku, ker mene pa nič ne pika v trebušku, nobenih krčev. Nič ne čutim, le zvečer, ko dam roko na trebušček imam feeling, kot da se v  meni premika otročiček. A glede na to, da je to moja prva nosečnost in začetek 13 tedna, so po mojem le moje dozdeve.

Držite pesti punce!

Lep sončen pozdravček od mene in mojega user posted image .

Snorklja

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
12.9.2006 11:50:07   
Marinko
Ojla! Jas sem tudi marcevkauser posted image . Ampak imam ze eno negativni izkusnjo....ko NS ni bila dobra in je blo treba splavit. Sedaj je boljsi rezultat. Caka me se AC cez 14 dni. Bomo videlouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
12.9.2006 12:09:33   
tinaaja
Marinko - dobrodosla. Moja prva nosecnost je nekako poodbna tvoji, NS 1:4, UPN... Jaz se se nisem odlocila za AC - a je imel plod kromosomsko napako al kako to, da gres na AC?

Snorklja - cakamo, da javis dobre novice, ker drugih ne bo user posted image  Jaz sem si v benetonu kupila kavbojke... Zdaj ko mi je trebuh zginu jih spet ne rabim user posted image  ampak bodo kmal prav prisle user posted image  Sem vcer G spasevala kako je s tem valovanjem, pa mi je rekla, da zdaj nimam se sploh za obtozevat maternice za kaksen trebuh, ker je se cisto v medenici, da se bo zdaj zacela poznat. Da je trebuh od napihnjnega crevesjauser posted image  Jaz pa ze tok ponosna na svojo buso. Glede na to, da se mi je crevesje ful spraznilo cez vikend in trebuh tud, ma zgleda prav user posted image  Bo treba se mal pocakat.. ampak saj bo kmal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
12.9.2006 13:28:13   
Cinca79
IZVIRNO SPOROČILO: Marinko

Ojla! Jas sem tudi marcevkauser posted image . Ampak imam ze eno negativni izkusnjo....ko NS ni bila dobra in je blo treba splavit. Sedaj je boljsi rezultat. Caka me se AC cez 14 dni. Bomo videlouser posted image

Živjo!

Tukaj še ena marčevka (25.3.) user posted image
Marinko: mi lahko poveš kaj je AC? Sem še bolj nova v teh forumih in moja 1. nosečnost.. Kaj so ugotovili pri NS, da si morala splavit, če ti ni fajn o tem govorit, ni treba.. (jutri imam NS, nočem razmišljat o tem, ampak vseeno te prešine..)
Ali ima mogoče še katera rok 25.3.?
Glede trebuha, pozna se že in ne more biti le napihnjenost, ker nimam (sem res srečnica) skoraj nobenih problemov s prebavo...jaz kmalu ne bom mogla v službi več skrivati, imam pa namen povedati čez 14 dni.

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
12.9.2006 13:41:50   
dolgolaska
Snorklja...sem zašuštrala...no pol javi kaj in kako je bilo!!!

Tinaaja...a v Nami v Benettonu ali v Emporiumu???A imajo veliko izbire???Aja...tetka..ČESTITKE   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   

Vsem novim  user posted image   ČESTITKE!!!user posted image    user posted image    user posted image

Kresnička..kdaj pa imaš NS...kako to tretjič..a pričakujeta tretjega   user posted image   ???Jupiiii!!!

Urla..hvala za čestitke ...hihi user posted image    user posted image    user posted image !!!

Ja jaz tudi držim sama zase in pa za vse ki imate danes pregled pesti!!!!!Vse bo ok....a ne?????

No se slišimo popoldne...če ap slučajno ne bom utegnila,pa jutri zjutraj!!!!!

