|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
13.9.2006 15:29:17   
urskas
tale kitajska varianta mi pa res ni všečuser posted image
So me ful postaraliuser posted image
Dejansko sem 31, ob porodu bom 32, po kitajskem pa 33user posted image

Sicer mi pride v vsakem primeruuser posted image .
srček mu bije pa bolj počasi, komaj 141 so namerili, mogoče bo pa user posted image
Bomo videli kaj porečejo dohtarji čez dobrih 5 tednov...

LP

< Sporočilo je popravil urskas -- 13.9.2006 15:30:52 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
13.9.2006 15:52:30   
brundi
Živjo;vidim da se pogovarjate glede tistega kitajskega kolendarja za spole otročkov..jaz naj bi po tistem dobila punčko a mi je dr.Strah na nuhalni napovedala BOLJ POBA..tko ,da kaže da karta ni točna..PDP JE 8.3.2007

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
13.9.2006 18:31:15   
Anonimen
Pozdravcek user posted image

Pri nas nic kaj novega...V petek imam drugi pregled pri svoji ginekologinji, v nedeljo bomo stari 13t, v torek pa NS.Komaj cakam,da vidim svojo malo pikico spet,na NS bom jo bom ziher user posted image ... Pa da vidimo,ce bo lahko kaj namignila glede spola.Pa da preverimo malo atijeve cute...On namrec cuti, da bo pupa in je 90% v to user posted image ....

Ce bo le vse potekalo brez problemov in ne bo kaj narobe potem imam namen da grem okoli 24tedna na 3d UZ k Lukmanu na Ptuj...

Uzivajte in bozajte svoje busije user posted image

(odgovor članu brundi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
13.9.2006 20:40:45   
slumpo
ojla

vas nisem dan in pol nič prebrala pa sem zaostajala sedaj 3 strani. oh kakšne čvekice smo. sem vas sedaj bolj površno prebrala.

najprej tebi tinaaja čestitke za novo življensko vlogo....

sem pa še opazila da vas je kar nekaj imelo NS in da ste dosegle kar lepe rezultate...TOREJ ČESTITKE VSEM SREČNICAM

moram se pa mal pohvalit da mi tile nosečniški simptomi odhajajo ....tako da bruhamo samo še zjutraj pol je pa čez dan ce vmes še primerno jem OK, energija se mi vrača, pa ponoči imam tudi mir glede odlivanja.
spimo ...........

kar se pa karte za spol tiče je pa te tadruge nisem šla več niti pogledat ker me sploh več ne zanima kaj bo ker oboje neizmerno pričakujem že vsa nestrpna in prav želela bi si da bi bil že recimo januar čeprav mi je zelooo lepo sedaj kot začetki nosečki.
še par dni do NS in takoj zatem še pregleda pri G in komaj čakam in moj tudi da vidiva pikico.
glede oblekic mam pa že oreng težave v šoping pa se mi ne ljubi čeprav me moj skoz preganja.

zdej grem pa v ninčkolend ker sem sesuta ....sva z mojim srčkom pospravlala, pa rosce presajala, pa na sprehod sva šla....

nočko in se jutri beremo in pišemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
13.9.2006 21:58:09   
Barči78
Dolgolaska: men je moja ginekologinja napisala recept za tablete Buscopan, ki so kao prav proti krčem, pa predlagala mi je magnesol tabletke. Dons me sicer ni nič bolelo, tko da nisem vzela še nobenega tableta, pa tudi upam, da mi ga ne bo treba.
Kako pa pri tebi, a magnezij pomaga?

Ste pa res firbčne punce user posted image , a vas res tolk matra a je fant, a je punčka. No mi ne bom vprašali, ker me niti ne zanima, je tolk lepo dobit otroka v naročje, pa ti povejo spol.user posted image
Men je drugače kitajska karta prvič uganila, res je bla punčka, zdej pa kaže na fanta, srčni utrip pa je ime kar 170. Pustimo se presenetiti.

