|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
13.9.2006 9:07:38   
dolgolaska
Ali ste že razmišljale kaj od 3D ultrazvoku?

Ja jaz bi to mogoče tudi šla...kdaj pa se gre???
Koliko je za plačat????

Kje pa ste vse čvekice?????????

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
13.9.2006 9:08:56   
amy26
Pozdravček,

Se vam še jaz pridružujem, PDP imam 26.03.07, Lj., vas še od samega začetka spremljam vendar sem šele včeraj razkrila veselo novico tudi svojim rr-jevkam user posted image .
Sem pa imela šele prejšnji teden prvi pregled pri G., ker je bila cel avgust na dopustu, pa še včeraj NS pri dr.Pušenjaku, z rezultatom sem bila zelo zadovoljna torej tveganje 1: 6333, srček je hitro bil 159, pikica pa je skos premikala rokice in nikakor ni bila pri miru, sem bila v user posted image  ko sem jo gledala.

Tejčica, ti se me boš mogoče še spomnila, smo skupaj hujšali user posted image  od 01.05.06 vzdevek Vztrajne pa si nas ti prej zapustila s svojo novico, no jaz sem še malo ostala in vztrajala do konca vendar z ogromno prekrški. 

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
13.9.2006 9:23:22   
urla
Dobrodošla amy26!

Dolgolaska, punce so pisle, da če je urip večji pol je pupa. Ko sem pa jest to svoji G omenila, se mi je režala ko nora. Rekla je da to sploh ne drži in da je vse odvisno od drugih dejavnikov.

3D se naj bi delala okoli 20-25 tedna. Vem da ga delajo v Postojni. koliko pa stane, pa mislim da piše na njihovi web strani.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.9.2006 9:25:58   
Snorklja
Dolgolaska, držim pesti zate. Boš videla, da bo vse OK.
Js sem imela včeraj kar tremo in tik pred pregledom mi je postalo slabo ter me je začela boleti glava, pa potem kar hitro mine.

Če boš želela filmček ali pa slikico na CD-ju pa moraš to prej povedati, ker drugače ne snema in potem dobiš samo slikico na papirju.

3D ultrazvok stane pri nas na Koroškem 8.000 SIT, ga pa ima samo ena ginekologinja v SG, ki pa še ne zna vredu opravljati z njim tako, da je čist brezveze.

Sem se pa jaz odločila, da bom šla po morfologiji še kdaj samoplačniško na UZ, da bom videla, da je z mojim user posted image  vse OK.

Lep dan vam želim in držim pesti za vse, ki imate danes NS.

Snorklja

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
13.9.2006 9:34:16   
klavdyk
snorklja, h kateremu zdravniku pa hodiš oz. G-ju če ni skrivnost. js hodim b bolnico sg, pa vem, da če bi rekla, da me je mal strah za babya, da bi mi naredila UZ.

Neposredna povezava do sporočila: 1555
13.9.2006 10:31:11   
Marinko
He, he...tale ugibanja o spolu so prav zabavnauser posted image

Sigurno ze poznate to tabelo:http://www.mama.si/?menu=A200

Baje je 99%. No bomo videle

Neposredna povezava do sporočila: 1556
13.9.2006 10:34:12   
tinaaja
Cestitke vsem za dobro opravljene preglede user posted image user posted image user posted image

Klavdyk  - ali si pol dala kri za DHT? Kok casa po NS pa- v kolikor si dala?
Men se vedno ni jasno ali sem naredila OK, da sem sla 5 dni po NS na DHT - ampak G je rekla, da je ok do dopolnjenega 14 tedna user posted image  zdaj lahko samo upam,da mi ne pokvari rezultata user posted image

Amy - welcome! user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
13.9.2006 10:42:41   
klavdyk
Tinaaja,
ne nisem. sem klicala G in ji povedala vse (ds, tveganje) pa še dr. Pelkičevo sva govorile. no mi je moja G rekla, da če je ona napisala THT pol boma tisto naredile in pika. in da se ne smem sekirat, ker NS je samo en pregled, kjer ti lahko ugotovijo DS ni pa nujno in da so še ostale bolezni, za katere se pa zve šele po rojstvu tk da ne smem bit preveč panična in moram uživati v nosečnosti. 
js norc se pa sm sekiram.user posted image user posted image
zdaj sm mal pomirjena in kar bo bo. sm že tk večkrat rekla. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
13.9.2006 10:43:25   
klavdyk
aja DHT pa lahk daš do 14T, ne glede na to kdaj si imel NS-preverjeno pri dr. Pušenjaku

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
13.9.2006 10:50:15   
tinaaja
Sigurno ze poznate to tabelo:http://www.mama.si/?menu=A200

Baje je 99%. No bomo videle

Glede na NS -> meni tole ne drzi - ampak mi je rezultat na NS bolj vsec tko da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
13.9.2006 10:56:19   
Pegica*
Heloo, vas pozdravljam,
dobrodošle vse NOVE MARČEVKE, in pa VSEM ČESTITKE za uspešno opravljeno NS!!! Dobro smo držali pesti.
Jaz še nisem kupovala nosečniških cunjic, ampak bo kmalu treba, se mi zdi.
Počutim se odlično, včeraj imela drugi prgled pri moji G, pregledali sva izvide za urin in kri, in je vse BP, je rekla, da imam čudovito kri, pa sem rekla, da nič čudnega, saj me bodo komarji nekega dne pojedli! Naročila me je šele čez 4 tedne-če pa bo kaj problemov, pa lahko pokličem kadar hočem.
Še kaj napišite, ko vas je tako fino brat.

lp, pegy

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
13.9.2006 10:59:42   
Marinko
Ali katera ze ve, kater spol bo imela???