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
12.9.2006 13:44:28   
dolgolaska
TINAAJA...ja trinajst tednov...ti pa še par dni več,pa če verajmeš ali ne ...do sedaj mi je bilo samo slabo,danes pa se mi je že dvakrat tako obrnil želodec da sem letela na wc...no sicer nisem bruhala,ampak.....skoraj. GROZA...pa kaj naj ne bi bilo iz tedna v teden bolje??????????????user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   

LP- user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1531
12.9.2006 13:46:18   
dskubin
Da se še jaz malo oglasim. Danes je moj vzel tamalega na sprehod, ker je tak lep sonček, da bi lahko imela malo časa zase. Jaz pa, no ugante, dobila sem napad čiščenja in pospravljanja. Zdej pa sem fejst utrujena, namesto, da bi ju pričakala kot rožca. Nikoli me ne bo izučilo. Pa še tamal je siten, ker ma vneto uho (no, upam, da je mimo, imamo jutri ponoven pregled pri zdravnici) in bi rad, da ga cel dan okoli prenašamo.

Obalke jaz sem za to, da se dobimo naslednji teden, zaenkrat ne morem samo v sredo zjutraj, ker imamo sistematski pri zobozdravnici.

Cinca79 AC je amniocenteza. Pobrskaj malo po forumu, lahko tudi par strani nazaj pri marčevkah, je vse lepo razloženo.

(odgovor članu Cinca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
12.9.2006 14:08:48   
tinaaja
Dolgolaska,
jaz sem sla kar v Namo. Zraven magistrata imas se Popek www.trgovinapopoek.com . V benettonu je tko tko.. Jaz nikol nimam hlac S, tukaj pa so mi te skor prevelike user posted image  Nosecniske cifre so zgleda vecje kot navadne.
Pa javi kako je bilo na pregledu user posted image user posted image
Men se slabosti vecajo, ne manjsajo user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
12.9.2006 14:56:36   
Marinko
Predvsem ne zelim panicirat ampak opozorit, da obstajajo testi zato, da vam bodo ljudje lahko cestitali, kako lepega otroka ste rodile. Sicer je lahko materinstvo res mucno in grenko.....
Moja NS je bila res katastrofa!!! Luknja na tilniku je bila velika 6,5!!!! Po tem pa je Horionski test  pokazal Downov sindrom. Ampak moram vam povedat, da takrat jaz nisem hotela cakati do AC. In sem zahtevala HT. Horionski test delajo ze v  13. tednu in to sem izkoristila. Po rezultatih sem bila vesela, da nisem cakala. Saj nisem vedela, kako naj cutim.... Splav oz. porod  je bil potem v 16. tednu.  Teoreticno bi takrat lahko sele sla na AC.  Nekaj sem profitirala s tem....
Pozabis pa itak nikoli.
Sedaj je NS boljsa, ni pa idealna. AC me bo pomirila, v vsakem primeru.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.9.2006 15:00:31   
Marinko
Predvsem ne zelim panicirat ampak opozorit, da obstajajo testi zato, da vam bodo ljudje lahko cestitali, kako lepega in zdravega  otroka ste rodile. Sicer je lahko materinstvo res mucno in grenko.....
Moja NS je bila res katastrofa!!! Luknja na tilniku je bila velika 6,5!!!! Povedali so mi, za moznost horionskega testa. Test je pokazal  Downov sindrom. Ampak moram vam povedat, da takrat jaz nisem hotela cakati do AC. In sem zahtevala HT. Horionski test delajo ze v  13. tednu in to sem izkoristila. Po rezultatih sem bila vesela, da nisem cakala. Saj nisem vedela, kako naj cutim.... Splav oz. porod  je bil potem v 16. tednu.  Teoreticno bi takrat lahko sele sla na AC.  Nekaj sem profitirala s tem....
Pozabis pa itak nikoli.
V tej nosecnosti je NS boljsa, ni pa idealna. AC me bo pomirila, v vsakem primeru.

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
12.9.2006 15:59:48   
Žabika
Pozdravljene novinke! Napišite podatke - PDP, starost in kraj kjer boste rodile, da vas dodam na seznam!
Anna2007, tudi meni so prestavili rok po NS, ampak jaz sem še vedno obdržala rok po ZM; no sigurno pa ostanem marčevka!