Zdej grem pa mižat, mi tudi Neja malo smrka, tko da bolj slabo spi ponoči, se skoz zbujamo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
14.9.2006 7:40:26   
Cinca79
živjo!!

včeraj sem imela NS in sem zelo zadovoljna z rezultatom, sicer je tako, da se ti lahko zmotijo v + ali v -, verjetnost je le verjetnost user posted image

debelina NS je bila 1.8 in verjetnost downovega sindroma je 1 : 11129, vse se je že videlo, želodec, možgani, roke, noge, je kar nekaj časa otročiček nagajal in se ni hotel tako obrniti, da bi lahko ginekologinja najbolje zmerila, sem morala kašljati, ginekologinja me je "udarila" po trebuhu , no potem se je na koncu le odločil, da bo ubogal user posted image
sva s fantom slišala srček, utrip je 169, od temena do trtice je dolžina 6.8 cm. Mislim, da mi je rok prestavila za en dan nazaj, ampak zdravnica ni to nič omenila, zato bom počakala do pregleda in sporočim, če bom edina v tej družbi (zaenkrat), ki bo imela rok na 24.3.. Fant je bil kar tiho, pa gledal, vse mu je bil čudno, ampak na koncu je bil ves navdušen user posted image

berem, da imate nekatere že probleme z oblekami, tudi jaz sem že med njimi, gumb na hlačah se more odpenjati, sem brala da v 15., 16. tednu trebuh malo izgine, kaj veste, je to res? Če je, bomo s šopingom še malo počakali.

Smilite se mi tiste, ki imate probleme z bruhanjem in slabostjo, jaz sem kot rožica, samo v trebuh se širim in pa takoj sem zadihana, malo po stopnicah, pa sopiham kot da jih imam 70 user posted image  

Lep dan vsem!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
14.9.2006 8:10:13   
tinaaja
Cinca user posted image user posted image user posted image za NS.

Dolgolaska, kako je slo tebi? Javiii seee!!!!!!!!

Glede trebuha je moja G rekla, ko sem potozila, da mi je zginu, da je vecinoma vsaj do 14 tedna maternica v medenici in da se na ven ne pozna. Kar dela trebuh je napihnjeno crevesje. Jaz opazam, da sem zadnji teden res bolj aktivna na wc, danes sem sla ze 2x. Da pa se zacne nekje v 14 tednu izbocevat in se jo najprej lahko zacuti, pol pa se vidi. Je pa razlicno od zenske do zenske, zelo vpliva tudi to, a si prvic user posted image  al drugic, tretjic. Pravijo, da se ti z vsako nosecnostjo prej pozna - upam, da bom nekega dne lahko govorila iz izkusenj user posted image

Druagce sem se super nalezla prehlada od sodelavke user posted image  in sem malo boga. Kaj lahko za grlo lizes?

Mamicke, en lep dan vam zelim user posted image

(odgovor članu Cinca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
14.9.2006 9:04:08   
dolgolaska
BARČI78 ,ja meni magnesol kar pomaga...se ponoči več ne zbujam zaradi krčev!
user posted image ...in JUPIIIIIIII za naš rezultat....user posted image
verjetnost downovega sindroma je 1:10118.
Je še dr. Strahova rekla,da imava zelooo dober rezultat,...jaz sem se pa tako živcirala kaj in kako bo...
Prešteli smo prstke,videli in slišali   user posted image ... utripa pa imamo 152!
Za spol je rekla...da ne bo nič rekla,ampak da mogoče pa je fantek......da se ni najboljše videlo,dobila sem dve slikici.
Mali al pa mala je pa izvajal/a take akrobacije da sem se skuz smejala.....
Uglavnem na kratko bilo je superca in takoj bi šla še enkrat!!!!
Kako pa ste kaj ostale???!!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
14.9.2006 9:05:53   
dolgolaska
AJA...veliki smo 66.5mm..in moj predviden datum poroda je po novem 20.3.2007!
Tok da Žabika lahko popraviš!!!

Lp!

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
14.9.2006 9:26:22   
tinaaja
Juhuhu CESTITKE Dolgolaska user posted image user posted image user posted image user posted image

Zabika, men je tud treba datum popravit na 17.3. user posted image  Prosim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1585
14.9.2006 9:32:10   
tinaaja
Tiste, ki ste sle na DHT - kok casa se caka na rezultate?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
14.9.2006 9:40:11   
urla
Dolgolaska čestitke za super rezultat user posted image user posted image user posted image .