Neposredna povezava do sporočila: 1562
13.9.2006 11:41:44   
Pegica*
Jaz sem vprašala na NS, pa ni hotela nič rečt. Jaz bi user posted image , pa tudi moj bi user posted image . po tisti razpredelnici pa pride user posted image .
lp, pegy

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
13.9.2006 11:55:09   
Marinko
Morate pazit!  Pise "Karta temelji na domnevi, da je spol otroka odvisen od materine starosti v času zanositve in meseca zanositve. "
To pomeni, ce ste ovulirale konec meseca in se v tem casu spremeni spol na tabelici...ne bo ravno zaneslivo. Ampak res me zanima, ce je tocen. Mojim prijateljicam je zadel v nulo!user posted image

(odgovor članu Pegica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
   [Brisano sporočilo]
13.9.2006 11:56:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pegica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
13.9.2006 12:34:58   
urla
ANJA kako je kaj s stanjem v vrtcu?????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
13.9.2006 12:52:51   
Snorklja
Klavdyk, moj G je Krištoflc.

Ti pa se res ne sekirat glede rezultata NS, ker to še res nič ne pomeni in je samo presajalni test. Res poskušaj čimbolj uživati in pregnati te misli, ki nobenemu ne koristijo.

Veliko sončka zate in za tvojega user posted image  od mojega user posted image  in mene.

Snorklja

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
13.9.2006 13:08:31   
A-N-J-A
Urla danes nismo šli v vrtec,ker je mela včeri vročinouser posted image .Drugač pa pravi vzgojiteljica,da je vsak dan boljše.Zjutraj mal pojoka,pa vmes,če se spomni,ampak se hitro potolažiuser posted image .

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
13.9.2006 13:16:57   
A-N-J-A
Po kitajski karti mi pride user posted image ,pri Eli pa ne vem kdaj sem zanosila al avg.al sep.Če sem avg.pol je točno,če sem pa sep.pol pa niuser posted image .
No naj vam bo ferbčne babeuser posted image ,baje bomo mel parčekuser posted image .
Glede utripa je pa tko Ela ga je mela 167,noviuser posted image ga ima pa 164 pa baje da ma privesekuser posted image .Če bomo mel res parček pol glede utripa ne drži.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
13.9.2006 13:48:55   
dskubin
Ja to glede utripa. Tudi Pušenjak pravi, da so to babje čenče.

Tudi glede kitajske karte ne morem nič rečt, ker sem prejšnjič zanosila konec enega (bolj verjetno) ali začetek naslednjegaa meseca, je pa pri prvem mesecu napačen, pri drugem pravi spol. Tko, da ne vem, če drži. Mogoče.

Na NS smo vprašali za spol, pa se ni niti trudila nekaj gledat, je kar rekla, da je tako težko tako zgodaj kaj rečt, da ni sigurno in rajši ne reče nič. Bomo mogli počakat do 20 tedna.

Obalke jaz sem za srečanje prihodnji petek. Kaj pa glede našega razgibavanja? Jaz sem mislila it pogledat na jogo v Izoli, je ob ponedeljkih od 17 do 18.30.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.9.2006 13:52:56 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
13.9.2006 14:05:41   
Dajadada
Jaz sem pa na eni ameriški baby strani zasledila kitajsko karto, ampak je pisalo, da je potrebno starosti ženske ob zanositvi dodati 9 mesecev in upoštevati tisto starost. Sem zdaj iskala link na tisto stran, pa ne najdem več. Kar pomeni, da meni po Maminih navodilih pride punčka, po tistih drugih pa fantek.

A ima katera link na še kakšno stran? Zdaj me pa res firbec matra.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
13.9.2006 14:19:25   
dskubin
Dajadada, če je pa tako, mi pa v vsakem primeru pride narobe.

Ampak sem zdej prou iz firbca pogledala na par anleških strani, pa je povsod ista tabelca kot v mami. Pa ni treba nič teh 9 mesecev prištet.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.9.2006 14:27:41 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
13.9.2006 14:26:42   
Marinko

Anja, ste na fotokopirnem stroju otroke delal?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
13.9.2006 14:48:36   
Anonimen
Zdravo punce!

Sem vas hitro preletela in ne vem več katera je kaj spraševala. Glede srčnega utripa najprej! Moj user posted image   imel malo nižji srčni utrip, pa rekel je da kaže da bomo imeli fanta. Pol sem pa mu rekla, da majo fantje tako ali tako nižji srčni utrip, pa mi je dr. Pušenjak rekel, da so to "babje kvante", pa da na to kako hitro mu utripa srček vpilava veliko dejavnikov.

Sicer pa bi jaz po tejle karti http://www.mama.si/?menu=A200 morala dobiti punčko, po tejle http://www.chinesefortunecalendar.com/Charts/BabyGender.htm pa fanta, pa sta obe kao isti karti, strai že 1000 let in več... bla, bla, bla.

Lp, jjasna

(odgovor članu Marinko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
13.9.2006 15:09:53   
Dajadada
No, zdaj sem si pa na tem linku izračunala, da so moja kitajska leta 29 (drugače sem stara 28) in tako spet pride fantek kot tam, kjer sem morala prišteti 9 mesecev.

Ne bom se več ukvarjala s tem, bom počakala do naslednjega UZ (verjetno še kakšnih 6 tednov).

Daj povejte mi, a ve tudi komaj pričakujete marec07 ali bi rade, da nosečnost čim dalj traja. Ene pravijo, da je treba uživati v teh mesecih pričakovanja, jaz sem pa tako neučakana, da bi kar preskočila nekaj mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.