Čestitke tinaaja za nov "naziv" in vsem za dobro opravljene preglede!

Joj jst si tut tolk želim trebuščka, pa zdele zgledam kukr da sem mal zavaljena v trebuh - nobene prave oblike! No zjutraj ga pa sploh nič nimam! V 16tem tednu in 47kg bi se mi pa že lahko malo videlo!user posted image user posted image Pa da ne bo kdo mislil da sem žalostna, ne prav dobre volje sem, ker se res odlično počutim, tako da se mi vse, ki imate še vedno težave močno smilite. Držim pesti, da vam bo čimprej bolje!

Dolgolaska: čimprej poročaj kako je bilo na pregledu!

Šibam na sprehod s user posted image in se še kaj oglasim!

Pa še seznam:

user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla (29) - PO
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. Karina (32) - MB
user posted image 2.3. freya
user posted image 3.3. Lana 22
user posted image 3.3. Bibi
user posted image 3.3. sezam - LJ
user posted image 3.3. pocka
user posted image 4.3. Žabika (30) - LJ
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 8.3. Barči78 (28) - KR
user posted image 9.3. Dajadada (28) - LJ
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. Majita
user posted image 10.3. darchy
user posted image 11.3. tejčica (29)
user posted image 11.3. Encijan
user posted image 12.3. klavdyk (24) - SG
user posted image 14.3. MoonEve (26)
user posted image user posted image 15.3. NMJ (35) - LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 16.3. tinaaja (28) - LJ
user posted image 16.3. Sibil - IZ
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. dolgolaska (27) - LJ
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. Pikca (2cmokca) - LJ
user posted image 18.3. malička
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Snorklja (30) - SG
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči
user posted image 19.3. babri - BREŽICE
user posted image 21.3. LI
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (29) - LJ
user posted image 23.3. Naomi
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ
user posted image 23.3. soncek78 - IZ
user posted image 25.3. LeINA (25) - MB
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79
user posted image 26.3. slumpo (27) - PO
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image --.3. Boni3
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
12.9.2006 17:43:47   
Sibil_
Pozdravček!

Danes sem bila s ta malim pri zdravniku in je baje fasal neko virozo, upam da čimprej mine in gre v vrtec, ker jaz sem čist out.user posted image

Že cel popoldan mi je slabo, kr neki me tišči, boli, skratka user posted image  .Pa najhuje je da ko sem lačna ni dobro, če kaj pojem pa spet ni ok, razumi ti to?

Me pa res bolj matra tale nosečnost kot pa ta prva, ne vem al so leta al je kaj drugega-recimo da je v trebuščku zatežena baba?Mah, ne vem kaj si mislit.user posted image

Obalke kako zdaj-drugi teden recimo petek dopoldan?Katera bi lahko in katera ne?Javite se kako in kaj, to je samo moj predlog.

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
12.9.2006 18:23:31   
Barči78
No evo punce, jaz sem že s pregleda. Me še kar na cajte boli v trebuhu, tko da mi je naredila kar ginekološki pregled + UZ. Z otročkom je hvala Bogu vse v redu, brez spodbude se je lepo premikal, mahal z rokicami. Potem pa je pomerila še maternični vrat, ker je pomislila, da se mogoče tam kaj dogaja, glede na moje krče, ampak meri 4,5 cm in je lepo zaprt. Vse v redu. Premer glavice ima bebika 3 cm.
Sedaj imam ponovni pregled čez 4 tedne, dobila sem ene tablete proti krčem in mi predlagala magnesol. Pa še na bolniško me je dala za 10 dni, ampak mislim, da bom kar delala, glede na to, da imam doma manj možnosti da počivam, pri taki živahni bebiki.

Ja zredila sem se pa že za celih 3,5 kg. A mi gre dobr, a ne?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
12.9.2006 18:58:07   
Anonimen
Barči78, glede kg, se pa tudi ne sekiraj. Jaz se nisem  še zredila skoraj nič, pa me vsak vpraša ko me vidi, če sem se zredilauser posted image Sej mam sam bušija malo večjega! user posted image

tinaaja, čestitke tvojim za novega člana!user posted image

dolgolaska, pa čimprej na raport!