Mi pa ne bomo vprašali za spol. Prvič smo vedeli, sedaj pa me zanima občutek, ko to izveš šele na porodu. Itak ne bomo prve 3 mesece nič novega kupovali, ker sem že za Tiana kupovala same unisex barve (ne prenesem roza barve user posted image ).

DRUGAČE MI JE PA ŠE KAR SLABO.......................

Neposredna povezava do sporočila: 1587
14.9.2006 10:16:57   
Snorklja
user posted image user posted image user posted image čestitke Dolgolaska za fantastičen rezultat.
Tut meni je bilo na NS tako lepo in sem se smejala, da je user posted image  po mojem zato kar mtalo po trebuščku. Tudi moj je pokazal vse svoje akrobacije. In mi je bilo tako čudno, da se tolk premika js pa nič ne čutim....a to še pride kajne. Me kolegica opozarja, da bom še faj čutila kakšno brco v mehur user posted image .

Danes pa čimprej iz službe in izkoristite še lep dan, menda nas za vikend čaka slabo vreme.

Snorklja

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
14.9.2006 10:35:12   
blanči
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE DOLGOLASKI IN VSEM OSTALIM ZA DOBRE REZULTATE NS!!!

Tinaaja: DHT - rezultati bi morali biti v enem tednu, tako mi je rekla dr. Strahova ko sem bila na NS in takoj zatem sem dala kri za DHT mi je rekla da bodo rezultati naslednji teden in da ti jih pošljejo domov.

LP iz Štajerske

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
14.9.2006 11:25:15   
Vanji
Pozdravljene,
na hitro se javljam. Čestitam vsem za dobre rezultate na NS.

Jaz sem OK, naslednji teden v ponedeljek imam pregled pri G. in THT.
Malo me edino skrbi, da se nisem še nič zredila, oz. celo 2 kg imam manj kot pred začetkom nosečnosti??? Čeprav jem normalno, pa tudi slabosti nisem imela.

Prejšnji teden pa sem začutila prve gibe, tko zgleda kot da ti riba plava po trebuhu, ful smešno. Čeprav zdaj že dva dni ne čutim nič, ampak mislim da ni panike, na začetku je pač tako.

Bi pa rada vaše mnenje v zvezi z barvanjem las v nosečnosti. Kaj menite, a si je varno in zdravo v nosečnosti barvati lase.

LP
V. 

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
14.9.2006 11:56:15   
tejčica
Pozdravljene punce!

Sem si komaj uspela izboriti nekaj časa za RR. Imam ta teden tako norišnico da sem še komaj na nogah. Od doma grem zjutraj ob osmih domov pa pridem zvečer med sedmo in osmo. Spim pa ponavadi že za deveto uro!?!  Sem si pa za jutri organizirala frej dan in upam da tako tudi ostane, saj za vikend ne bo počitka ker trgamo. Mi že kar energije zmanjkuje.

Poleg energije mi pa zmanjkuje tudi oblek. Bluze sem zaradi prs itak že morala dati na stranski tir, sedaj so pa hlače na vrsti. Za v službo mi samo še dvoje pridejo prav, pri enem krilu pa moram imeti gumb odpet. Bo treba it v šoping...ampak za to je potreben čas tega pa nimam ravno na pretek. Danes mi je po dveh tednih končno uspelo it v laboratorij. user posted image

Tinaaja, tetica, čestitke!user posted image  

Cinca79, dobrodošla med marčevkami. user posted image user posted image user posted image Pa prijetno čvekanje. Čestitke za uspešno NS.user posted image

Anna2007, nikar nam ne zbežat.user posted image Otroci rastejo različno hitro, tudi otročka začutimo ob različnem času, tako da nikar imeti občutka kot da ne pašeš sem. Sicer nas je res veliko, ampak tako je čvek še pestrejši.

Marinko, tudi ti dobrodošla med nami user posted image .user posted image user posted image user posted image  Pa držim pesti za uspešno AC. user posted image user posted image user posted image  

Sibil, upam da se ti mali čimhitreje pozdravi in odšiba nazaj v vrtec. Očitno razsajajo sedaj neke viroze, saj jih v skupini moje male kar nekaj manjka zaradi bruhanja. Si že dobila rezultate od DHT (upam da nisem kje spregledala)?

Barči78, user posted image  za pregled. Mogoče pa le ne bi bilo slabo malo bolniške koristit, ko imaš možnost.

A-N-J-A, user posted image  za uspešen NS. Si pa skrivnostna glede spola.user posted image  Pa kaj tudi pri vas imate malega bolnika. Naj se čimprej pozdravi.

Snorklja, user posted image  za uspešno NS. Kje pa je pri nas Orsay? Ko sem še hodila v Celovec sem tam veliiiiko kupovala in nisem niti vedela da imajo tudi pri nas trgovino.

Urskas, tudi jaz bom najbrž šla na 3D UZ v Postojno. Stane 12.000 sit in traja 30 min. Na NS nisem vzela CD-ja in sem rekla da tega pregleda ne smem zamuditi. Bom pa najbrž tudi našo malo sabo vzela, samo še o dojenčku govori.

Dolgolaska, čestitke za pregled in za uspešno NS.user posted image  Ja, res je ta pregled nekaj posebnega.

Amy26, dobrodošla med marčevkami.user posted image user posted image user posted image  Pa čestitke tudi za uspešno NS. Se te pa spomnim od Vztrajnih, ja. Najprej skupaj hujšamo, sedaj se pa skupaj redimo. Dobro deluje ta 3MD.user posted image

Pegica*, tudi mene nenormalno komarji pikajo, prejšnja leta sploh ne letos pa je noro. Tu pri nas imamo te nove tigraste komarje, ki so zelo majhni in jih sploh ne slišiš. Samo da se pri njegovih ven pokažem sem jih že polna, pa se špricam ko nora. Zadnjič sem na eni nogi do kolena naštela 20 pikov!!!

Kr_enamami, vidim da si že veselo zapravljala. Tudi jaz sem, dokler sem bila še na Gorenjskem, hodila parkrat na leto v šoping v A (Celovec). Me mika spet, bolj kot v Italijo. Kar se pa nočnih obiskov WC-ja tiče mi je pa zelooooo poznano. Se zbujam na vsake par ur, mi pa vsemanjkrat uspe zaspati nazaj, tako da imam že sedaj grozne noči.

Na te kitajske karte pa jaz ne dam nič. Mi je že prvič falila. Sicer nas firbec matra kaj bo, ampak na NS se ni še nič dalo reči. Kar bo bo, samo da bo dete zdravo pa bo super.user posted image

Brundi, dobrodošla med marčevkami.user posted image user posted image user posted image

Slumpo, no končno se tudi tebi počutje zboljšuje.user posted image  Kaj si še na bolniški?

Urla, tudi meni je bila na začetku roza barva prav zoprna, pa vsi so za darilo prinesli nekaj roza.user posted image  Potem sem pa še sama čisto notr padla in sedaj se moram prav potrudit da za Tajo ne kupujem samo roza.user posted image

Vanji, user posted image user posted image user posted image  za prve brcike! Joj, komaj čakam da jih tudi jaz začutim. Glede kg se pa nikar ne sekiraj, na začetku se dostim zgodi da gredo v minus. Samo če se res veliko shujša (kakšnih 10 kg) potem običajno dajo infuzijo, drugače pa ni panike. user posted image  itak nič ne manjka, vzame tebi.

Obalke, tudi meni v petek dopoldan ustreza za kavico. Z razgibavanjem pa ne vem kako bo, ker sem se ravno prijavila na en tečaj na LU in imam že to dva večera v tednu, enkrat ima mala plesne, tako da mi časa zmanjka. Se bo treba doma malo bolj angažirat.

Uf, se pa rabla kar nekaj časa da sem prečekirala vse kar ste napisale v zadnjih treh dneh. Si ne smem več privoščit toliko časa manjkat.user posted image

Sedaj pa šibam nazaj delat.

Pa pa!

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
14.9.2006 12:04:28   
Snorklja
Tejčica, Orsay je v LJ-Citypark in tudi v Celju ter Mariboru.