Lp, jjasna

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
12.9.2006 21:01:18   
A-N-J-A
Evo mene z NSuser posted image user posted image user posted image
Bilo je vse ok.Srček bije 164,nosna kost je,najvešja ns je 1,4 tveganje 1:5088.Pa zvedel smo kaj bomo meluser posted image ,pa še ne povem.
Glede slabosti pa tud men ni jasn,vedno bolj mi je slabouser posted image .
Moj piki miki mali je pa že bolana,pa še 14 dni nismo v vrtcuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
12.9.2006 21:42:14   
Snorklja
Evo še mene iz NS. Tut z mojo user posted image je vse OK. Očitno danes vsem user posted image enako hitro bije srček, 164. Tveganje za DS je 1:4474, kar me je zelo potolažilo. user posted image je bil ful živahen, brcal z nogico, se obrnil, pokazal prstke tako, da smo jih lahko prešteli, zazehal.... Joj bilo je tako lepo, da so se  mi kar orosile očke. Vmes mi je pa šlo tut tolk na smeh, da se je po mojem zato baby tolk prevračal v trbušku.

Dolgujem pa še kako je kaj po trgovinah. Skratka v trgovinah za nosečnice so po večini hlače, krila in jakne, ki nam bodo prav prišla šele čez mesec ali dva. Js sem si kupila ene hlače za v službo v Baby centru, drugače pa dve prikupni srajčki v Orsayu in Oliverju. V trgovinah za nosečnice so vse srajčke tako velike, drugje pa se da najti takšne bolj sexy. Takšne, ki lahko poudarijo naše male user posted image trebuščke.

Punce ni panike glede trebuška, menda v četrtem mesecu prav hitro zraste.

Jutri pa bom veselo novico objavila tudi vsem ostalim, najprej pa šefu v službi.
Ma bodo veseli, eni bolj, drugi manjuser posted image .

Lahko nočko,Snorklja.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
12.9.2006 21:49:21   
thaiss
Lep pozdravček!!!

grem kr po vrsti user posted image :

teta Tinaaja čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image
Cinca in Marinko dobrodošle med marčevke!!!user posted image   user posted image  
A nas je res že 57??? uuuauu bravo marčevke!!!!user posted image  user posted image
Sibil in ostale obalke jaz imam drugi teden dopust, tako da lahko vsak dan razen srede ker imam pregled. Tako da je petek čist ok!!! Še ostale povejte kdaj vam odgovarja!!! Seveda se lahko tudi ostale marčevke prifurate v Koper na kavo!!
anna2007 meni so tudi na NS prestavli rok na 2.3.; ampak bom počakala do naslednjega pregleda, da vidim kaj pravi moj G. Pa ne se počutit neopazno user posted image  ostani pri nas vsaj do NS pa boš potem videla kam spadaš!!

Joj, ste bogice tiste ki še kar user posted image , upam, da vas čimprej mine!!!

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
12.9.2006 21:50:49   
thaiss
Snorklja user posted image  user posted image  za NS!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
13.9.2006 7:45:07   
Cinca79
Marinko: verjamem, da ti je bilo po prvi NS zelo težko, nobenemu paru ne zavidam take izkušnje, držim pesti tokrat
Žabika: super!! ful sem vesela, da se dela seznamuser posted image , jaz bom rodila v Ljubljani, tako, da lahko dopolniš seznam
A-N-J-A in Snorklja: čestitke za NS user posted image  

jutri vam sporočim moje rezultate NS, držite pesti!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
13.9.2006 8:24:59   
urla
meni je bilo pa včeraj takooooo user posted image , vam rečem za popuser posted image . Ne vem kaj je sedaj to. Zdej bi moralo biti pa že konec. Sem bila čist preč.

Drugače pa Dolgolaska kako je bilo na NS? Dej javi!!!!!!