Vanji, sem bila predvčerajšnjem pri frizerju in sem se odločila samo za striženje. Bo barvanje počakalo kakšno leto in tudi lasje se mi bodo malo odpočili. Menda pa današne barve niso več tako zelo nevarne, saj nimajo tako močnih kemičnih snovi, ni pa dobro, da se vdihava.

LP in en user posted image od mene ter user posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
14.9.2006 12:10:41   
slumpo
ojla

DOLGOLASKA ....fantastičen rezultat user posted image user posted image user posted image ...no pa je še ena lepa izkušnja za tabo.

mene pa danes boli po celem busiju se najbolj me pa spika po spodnjem delu trebuha kakor da mi nekaj dol tisi ali pa da mam nekaj izredno polnega v sebi in tisi...
pa pri strani trbuha me boleče ščipa.  skratka neki me matra ker mislim da se širi in kaj jst vem kaj še vse.

lp in se še pišemo...

(odgovor članu Vanji)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
14.9.2006 12:11:27   
dolgolaska
VANJI...barvanje,ravno tako kot lokalna anestezija nimata nobene veze z nosečnostjo!!!

Evo link od Postonjske porodnišnice,tam kjer snemajo 3D ultrazvok:

http://www.bolnisnica-po.si/

Hm...zdejle je pa tud mene prijelo,da bi šla!

HVALA vsem za čestitke...res sem zadovoljna z včerajšnjim pregledom!

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
14.9.2006 12:34:38   
MoonEve
tinaaja: za grlo lahko ližeš granobil, piješ pa apisirup. Tudi Immunal ne bi smel škoditi. Vprašaj za vsak slučaj farmacevtko.

Jaz sem že od sobote doma, baje nek virus, ki se je v ponedeljek prevesil v en hard prehlad. Ponoči slabo spim, ker težko diham v vodoravne položaju. Virus sem staknila v vrtcu, tako da mi je danes zdravnik prepovedal delati, dokler sem kužna.. user posted image Nabavila sem Vicksove bonbone za odpiranje nosu, pa AquaMaris - morje v steklenički - da si čistim nos. Ližem pa še vedno Granobil in pijem čaj z limono in medom. Upam, da kmalu mine.... Tole me še dodatno utruja.
Držim pesti, da bi vam vsem čimprej nehalo biti slabo user posted image .
Komaj čakam pregled, ki bo zares pokazal, kakšnega spola bo user posted image . Na NS je sicer rekla, da je bolj user posted image , dragi je tudi 100% prepričan, da drugače ne more bit, jaz se pa raje še ne opredeljujem user posted image
user posted image se mi še čisto nič ne pozna, čeprav kavbojk ne morem več zapreti. Kupila sem si ene res dobre hlače z žepi iz nove nosečniške kolekcije v H&Mu v Celju, zanima pa me, kje kaj ve nakupujete (poznam še trgovino Popek v LJ). Majice, pižame, spodnje majice si bom pa kar sama zašila iz bombažnega jerseyja - mojega najljubšega.

Za na seznam naj dodam, da bom rodila v KR - porodnišnico imam čez cesto user posted image

Lep dan

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

Neposredna povezava do sporočila: 1595
14.9.2006 12:35:05   
draja
Pozdravljene!!!

Evo tudi jaz sem marčevka ampak ker imam bolj malo časa in ker sem hotela najprej vse prebrati (kar mi pa itka niti zdaleč ni uspelo) se javljam šele zdaj.

Stara sem 27 let, prvič noseča, PDP pa imam 27.3.2007. Sem sicer iz Ljubljane, vendar nameravam roditi v Postojni z EA.

Včeraj sem imela NS in rezultati so bili zelo dobri tako da so mi odsvetovali DHT test. Trebušček se mi že pozna, ampak verjetno največ zaradi prebave, nabiranja vode in vsega kar spada k nosečnosti. Ta vikend grem na lov za nosečniškimi hlačami in pa eno majhno stvar za najinega malčka bova kupila (sva si tako obljubila, če bo vse ok na NS). Spola na NS nisva izvedela, ker se nikakor mali ni želel tako obrniti, čeprav je počel vse možne vragolije.

Počutim se OK, samo slabosti me mučijo cele dneve - zjutraj mi pol ure ni slabo, nato pa čez dan čedalje bolj, do večera ko postane vse skupaj že prev nevzdržno. Da ne bi komentirala nenehnega spahovanjauser posted image .

Imejte se lepo in upam, da me kljub zamudi sprejmete medse in uvrstite na seznam.

Neposredna povezava do sporočila: 1596
14.9.2006 13:05:15   
bibi
Punce barvanje v nosečnosti NI NEVARNO in ne škoduje plodu! Včasih je bilo ja, zaradi preparatov (zastarelih), sedaj pa se lahko barvate mirne duše! Jaz sem se pravkar iz črnolaske prelevila v vijolično barvo las. user posted image

Tak da si kr dajte duška in ne se zapustiti! user posted image

Čestitke vsem novopečenim srečkam nosečkam in vsem tistim, ki ste v kratkem imele NS! user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
14.9.2006 13:09:52   
marjetka
Lep pozdrav vse marčevske user posted image !!
Pa se oglašam po dolgem času, na NS je bilo vse v redu (1:10000), pa lubi je dobu solzice v oči, to je blo najlepš, no pa prstke smo mu preštel da mu ob porodu ne bo jih treba:)
Drugače pa dečve nas je že 58 pa verjetno sm že kakšno pozabila tako da prosim da rojevate hitro, da ne bom slučajno na hodniku končalauser posted image .
Zdele sm si privošila en ornk hamburger in ne un iz McDonalca, ampak en takšen k ga dobiš na vselicah, mi je tako zadišu, sicer mi je že sabo (to sm vedla da mi bo še predn sm se ga lotila), no in ko sm ga pojedla pol sm si že odpela gumb, ko sm pa zadn grižljaj naredl pa še mal zadrgo zrahljaluser posted image .
Slabosti so še prisotne sam dobremu grižljaju se ne morm odpovedat, pa tud če pol letim na WC.

Draja: podajva si roke glede spahovanja, še posebej zna bit zadeva zanimiva če si v službi al v prisotnosti ljudi, ki nevejo da si noseč.

Anna2007: Nč pobegnt, no da veš tud pr men so ni nobenih gibov, če pa so je pa to moja preljuba prebava in jih niti ne pričakujem tja do 20 tedna (sm realist). Probleme mam pa še vedno iste kot sm jih imala 2 meseca nazaj, se nč ne pozna, da bi se tele nosečniške težave kej umirile, se sam seštevajo, loh bi se kakšna tud odštela (če nism preveč zahtevna).

Pa z user posted image  sva se končno preselila, pa je super, edinp bl mal prostora je na pojstli, kaj bo šele ko bo še trbušček začel spat. Ja nč ga bom lepo nežno zbrcala na rob pojstelce. Čene bomo pa glasoval (mam po novem dvojno glasovalno pravicouser posted image , zato vedno zgubi), ja punca more izkoristit situacijo.
Pa dost za enkrat, pa prave čveke ste, pa tud ostante mi prov popestrite dan v službi.

LP

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
14.9.2006 13:11:16   
brundi
Dolgolaska,vidim,da si bila tudi ti pri dr.Strah..povedala ti je isto kot meni..me zanima če spol večkrat ZADENE ali se večkrat ZMOTI?No,tud naš se je sukal,ko vrtavka..je pa res super za doživet..Cinca;glede oblačil..a majo že novo kolekcijo v H&M?Jaz sem bila pred časom že pa sem bla grooooznooo razočarana-nč pametnga pa še kr drago..mene je že pr 10 tednih vse tiščal..sem vam kr FOUŠ tiste k se tko mal zredite!!!Jaz po naravi sem bolj suhica sam že v prvi nosečnosti sem se zredila za 22kg..pa sem upala,da  bo drugič manj..pa nič ne kaže tko..user posted image Ah pa menda bo že šlo spet dol,al kako..zdej me že bolj skrbi PONOVNO porod-zdej ko že vem kako to gre..nč lušno..user posted image Mi poveste kakšen je to 3D-ultrazvok ko nektere greste?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
14.9.2006 13:27:42   
dolgolaska
VPRAŠANJE!
Katera je bila tudi včeraj na NS v Domžalah pri dr.Strah in ob kateri uri??!!!!!!!

(odgovor članu brundi)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?