(odgovor članu Cinca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
13.9.2006 8:37:56   
dolgolaska
Jutro!!

Evo mene...na včerajšnjem pregledu je bilo vse ok,tudi meni je proti krčem predlagala magnesol 1-2 na dan!
BARČI78 kake tablete si pa ti dobila!?
A-N-J-A...user posted image    user posted image   user posted image   čestitke za rezultate na NS!!!
SNORKLJA...hvala za raportiranje o izbiri oblek!
URLA...danes imam NS...
me panika grabi...proti jutru mi je šlo samo to po glavi...GROZA!
Upam,da bo vse ok...
Vam javim,ne pomoje danes ne bom uspela,ker greva potem še v šoping...tok da bom najbrž pozna..jutri se vam javim in to upam,da z dobrimi novičkami!
Bodite pridne...

LP user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
13.9.2006 8:39:32   
anna2007
Dobro jutro punce
danes praznujem 12 t !!!!!
za darilo sem spala zelooooo noč brez wc, brez lakota, kot normalna ženska!!!
SUPER!
nisem morala verjeti. Slabost je še tukaj, pa utrujenosti, ampak sem lepo spančkala.
Počasi bom dobila vsa moja energija nazaj.

DSKUBIN kako bi bil moj vesel če bi dobila tak napad čiščenja in pospravljanja. user posted image

Marinko, te razumem, sem imela 1x ss v 17t . Vse eno sem takoj prišla na forum in berem in berem in se fulllll potrudim in vpam da bo vse OK. Imam bolniško in preveč časa za razmišljanje. Držim pesti za AC, kdaj greš?

Žabica, itak bo otrok odločil DPuser posted image . Ne vem zakaj G se toliko potrudijo!
jaz pravim da bo 1 april !!!

ANJA povej no! user posted image  ali user posted image

Ja, zredila sem se pa že 2 kg

Jaz bom rodila v Novi Gorica in ker izgleda da bom edina, ali grem rodit v LJ ali pridete vi v Gorico. Da ne bo dolgčasssss

lep dan,
anna 12t user posted image

(odgovor članu Cinca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
13.9.2006 8:57:40   
urskas
Punce živjo,

Spet se malo javljam. Ali ste že razmišljale kaj od 3D ultrazvoku? Jaz si zelo želim doživeti še to izkušnjo. Najbrž se bom prijavila v Postojno okrog 25t.

Pa še to. Ali ima še katera probleme s prebavo? Moja je tak zanič, da sploh ne vem kaj naj še počnem, da stvar izboljšam. POjem pol vrečke suhih sliv, spijem pol litra donata, jem laneno seme, veliko sadja in vode pa NIČ. Včeraj sem si kupija sirup Poratalak, pa do sedaj ni učinka, le to da me boli želodec. Prosim še za kakšen pameten nasvet.

Nestrpno pričakujem prve brcike.

Pozdravček!

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
13.9.2006 9:00:20   
dolgolaska
anna2007...čestitke za 12t! JUPIIII!!!user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image !!
Meni je tudi včeraj rekla g da imam PDP 20.3....ampak,bom zaenkrat kar ostala na 18.3.,pa bomo danes videli kaj bodo rekli na NS!
A-N-J-A...jaaaaa...daj povej kaj imata ali   user posted image    ali  user posted image  ?!
Kaj ti pa ti na tej kitajski karti pride ??:

http://www.mama.si/?menu=A200

Meni tukaj kaže user posted image   me pa prav zanima kaj bodo danes rekli na NS...no,če se bo videlo!!!

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
13.9.2006 9:05:02   
dolgolaska

aja...jaz sem se zredila že za 3kg,ampak mi je včeraj g rekla,da od začetka nosečnosti do sedaj ni to tako veliko,oz.da sem bila kar pridna!

KAKO ŽE PRAVIJO...ČE IMA OTROČEK VEČJI UTRIP JE BAJE ...KAJ ...user posted image     ALI  user posted image   ????

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 13.9.2006 9:18:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?